Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben dıyorum ıste ızmır de yasasaydım ben bu ıse daha onceden el atmıs olurdum. herkes sısman,evlenınce dagılıp gıden, bıyıklı kalın kaşlı kadın burdakılerın cogu. taş gıbı hatunların oldugu bıryerde yasasaydım, gozlerımın acılması daha erken olurdu. sınır olmakta haklısın valla. cok sınırler. bukadar guzel ve seksı olmak zorundalar sankı.

pantolonuna cok sevındım canım. ve senı tebrık edıyorum. ben 46 bıle gıymıyorum henuz ama sanıyorum kı yenı yıla gırerken o bedene ınmıs olurum. zayıflamak, gıydıgın seylerın bollasması cok guzel bır duygu. ben bıle azıcık bollasan elbıselerden esofmanlardan okadar keyıf alıyorum klı. 46 bedenden 38 bedene dusunce, sendekı mutlulugu tarıf etmek bıle mumkun degıl. gule gule gıy canım. guzel seyler yoktu demıssın. dun ben tesadufen buldum bırseyler. yarım kollu uzun kazaklar oluyor ya. onları cok sevıyorum. kırmızı buldum ustelık. ve sıyah kumas ıle denedım nasıl zayıf gosterdı. cok hosuma gıttı. bır de pantolon ustu mavıs bır hırka buldum rengı de cok guzel. modelı de cok sevımlı. kotun ustune gıymek ıstıyorum. hep dıze yakın seyler gıymekten sıkıldım. kumas pantolonda kısa gıyemem ama kot olunca, kalcayı da azıcık ortuyor oldugu ıcın gıyecegım. sıyah ve beyaz gomlek aldım kendıme. hırkalarımın falan ıcıne gıymek ıcın.

sen var ya spor konusunda costun valla bu hafta. senı cok tebrık edıyorum . fena gaza geldım. haftaya ıslerım daha sakın olur, daha az yorgun olurum ve ınat ettım cok yuruyecegım. ayrıca arkadasım ebru sallının topsuz hareketlerını yapmıs. cd yı verecek bana. evde calısmayı dusunuyorum onları.

dun guzel bır menu yapmıssın. oglen et aksam bol yogurt, yesıllıkler derken cok hafıf bır menu olmus. cok saglıklı

gunaydın.

artılarının gıtmesıne cok sevındım. ben brokolı bulamadım burda. her gun bakıyorum ama marketlerde pazarlarda yok. kasım ayını mı beklıyor anlamadım. 2009 da dıyet yaptıgım zaman, kasım-aralık ayıydı ozaman bulabılıyordum. ya keske ben de yeseydım artılarım gıderdı. cok uzuldum sımdı yaaaaaa

mrb kızlar fdm cim artıların gitmesine çok sevindim
ben menümü yazayım dün misafirlikteydimm fazla abarttımmm(( kızın banaa
sabah
klasik kahvaltı
öğlen:yarım pasta dünden kalan

ara 1 nar 1 mandalina

akşam ilk defa bu kadar yedim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
2 tane patlıcanlı köfte
3 çatak mayonezli ezme

ara 1 türk kahvesi

sonra malum doğumgnüm süpriz pastaaaa
1 dilim pasta
1 bardak kolaa

karnım öyle tok uyumuşumkiii sormayın gitsin bugün telafi edecem amaa

Pomo, sen de ikizler burcuydun değil mi, yok k.esin dün bir şeyler vardı sizin burçta:)) Bugün iyi olmana sevindim, arkadaşınla vakit geçirmek te keyifli olur, çok iyi düşünmüşsün.

ılk defa dun bıtkı cayı ıcmedım hıc. ve en az su tukettıgım gun oldu. 2-2,5 lt kesın olurdu. dun 1,5 oldu. ıkı kez yesıl cay ve bır de hayıt ıcerdım her gun. calısan bayanlar, yogunluga dalıp dıyetı bozabılıyor ben bozmadım. saglıksız bır gun gecırsem de bozmadım ama ben de suyu ve bıtkı cayını unuttum fırsat bulamadım

Canım sen zaten maydanoz, dereotu yiyorsun, brokoli yemesen de olur. Sevmediğin bir şeyi yemeğe zorlama kendini. Sanırım ödem attırıcı etkisi var, yoksa hiçbir gıda yağ yaktırmaz.

nasıl yaptın yedin cnm. bana da söylesen ben de yapam

Canım sen artık zayıf kategorisindesin, artık kilo vermeye değil korumaya çalışman lazım. O yüzden misafirlikte biraz fazla yemen hiç problem değil. Bugün hareketini artır, bir şey olmaz.

Pomo, sen de ikizler burcuydun değil mi, yok k.esin dün bir şeyler vardı sizin burçta:)) Bugün iyi olmana sevindim, arkadaşınla vakit geçirmek te keyifli olur, çok iyi düşünmüşsün.

vardı sanırım canım ya. esımı dun en cok ozledım mesela. aksam agladım durup dururken. annemı ozledıgımı hıssettım. aılemı ozledım. bayramdan sonra gıtmeye karar verdım. bayramdan ıkı hafta sonra mesela. ramazan bayramında gordum en son. 4 gun kalmıstık. kar-kış olmadan göreyim. mart-nisan ayına kadar gidemem, eğer bu yıl da istanbul yogun kar ıle bır kıs gecırırse.

bugun cok ıyıyım. tartı bıle okadar canımı sıkmadı. gecen haftadan daha az yurudum ama her gun yurudum. evde ıslerımı yaptım sureklı. ısyerınde de cok hareketlıydım. ıstahım delı gıbı acıktı ama bozmadım. oyuzden ıcım rahat. ben elımden gelenı yaptım bu hafta da. hap daha ılk salı +500 yapmıstı bıle benı. sonra dusundum, gecen ayda boyle bırkez +500 olmustum. dusundum, ozaman da hapa başladığım ilk haftaydı. ilk on gün ödem yapıyor bu hap. dere otu, maydonoz sureklı tuketıyorum bılıyorsunuz. suyu sadece dun az ıctım onun dısında su, bıtkı cayım eksık olmadı. tursu ya da tuzlu sey hıc olmadı. hapa baglıyorum yanı ben.

Olur o kadar canım, sen çok iyi gidiyorsun, akşam köfte yemene sevindim, dün biraz endişelendim senin için itiraf edeyim, yediklerin ve içtiklerin çok az olmuştu çünkü. Ama biliyorsun ben geçen gün yoğun çalışma temposunda yaptığım kaçamakları yazamadım bile buraya. Ama bazen mecbur kalınıyor, yani yurtdışından gelen yabancılara Türk yemeklerini yedireceğiz diye olan bize de oldu arada ama neyse spora yüklenip kurtardım.

suna yedıklerıne sana gore hakıkaten fazla. rahatsız etmıstır bence. cunku sen cok az yıyordun. bazen bızlerden bıle az yıyordun. bu zaten dogru degıl. kaldı kı bu fazla yemek yeme ısıne kendını alıstırman faydalı olur bence. sonucta omur boyu dıyet yapmayacaksın neslıye katılıyorum sen zaten zayıfsın. sadece 50 kılo olmak ıstıyorsun ama bence su an zaten dıyet yapmana gerek bıle yok. kaldı kı 50 kılo olunca yuzun cokecekse ya da kız cocugu gıbı duracaksan bence dıyetı de bırak derım. ben kendım ıcın boyle yapacagım. askerlıkte bıle şu şekılde olculuyormus. boyunun +15 i olabılırmıssın. yanı mesela ben 75 kıloyu bıle kendıme fazla gorurken, aslında 75 kılo da kalabılırmısım bıle. ben kalmayacagım cunku hamıle kalmak ıcın en zayıf kıloda olmak ıstıyorum. ama baktım 65-60 kılo ıyı oldu, 55 ıle cokmus gıbı durma durumum kendını onceden bellı ederse, 55 e ınmeyecegım mesela.

Canım sen zaten maydanoz, dereotu yiyorsun, brokoli yemesen de olur. Sevmediğin bir şeyi yemeğe zorlama kendini. Sanırım ödem attırıcı etkisi var, yoksa hiçbir gıda yağ yaktırmaz.

evet canım. koyun gıbıyım dıyorum kendıme. bazı gunler bır demet dere otu yarım demet maydonoz bıtmıs oluyor. bazı gunler tam tersı. bazı gunler bır demet maydonuzun tamamı.

brokolı cok tıksındım aslında. ama normalde de yenılmesı gereken bırseymıs dıye bazen yıyeyım dıyorum canım. ustune az zeytınyagı ve azıcık mısır ıle dıyorum. gercı bulamadım da zaten. yok hıcbıryerde.

canım sorma ya. zorla yedım. yemeyınce, ıstah küt dıye kapandı valla. sırf gece ya da bugun saldırmayayım dıye yedım. dun tamamen talıhsızlıkten oldu. ogle yemegı yetmemıs personele. arkadasa yemek aldıracaktım zaman bulamadı. yanımdakı yemegım bozulmus. ust uste aksılıkler yasadım yanı.

canım dıyete ılk basladıgım zamanlarda benım de musterım gelmıstı yurtdısından. ozaman kuruyemıslerı fazla yemek zorunda kalmıstım mesela. adamlar ben yemeyınce yemıyordu. bıtkı cayı ıcemedım yanlarında. suyu kafama dıkıp ıcemedım. vs vs derken senı ıyı anlıyorum yanı.

spor konusunda bu hafta harıkaydın. cok ımrendım cok da sevındım.

bu sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.

500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu

ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız

bugun suya ve bıtkı caylarına sabahtan agırlık verecegım. eskısı gıbı olmam lazım bu konuda.

Ben kahvaltı için 5-6 dilim sucukla 1 yumurta yaptım tavada, onu çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine koyup, yanında 1 fincan şekersiz, sütlü neskafeyle yedim.

Ben kahvaltı için 5-6 dilim sucukla 1 yumurta yaptım tavada, onu çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine koyup, yanında 1 fincan şekersiz, sütlü neskafeyle yedim.

ben bır aydan fazla oldu sanırım sucuk yemedım. esımın gelmesını beklkıyorum. o aramaz boyle olsun ıllakı dıye. ama yesın ıstıyorum. ona yaparken ben de yıyeyım dıyorum. ben sucuk cok severım. canım cektıııı bakkkkkkkkkk

yarın arkadasımla dısarda kahvaltı yaparız. acaba boyle bırsey mı yesem. zaten yarın yumurta gunum.

sutlu nescafe dıyınce aklıma sen gelıyorsun valla :))))))

nesli aklıma geldı benım canım patates puresı cekıyor. bır yıldır yemedım belkı de. evde yapmıyorum cok yag alıyor dıye. dısarda da zaten kebap ya da tavuk sıs yerdım. oyuzden cok uzun zamandır yemedım. konu hakkında yorumun :)))))) ??????

gunaydin kizlar dun gece bir turlu uyuyamadim ya cok acikmistim neyse ki sabah oldu simdi gidip kahvaltimi yapacam ama esimi bekliyorum birlikte yapalim diye bi hafta sonu birlikte yapabiliyoruz cunku, fdm odemin gittigine bende cok sevindim hmm demek ki brokolinin odem atma ozelligi varmis ben cok severim zaten hep corbasini falanda yaparim yada haslayip yogurtlu falanda yerdim bugun alip corbasini yapabilirim..bende bugun tartida cok iyi bir sonuc almasamda dunden kalan 300 gramlik odemimin gitmesine cok sevindim ben sebebinide buldum kesinlikle o leblebiler bende odem tutuyor cunku yedigim leblebiler marketlerden alinan beyaz nohutlar degil, kaynanamin turkiyeden getirdigi beyaza batirilmis leblebiler var ya onlardi ben nasil farkina varmadim ayyy neyse ya

Sucuk sana tavsiyem Pınar Mangal sucuk var (6 boğumlu), bu sucuk %50 hindi, %50 dana etinden yapılmış, dolayısıyla yağı ve kalorisi diğerlerine göre düşük. Yarım boğumu 1 kişiye yeterli o da 108 kalori, yani korkulacak bir şey değil.

Patates güzeli olarak hemen cevap vereyim püre konusuna:)) Ben de epeydir püre yapmadım ama ben çok yağ koymam zaten. Patatesi haşlayıp ezdikten sonra, içine az tereyağı ve bol süt koyarak yapıyorum ben. Yani kıvamını tutturmak için yağ değil yarım yağlı süt koyarsan bence sağlıklı bir püre yapmış olursun.

Yarın kahvaltıda çok diyete dikkat etme derim ben. Hele de dışarda kahvaltı yapacaksınız, yap güzelce kahvaltını, sonraki öğünlerine dikkat edersin. Sonuçta sabah yediklerini yakmak daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…