- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.521
Ben geldim ama kimsecikler yok, eve gelir gelmez leslie yaptım, sonra akşam yemeğimi hazırladım. Dün yazamayacak kadar berbat bir gün olunca, bugün biraz dikkat etmeye çalıştım,
Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeği içine
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 kk peynir
- 1/4 domates
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Ara: (Toplantıdaydık ve tek seçenek buydu)
- 1 tane küçük kuru pasta (zeytinli)
- 1 bardak şekersiz çay
Öğle:
- Izgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 5 tane fındık
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1,5 su bardağı kadar yarım yağlı yoğurt içine
- bol pulbiber
- bol kuru nane
- 1 tane salatalık
- 2 diş sarımsak
- 1,5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 avuç maydanoz
- 1 avuç dereotu
Akşam yemeğim pek güzel oldu be yaw:))
Valla elimden geleni yapacağım ama kaçamak mutlaka olur. Ama spor da yoğun olur, geçen sefer tatilde hiç kilo almadan dönmüştüm, hem de her gün tatlı yemiştim. Spor çok yapıyorum ben tatilde. Bir kere bolca yüzüyorum, ayrıca step-aerobik oluyor ona katılıyorum. Seni şaşırtabilirim yani:))
Ben Leslie'yi burada forumda öğrendim ve gerçekten çok sevdim. Çünkü hazırlık gerekmiyor, ev ortamında, istediğin saatte yapıyorsun, biter bitmez duşumu alıp kanepeye yayılabiliyorum. Benim gibi konfor seven biri için ideal. Benim güneş hassasiyetim var, her zaman dışarda yürümem mümkün değil, İzmir malum her daim güneşli, o yüzden Leslie benim için çok iyi oldu. Bir de tabi en sevdiğim spor yüzme. Bu ara havuza gitmiyorum çünkü sinüzitim düzeliyor, tekrar başlamasın diye dikkat ediyorum. Deniz iyi geliyor sinüzite ama havuz kötüleştiriyor.
neslicim ya bu leslie yi nerden yapıyorsun
nedense ben de yarından pek ümitli değilim. sanırım regl yüzünden
herkese iyi akşamlar....
çok keyifsizim bugun, ikizler burçluluğum tuttu. bir surat, biir asabiyet anlatamam. saçma sapan şeyleri alınıyorum falan. neyse menumu yazayım da kimsenin canını sıkmayım..
öğle yemeginden sonraki ara öğün : (15.00)
1 avuç beyaz leblebi
3 adet erik kurusu
saat 18.00
1 orta türk kahvesi
arkadaşlarla dışarıdaydık o yuzden akşam yemegi ancak 20.00 da oldu malesef
1 avuç içi tavuk fırında
2 yk patates püresi
2 yk bulgur pilavi
2 yk pul biberli yoğurt
1 tabak marul+mor lahana
ağlayacam nerdeyse bu halim ne yaa.. hiç anlam veremiyorum kendime...
iyi akşamlar hanımlar ayaklarım koptu saat 4'den sonra eşimi alıp alışveriş merkezini tavan ettik birde defile vardıkızlar dev gibi birde böyle yaratıkgibi catwalk yürüyüşlerini gördüm siniroldum inceciklerr yaaa,neyse yeni sezongiysileri beğenmedim,günün tek güzel yani 2 tane 38 beden pantalon almamdı geçen kış 46 bedendim hamile kotumu giyordum üst olarak xxlhatta 3xl bile giyordum bu sene M yADA L bedenim neyse dar kesim uzun L beden hırka aldım hiçgüzel şeyler yoktu ,neyse manayla yürümüş oldum ..
yarın öğlene kadar bildirmolayı bitsin hanımlar ,çok çok işim var iyigeceler..
nedense ben de yarından pek ümitli değilim. sanırım regl yüzünden
Canım, olur arada böyle, hep modu yüksek olmaz insanın. Bak yarın okul yok, bu güzel bir şey (ben yarın iş olmadığı için mutluyum da:)). Yalnız bugün ikizler burcunda birşeyler var, bizim işyerinde yöneticimiz ikizler burcu ve bugün pek gergindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?