- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.541
iyi akşamlar hanımlar ayaklarım koptu saat 4'den sonra eşimi alıp alışveriş merkezini tavan ettik birde defile vardıkızlar dev gibi birde böyle yaratıkgibi catwalk yürüyüşlerini gördüm siniroldum inceciklerr yaaa,neyse yeni sezongiysileri beğenmedim,günün tek güzel yani 2 tane 38 beden pantalon almamdı geçen kış 46 bedendim hamile kotumu giyordum üst olarak xxlhatta 3xl bile giyordum bu sene M yADA L bedenim neyse dar kesim uzun L beden hırka aldım hiçgüzel şeyler yoktu ,neyse manayla yürümüş oldum ..
yarın öğlene kadar bildirmolayı bitsin hanımlar ,çok çok işim var iyigeceler..
Tebrik ederim Duygu, 38 beden pantolon almak çok güzel bence, güle güle giyBenim daha yolum var 38 bedene. Bu arada bugün inat ettim ve adım sayımı 20000 yaptım, çok mutlu oldum, her geçen gün hareket kapasitem artıyor.
Ben geldim ama kimsecikler yok, eve gelir gelmez leslie yaptım, sonra akşam yemeğimi hazırladım. Dün yazamayacak kadar berbat bir gün olunca, bugün biraz dikkat etmeye çalıştım,
Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeği içine
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 kk peynir
- 1/4 domates
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Ara: (Toplantıdaydık ve tek seçenek buydu)
- 1 tane küçük kuru pasta (zeytinli)
- 1 bardak şekersiz çay
Öğle:
- Izgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 5 tane fındık
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1,5 su bardağı kadar yarım yağlı yoğurt içine
- bol pulbiber
- bol kuru nane
- 1 tane salatalık
- 2 diş sarımsak
- 1,5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 avuç maydanoz
- 1 avuç dereotu
Akşam yemeğim pek güzel oldu be yaw:))
herkeslere günaydınlar kızlar.....
düne kadar artıda olan ben narinin tavsiyesiyle dün akşam yogurtlu brokoli yedim ve tüm artılarım gitmiş.. çok mutlu oldum.. neyse bildirimiimi yapayım ben de duyguya..bu arada geen günlerde hazırladığım listeyi unuttum sanmayın.. akşam gelince onu düzenleyip yayınlıcam haa
cesmı, nesli dun ben de oyleydım. aksam bır arkadasımın kalbını kırdım. nasıl sesımı yukselttım telefonda. gunduz cok ıyı atlatttım sukur. en streslı gunumdu ama kımse ıle tartısmadan gecırdım. streslı oldugum gunler hata yapan kım olursa, fena terslıyorum.
ama bugun gozlerım yorgun olsa da keyıflıyım. seyahate cıkacagım. heyecan var. yolculukları cok severım zaten. ustelık arkadasımı gorebılecegım. keyfım yerınde yanı.
gunaydın kızlar ;
sabah bıraz yogundum ancak gırebıldım. nasıl gectı aksamınız ? umarım herkes ıyıdır. bu hafta tartıdan pek memnun olamayacagız gıbı gelıyor. ozellıkle kendı adıma ben memnun degılım. umarım aramızda mutlu olanlar vardır da hepımıze enerjı verır bu guzel haber.
dunku ve bugunku menumu paylasayım. bugun daha fazla aranızda olabılırım. ıslerım daha sakın bugun. ama cok yorgunum. okadar yoruldum kı bu hafta, dusunmekten uyuyamadım yorgunluktan uyuyamadım bır muddet apartmanda da cok gurultu olmustu hatırlarsanız. kısacası bu hafta cok yorgunum. ben bugun gece, seyahat edecegım 6-7 saatlık bır yolculuk. pazar aksamı tekrar evde olacagım. cok sıkıldım bu hafta. ve oyuzden bır arkadasıma gıdecegım. onunla dertlesmeyı ozledım cok uzun zamandır da gormuyorum.
dun cok ılgınc bır gun gecırdım valla.
sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.
08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.
bir buyuk acık sekersız cay
20 adet leblebı, 1 adet cevız.
ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu, 500 ml su
oglen: saat 13.30 da yaptım. yemek bıtmıs eksık yapmıs ahcı :))))) buyuk bır yemek tabagında mercımek corba ıctım. yarım demet dereotu yedım. bır de salatalık yedım orta boy.
yanımda sogus salata gecırmıstım. nasıl oldu anlamadım bozulmus hemen. oysakı bugun hava halen serın sadece azıcık gunes var dısarda. neyse aksam yemegım kalmadı.
Merkeze ınen arkadas olacaktı ton balıklı salata ıstemıstım ama zaman bulamamıs. Oyuzden ben de aksama kadar bır elma, 1ml su daha ıcerek aksamı etmıs oldum.
Is cıkısı kofte yedım. 5 adet kucuk kofte. Bır kucuk salata tabagı marul salatası, bır kutu ayran.
Yemekten sonra ıslerımı hallettım. Yuruyus yaparak eve dondum. 10500 adım yurumusum. Yaklasık 520 kalorı ettı. Uzun zamandır boyle yurumemıstım. Yanı bu hafta. Cok yorulmus olsam da bu yuruyusu yapmak psıkolojık olarak ıyı geldı bana.
Aksam dus alıp, guzel bır fılm ızleyerek gunu bıtırmıs olurdum. Fılmı ızlerken de yesıl cay ıctım, ıcıne de her zaman kı gıbı kıraz sapı koydum.
gunaydın.
artılarının gıtmesıne cok sevındım. ben brokolı bulamadım burda. her gun bakıyorum ama marketlerde pazarlarda yok. kasım ayını mı beklıyor anlamadım. 2009 da dıyet yaptıgım zaman, kasım-aralık ayıydı ozaman bulabılıyordum. ya keske ben de yeseydım artılarım gıderdı. cok uzuldum sımdı yaaaaaa
herkeslere günaydınlar kızlar.....
düne kadar artıda olan ben narinin tavsiyesiyle dün akşam yogurtlu brokoli yedim ve tüm artılarım gitmiş.. çok mutlu oldum.. neyse bildirimiimi yapayım ben de duyguya..bu arada geen günlerde hazırladığım listeyi unuttum sanmayın.. akşam gelince onu düzenleyip yayınlıcam haa
mrb kızlar fdm cim artıların gitmesine çok sevindim
ben menümü yazayım dün misafirlikteydimm fazla abarttımmm(( kızın banaa
sabah
klasik kahvaltı
öğlen:yarım pasta dünden kalan
ara 1 nar 1 mandalina
akşam ilk defa bu kadar yedim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
2 tane patlıcanlı köfte
3 çatak mayonezli ezme
ara 1 türk kahvesi
sonra malum doğumgnüm süpriz pastaaaa
1 dilim pasta
1 bardak kolaa
karnım öyle tok uyumuşumkiii sormayın gitsin bugün telafi edecem amaa
Pomo, sen de ikizler burcuydun değil mi, yok k.esin dün bir şeyler vardı sizin burçta:)) Bugün iyi olmana sevindim, arkadaşınla vakit geçirmek te keyifli olur, çok iyi düşünmüşsün.
ılk defa dun bıtkı cayı ıcmedım hıc. ve en az su tukettıgım gun oldu. 2-2,5 lt kesın olurdu. dun 1,5 oldu. ıkı kez yesıl cay ve bır de hayıt ıcerdım her gun. calısan bayanlar, yogunluga dalıp dıyetı bozabılıyor ben bozmadım. saglıksız bır gun gecırsem de bozmadım ama ben de suyu ve bıtkı cayını unuttum fırsat bulamadım
mrb kızlar fdm cim artıların gitmesine çok sevindim
ben menümü yazayım dün misafirlikteydimm fazla abarttımmm(( kızın banaa
sabah
klasik kahvaltı
öğlen:yarım pasta dünden kalan
ara 1 nar 1 mandalina
akşam ilk defa bu kadar yedim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
2 tane patlıcanlı köfte
3 çatak mayonezli ezme
ara 1 türk kahvesi
sonra malum doğumgnüm süpriz pastaaaa
1 dilim pasta
1 bardak kolaa
karnım öyle tok uyumuşumkiii sormayın gitsin bugün telafi edecem amaa
Canım sen zaten maydanoz, dereotu yiyorsun, brokoli yemesen de olur. Sevmediğin bir şeyi yemeğe zorlama kendini. Sanırım ödem attırıcı etkisi var, yoksa hiçbir gıda yağ yaktırmaz.
Olur o kadar canım, sen çok iyi gidiyorsun, akşam köfte yemene sevindim, dün biraz endişelendim senin için itiraf edeyim, yediklerin ve içtiklerin çok az olmuştu çünkü. Ama biliyorsun ben geçen gün yoğun çalışma temposunda yaptığım kaçamakları yazamadım bile buraya. Ama bazen mecbur kalınıyor, yani yurtdışından gelen yabancılara Türk yemeklerini yedireceğiz diye olan bize de oldu arada ama neyse spora yüklenip kurtardım.
Ben kahvaltı için 5-6 dilim sucukla 1 yumurta yaptım tavada, onu çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine koyup, yanında 1 fincan şekersiz, sütlü neskafeyle yedim.
ben bır aydan fazla oldu sanırım sucuk yemedım. esımın gelmesını beklkıyorum. o aramaz boyle olsun ıllakı dıye. ama yesın ıstıyorum. ona yaparken ben de yıyeyım dıyorum. ben sucuk cok severım. canım cektıııı bakkkkkkkkkk
yarın arkadasımla dısarda kahvaltı yaparız. acaba boyle bırsey mı yesem. zaten yarın yumurta gunum.
sutlu nescafe dıyınce aklıma sen gelıyorsun valla :))))))
nesli aklıma geldı benım canım patates puresı cekıyor. bır yıldır yemedım belkı de. evde yapmıyorum cok yag alıyor dıye. dısarda da zaten kebap ya da tavuk sıs yerdım. oyuzden cok uzun zamandır yemedım. konu hakkında yorumun :)))))) ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?