- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
şimdi herkez en az 10 dk bile olsa aktivite yaptımı?
Slm arkadaşlar bende geldim aranıza 87 kilodan 65 kiloya inmiştim ama Ramazan ve tatilden dolayı 74 kilo oldumbayrama kadar 65 kilo olmak istiyorum ins hep beraber başarırız özelden mesaj atamıyorum yeni uyelerdenim benide listeye ekleyebilirseniz suan 74 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum herkese kolay gelsin
bılmez mıyım hıc :)))))))
bıcı bıcı sevmemısımdır salgam severım kebap ıcın ölurum dısarda yemek yerken herkes bılır benım hep kebap soyleyecegımı. eger bayrama kadar 10-15 kılo verırsem, kendımı odullendırmeyı dusunuyorum azıcık kebapla.
haklısın kesınlıkle adana dakı gıbı olmuyor ya da usta adanalı olmalı.
ben de severım adana antep adıyaman oraların mutfagını
ben de memnun olurum adanalı ya kanım kaynıyor ona. bır de onun azmı ve resımlerı gaza getırıyor benı
gıttım bırkac kez uygulayıp bır ayda bıraktım. ben lıste ıle yapamıyorum boyle cok mutluyum. dıyet lıstelerınden daha az beslenıyorum ama daha cok doyuyor ve daha mutlu yaoıyorum ılk kez. ben boyle mutluyum. doktora gıtmeme gerek yok. olakı bır rahatsızlanırsam falan doktora gıderm. kaldı kı kılo da verıyorum. evet bılıyorum 8 dılım ekmek falan. ben cok ekmek seven ve yıyen bırıyımdır. sımdı mıdemı kucultmem lazım kaldı kı canım ekmek ıstemıyor normal ekmek olsa haldur huldur yerım belkı ama kepek cavdar tam bugday kesıyor ıcımden gelmıyor yemek.
ben bır bucuk kılo verdım 8-9 gunde. ustelık hareketım cok az ve hatta ılk 4 gun dıyet bıle sayılmaz yedıklerım
hımmm duyferın lor peynırlı sabah kahvaltısını cok begendım seyahatten donunce kendıme yapacagım.
tost fıkrı de hosuma gıttı degısıklık olur arada sırada.
ekmek ben de yemıyorum sabah harıcı. hatta bazen sabah da yemıyorum ekmekten cok cektım ekmek cok severım zaten. oyuzden ekmek kelımesını unutmaya calısyorum resmen ben aslında dıyet bıttıkten sonrakı doneme kendımı alıstırmak ıcın bukadar sıkıyorum.
akşam yemeğim pişiyor eşim gelsin evet biraz abartmış olcam ama sahilde yürüyüş yapcam takcm kulaklığımı takacam adımsayarımı hedefimegidp döncembakalım kaç adım vew kaçkoliri ALLAH KIZLAR KİMSE TUTMASIN BENİ FENA ÇOŞTIM GERÇEKTEN MÜZİKRUHUNGIDASIYMIŞ RESMEN GÜNÜME KEYİF GETİRDİ AMA TABİ HERGÜNBU KADAR ABARTMAM HERHALDE DIŞARDA GÜN AŞIRI YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM,HAFTADA 2-3 GÜN DİĞERGÜNLERDE EVDE LESLİE MUTLAKA YAPCAM KOLİDARDA ADIM SAYCAM EVET BEN GÜNÜMÜTOPARLAYIMMM
SABAH: 2 KAŞIKTUZSUZ LOR İÇİNE MAYDANOZ,DEREOTU DOMATES SALATALIK BİBER VE ÜSTÜNE BOL PUL BİBER,KARIŞI TAHILEKMEĞİM
ARA:YEŞİLÇAYLI KİRAZ SAPLI ÇAYIM
ÖĞLE:BİR KASE YOĞURT,SÖĞÜŞ DOMATES,MAYDANOZ,YARIMDİLİM KARIŞIK TAHIL EKMEĞİ
ARA ÖĞÜN YAPMADIM ÖĞLEN GEÇ YEDİM
BİRAZ SONRA TÜRLÜ YEMEĞİ(İÇERİĞİ PATLICAN,KABAK,PATATES,KIRMIZI BİBER,YEŞİL BİBER,BOL DOMATESLİ YANINDA2 KAŞIK YAĞSIZ SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE BOL KEKİK,PUL BİBER
2LT SU İÇTİM 3LT BULUR
GELELİMSPORA:
SABAH: LESLİE 1
ARA:3-4 ŞARKIDA DANS( LESLİEDEN DAHA FAZLA TERLEDİM)
ÖĞLEN:TEMİZLİK
ARA:LESLİE 2 -KOLİDORDA TENPOLU KOŞU
AKŞAM:AZ SONRA SAHİLDE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
ARA YAPABİLİRSEM:100 MEKİK27:
HERGÜN BÖYLE YAPAMAM YARISINI YAPSAM İYİ OLUR
oğlanı babasına bırakıp gidiyorsun değilmiiiAkşam yemeğimi yedim bulaşıklarıyıkadım ohhişimbitti bugünn az sonra yürüyüşe gitcem geldiğimde güzel bir duş üstünerezene çayım
menümü yorumladığınız ve beğendiğiniz için sevindim.. günler çok uzun olduğu için akşam acıkmaktan korkuyorum..çünkü akşamı erken saatte kapatıyorum o yüzden çeşitli ve biraz doyurucu olmasını istiyorum galiba...
yok canım senin bilgilerin gelmedi maalesef... tekrar gönderirsen sevnirim...kız menün çok güzel bu arada.. bana az geldi ama senin kilo zaten 50lerde.. mide küçüktür sen doyarsın bunlarla.. maşallah
aaaaaaa yenii topik kurulmuş ve benim haberim yokkk olmazkii ama yaaaa..çok ayıppp daha yeni haberim oldu hee..özel mesjlarda bakmıyom beğenidir diye..aman bi baktımkii amann..hemen listeye benide ekliyorsunuz kızçeler ona göre...
mucizem77
1988
başlangıç kilom 85.5
hedef kurbana kadr 73
şuan 82.4 kiloyum..hadi bakalımm
Akşam yemeğimi yedim bulaşıklarıyıkadım ohhişimbitti bugünn az sonra yürüyüşe gitcem geldiğimde güzel bir duş üstünerezene çayım
fdmmenün güzel bence etin akşam olması metobolizmanı çalıştırmaya devam etcek cnm için rahat olsun
et yemeklerını aksam menusu yapmak daha mı dogru oglene gore ?
akşam yemeğim pişiyor eşim gelsin evet biraz abartmış olcam ama sahilde yürüyüş yapcam takcm kulaklığımı takacam adımsayarımı hedefimegidp döncembakalım kaç adım vew kaçkoliri ALLAH KIZLAR KİMSE TUTMASIN BENİ FENA ÇOŞTIM GERÇEKTEN MÜZİKRUHUNGIDASIYMIŞ RESMEN GÜNÜME KEYİF GETİRDİ AMA TABİ HERGÜNBU KADAR ABARTMAM HERHALDE DIŞARDA GÜN AŞIRI YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM,HAFTADA 2-3 GÜN DİĞERGÜNLERDE EVDE LESLİE MUTLAKA YAPCAM KOLİDARDA ADIM SAYCAM EVET BEN GÜNÜMÜTOPARLAYIMMM
SABAH: 2 KAŞIKTUZSUZ LOR İÇİNE MAYDANOZ,DEREOTU DOMATES SALATALIK BİBER VE ÜSTÜNE BOL PUL BİBER,KARIŞI TAHILEKMEĞİM
ARA:YEŞİLÇAYLI KİRAZ SAPLI ÇAYIM
ÖĞLE:BİR KASE YOĞURT,SÖĞÜŞ DOMATES,MAYDANOZ,YARIMDİLİM KARIŞIK TAHIL EKMEĞİ
ARA ÖĞÜN YAPMADIM ÖĞLEN GEÇ YEDİM
BİRAZ SONRA TÜRLÜ YEMEĞİ(İÇERİĞİ PATLICAN,KABAK,PATATES,KIRMIZI BİBER,YEŞİL BİBER,BOL DOMATESLİ YANINDA2 KAŞIK YAĞSIZ SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE BOL KEKİK,PUL BİBER
2LT SU İÇTİM 3LT BULUR
GELELİMSPORA:
SABAH: LESLİE 1
ARA:3-4 ŞARKIDA DANS( LESLİEDEN DAHA FAZLA TERLEDİM)
ÖĞLEN:TEMİZLİK
ARA:LESLİE 2 -KOLİDORDA TENPOLU KOŞU
AKŞAM:AZ SONRA SAHİLDE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
ARA YAPABİLİRSEM:100 MEKİK27:
HERGÜN BÖYLE YAPAMAM YARISINI YAPSAM İYİ OLUR
anaammm ölüyorum... şimdi egzersiz adına bişeyler yaptım geldim ve kanter içinde kaldım.. tabi o kadar ara verirsen böyle olur....
sağlı sollu olarak ayakta yanlara doğru 200 mekik benzeri hareket(göbek yanlarını eritmek için)
30 yarım mekik
sağlı sollu 60 bacak hareketi
ve son olarak da 5 dk bisikletime bindim.. 25 km hızla 2 km yol yaptım.. öldüm valla...
yürüyüşten hatta koşudan geldim 45 dk sürdükızlar adım sayarı hepinize tavsiye ederim 45 dk 5200adım yani 4km yani 360 kalori yakmışım ara ara koştum kızlar geldiğimde özellikle bacaklarım çok terlemiş bundan sonra yürüyüşegiderken ara ara koşmayıplanlıyorumneysebugün verimli geçti benimadıma vicdanım bedeni rahat
ama mekiği çekemicem bittim kızlar şimdi rezenemi içeyim hadi baş baş
ya sen ne yaptın dun oyle. hayran kaldım. ev ısı, spordan sonra 45 dk yurudun hatta ara ara kostun mu vayyyyyyyyyyyy
anacıgum gıden kılo nekadar olursa olsun bence bu gelecek haftanın bırıncısı sensın, yaptıgın spora hayran kaldım ve senı bırıncı ılan edıyorum :)))))))))
şimdi herkez en az 10 dk bile olsa aktivite yaptımı?
kızlar birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum devamını diliyorum
bugün işlerim vardı ugruyamadım menümü yarın yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?