Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

şimdi herkez en az 10 dk bile olsa aktivite yaptımı?

bugun toplamda 1 saat yürümüşümdür sanırım ama 3 parça halinde oldu. şimdi de 45 dk leslie yapmaya başlıyorum. sanırım yeter.
akşam yemeginde de 1 küçük kepçe çorba içtim. bi parça tavuk 4 5 küp patates kızartması, 2 kaşık da makarna yedim. ha 2 kaşık da yoğurt bide. kardeşimin mezuniyetini kutlamak için annem pasta yapmış malesef ondan da küçük bir dilim yedim

şimdi leslie 3 mil yapayım da pasta gitsin hiç olmazsa yediklerimden..

herkes erkenden uyuyor bu akşam iyi geceler kızlarrr.. yarın sabah görüşürüz..

Sanırım bugün hepimiz yorulmuşuz, ben de bir elma yedim ve bugün erken yatmayı planlıyorum. Hepinize iyi geceler.

canım aldık seni listeye zaten...sana özelden yazmıştım...bundan sonra seni aramızda daha sık görmek istiyoruz...

aaaaaaa yenii topik kurulmuş ve benim haberim yokkk olmazkii ama yaaaa..çok ayıppp daha yeni haberim oldu hee..özel mesjlarda bakmıyom beğenidir diye..aman bi baktımkii amann..hemen listeye benide ekliyorsunuz kızçeler ona göre...
mucizem77
1988
başlangıç kilom 85.5
hedef kurbana kadr 73
şuan 82.4 kiloyum..hadi bakalımm

kızlar ben dün odun taşıdım 4 5 saat onn dışında spor yaptım baya...ama kıvrdım hastaneye götrdü eşim..idrr yollrım enfeksiyon kapmış bugn geldim hastaneden şükür iiym bugn...siz nasılsınz bakalımm

bicibiciyi adanalı olduğum halde 5 yıldır başladım yemeye eskiden ağzıma almazdım ama şimdi onsuz bir tad düşünemiyorumm sıcak günlerde çok iyi oluyorr
ben evde yapmayıda öğrendimm bazen kendim yaparımmm

9 günde 1 buçuk kilo süper ,ben eskiden bir an evvel vereyim isterdimm
isveç diyetine başlayıp 13 günde 10 kilo vermekk gibi delilikk yapmıştımm aç kalarakk
ama bende baş ağrısıı ve yemeklere saldırmadan başka bir şey yapmadıı

soya arkadaşımınn dediğii bir söz varr

o günde verdiğimiz 200gr,100 grlar birleşecek ve bizden toplamda 1 kilo olarak gidecekler demiştii
çok doğru aslında bu kavramıı kafama kazıyınca benn sağlıklı beslenmye kararr verdim
şimdi baskülde 100 gr vermiş görünce havalara uçuyorumm

Ama bu kadar sıkmak sana bıtkınlık yaratmasınn canımm sonra yiyeceklere saldırma olabilir çünküü
sabah 1 dilim yemeğe çalış sadece
tost yaptığın günde hiç ekmekk yeme başka
en azından 2 dilimi orda tüketmiş olursunn
bugünkü kahvaltım bak bunuda o bahsettiğim arkadaştan öğrendimm
eğerki sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yeniyorsa yanına ekmekk almıyorr
bende öyle yapacağım şimdii
yumurtamı haşladımmm

1 yumurtai 2 kaşık dereotu doğradığım lor,yanına domates ve 1 biberle yiyeceğimm
ama ekmekk yok yanında
ekmekk yemediğin bir gün böylede dene tok tutuyorrr

şu akşamları bende salatama tavukk doğramyı bende yapacağımartıkk
uzun süre akşamları ekmekk yokk artıkkk
günde sadece 2 tane tüketmeyi düşünüyorumm

Duygucum aşkım birtanemm eğer benn böyle yersem sabaha mutlaka 300 gr eksik çıkıyorumm biliyormusunn menün çok güzel
ama türlüden kaç kaşık yedinn oda çok önemlii tabikii
bu hafta güzel kilo vereceğinden eminim
benn de size basküllü resim koyacağım kilomuu sonunda öğrendimdee

arkadaşlar ben kendimii tanıtayımm
duygunuu diğer topiğinden im orda yazışıyordukk sonra molaverdimm biraz amaa şimdii tam gaz son gaz şeklinde gerii döndümmm
sadece burda sizlerii okuyup fikir almak fikirde bulunmak isteyorumm bazen

Akşam yemeğimi yedim bulaşıklarıyıkadım ohhişimbitti bugünn az sonra yürüyüşe gitcem geldiğimde güzel bir duş üstünerezene çayım
oğlanı babasına bırakıp gidiyorsun değilmiii

eğerkii akşamm acıktınn diyelim yemeklere ekmeğe saldırmak yerine sütün içine tarçın koy iç canım
baktın olmuyor 1 meyve daha yee ama yemeklerden uzakk durrr

mucizem77 maalesf ki liste için geç kaldın canım... senden önce de 4-5 kişi geldi ama almadım.. üzgünüm şimdi seni alırsak diğerlerine haksızlık olur.. çünkü hem benim hem kızların fikri listenin 10 kişi kalması..mutlaka sen de elinde olmayan sebeplerden dolayı gelememişsindir ama inan senden 3 gün haber bekledik ve artık son noktada başka biribi aldık.. ancak listede eksilme olursa alabilirim seni...

Günaydıınn herkese uyandım bir bardak suyumu içip bismillah deyip diyete başladım bugün herkese kolay gelsin

kesınlıkle katılıyorum muzık ıle cok guzel spor yapılıyor ben ısteyken bıle muzık ıle daha keyıflı calıstıgımı farkettım mesela. dun menulerın de sporun da super oldu. hem herkesı ımrendırdın hem gaza getırdın. seyahatten doneyım, aksam bos durmak yok bana. cok gaza geldım senın sporu gorunce,, ezık kaldım :)))))))

sporun cok guzel olmus. her turlu kas ıcın calısma olmus. ve sabıt hareketler olmadıgı ıcın sıkıcı olmamıstır dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…