- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.581
kızlar bıraz reklam kokuyor gıbı dusunuyorum ama yıne de lınkı paylasmak ıstedım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-siki-cilt-kaybolan-sivilcelerde-cabasi.html
Canım, olur arada böyle, hep modu yüksek olmaz insanın. Bak yarın okul yok, bu güzel bir şey (ben yarın iş olmadığı için mutluyum da:)). Yalnız bugün ikizler burcunda birşeyler var, bizim işyerinde yöneticimiz ikizler burcu ve bugün pek gergindi.
iyi akşamlar hanımlar ayaklarım koptu saat 4'den sonra eşimi alıp alışveriş merkezini tavan ettik birde defile vardıkızlar dev gibi birde böyle yaratıkgibi catwalk yürüyüşlerini gördüm siniroldum inceciklerr yaaa,neyse yeni sezongiysileri beğenmedim,günün tek güzel yani 2 tane 38 beden pantalon almamdı geçen kış 46 bedendim hamile kotumu giyordum üst olarak xxlhatta 3xl bile giyordum bu sene M yADA L bedenim neyse dar kesim uzun L beden hırka aldım hiçgüzel şeyler yoktu ,neyse manayla yürümüş oldum ..
yarın öğlene kadar bildirmolayı bitsin hanımlar ,çok çok işim var iyigeceler..
herkeslere günaydınlar kızlar.....
düne kadar artıda olan ben narinin tavsiyesiyle dün akşam yogurtlu brokoli yedim ve tüm artılarım gitmiş.. çok mutlu oldum.. neyse bildirimiimi yapayım ben de duyguya..bu arada geen günlerde hazırladığım listeyi unuttum sanmayın.. akşam gelince onu düzenleyip yayınlıcam haa
Canım kesinlikle reklam, emin ol. Ben de yoga yapıyorum arada biliyorsun. Elbette nefes önemli, vücut için çok faydalı ama yoga yapıp ayda 9-10 kilo vermek bence imkansız. Zaten sağlıklı da değil. Hepimiz çabucak zayıflamak istiyoruz ama ortada bilimsel gerçekler var. 1 kg yağ 7600 kalori. Bunu unutmamak lazım. Yani, normal beslenmeye devam edip her gün yaklaşık 1100 kalori yakmamız lazım ki haftada 1 kg verebilelim. Biz çoğunlukla aldığımız kaloriyi azaltıp, sporu da artırıp yağ yakmaya çalışıyoruz. Benim kaçamaklar hariç günlük aldığım ortalama kalori 1200 - 1400 kalori civarında. Günlük almam gereken 2200 kalori. Dolayısıyla 800 - 1000 kalori civarı tasarruf yapmış oluyorum, bunun da haftada 1 kg'a yakın verdirmesi lazım ama kaçamaklar sebebiyle mümkün olmuyor tabi. Ama bunun dışında yogayı kesinlikle tavsiye ederim, kasların esnemesi için ve düzenli ve doğru nefes alıp vermeyi öğrenmek için çok güzel bir yöntem. Ayrıca az da olsa kalori harcatıyor.
ben regl oldum bu sabah sanırım o yuzdenmiş dünkü gerginliğim, biraz çıktım havam değişti, sonra da uyudum, şimdi karın ağrımı saymazsak iyiyim ama hala işlerim bitmedi
bende baharı bekliyorum adamakıllı alışveriş yapmak için. o zamana kadar 38 olur muyum ki acaba :44: şu an 40 yada 42 beden giyiyorum..
bende bu hafta her türlü hileye başvuracam işteelma kromlu çay içecem, yeşil çay içecem, zaten adet dönemimdeyim, metabolizmam da hızlı görürsünüz iştee
kızlar, 9.30 da kahvaltı yaptım :
normal diyet kahvaltı, yanına haşlanmış yumurta, 2 açık çay.
şimdi işlerimi bitireyim de bir duş alıp yeşil çayımı içecegim. akşam yemeginde ıspanak var bayılırımmöğlen o yuzden ya tavuk ya köfte yerim ama önce işleri bitirmem lazımm...
görüşürüüzzzzzzzzzzzzzz
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]1.8[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]19.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]3.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]53.5[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]2.9[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]77.7(R.D)[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]4.3[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]55.8[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]9.2[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis[/TD]
[TD]68.5[/TD]
[TD]64.2[/TD]
[TD]63.4[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]5.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR BEN FDM GİBİ AYRINTILI TEBRİKLER YAPAMICAM ÇOK İŞİM VAR 7. HAFTANIN BİRİNCİSİ BALDAMLASIMELİS 800GR İLE KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM ,AMA BEN SUNAGOKAN'I DA TEBRİK ETMEK İSTİYORUM,VE TEK TEK SAYAMASAMDA KG VEREN HERKEZİ TEBRİK EDERİMMM..
2.HAFTANIN EN BAŞARISIZI BEN DENİZ LÜTFEN HAFTANIN BİRİNCİSİ BANA EN AĞIR CEZAYI VERSİN HİÇ ÇEKİNMEDEN
NOT:KIZLAR BENİM TOPİĞİMLE ÇOKFARKLI BİR TABLO YANİ FORMULLER ÇOKFARKLI İLKKEZ BÖYLE BİR TABLO YAPTIM OYÜZDEN YANLIŞ BİRŞEY YAPTIYSAM YADA YAZDIYSAM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN KONTROL EDİN VARSASORUN ÖZELİME YAZIN Kİ DÜZELTEYİM.. İYİ HAFTASONLARI
Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]1.8[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]19.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]3.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]53.5[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]2.9[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]77.7(R.D)[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]4.3[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]55.8[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]9.2[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis[/TD]
[TD]68.5[/TD]
[TD]64.2[/TD]
[TD]63.4[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]5.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1. KIZLAR BEN FDM GİBİ AYRINTILI TEBRİKLER YAPAMICAM ÇOK İŞİM VAR 7. HAFTANIN BİRİNCİSİ BALDAMLASIMELİS 800GR İLE KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM ,AMA BEN SUNAGOKAN'I DA TEBRİK ETMEK İSTİYORUM,VE TEK TEK SAYAMASAMDA KG VEREN HERKEZİ TEBRİK EDERİMMM..
2.HAFTANIN EN BAŞARISIZI BEN DENİZ LÜTFEN HAFTANIN BİRİNCİSİ BANA EN AĞIR CEZAYI VERSİN HİÇ ÇEKİNMEDEN
NOT:KIZLAR BENİM TOPİĞİMLE ÇOKFARKLI BİR TABLO YANİ FORMULLER ÇOKFARKLI İLKKEZ BÖYLE BİR TABLO YAPTIM OYÜZDEN YANLIŞ BİRŞEY YAPTIYSAM YADA YAZDIYSAM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN KONTROL EDİN VARSASORUN ÖZELİME YAZIN Kİ DÜZELTEYİM.. İYİ HAFTASONLARI
Öncelikle Baldamlasını tebrik ederim, Sunacım seni de tebrik ederim ama artık durmanı öneririm aynı zamanda, bence senin için 5 günde 400 gram çok. Zaten BMI değerin 20, 19 ve altı sağlıksız kabul ediliyor, en azından hızını düşür, çünkü sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Kendimden de memnunum açıkçası, demek ki fazla yemek yeterince spor yapınca tolere ediliyormuş:)) Ama bu hafta gerçekten hareket konusunda iyiydim. Aynen devam:)
Fdm seni de tebrik ederim canım, kilolarımız yakın, verdiğimiz kilo da aynı, tam rakip olduk:))
Pomocum ilacın hayırlı olsun şekerim, bu tamamen ona bağlı, sen de biliyorsun zaten, bir sonraki tartımda muhtemelen epey gitmiş olacak senin.
Narin, daha önce de sormuştum galiba senin boyun kaç diye ama sanırım cevap vermemiştin. Sen yüzün çöktüğü için daha fazla zayıflama konusunda motivasyonunu kaybettin galiba. Boyun önemli, eğer BMI değerin 25'in altındaysa istediğin zaman durabilirsin bence, ama 25 üstündeyse en azından 25 olana kadar devam et derim ben.
Çimen sen kilona göre güzel vermişsin, tebrik ederim.
Çeşmi adetin 1. günü ve 100 gram vermişsin, diyecek söz bulamıyorum
Son olarak Duygu, kilo almana çok şaşırdım ve şimdi seni daha iyi anlıyorum, kendi vücudunu tanıdığın için kaçamaklarına çok kızıyordun, bir sonrakine düşmüş olur, ayrıca 38 beden pantolon bence +300 gramdan çok daha önemli:) Çok imrendim, ben de bir an önce 38 bedene dönmek istiyorum.
Pek bir detaylı yorum yaptım kızlar, bir sonraki tartım günü hepimiz daha çok vermiş oluruz inşallah.
çocuklu olunca sistemli olmaklazımherankuzeyhuysuzolabilir oyüzden işimi bitireyim istiyorum bugün temizlik tatlı mezelerin bazıları bitse yarınaana yemek apatarifler salatalarıyapayım diye iş bölümüyaptım vallayardım talebiniişleme koyuyorum hemen bekliyorum...Duygucum ellerine sağlık, hazırlıkların için kolay gelsin, şimdi anlaşıldı sendeki telaş, kesinlikle çok haklısın. Bir koşu geleyim, yardım edeyim canım, oyy ne becerikliyimdir ya hiç ellemesem daha iyi olur kesin:))
Öncelikle Baldamlasını tebrik ederim, Sunacım seni de tebrik ederim ama artık durmanı öneririm aynı zamanda, bence senin için 5 günde 400 gram çok. Zaten BMI değerin 20, 19 ve altı sağlıksız kabul ediliyor, en azından hızını düşür, çünkü sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Kendimden de memnunum açıkçası, demek ki fazla yemek yeterince spor yapınca tolere ediliyormuş:)) Ama bu hafta gerçekten hareket konusunda iyiydim. Aynen devam:)
Fdm seni de tebrik ederim canım, kilolarımız yakın, verdiğimiz kilo da aynı, tam rakip olduk:))
Pomocum ilacın hayırlı olsun şekerim, bu tamamen ona bağlı, sen de biliyorsun zaten, bir sonraki tartımda muhtemelen epey gitmiş olacak senin.
Narin, daha önce de sormuştum galiba senin boyun kaç diye ama sanırım cevap vermemiştin. Sen yüzün çöktüğü için daha fazla zayıflama konusunda motivasyonunu kaybettin galiba. Boyun önemli, eğer BMI değerin 25'in altındaysa istediğin zaman durabilirsin bence, ama 25 üstündeyse en azından 25 olana kadar devam et derim ben.
Son olarak Duygu, kilo almana çok şaşırdım ve şimdi seni daha iyi anlıyorum, kendi vücudunu tanıdığın için kaçamaklarına çok kızıyordun, bir sonrakine düşmüş olur, ayrıca 38 beden pantolon bence +300 gramdan çok daha önemli:) Çok imrendim, ben de bir an önce 38 bedene dönmek istiyorum.
Pek bir detaylı yorum yaptım kızlar, bir sonraki tartım günü hepimiz daha çok vermiş oluruz inşallah.
(18+) KESİNLİKLE ÖRNEK TEŞKİL ETMEYEN YAZIkendimi tanıyorum turşu,fındık .çekirdek dün alışvberiş merkezinde kocaman pizza patates meşrubat:))) battı balık yan gelir hesabı resmen kendmi bozdum ama korkulcak birşey yok geçicibir burhan diyelim perşembeyekadar harika bir sonuçile çıkacağım zatenson kozlarım iyi değerlendirmem lazım işinucunda iddia var
baldamlasıtebrik ediyorum seniii kızlar yazdıklarınızı okudumdur diyecem ama tam 55.0 olmayı bekliyorum bu hafta yedim ben ama verdim kilo anlamadım bide salı günü +300 çıkmıştım tartıda o gitmiş kiloda gitmiş muhtemelen su dan oldu yüzüm çökmeye başladı pek iyi değil az kaldı 800 grm daha vereyim bırakacammm
duyfer + 300 ama üzülme çimen senden kilona göre iyi amaçok az yiyosun acık çok ye metobolizmanı şaşırt bak tekrar verirsin pomocum bu hafta durmuşuz olsunnn narin sende birden fazla gidiyo durduğu zamanlar fdm 300 iyi bence çeşmi adetin ilk günü -100 süper ben hep fazla çıkaarımmm o zamanarneyse hadiiyi hafta sonları hepimizeeee
Pomocum patates püresini yaptım, ben 6-7 patates kullandım ama biraz küçüktü patatesler, sanırım 5 tane orta boy patates diyebiliriz haşlamadan önce mutfak tartısında tarttım 700 gramdı. Patatesleri kabuklarını soyup haşlıyorum ben, daha pratik oluyor, iyice haşladıktan sonra çatalla bir tabakta güzelce ezdim. Tencereye yarım çorba kaşığı tereyağı koyup erittikten sonra patatesleri içine döktüm ve üstüne 1 bardak yarım yağlı sütü dökerek karıştırdım. Bu arada 1 yemek kaşığı krema ekledim, tuzunu, bol karabiberini koydum, sonra karıştırmaya devam ederken 1 bardak daha sütü yavaş yavaş döktüm. Ben kıvamının biraz sulu olmasını istedim, sen toplam 2 bardak değil de 1.5 bardak süt koyarsan tam kıvamında olacaktır. Hepsi bu kadar, bence çok cıss değil:)) Afiyet olsun. Ben şimdi öğle yemeği olarak bunu yiyeceğim.
çocuklu olunca sistemli olmaklazımherankuzeyhuysuzolabilir oyüzden işimi bitireyim istiyorum bugün temizlik tatlı mezelerin bazıları bitse yarınaana yemek apatarifler salatalarıyapayım diye iş bölümüyaptım vallayardım talebiniişleme koyuyorum hemen bekliyorum...
(18+) KESİNLİKLE ÖRNEK TEŞKİL ETMEYEN YAZIkendimi tanıyorum turşu,fındık .çekirdek dün alışvberiş merkezinde kocaman pizza patates meşrubat:))) battı balık yan gelir hesabı resmen kendmi bozdum ama korkulcak birşey yok geçicibir burhan diyelim perşembeyekadar harika bir sonuçile çıkacağım zatenson kozlarım iyi değerlendirmem lazım işinucunda iddia var
sen cocuklu da cocuksuz da supersın tebrık edıyorum senı. ben azcık becerıklı sayılabılırım yardıma gelıyorum.
kuzıs napıyor annesı ?
canım sen ılk kez bu hafta azıcık kacırdın. gecen hafta cok hastaydın vucut gucsuz kalınca, ıstah acılmıs olabılır mı. kaldı bu hafta hepımız ıstah konusunda coskuluyduk :)))))
haftaya ben de cok hırslandım. kılo vermemıs olmak bunyeme ters :)))))))
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]70.2[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]1.8[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]19.5[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]71.8[/TD]
[TD]71.5[/TD]
[TD]-300[/TD]
[TD]3.5[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]104.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]5.3[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]53.6[/TD]
[TD]53.5[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]2.9[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77.8[/TD]
[TD]77.7(R.D)[/TD]
[TD]-100[/TD]
[TD]4.3[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]64.7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2.7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]56.2[/TD]
[TD]55.8[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]9.2[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis[/TD]
[TD]68.5[/TD]
[TD]64.2[/TD]
[TD]63.4[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]5.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım elıne saglık. bukadar yogunluguna ragmen lısteyı hazırlamıssın.
baldamlası senı tebrık edıyorum bır kıloya yakın kılo vermıssın gayet guzel bır rakam. ustelık hepımız ıcın berbat gecen bır hafta oldugunu dusunecek olursak, sen su an gozumuzde 5 kılo vermıs gıbısın vay beeeeeeeee dıyoruz yanı :))))))
Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...
suna soyledıklerıne tamamen katılıyorum canım. goruntu ve saglık cok onemlı, tartıda gorunen rakamdan daha onemlı.Öncelikle Baldamlasını tebrik ederim, Sunacım seni de tebrik ederim ama artık durmanı öneririm aynı zamanda, bence senin için 5 günde 400 gram çok. Zaten BMI değerin 20, 19 ve altı sağlıksız kabul ediliyor, en azından hızını düşür, çünkü sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
sen bu hafta spor konusunda costun evet.oyuzden yedıklerın + olmamıs ama yıne de sık canım ya. ne guzel daha fazla eksı olabılırdın. okadar spor yaptın sonucta.faydasını en ıyı sekılde gormen guzel olur.
BMI kac kıloda nekadar dusuyor kı ? yanı boyum 1,60 benım ve 25 e dusmesı ıcın kac kılo olmam gerekecek acaba
duygu hep dıyordu regl haftası ıse yarar dıye. ben gecen hafta hap olmasına ragmen regl den faydalandım ve 1,700 gıtmıstı. cesmı devam et. bır kılo rahat vereceksın bence bu hafta.
fdm ve neslı sanırım aynı vermıs. cımen ve cesmı aynı mıktar. narın ve ben de hıc vermemısız. suna ıkıncı olmus. duyguş verememıs.
ozetle ılgınc bır hafta yasamısız kızlar :))))))
ve yıne ozetle hepımızın cok asılması lazım. bu hafta batmışız valla. ben bayrama kadar 100 olmayı hayal edıyordum.sımdı ancak 102 olabılırım dıye dusunuyorum. enazından buna yaklasıyorum dıyorum. cok hırslıyım bugun yolculuk yapacak olsam da bu haftanın yorgunlugu uzerımde acayıp olsa da yuruyus yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?