Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

herkese selam..yarin tarti gunuymus offf bende hic umutlu degilim nedense sanirim bende bu hafta fazla cikacam bu hafta bi kacamak ve aralarda fazla yemem yakti beni bugunde canim hic birsey yapmak istemiyor aktivite olarak sadece 15 dk bisiklet surdum keske yuruyerek gitseydim..belki aksam leslie yaparim kendime gelebilirsem tabii..

sabah
bir bucuk dilim ekmek
iki tatli kasigi kahvaltilik domatesli patlicanli sos
bir cay kasigi hashas
iki kasik yogurt

evde yagsiz peynir yok yumurtada canim istemedi bugun kahvalti boyle oldu

ara
3 ceviz
1 kivi
bir avuc kuru uzum

ogle
yok

ara
1 ceviz
6 fistik
1 portakal

aksam
bir kase tarhana corbasi
5 adet firinda hamsi

Ben geldim ama kimsecikler yok, eve gelir gelmez leslie yaptım, sonra akşam yemeğimi hazırladım. Dün yazamayacak kadar berbat bir gün olunca, bugün biraz dikkat etmeye çalıştım,

Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeği içine
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 kk peynir
- 1/4 domates
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Ara: (Toplantıdaydık ve tek seçenek buydu)
- 1 tane küçük kuru pasta (zeytinli)
- 1 bardak şekersiz çay

Öğle:
- Izgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 5 tane fındık
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1,5 su bardağı kadar yarım yağlı yoğurt içine
- bol pulbiber
- bol kuru nane
- 1 tane salatalık
- 2 diş sarımsak
- 1,5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 avuç maydanoz
- 1 avuç dereotu

Akşam yemeğim pek güzel oldu be yaw:))

Yazmayı unuttum, öğlen yemekten sonra iki kaşık aşure yedim, inanın masayı tatlılarla donattılar, sadece bunu yedim.

nesli menun guzel aksam menunu bende sevdim, cunku bende arada aksami yogurtla gecistiriyorum canim birsey istemeyince ama ozellikle ogle menun cok guzel a olsun

neslicim ya bu leslie yi nerden yapıyorsun

sabah 10:30
beyaz ekmeğin uç kısmı (içini eşim yedi)
4 adet zeytin
1 bardak yeşil çay
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık
kk kadar az yağlı peynir

ara 13:30
1 tane yeşil elma

öğle, akşam 16:30
1 kase domatesli bulgur pilavı
büyük 1 kase cacık
1 kepçe mantar sote

ara 20:10
1 çay bardağı sıcak sütün içine 1 çay kaşığı kahve

150 öne, 150 arkaya ip atladım
20 dk tempolu yürüyüş
30 dk spor
30 dk kemerimi taktım (30 dk daha takıcm inş.)

neslicim ya bu leslie yi nerden yapıyorsun

Forumda birileri bahsetmişti, sonra da zayıflama ile ilgili başka bir konuda linkini buldum ve bilgisayarıma indirdim. Böylece internet olması da gerekmiyor. Ama Youtube'da da var, oradan da yapabilirsin, ben çok sevdim, çok faydalı, kesinlikle tavsiye ederim.

Google'a Leslie Sansone yazınca da linkler geliyor, oradan indirebilirsin. Açıklamaları da var.

herkese iyi akşamlar....

çok keyifsizim bugun, ikizler burçluluğum tuttu. bir surat, biir asabiyet anlatamam. saçma sapan şeyleri alınıyorum falan. neyse menumu yazayım da kimsenin canını sıkmayım..

öğle yemeginden sonraki ara öğün : (15.00)

1 avuç beyaz leblebi

3 adet erik kurusu

saat 18.00

1 orta türk kahvesi

arkadaşlarla dışarıdaydık o yuzden akşam yemegi ancak 20.00 da oldu malesef

1 avuç içi tavuk fırında

2 yk patates püresi

2 yk bulgur pilavi

2 yk pul biberli yoğurt

1 tabak marul+mor lahana

ağlayacam nerdeyse bu halim ne yaa.. hiç anlam veremiyorum kendime...

Canım, olur arada böyle, hep modu yüksek olmaz insanın. Bak yarın okul yok, bu güzel bir şey (ben yarın iş olmadığı için mutluyum da:)). Yalnız bugün ikizler burcunda birşeyler var, bizim işyerinde yöneticimiz ikizler burcu ve bugün pek gergindi.

iyi akşamlar hanımlar ayaklarım koptu saat 4'den sonra eşimi alıp alışveriş merkezini tavan ettik birde defile vardıkızlar dev gibi birde böyle yaratıkgibi catwalk yürüyüşlerini gördüm siniroldum inceciklerr yaaa,neyse yeni sezongiysileri beğenmedim,günün tek güzel yani 2 tane 38 beden pantalon almamdı geçen kış 46 bedendim hamile kotumu giyordum üst olarak xxlhatta 3xl bile giyordum bu sene M yADA L bedenim neyse dar kesim uzun L beden hırka aldım hiçgüzel şeyler yoktu ,neyse manayla yürümüş oldum ..

yarın öğlene kadar bildirmolayı bitsin hanımlar ,çok çok işim var iyigeceler..

Tebrik ederim Duygu, 38 beden pantolon almak çok güzel bence, güle güle giy Benim daha yolum var 38 bedene. Bu arada bugün inat ettim ve adım sayımı 20000 yaptım, çok mutlu oldum, her geçen gün hareket kapasitem artıyor.

Günaydın arkadaşlar, iyi haftasonları. Kimsecikler yok henüz, ben erken kalktım, kilo bildirimimi yaptım, kahvaltı hazırlamadan önce bir merhaba diyeyim dedim. Herkes güzel sonuçlar almıştır tartıda inşallah:)

gunaydın kızlar ;

sabah bıraz yogundum ancak gırebıldım. nasıl gectı aksamınız ? umarım herkes ıyıdır. bu hafta tartıdan pek memnun olamayacagız gıbı gelıyor. ozellıkle kendı adıma ben memnun degılım. umarım aramızda mutlu olanlar vardır da hepımıze enerjı verır bu guzel haber.

dunku ve bugunku menumu paylasayım. bugun daha fazla aranızda olabılırım. ıslerım daha sakın bugun. ama cok yorgunum. okadar yoruldum kı bu hafta, dusunmekten uyuyamadım yorgunluktan uyuyamadım bır muddet apartmanda da cok gurultu olmustu hatırlarsanız. kısacası bu hafta cok yorgunum. ben bugun gece, seyahat edecegım 6-7 saatlık bır yolculuk. pazar aksamı tekrar evde olacagım. cok sıkıldım bu hafta. ve oyuzden bır arkadasıma gıdecegım. onunla dertlesmeyı ozledım cok uzun zamandır da gormuyorum.

dun cok ılgınc bır gun gecırdım valla.

sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.

bir buyuk acık sekersız cay

20 adet leblebı, 1 adet cevız.

ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu, 500 ml su

oglen: saat 13.30 da yaptım. yemek bıtmıs eksık yapmıs ahcı :))))) buyuk bır yemek tabagında mercımek corba ıctım. yarım demet dereotu yedım. bır de salatalık yedım orta boy.

yanımda sogus salata gecırmıstım. nasıl oldu anlamadım bozulmus hemen. oysakı bugun hava halen serın sadece azıcık gunes var dısarda. neyse aksam yemegım kalmadı.
Merkeze ınen arkadas olacaktı ton balıklı salata ıstemıstım ama zaman bulamamıs. Oyuzden ben de aksama kadar bır elma, 1ml su daha ıcerek aksamı etmıs oldum.
Is cıkısı kofte yedım. 5 adet kucuk kofte. Bır kucuk salata tabagı marul salatası, bır kutu ayran.
Yemekten sonra ıslerımı hallettım. Yuruyus yaparak eve dondum. 10500 adım yurumusum. Yaklasık 520 kalorı ettı. Uzun zamandır boyle yurumemıstım. Yanı bu hafta. Cok yorulmus olsam da bu yuruyusu yapmak psıkolojık olarak ıyı geldı bana.
Aksam dus alıp, guzel bır fılm ızleyerek gunu bıtırmıs olurdum. Fılmı ızlerken de yesıl cay ıctım, ıcıne de her zaman kı gıbı kıraz sapı koydum.

herkeslere günaydınlar kızlar.....

düne kadar artıda olan ben narinin tavsiyesiyle dün akşam yogurtlu brokoli yedim ve tüm artılarım gitmiş.. çok mutlu oldum.. neyse bildirimiimi yapayım ben de duyguya..bu arada geen günlerde hazırladığım listeyi unuttum sanmayın.. akşam gelince onu düzenleyip yayınlıcam haa

cesmı, nesli dun ben de oyleydım. aksam bır arkadasımın kalbını kırdım. nasıl sesımı yukselttım telefonda. gunduz cok ıyı atlatttım sukur. en streslı gunumdu ama kımse ıle tartısmadan gecırdım. streslı oldugum gunler hata yapan kım olursa, fena terslıyorum.

ama bugun gozlerım yorgun olsa da keyıflıyım. seyahate cıkacagım. heyecan var. yolculukları cok severım zaten. ustelık arkadasımı gorebılecegım. keyfım yerınde yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…