- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.561
gunaydin kizlar dun gece bir turlu uyuyamadim ya cok acikmistim neyse ki sabah oldusimdi gidip kahvaltimi yapacam ama esimi bekliyorum birlikte yapalim diye bi hafta sonu birlikte yapabiliyoruz cunku, fdm odemin gittigine bende cok sevindim hmm demek ki brokolinin odem atma ozelligi varmis ben cok severim zaten hep corbasini falanda yaparim yada haslayip yogurtlu falanda yerdim bugun alip corbasini yapabilirim..bende bugun tartida cok iyi bir sonuc almasamda dunden kalan 300 gramlik odemimin gitmesine cok sevindim ben sebebinide buldum kesinlikle o leblebiler bende odem tutuyor cunku yedigim leblebiler marketlerden alinan beyaz nohutlar degil, kaynanamin turkiyeden getirdigi beyaza batirilmis leblebiler var ya onlardi ben nasil farkina varmadim ayyy neyse ya
gunaydin kizlar dun gece bir turlu uyuyamadim ya cok acikmistim neyse ki sabah oldusimdi gidip kahvaltimi yapacam ama esimi bekliyorum birlikte yapalim diye bi hafta sonu birlikte yapabiliyoruz cunku, fdm odemin gittigine bende cok sevindim hmm demek ki brokolinin odem atma ozelligi varmis ben cok severim zaten hep corbasini falanda yaparim yada haslayip yogurtlu falanda yerdim bugun alip corbasini yapabilirim..bende bugun tartida cok iyi bir sonuc almasamda dunden kalan 300 gramlik odemimin gitmesine cok sevindim ben sebebinide buldum kesinlikle o leblebiler bende odem tutuyor cunku yedigim leblebiler marketlerden alinan beyaz nohutlar degil, kaynanamin turkiyeden getirdigi beyaza batirilmis leblebiler var ya onlardi ben nasil farkina varmadim ayyy neyse ya
Çimen sen yazınca benim de aklıma geldi, sanırım leblebi bana da iyi gelmiyor, almayacağım eve bir daha. Ben küçük bir avuçla da kalmıyorum, başlayınca epey yiyorum, sanırım bende de ödem yapıyor.
Çimen sen yazınca benim de aklıma geldi, sanırım leblebi bana da iyi gelmiyor, almayacağım eve bir daha. Ben küçük bir avuçla da kalmıyorum, başlayınca epey yiyorum, sanırım bende de ödem yapıyor.
Sucuk sana tavsiyem Pınar Mangal sucuk var (6 boğumlu), bu sucuk %50 hindi, %50 dana etinden yapılmış, dolayısıyla yağı ve kalorisi diğerlerine göre düşük. Yarım boğumu 1 kişiye yeterli o da 108 kalori, yani korkulacak bir şey değil.
Patates güzeli olarak hemen cevap vereyim püre konusuna:)) Ben de epeydir püre yapmadım ama ben çok yağ koymam zaten. Patatesi haşlayıp ezdikten sonra, içine az tereyağı ve bol süt koyarak yapıyorum ben. Yani kıvamını tutturmak için yağ değil yarım yağlı süt koyarsan bence sağlıklı bir püre yapmış olursun.
Yarın kahvaltıda çok diyete dikkat etme derim ben. Hele de dışarda kahvaltı yapacaksınız, yap güzelce kahvaltını, sonraki öğünlerine dikkat edersin. Sonuçta sabah yediklerini yakmak daha kolay.
Kızlar Duygu hala yok galiba değil mi?
10:30
el kadar beyaz ekmeğin içini çıkarttım, içine
birazcık beynir
tere ve limonlu maydonoz koydum. (nasıl kabarık oldu)
yeşil çay
domates, salatalık
ben %100 dana olandan alıyordum. ben de pınar alıyorum. senın dedıgınden alayım ozaman canım.
evet patates guzelı :))))) ben de pure ıcın tarıf vardı onu yapıyordum ama o baya yaglıydı. bana adet ve olculerı verebılır mısın neslı ?
canım, sabahın körunde ınecegım. oyle cok elıt bıryer bulamayız acık dıye dusunuyorum yanı dıyete uygun yıyeceklerın olabılecegı. uzun zamandır sımıt pogaca yemedım belkı bır tane yerım. ya da kahvaltı salonu varsa, sucuk yumurta falan yerım ıste. oglen beraber yemek yıyemeyız sanırım. oglen tekrar bınecegım otobuse. ben kendım mola verınce yerım, aksam da eve gelınce yogurt, semız otu falan bırsey yerım belkı.
kızlar slm öyle yazışmak için değil msjlara bakmak için girdim hafta sonupekgirmem zaten bildirim orta seviyede henüz dahavar öğleden sonra yayınlarım büyük bir ihtimalle, yalnızşunu söyleyeyim bu hafta herkez dökülmüş ben dahil bayraman azkaldı ataklancağımıza yerlerdeyizneyseekızlarr ben kaçtımm..
sen buaralar beyaz ekmek yıyorsun farkettım. :)))) el kadar olsa da yeme canım. bır de ben o el kadar beyaz ekmegı yesem, kesın devamı gelır. dayanamam dıye hıc bulasmayacagım beyaz ekmege, ıdeal kılolara ulasıncaya kadar.
ama guzel olmus ben yesıllık domates falan ekmek arası cok seven bırıyımdır. uc ogun ver bana. sıcak yemek ıstemem. nıye 110 kılo oldugum bellı :))))) nesli patates guzelı, ben ekmek guzelı olayım :)))))))
Canım ben göz kararı yapıyorum ama şimdi sırf sana tarif verebilmek için öğlen yapayım diyorum:)) Öğleden sonra da tarifi veririm:))
kızlar slm öyle yazışmak için değil msjlara bakmak için girdim hafta sonupekgirmem zaten bildirim orta seviyede henüz dahavar öğleden sonra yayınlarım büyük bir ihtimalle, yalnızşunu söyleyeyim bu hafta herkez dökülmüş ben dahil bayraman azkaldı ataklancağımıza yerlerdeyizneyseekızlarr ben kaçtımm..
iki sabahtır yiyorum cnm ya.ekmeğim küflenmiş, dün de unuttum almayı. ben ekmeği çok sevmem ama bazı yemekler var ki onlar ekmeksiz yenmiyo ve yedikçe de yedirtiyor. bayram dönüşü yufka ekmekle dönücem inş. ve elimin altında oacak hep
nesli patates guzelı, ben ekmek guzelı olayım :)))))))
ben de ne olsam ki ???
Bu sefer 5 gün, onu da unutmamak lazım. Tabi bu döküldüğümüz gerçeğini değiştirmiyor ama iyimser yaklaşım işte benim ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?