Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

valla ben de cok mutsuz etmesem de kendımı, bu hafta kılo verememeyı hıc dusunmedıgım ıcın bır garıp oldum. cok saskınım aslında. haftaya +500 ıle baslamak zaten garıptı. tamam haftasonuna kadar kendımı hazırladım da bu psıkolojıye ama yıne de bu hafta kılo verememek, o 1,700 rakamları cok garıp cok sasırtıcı. onu ıstıyorum ben okadar :))))))))

valla tatıl guzel de senın ısın zor. dedıgın gıbı anne yemeklerı, otel yemeklerı, bır de regl donemın gelıyor. ++++ olup gelmezsın ınsaallah.

şimdi yeşil çayımı yaptım onu içecegim. rezene hiç denemedim ama akşam deneyebilirim sanırım

kemiklerim baya bir iri sanırım, benim kiloma da kimse inanmıyor yani. ama malesef 40 giyiyorum genelde, bazen kalıba göre 42 de oluyor. mezuniyet kıyafetim en fazla 38 bedden olmalı ki 36 olsa süper olur. hiç 36 beden olmadım şimdiye kadar.

Fdm'cim farklı bir tablo acemilikte bu kadar oldu varsa hatam kusura bakma inan iki arada bi derede yaptım yarın müsafirim gelcekiş güç yemek vs bugünden hazırlıklarım varr sen yeniden elden geçir istersen...

ellerine sağlık Duygucum, hazırlıklarında da kolay gelsin

selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah benim moral bozuk keyfim yok

duygu boyumu liseden beri 1.67 olarak biliyorum ama 3 yıl önce bi diyetisyen ölçmüştü 1.65 sin dedi bende çekmişim ozaman 2 cm demiştim. taylan kümelinin sitesindede baktım bmı 1.65cm. boy 64 kg. a göre 23.5 çıkıyor canım saglıklı aralıgındaymışım hesap dogruysa

Canım, boyun 1.67 cm ise de 1.65 cm ise de sağlıklı BMI değerine sahipsin. Kendini kötü hissediyorsan, yani yüzünün falan çöktüğünü düşünüyorsan bu kiloda durabilirsin bence. Bundan sonra kilonu korumaya çalışabilirsin.

10:30
el kadar beyaz ekmeğin içini çıkarttım, içine
birazcık beynir
tere ve limonlu maydonoz koydum. (nasıl kabarık oldu)
yeşil çay
domates, salatalık

ara
1 rulo tavuk göğsü
1 tane mandalina

ara
1 rulo tavuk göğsü

bugün erken yüyüdüm
koşu bandında 20 dk. saatte 6 km hızla. bu da 2km yürüdüğümü gösteriyo
200 öne, 150 arkaya ip atladım

akşam da 5.5 gibi yeriz sanırım
fırında tavuklu papates pişiyo

nıye keyfın yok narın. kılo veremedım dıye mı ?? cok asırı takma kafana. hepımız battık bu hafta. haftaya asılırız

tavuk gogsu pasta-tatlı bırsey degıl mı ? bıldıgımız tavuk gogsu yanı ???? eger oyleyse, cıssssss olmus. kılo verdım dıye sımarmayalım lutfen :)))))))

kızlar kımsecıkler yok. azıcık yazıp ben de cıkıyorum ve pazartesı donuyorum aranıza.

bu sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.

500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu

ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız

Ogle yemegınden once 500 ml su, ogle yemegı 12:00 bır kasık susuz nohut, bır kasık domates salatası, bır buyuk su bardagı kadar cacık, 4 kasık sogus salata ( kırmızı bıber ve patlıcandan, cok az yaglı, cok az tuzlu )

Ara: bir adet pırınc patladı ( form ), ıkı adet biskrem ( canım cok tatlı cekıyordu bu hafta ve ılk kez boyle bırsey yemıs oldum )

500 ml su.

Aksam: püre ve salata yıyecegım yanında da ayran dusunuyorum. Islerımı bıtırıp, gece de yolculuga cıkıyorum. Hepınızı opuyorum Pazartesı gunu gorusuruz.

....... suyumu bolcan ıctım eskısı gıbı. caylarımı da ıctım. kendımı oyuzden daha ıyı hıssedıyorum ama biskrem yedim ????? :))))))) sanırım benım de ılk kacamagım bu oldu. tatlı nıyetıne dondurma dahıl hıcbırsey yemedım uzun zamandır. sanırım tavan yaptı artık. umarım affedılırım :))))) acıyın bana :))))) regl donemımde bıle yemedım.

yurtta iyi gidiyorum da evde bayram olayı korkutuyor beni, hayırlısı bakalım

anason kokusundan hiç hoşlanmam aslında ama denemeye çalışayım bakayım

öğle yemegin çok azmış canım, öyle olunca da arada canının tatlı istemesi normal olabilir bence. ayrıca 2 tane de o kadar sıkıntı deil çok kafaya takmamaya çalış ayrıca akşam yemeginde az, kalori olarak bilemem ama bugun hiç sebze yememiş olacaksın nerdeyse, et de yememişsin mesela. biraz denge kurarsan daha iyi olur sanırım. öğünlerin çok, güçten düşmeni istemeyiz

daha önce bi yerde okumuştum, eyvah şunu yedim çok kalori aldım gibi kafaya takarsan kilo alma olayı daha fazla oluyormuş. bence 2 tanesicik biskremi o kadar takma afiyet olsun

bu arada hayırlı yolculuklar iyi tatillerrrr

vee akşam yemegi raporu : (18.30)

5 yk ıspanak, 2 yk yoğurt

1 avuç içi büyüklüğünde milföy börek..

1 tabak marul + mor lahanadan oluşan salata

aslında çorba içecektim, börek yemeyecektim ama çorbanın tadını sevmedim, sadece ıspanakla da doymayabilirdim o yuzden börekten de yedim şimdi elma kromlu çay içecegim, başka da bu gece bişey yemem sanırım..

kimsecikler yok, haftasonu diye herkes kaçaklarda yine

Merhaba kızlar, ben de markete gidip alışverişimi yaptım, sonra eşimi metrodan alıp eve getirdim, yemeği dışardan hallettik, ekmeğin içini aldırarak ekmek arası hamsi yaptırdım, onu yedik, ne hamaratım değil mi:)) Yemekten sonra yarım armut ve 4 tane mürdüm eriği yedim, bir de çayın yanında 1 tane kurabiye. Tabi ki yediklerimi yakmak üzere kalkıp paşa paşa Leslie yapacağım:))

mrb kızlar iyi akşamlarr eşim le evdeydik bugün teeeee öğlen uyandık valla yedik içtik anca fena şeyler yaptım ama neyse yüzüm biraz çöktükötü duruyo ama makyaj yapınca güzel bide çok sivilce çıktı yanaklarımda bende normalde ergenlikte bile çıkmadı ama acıyo bide ya
sabah:
1 yumurta
domates salatalık (yarımşar)
4 tane yeşil zeytin
1 kb peynir
1 çatal salça- tere
1buçuk dilim çok tahıllı ekmek
2 bardak çay

öğle:
1 tabak kısır (haftasonu değişmez menümüz)
yarım tabak tavuk sote
domates salatalık
çay
(amaşöyle bişey oldu midem bulandı geri çıkardım yememiş sayılırım midemi üşüttüm heralde)

akşam yemeğiyemedik 1 tane nar yedim midem kötüydü

tabi açım açlık hissettim saat akşam dokuzda((( kepek ekmeği kızartıkk 3 dilim yedim üzerine az tereyağ sürdüm 3 tane de yeşil zeytinn

günaayydıınnnnnnnnnnnnn..

herkese mutlu pazarlarr

kahvaltı ( 8.15 )

1 domates

yarım salatalık

4 ince dilim hindi sucuk

1 kk beyaz peynir

1 miktar maydanoz

1 tane top ekmegin içi çıkartılmış hali ( kepek ekmegi yokmuş bugun o yuzden böyle oldu. üzgünüm

2 açık çay

ve şimdi ders zamanı. öptüm herkesii

kızlar görüldüğü gibi geçen haftaki hedef tablomuzda alkışı hakeden 2 arkadaşımız olmuş..

suna ve baldamlası tebrikler kızlar..

duygucum dünkü tablo için ellerine sağlık..

kilo veren herkesi tebrik ederim.. vermeyen arkadaşlarımız pomo ve duygu zaten sizler geçen haftalarda öyle güzel vermiştiniz ki bu da sizin nazarınız olsun..

narin galiba spor yapamadığın için böyle oluyor canım.

nesli kaçamağım çok diyordun ama yine de vermeyi başarmışsın tebrikler..

çeşmi senin daha fazla vermeni beklerdim ama şimdi reglsin canım almamış görünmen bile çok güzel..

suna ve çimen ben sizlerin artık durması taraftarıyım kızlar..ideal kilonuza ulaştınız bana göre ziyadesiyle..

ve -1 kg... mutluyummm

bak ne kadar güzel.. tebrikler canım.. embnimi bundan sonra daha da hırslanacaksındır..

cesmi inşallah istediğin beden mezuniyet kıyafetine girebilirsin canım..

nesli bayram dönüşü konusunda ısrarını çok sevdim.. biz alırız diye şimdiden şartlamış kendimizi ama sen 70in altı olcam diyorsun.. çok güzel böyle inanman ve başaracağına inanıyorum..

duygucum olur mu hiç zahmet verip liste yaptın gayet güzel olmuş.. tekrar ellerine sağlık..

ben de BMI konusunda aşırıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum.. bence kilo ve boy miktarımız yakın olmalı.. mesela ben 1.64üm.. ve 64 kilo ben de çok güzel dutuyor..hadi bu +2 veya -2 olsun.. BMI bana ideal kilomun 58 olduğunu söylüyor bi kere ben o kiloya insam kemik torması gibi çirkin olurum kendimi biliyorum.. ama herkesin kemik yapısı da önemli..iri kemikli biriyle küçük kemiklinin duruşu aynı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…