Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Çimen sen yazınca benim de aklıma geldi, sanırım leblebi bana da iyi gelmiyor, almayacağım eve bir daha. Ben küçük bir avuçla da kalmıyorum, başlayınca epey yiyorum, sanırım bende de ödem yapıyor.

gunaydın. odemenını atmıs olmana sevındım. sukur ben de attım.

brokolıyı sevmıyorum. hele kı corbasını hayatta ıcemem ben. nasıl ıcıyorsun :)))))) ama cok faydalıymıs cocuklara da cok ıcırın dıyorlar hamıleyken de corbasını ve haslanmış sekılde yıyın dıyorlar.

esını beklemen guzel olmus. ben de gecen pazar tektım ama bu pazar enazından arkadasımla kahvaltı yapacagım.

nohut konusunu bılmıyorum. ben gecen haftalarda pek yemıyordum bu hafta yedım cunku sabah kavhaltılarım bıraz az olmustu. ama genellıkle yememeye calısıyorum unlu bır kuruyemıs sonucta.

Çimen sen yazınca benim de aklıma geldi, sanırım leblebi bana da iyi gelmiyor, almayacağım eve bir daha. Ben küçük bir avuçla da kalmıyorum, başlayınca epey yiyorum, sanırım bende de ödem yapıyor.

ben adet ıle yıyordum. 5 badem ıkı kayısı on leblebı yerdım. ama ıkı haftadır leblebı de pek yemıyordum salatalık ya da elma yıyordum. ben de ıkı uc gundur leblebı yedım. her nekadar hap daha ılk gunlerden etkısını gostermıs olsa da, acaba leblebı de olumsuz etkılemıs olabılır mı son ıkı uc gun.

ben adet ıle yıyordum. 5 badem ıkı kayısı on leblebı yerdım. ama ıkı haftadır leblebı de pek yemıyordum salatalık ya da elma yıyordum. ben de ıkı uc gundur leblebı yedım. her nekadar hap daha ılk gunlerden etkısını gostermıs olsa da, acaba leblebı de olumsuz etkılemıs olabılır mı son ıkı uc gun.

ben %100 dana olandan alıyordum. ben de pınar alıyorum. senın dedıgınden alayım ozaman canım.

evet patates guzelı :))))) ben de pure ıcın tarıf vardı onu yapıyordum ama o baya yaglıydı. bana adet ve olculerı verebılır mısın neslı ?

canım, sabahın körunde ınecegım. oyle cok elıt bıryer bulamayız acık dıye dusunuyorum yanı dıyete uygun yıyeceklerın olabılecegı. uzun zamandır sımıt pogaca yemedım belkı bır tane yerım. ya da kahvaltı salonu varsa, sucuk yumurta falan yerım ıste. oglen beraber yemek yıyemeyız sanırım. oglen tekrar bınecegım otobuse. ben kendım mola verınce yerım, aksam da eve gelınce yogurt, semız otu falan bırsey yerım belkı.

10:30
el kadar beyaz ekmeğin içini çıkarttım, içine
birazcık beynir
tere ve limonlu maydonoz koydum. (nasıl kabarık oldu)
yeşil çay
domates, salatalık

10:30
el kadar beyaz ekmeğin içini çıkarttım, içine
birazcık beynir
tere ve limonlu maydonoz koydum. (nasıl kabarık oldu)
yeşil çay
domates, salatalık

sen buaralar beyaz ekmek yıyorsun farkettım. :)))) el kadar olsa da yeme canım. bır de ben o el kadar beyaz ekmegı yesem, kesın devamı gelır. dayanamam dıye hıc bulasmayacagım beyaz ekmege, ıdeal kılolara ulasıncaya kadar.

ama guzel olmus ben yesıllık domates falan ekmek arası cok seven bırıyımdır. uc ogun ver bana. sıcak yemek ıstemem. nıye 110 kılo oldugum bellı :))))) nesli patates guzelı, ben ekmek guzelı olayım :)))))))

Canım ben göz kararı yapıyorum ama şimdi sırf sana tarif verebilmek için öğlen yapayım diyorum:)) Öğleden sonra da tarifi veririm:))

kızlar slm öyle yazışmak için değil msjlara bakmak için girdim hafta sonupekgirmem zaten bildirim orta seviyede henüz dahavar öğleden sonra yayınlarım büyük bir ihtimalle, yalnızşunu söyleyeyim bu hafta herkez dökülmüş ben dahil bayraman azkaldı ataklancağımıza yerlerdeyizneyseekızlarr ben kaçtımm..

evet hepımız döküldük bu hafta. ınanılmaz ıstah, odem toplayanlar, regl haftası olanlar, kacamakları cok olanlar derken döküldük. haklısın.

opuyoruz senı. ozletme kendını.

iki sabahtır yiyorum cnm ya.ekmeğim küflenmiş, dün de unuttum almayı. ben ekmeği çok sevmem ama bazı yemekler var ki onlar ekmeksiz yenmiyo ve yedikçe de yedirtiyor. bayram dönüşü yufka ekmekle dönücem inş. ve elimin altında oacak hep

nesli patates guzelı, ben ekmek guzelı olayım :)))))))
ben de ne olsam ki ???

Bu sefer 5 gün, onu da unutmamak lazım. Tabi bu döküldüğümüz gerçeğini değiştirmiyor ama iyimser yaklaşım işte benim ki:))

hımmmm anladım canım. oluyor bazen oyle. haklısın.

ahhhhhhh ahhhhh o ekmek. ne guzel seydır. :)))))) her gun yururken fırının onunden gecıyordum ben. nasıl guzel kokuyor. ramazanda gıbı hıssettıyor kendımı. ekmek dusmanı olan ınsanları alkıslamak lazım :))))

ben kendıme ekmek guzelı dıyebılırım hamburger guzelı de dıyebılırım. en buyuk zaafım ekmek ve hamburger cunku. sen de sec begen artık :))))))

Bu sefer 5 gün, onu da unutmamak lazım. Tabi bu döküldüğümüz gerçeğini değiştirmiyor ama iyimser yaklaşım işte benim ki:))

evet dogru. 2 gun de cok sey degısebılırdı belkı ama bızler zaten bu hafta genel olarak ıyı degıldık. oyuzden bu haftanın 2 gunu cok bır umut vaat etmeyebılırdı bıze :)=

kizlar su icmek cok faydali elbette. vucudumuzdaki butun zararli maddeleri, yaktigimiz yaglari su ile desarj ediyoruz vucudumuzdan. ancak dikkkat edilmesi gereken bir durum var. IYI SU icilmeli. yani alkaliligi yuksek su. eczanelerde satilan alkali damlalari var. icme suyunuza damlatiyorsunuz. alkali olarak ictiginiz bir bardak su normal bi icme suyunda nerdeyse 2-3 bardaga esit. alkali su vucuttaki asit yukunu temizlemede daha etkili. temizleyemedigimiz asit yukunun yaga donustugunu hesaba katarsak, bu fikir iyi bir yol degil mi

AsiNaz kullanıcısından alıntı
İçme suyunuza derken?
Biz arıtma kullanıyoruz mesela.
cnm su aritma cihazlarinin icinde recine mevcuttur ve bu yapi agir iyonlari kendisine cekerek suyu temizler. yani suyun mineralini azaltir. buyuk sehirlerde sebeke suyu icilebilir seviyede temizdir. aritma cihazlari bence isin ticari kismi. vucudumuzun o arittigimiz mineralede ihtiyaci var. ornek vermek gerekirse, bu cihazlar sudaki kireci tutar. kirec dedigimiz sey aslinda kalsiyumdur. demek istedigim sey, bu cihazlara pek guvenmeyin. benim bahsettigim icme suyu sizin tercihinize kalmis kizlar :) ister cesmeden ister aritma, ister hazir su. ictginiz suyu alkali yapip icin kiii vucudunuzu arindirin. ictigimiz sularin ph i normalde 6-8 arasi. iyi su dedigimde bu deger 10a cikmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…