Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sabah
bir buçuk börek (yufkayı 4'e bölüp içene pul biberli peynir koydum. toplamda yarım yufka değil yani)
domates, salatalık
yeşil çay
esmer şekerli bir kupa çay

ara bir tane yeşil elma
1 çay bardağı süt (içine 1 çay kaşığı kadar nescafe koydum)

akşam
6k bulgur pilavı üstüne 4k sebze yemeği
1 büyük kase cacık

ara
1 adet elma
1 kupa bitki çayı
1 kupa nane çayı (içine bir çay kaşığı kadar bal)

Gün içinde
3 lt su
Koşu bandında 30 dk yürüyüş (sauna eşofmanıyla)
1.5 saat kemerimi taktım

bu hafta kaç kilo oldun cnm sen az yiyosunnnn

benim adetim biraz geç geldi cnm.(2 ay sonra nerdeyse)
ve benim tartı günüm yarın ama bugün de bi bakayım dedim ve salıya göre 100 gr almış gözüküyordum

bu arad ben fatmaerdembul ismini değiştirmek istiyorum ama bulamadım, sen biliyor musun

iyi geceler kızlar yediklerimi yazayım bugün
sabah
1kb peynir
3 zeytin
1 biber
1 çok tahıllı ekmek
1 grisinni

araa1 erik

öğle yok

akşam:
1 kase yoğurtlu çorba
1 tabak türlü
2 kaşık makarna
salat
ekmek yokk

ara 2 n-bardak şekersiz çay
1 dilim yassı kadayıf almıştık şükür bittiii

Leslie 4 fast mil yaptım, adım sayımı 12275 yaptım, toplamda yaklaşık 800 kalori yakmış oldum:) Marketten 3 bağ maydanoz almıştım bugün, akşam onları ayıklayıp yıkadım, saplarını da bir poşete koyup buzdolabına kaldırdım, sonra kaynatıp içeceğim. Maydanozların bir kısmını buzluğa koydum, bakalım nasıl olacak, ilk defa deniyorum. 1 kase maydanozu da şimdi yanıma aldım yiyorum. Kendimi koyun gibi hissediyorum:)

Leslie 4 fast mil yaptım, adım sayımı 12275 yaptım, toplamda yaklaşık 800 kalori yakmış oldum:) Marketten 3 bağ maydanoz almıştım bugün, akşam onları ayıklayıp yıkadım, saplarını da bir poşete koyup buzdolabına kaldırdım, sonra kaynatıp içeceğim. Maydanozların bir kısmını buzluğa koydum, bakalım nasıl olacak, ilk defa deniyorum. 1 kase maydanozu da şimdi yanıma aldım yiyorum. Kendimi koyun gibi hissediyorum:)

ben buzluktan çıkan maydonozları sevmiyorum..ölmüş oluyorlar.böyle su toplamış gibi renkleri değişiyor...onun yerine ev kadınlarının kavamoza doldurup ağzılarını sıkaca kapatıp buzdolabinda bikaç hafta sakladıklarını biliyorum..

kızlar herkese günaydın.. umarım hepiniz iyisinizdri..ya ben bu 5 günde bir bildirim olayını çok sevdim.. önceden aman daha 1 hafta var bugün yiyeyim diyordum şimdi kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum

hemen dünümü yazayım

sabah
1 domates
2 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

ara
1 elma
3 diyet bizküvi

öğle
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 elma
1 bardak süt

akşam(6 gibi yedik)
4yk bulgur pilavı
1.5 kase kadar közlenmiş patlıcan ve biber salatası
1 kase yoğurt (bol dere otlu)

ara(8 gibi)
küçük bir avuç fındık
1 gevrek

dün çok yürüyemedim.. koşar tempoda 20 dk yürüdüm sadece..suyumu da fazlasıyla içtim..

Menün güzel olmuş fdm, yalnız akşam yediğin gevreği anlamadım. Bu bizim bildiğimiz simit olan gevrek değil herhalde?

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için. Benim enerjim çok düşük bugün. Tartıda yine + gördüm. Geçen haftadan beri 71.8 kg ile 72.1 arasında gidip geliyorum. Dün de o kadar spordan sonra sabah kilo almış olmam imkansız, neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben de tüm gün menülerimi paylaşacağım bugünden itibaren, parça parça gözden kaçan şeyler olabilir. Bana moral verin ne olur, çok fena kendimi bırakasım var. Neyse kahvaltımı yazayım:
- çok tahıllı sandviç ekmeğinin arasına salça ve pınar beyaz light peynir sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koydum, yanında yarım salatalıkla bunu yedim. Bir de şekersiz, sütlü neskafe, hala içiyorum.

Menün güzel olmuş fdm, yalnız akşam yediğin gevreği anlamadım. Bu bizim bildiğimiz simit olan gevrek değil herhalde?
yok yok kepekli yağsız tuzsuz bi gevrek..dün diyordum ya Gİ diyeti denicem diye onun menülerini uyguluyorum..

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

fdm bende aynen senin gibi düşünüyorum bende daha 1 hafta var daha bilmem ne kadar var diyip ipleri gevşetiyordum.böyle çok iyi oldu.pomoya sözüm var diye kaçamak yapmamak içinde sabır ediyorum inşallah cumartesi güzel bir rakam görelim hepimiz.

nesli canım sakın bırakma yemeklerini geç saat mi yiyorsun acaba yada suyumu az içiyorsun canım

fatma hoşgeldiniz yogunluktan lütfen kusura bakmayın ancak şimdi size yazabiliyorum akşamları 6 kaşık bulgur biraz agır olabilir 3 kaşıktan fazla yememenizi tafsiye ederim

akşam karnım acıktı bende eşimle kendime meyve tabagı hazırladım yarım elma çeyrek muz 1 tanede mandalina yedim normalde muz yemiyorum reglim yaklaştı muzun içindeki magnezyumun reglideki tatlı krizlerini ve agrıları azalttıgını duymuştum bu yüzden tüketmeye başladım bu dönem.

kahvaltım :

2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir-biberli antep salçası
marul-domates
şekersiz 1 kupa yeşilçay

cnm sıkma canını sakın ben bugün düne göre + 300 çıktım şaşırdım ama naapalım oluyo öylee

kızlar günaydımmm bolenrjili günler hepimize 38 den 36 ya düştüm sonunda :) kırmızı kadife kot aldımkendimeee

cnm akşam dediğim saat 5 te
sabah geç kalkıyoruz kahvaltı 11 olunca 2 öğün yiyorum bi kaç gündür
5 ten sonra da bir meyve
bazen esmer şekerli bir çay....

Son düzenleme:
kızlar günaydımmm bolenrjili günler hepimize 38 den 36 ya düştüm sonunda :) kırmızı kadife kot aldımkendimeee

maşallah suna, ama dikkat et de kaybolma.
36 beden olamam ben ya, benim idealim 38 inşaaalllahhh....

Son düzenleme:
bu sabah erken kalktım

saat 08:30
2 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,
bol limonlu maydonoz
yeşil çay
4 adet zeytin
kk nun yarısı kadar az yağlı peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…