- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.621
bak ne kadar güzel.. tebrikler canım.. embnimi bundan sonra daha da hırslanacaksındır..
cesmi inşallah istediğin beden mezuniyet kıyafetine girebilirsin canım..
nesli bayram dönüşü konusunda ısrarını çok sevdim.. biz alırız diye şimdiden şartlamış kendimizi ama sen 70in altı olcam diyorsun.. çok güzel böyle inanman ve başaracağına inanıyorum..
duygucum olur mu hiç zahmet verip liste yaptın gayet güzel olmuş.. tekrar ellerine sağlık..
ben de BMI konusunda aşırıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum.. bence kilo ve boy miktarımız yakın olmalı.. mesela ben 1.64üm.. ve 64 kilo ben de çok güzel dutuyor..hadi bu +2 veya -2 olsun.. BMI bana ideal kilomun 58 olduğunu söylüyor bi kere ben o kiloya insam kemik torması gibi çirkin olurum kendimi biliyorum.. ama herkesin kemik yapısı da önemli..iri kemikli biriyle küçük kemiklinin duruşu aynı olmaz..
canım 25in üzeri sağlıksız.. 20 ve 25 arası normal sınırlar içinde.. e tabi 20 iken hiç fazlalığın yoktur ama 24ken hafif bi göbek felan olabilir..ama yine de sağlıklı kabul ediliyor..20nin altı da sağlıksız zayıflık diye geçiyor..olursa sizin sayenizde olacak canım çok teşekkür ederiimmm
bu bmı olayını hala çözemiyorum. 25 in üzeri saglıksızmış diyorlar, 25 olursa mı ideal oluyor. yoksa 22 - 23 falan mı :44: bende 70 kilonun altına düştüğüm zaman yüzden veriyorum, yüzden verince de hayalet gibi oluyorum mesela. gerçi önce 70 olayım da gerisini sonra düşünürüm
canım 25in üzeri sağlıksız.. 20 ve 25 arası normal sınırlar içinde.. e tabi 20 iken hiç fazlalığın yoktur ama 24ken hafif bi göbek felan olabilir..ama yine de sağlıklı kabul ediliyor..20nin altı da sağlıksız zayıflık diye geçiyor..
kızlar ben de ekliyim resimlerimi..ilk resim yani siyah tunikli resmim 1-2 hafta önce çekildi.. trençkotlu olanları ise bu sabah çektim..aynanın üzeri dün değil girinti çıkntılar var
Eki Görüntüle 533375 Eki Görüntüle 533376 Eki Görüntüle 533377
Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Ben de dün giremedim pek. Dünkü menümde fazla bir şey yoktu, sadece öğlen kısır yapıp yedik eşimle, onu biraz fazla kaçırdım ama spor yaparak dengeledim. Bir de birkaç gün içinde adet olacağım, bugün fena şişkinlik başladı, inşallah kazasız belasız atlatırım bu dönemi. Bugün kilo almış görünüyorum ama normal, muhtemelen perşembe de + çıkabilirim ama bir sonrakine gitmiş olur kesin.
Bugün kahvaltıda iki dilim çok tahıllı ekmek arasına Antep salça sürdüm, üstüne pınar beyaz light sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koyup tost makinesinde ısıtıp yedim. Yanında da 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe içtim. İşe biraz geç gideceğim, şimdi ütü yapacağım biraz.
Ara ara girerim yine, inşallah çok sakin olmaz, muhabbet ederiz azıcık:))
hımm kim bu güzellik yaa maşallahhh trençkoy çok yakışmış tamdüşündüğümn gibisin bakımlı güzel hatun
tavuk gogsu pasta-tatlı bırsey degıl mı ? bıldıgımız tavuk gogsu yanı ???? eger oyleyse, cıssssss olmus. kılo verdım dıye sımarmayalım lutfen :)))))))
kızlar ben de ekliyim resimlerimi..ilk resim yani siyah tunikli resmim 1-2 hafta önce çekildi.. trençkotlu olanları ise bu sabah çektim..aynanın üzeri dün değil girinti çıkntılar var
hımm kim bu güzellik yaa maşallahhh trençkoy çok yakışmış tamdüşündüğümn gibisin bakımlı güzel hatun
Maşallah Fdm, pek hoşsun, sonunda seni de gördük, ben çok memnun oldum:) Sen de kilonu göstermiyorsun ve çok bakımlı görünüyorsun.
kızlar güzel ittifatlarınız için teşekkür ederim hepinize.sizleri güzel bakan gözleri kadar güzel görünüyorum ben de...sonunda ben de ekleyebildim resmimi üzerimden bi yük gitti valla..siz ekledikçe kendimi kötü hissediyordum bu sabah bağlantı kablosunu buldum şans eseri....çok hoş duruyorsun, kg da göstermiyorsun maşallah.
ben de kapanmak istiyorum kızlar (allahın izniyle). bu konuda sizlerden yardım alabilirim :))
günaydın. duygu.. ya biyere mi gitcen ben yokum felan demişsin ya???günaydınnn hanımlar hayırlı güzel bir hafta dilerim...
kızlar güzel ittifatlarınız için teşekkür ederim hepinize.sizleri güzel bakan gözleri kadar güzel görünüyorum ben de...sonunda ben de ekleyebildim resmimi üzerimden bi yük gitti valla..siz ekledikçe kendimi kötü hissediyordum bu sabah bağlantı kablosunu buldum şans eseri....
günaydın. duygu.. ya biyere mi gitcen ben yokum felan demişsin ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?