Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar bıraz reklam kokuyor gıbı dusunuyorum ama yıne de lınkı paylasmak ıstedım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-siki-cilt-kaybolan-sivilcelerde-cabasi.html

Canım kesinlikle reklam, emin ol. Ben de yoga yapıyorum arada biliyorsun. Elbette nefes önemli, vücut için çok faydalı ama yoga yapıp ayda 9-10 kilo vermek bence imkansız. Zaten sağlıklı da değil. Hepimiz çabucak zayıflamak istiyoruz ama ortada bilimsel gerçekler var. 1 kg yağ 7600 kalori. Bunu unutmamak lazım. Yani, normal beslenmeye devam edip her gün yaklaşık 1100 kalori yakmamız lazım ki haftada 1 kg verebilelim. Biz çoğunlukla aldığımız kaloriyi azaltıp, sporu da artırıp yağ yakmaya çalışıyoruz. Benim kaçamaklar hariç günlük aldığım ortalama kalori 1200 - 1400 kalori civarında. Günlük almam gereken 2200 kalori. Dolayısıyla 800 - 1000 kalori civarı tasarruf yapmış oluyorum, bunun da haftada 1 kg'a yakın verdirmesi lazım ama kaçamaklar sebebiyle mümkün olmuyor tabi. Ama bunun dışında yogayı kesinlikle tavsiye ederim, kasların esnemesi için ve düzenli ve doğru nefes alıp vermeyi öğrenmek için çok güzel bir yöntem. Ayrıca az da olsa kalori harcatıyor.

ben regl oldum bu sabah sanırım o yuzdenmiş dünkü gerginliğim, biraz çıktım havam değişti, sonra da uyudum, şimdi karın ağrımı saymazsak iyiyim ama hala işlerim bitmedi

bende baharı bekliyorum adamakıllı alışveriş yapmak için. o zamana kadar 38 olur muyum ki acaba :44: şu an 40 yada 42 beden giyiyorum..

bende bu hafta her türlü hileye başvuracam işte elma kromlu çay içecem, yeşil çay içecem, zaten adet dönemimdeyim, metabolizmam da hızlı görürsünüz iştee

kızlar, 9.30 da kahvaltı yaptım :

normal diyet kahvaltı, yanına haşlanmış yumurta, 2 açık çay.

şimdi işlerimi bitireyim de bir duş alıp yeşil çayımı içecegim. akşam yemeginde ıspanak var bayılırımm öğlen o yuzden ya tavuk ya köfte yerim ama önce işleri bitirmem lazımm...

görüşürüüzzzzzzzzzzzzzz

anladım canım. bana da cok reklam geldı ama yoga cok faydalıdır dıye lınkı ekleyeyım dedın. yoga ve plates yapın dıyor herkes.

ben hıc kalorı hesabı yapmıyorum ama az yedıgım ıcın gunluk kalorımın baya asagısında oldugunu dusunuyorum

evet regl oncesı ben de oyle olurum. sınırlı olurum bır de her an agladı aglayacak olurum.

sen 40-42 gıyemezsın ya. 38 kesın oluyordur sana dıye dusunuyordum cok sasırdım kemık yapın ırı demekkı.

aksam uyumudan once rezene ıc dıyordu duygu. hıc yapmadım ama rahatlatıyormus bu donemde.

Son düzenleme:
Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...

Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...

Duygucum ellerine sağlık, hazırlıkların için kolay gelsin, şimdi anlaşıldı sendeki telaş, kesinlikle çok haklısın. Bir koşu geleyim, yardım edeyim canım, oyy ne becerikliyimdir ya hiç ellemesem daha iyi olur kesin:))

baldamlasıtebrik ediyorum seniii kızlar yazdıklarınızı okudumdur diyecem ama tam 55.0 olmayı bekliyorum bu hafta yedim ben ama verdim kilo anlamadım bide salı günü +300 çıkmıştım tartıda o gitmiş kiloda gitmiş muhtemelen su dan oldu yüzüm çökmeye başladı pek iyi değil az kaldı 800 grm daha vereyim bırakacammm
duyfer + 300 ama üzülme çimen senden kilona göre iyi amaçok az yiyosun acık çok ye metobolizmanı şaşırt bak tekrar verirsin pomocum bu hafta durmuşuz olsunnn narin sende birden fazla gidiyo durduğu zamanlar fdm 300 iyi bence çeşmi adetin ilk günü -100 süper ben hep fazla çıkaarımmm o zamanarneyse hadiiyi hafta sonları hepimizeeee

çocuklu olunca sistemli olmaklazımherankuzeyhuysuzolabilir oyüzden işimi bitireyim istiyorum bugün temizlik tatlı mezelerin bazıları bitse yarınaana yemek apatarifler salatalarıyapayım diye iş bölümüyaptım vallayardım talebiniişleme koyuyorum hemen bekliyorum...

Pomocum patates püresini yaptım, ben 6-7 patates kullandım ama biraz küçüktü patatesler, sanırım 5 tane orta boy patates diyebiliriz haşlamadan önce mutfak tartısında tarttım 700 gramdı. Patatesleri kabuklarını soyup haşlıyorum ben, daha pratik oluyor, iyice haşladıktan sonra çatalla bir tabakta güzelce ezdim. Tencereye yarım çorba kaşığı tereyağı koyup erittikten sonra patatesleri içine döktüm ve üstüne 1 bardak yarım yağlı sütü dökerek karıştırdım. Bu arada 1 yemek kaşığı krema ekledim, tuzunu, bol karabiberini koydum, sonra karıştırmaya devam ederken 1 bardak daha sütü yavaş yavaş döktüm. Ben kıvamının biraz sulu olmasını istedim, sen toplam 2 bardak değil de 1.5 bardak süt koyarsan tam kıvamında olacaktır. Hepsi bu kadar, bence çok cıss değil:)) Afiyet olsun. Ben şimdi öğle yemeği olarak bunu yiyeceğim.

evet canım bence de 55 dur artık. Ama tabıkı sen bılırsın.

Ben bu hafta sevınıyorum bıle. Cunku salı gunu +500 olmustum. ıkı uc gun atamadım ıs yogunlugu uykusuzluk derken yogun hareket edemedım. 2 kıloya yakın her hafta verebılıyordum uzulmedım desem yalan olur. Ama ıcım rahat. Ve haftaya daha cok umutluyum. Haftasonu dınlenıp, gelecek hafta yogun aktıvıye yapmak nıyetındeyım.

canım cok sagol. uzun uzun anlatmıssın. ılk fırsatta deneyecegım. esıme ve kendıme kofte yaparım o gelınce. yanına da pure yaparım dıyorum. sultanahmet koftecısınde, dana bıftek var. arkadas ıle beraber gıtmeyı dusunuyoruz puresını ve salatasını yıyecegım ben. o da salata alırım senın bıftek yerım dedı.

kolay gelsın duygucugum. ben haftasonu gırmeyebılırım. seyahate cıkacagım dıye yazmıstım. pazar aksam ya da pazartesı sabah gorusuruz.

fdm ve neslı sanırım aynı vermıs. cımen ve cesmı aynı mıktar. narın ve ben de hıc vermemısız. suna ıkıncı olmus. duyguş verememıs.

ozetle ılgınc bır hafta yasamısız kızlar :))))))

ve yıne ozetle hepımızın cok asılması lazım. bu hafta batmışız valla. ben bayrama kadar 100 olmayı hayal edıyordum.sımdı ancak 102 olabılırım dıye dusunuyorum. enazından buna yaklasıyorum dıyorum. cok hırslıyım bugun yolculuk yapacak olsam da bu haftanın yorgunlugu uzerımde acayıp olsa da yuruyus yapacagım.

Haklısın canım, bu hafta döküldük. Haftaya da senden umutluyum ama bakalım ben ne olacağım. Çarşamba akşam anneciğimin yemekleri, sonra da otelin yemekleri, ayrıca birkaç gün sonra adet olacağım. Ben bayram dönüşü 70 kg'ın altını hedefliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…