- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.141
sabah
bir buçuk börek (yufkayı 4'e bölüp içene pul biberli peynir koydum. toplamda yarım yufka değil yani)
domates, salatalık
yeşil çay
esmer şekerli bir kupa çay
ara bir tane yeşil elma
1 çay bardağı süt (içine 1 çay kaşığı kadar nescafe koydum)
akşam
6k bulgur pilavı üstüne 4k sebze yemeği
1 büyük kase cacık
ara
1 adet elma
1 kupa bitki çayı
1 kupa nane çayı (içine bir çay kaşığı kadar bal)
Gün içinde
3 lt su
Koşu bandında 30 dk yürüyüş (sauna eşofmanıyla)
1.5 saat kemerimi taktım
ben buzluktan çıkan maydonozları sevmiyorum..ölmüş oluyorlar.böyle su toplamış gibi renkleri değişiyor...onun yerine ev kadınlarının kavamoza doldurup ağzılarını sıkaca kapatıp buzdolabinda bikaç hafta sakladıklarını biliyorum..Leslie 4 fast mil yaptım, adım sayımı 12275 yaptım, toplamda yaklaşık 800 kalori yakmış oldum:) Marketten 3 bağ maydanoz almıştım bugün, akşam onları ayıklayıp yıkadım, saplarını da bir poşete koyup buzdolabına kaldırdım, sonra kaynatıp içeceğim. Maydanozların bir kısmını buzluğa koydum, bakalım nasıl olacak, ilk defa deniyorum. 1 kase maydanozu da şimdi yanıma aldım yiyorum. Kendimi koyun gibi hissediyorum:)
kızlar herkese günaydın.. umarım hepiniz iyisinizdri..ya ben bu 5 günde bir bildirim olayını çok sevdim.. önceden aman daha 1 hafta var bugün yiyeyim diyordum şimdi kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum
hemen dünümü yazayım
sabah
1 domates
2 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
ara
1 elma
3 diyet bizküvi
öğle
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 elma
1 bardak süt
akşam(6 gibi yedik)
4yk bulgur pilavı
1.5 kase kadar közlenmiş patlıcan ve biber salatası
1 kase yoğurt (bol dere otlu)
ara(8 gibi)
küçük bir avuç fındık
1 gevrek
dün çok yürüyemedim.. koşar tempoda 20 dk yürüdüm sadece..suyumu da fazlasıyla içtim..
yok yok kepekli yağsız tuzsuz bi gevrek..dün diyordum ya Gİ diyeti denicem diye onun menülerini uyguluyorum..Menün güzel olmuş fdm, yalnız akşam yediğin gevreği anlamadım. Bu bizim bildiğimiz simit olan gevrek değil herhalde?
Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için. Benim enerjim çok düşük bugün. Tartıda yine + gördüm. Geçen haftadan beri 71.8 kg ile 72.1 arasında gidip geliyorum. Dün de o kadar spordan sonra sabah kilo almış olmam imkansız, neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben de tüm gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren, parça parça gözden kaçan şeyler olabilir. Bana moral verin ne olur, çok fena kendimi bırakasım var. Neyse kahvaltımı yazayım:
- çok tahıllı sandviç ekmeğinin arasına salça ve pınar beyaz light peynir sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koydum, yanında yarım salatalıkla bunu yedim. Bir de şekersiz, sütlü neskafe, hala içiyorum.
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
fdm bende aynen senin gibi düşünüyorum bende daha 1 hafta var daha bilmem ne kadar var diyip ipleri gevşetiyordum.böyle çok iyi oldu.pomoya sözüm var diye kaçamak yapmamak içinde sabır ediyorum inşallah cumartesi güzel bir rakam görelim hepimiz.
nesli canım sakın bırakma yemeklerini geç saat mi yiyorsun acaba yada suyumu az içiyorsun canım
fatma hoşgeldiniz yogunluktan lütfen kusura bakmayın ancak şimdi size yazabiliyorum akşamları 6 kaşık bulgur biraz agır olabilir 3 kaşıktan fazla yememenizi tafsiye ederim
kızlar günaydımmm bolenrjili günler hepimize 38 den 36 ya düştüm sonunda :) kırmızı kadife kot aldımkendimeee
canım sen isim mi değiştirdin????yani fatmaerdembul musun???cnm akşam dediğim saat 5 te
sabah geç kalkıyoruz kahvaltı 11 olunca 2 öğün yiyorum bi kaç gündür
5 ten sonra da bir meyve
bazen esmer şekerli bir çay....
canım sen isim mi değiştirdin????yani fatmaerdembul musun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?