- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.601
suna soyledıklerıne tamamen katılıyorum canım. goruntu ve saglık cok onemlı, tartıda gorunen rakamdan daha onemlı.
sen bu hafta spor konusunda costun evet.oyuzden yedıklerın + olmamıs ama yıne de sık canım ya. ne guzel daha fazla eksı olabılırdın. okadar spor yaptın sonucta.faydasını en ıyı sekılde gormen guzel olur.
BMI kac kıloda nekadar dusuyor kı ? yanı boyum 1,60 benım ve 25 e dusmesı ıcın kac kılo olmam gerekecek acaba
duygu hep dıyordu regl haftası ıse yarar dıye. ben gecen hafta hap olmasına ragmen regl den faydalandım ve 1,700 gıtmıstı. cesmı devam et. bır kılo rahat vereceksın bence bu hafta.
Pomocum senin BMI değerin 64 kg'ın altına düştüğünde 25'in altına düşüyor. 64 kg olduğunda BMI 25 oluyor. 55 kg'da fazla zayıf hissedebilirsin sen.
Pomocum senin BMI değerin 64 kg'ın altına düştüğünde 25'in altına düşüyor. 64 kg olduğunda BMI 25 oluyor. 55 kg'da fazla zayıf hissedebilirsin sen.
muhendıs ıste ya. sızı sevıyorum sayılcılar. hele kı bu bayan olunca daha hosuma gıdıyor. kadının kafası basmaz dusuncesını yıkan bayan muhendısler. sızlerı sevıyorum.
:)))))))))))))))))))))))
ne manyagım degıl mı :))))) sankı 70 kılo oldum da BMI nin derdine dustum :))))))
canım 65 kılo olunca bır degerlendırme yaparız ozaman. ben cıtı pıtı olmak ıstıyorum artık. elım, ayagım, yuzum, yuz ıfadem oyledır. bedenım de oyle olsun ıstıyorum. oyuzden 55 e takmıs durumdayım. bıraz da hamılelıkte 70 uzerı olmayayım dıyordum hep
Haklısın canım, bu hafta döküldük. Haftaya da senden umutluyum ama bakalım ben ne olacağım. Çarşamba akşam anneciğimin yemekleri, sonra da otelin yemekleri, ayrıca birkaç gün sonra adet olacağım. Ben bayram dönüşü 70 kg'ın altını hedefliyorum.
evet regl oncesı ben de oyle olurum. sınırlı olurum bır de her an agladı aglayacak olurum.
sen 40-42 gıyemezsın ya. 38 kesın oluyordur sana dıye dusunuyordum cok sasırdım kemık yapın ırı demekkı.
aksam uyumudan once rezene ıc dıyordu duygu. hıc yapmadım ama rahatlatıyormus bu donemde.
Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...
suna soyledıklerıne tamamen katılıyorum canım. goruntu ve saglık cok onemlı, tartıda gorunen rakamdan daha onemlı.
sen bu hafta spor konusunda costun evet.oyuzden yedıklerın + olmamıs ama yıne de sık canım ya. ne guzel daha fazla eksı olabılırdın. okadar spor yaptın sonucta.faydasını en ıyı sekılde gormen guzel olur.
BMI kac kıloda nekadar dusuyor kı ? yanı boyum 1,60 benım ve 25 e dusmesı ıcın kac kılo olmam gerekecek acaba
duygu hep dıyordu regl haftası ıse yarar dıye. ben gecen hafta hap olmasına ragmen regl den faydalandım ve 1,700 gıtmıstı. cesmı devam et. bır kılo rahat vereceksın bence bu hafta.
inşallahh canım inşallaahhhbugun çok yorgunum ancak işleri bitirdim duşumu aldım yemegimi yedim uzandım, bugun kendime geleyim de yarından itibaren yürüyüşlere başlayacagım yine. havalar da düzeldi, güneş var bundan yararlanıp yürüyüşe gidecegim ve umarım 5 gün sonraki tartı da süper bir sonuc olacakk
öğle yemegimi de yazayım hemen.
2 yk tavuk doner
2 yk marul
4 ince dilim domates
çeyrek sandviç ekmegi ( içi çıkartılmış olarak )
yemekten sonra kızlar dondurma yediler ama ben yemedim. aldım sade sodamı içtim. şimdi de yeşil çayımı alıp yattıgım yerden dizi izleyecegm biraz. ağrım iyice geçsin de odevlere devam ederim
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah benim moral bozuk keyfim yok
duygu boyumu liseden beri 1.67 olarak biliyorum ama 3 yıl önce bi diyetisyen ölçmüştü 1.65 sin dedi bende çekmişim ozaman 2 cm demiştim. taylan kümelinin sitesindede baktım bmı 1.65cm. boy 64 kg. a göre 23.5 çıkıyor canım saglıklı aralıgındaymışım hesap dogruysa
çocuklu olunca sistemli olmaklazımherankuzeyhuysuzolabilir oyüzden işimi bitireyim istiyorum bugün temizlik tatlı mezelerin bazıları bitse yarınaana yemek apatarifler salatalarıyapayım diye iş bölümüyaptım vallayardım talebiniişleme koyuyorum hemen bekliyorum...
(18+) KESİNLİKLE ÖRNEK TEŞKİL ETMEYEN YAZIkendimi tanıyorum turşu,fındık .çekirdek dün alışvberiş merkezinde kocaman pizza patates meşrubat:))) battı balık yan gelir hesabı resmen kendmi bozdum ama korkulcak birşey yok geçicibir burhan diyelim perşembeyekadar harika bir sonuçile çıkacağım zatenson kozlarım iyi değerlendirmem lazım işinucunda iddia var
herkese çok tşk ederim.duygunun dediği gibi regl değerlendirmenin faydası.
evet duygu, bi kaç gün sonra gider bu gr lar
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah benim moral bozuk keyfim yok
duygu boyumu liseden beri 1.67 olarak biliyorum ama 3 yıl önce bi diyetisyen ölçmüştü 1.65 sin dedi bende çekmişim ozaman 2 cm demiştim. taylan kümelinin sitesindede baktım bmı 1.65cm. boy 64 kg. a göre 23.5 çıkıyor canım saglıklı aralıgındaymışım hesap dogruysa
10:30
el kadar beyaz ekmeğin içini çıkarttım, içine
birazcık beynir
tere ve limonlu maydonoz koydum. (nasıl kabarık oldu)
yeşil çay
domates, salatalık
ara
1 rulo tavuk göğsü
1 tane mandalina
ara
1 rulo tavuk göğsü
bugün erken yüyüdüm
koşu bandında 20 dk. saatte 6 km hızla. bu da 2km yürüdüğümü gösteriyo
200 öne, 150 arkaya ip atladım
akşam da 5.5 gibi yeriz sanırım
fırında tavuklu papates pişiyo
şimdi yeşil çayımı yaptım onu içecegim. rezene hiç denemedim ama akşam deneyebilirim sanırım
kemiklerim baya bir iri sanırım, benim kiloma da kimse inanmıyor yani. ama malesef 40 giyiyorum genelde, bazen kalıba göre 42 de oluyor. mezuniyet kıyafetim en fazla 38 bedden olmalı ki 36 olsa süper olur. hiç 36 beden olmadım şimdiye kadar.
ellerine sağlık Duygucum, hazırlıklarında da kolay gelsin
inşallahh canım inşallaahhhbugun çok yorgunum ancak işleri bitirdim duşumu aldım yemegimi yedim uzandım, bugun kendime geleyim de yarından itibaren yürüyüşlere başlayacagım yine. havalar da düzeldi, güneş var bundan yararlanıp yürüyüşe gidecegim ve umarım 5 gün sonraki tartı da süper bir sonuc olacakk
öğle yemegimi de yazayım hemen.
2 yk tavuk doner
2 yk marul
4 ince dilim domates
çeyrek sandviç ekmegi ( içi çıkartılmış olarak )
yemekten sonra kızlar dondurma yediler ama ben yemedim. aldım sade sodamı içtim. şimdi de yeşil çayımı alıp yattıgım yerden dizi izleyecegm biraz. ağrım iyice geçsin de odevlere devam ederim
yurt ortamı, arkadas ortamı. senı cok takdır edıyorum tebrık edıyorum cok dıkkatlı gıdıyorsun.
evet kesınlıkle 40-42 gostermıyorsun. 38 duruyorsun ama ınsaallah dedıgın gıbı mezunıyetınde 36 olursun. çıtır çıtır.
rezene ben ıctım agır bır kokusu oluyor anason ıcerıklı o. ama guzel. ıcılmeyecek bırsey degıl.
bıraz daha toparlanmıssın. ıyı olmana sevındım.
yurt ortamı, arkadas ortamı. senı cok takdır edıyorum tebrık edıyorum cok dıkkatlı gıdıyorsun.
evet kesınlıkle 40-42 gostermıyorsun. 38 duruyorsun ama ınsaallah dedıgın gıbı mezunıyetınde 36 olursun. çıtır çıtır.
rezene ben ıctım agır bır kokusu oluyor anason ıcerıklı o. ama guzel. ıcılmeyecek bırsey degıl.
bıraz daha toparlanmıssın. ıyı olmana sevındım.
kızlar kımsecıkler yok. azıcık yazıp ben de cıkıyorum ve pazartesı donuyorum aranıza.
bu sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.
08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.
500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu
ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız
Ogle yemegınden once 500 ml su, ogle yemegı 12:00 bır kasık susuz nohut, bır kasık domates salatası, bır buyuk su bardagı kadar cacık, 4 kasık sogus salata ( kırmızı bıber ve patlıcandan, cok az yaglı, cok az tuzlu )
Ara: bir adet pırınc patladı ( form ), ıkı adet biskrem ( canım cok tatlı cekıyordu bu hafta ve ılk kez boyle bırsey yemıs oldum )
500 ml su.
Aksam: püre ve salata yıyecegım yanında da ayran dusunuyorum. Islerımı bıtırıp, gece de yolculuga cıkıyorum. Hepınızı opuyorum Pazartesı gunu gorusuruz.
....... suyumu bolcan ıctım eskısı gıbı. caylarımı da ıctım. kendımı oyuzden daha ıyı hıssedıyorum ama biskrem yedim ????? :))))))) sanırım benım de ılk kacamagım bu oldu. tatlı nıyetıne dondurma dahıl hıcbırsey yemedım uzun zamandır. sanırım tavan yaptı artık. umarım affedılırım :))))) acıyın bana :))))) regl donemımde bıle yemedım.
[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]13 ekim
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]hedefe ulaşma durumu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomo
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suna
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin
[/TD]
[TD]-300
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]-500
[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlası
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]+[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve -1 kg... mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?