Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

olursa sizin sayenizde olacak canım çok teşekkür ederiimmm

bu bmı olayını hala çözemiyorum. 25 in üzeri saglıksızmış diyorlar, 25 olursa mı ideal oluyor. yoksa 22 - 23 falan mı :44: bende 70 kilonun altına düştüğüm zaman yüzden veriyorum, yüzden verince de hayalet gibi oluyorum mesela. gerçi önce 70 olayım da gerisini sonra düşünürüm

canım 25in üzeri sağlıksız.. 20 ve 25 arası normal sınırlar içinde.. e tabi 20 iken hiç fazlalığın yoktur ama 24ken hafif bi göbek felan olabilir..ama yine de sağlıklı kabul ediliyor..20nin altı da sağlıksız zayıflık diye geçiyor..

hepimiz 25 i bi görelim de inşalahh, sonra hafif göbeğin falan icabına bakarız

kimseler yok burdaa,, sıkılıyoruuummmmmmmmmmmmmmmm

yeme dürtülerim çok feci çalışıyorr, yemiyorum yanlış anlamayın ama dürtülerim çalışıyoorrrrrr

elma yedim 1 tane küçük, şimdi de yeşil çay içiyorum.. ama dünyayı yemek istiyorumm... birileri gelsin beni bu azaptan kurtarsıınnnnnnnnnn

arkadaşlar ben o kadar yoğunum ki.....
ev temizliyorum, makinaya çamaşır atıyorum, yemek yapmam gerek, yarın gece memlekete gidicem ufaktan valiz hazırlıkları...........

bayram dönüşüne kadar yazamayabilirim, int. olursa başka tabi.
yazamazsam şimdiden kusura bakmayın, herkesin bayramını kutluyorum. bayram dönüşü görüşmek üzere...(allah'ın izniyle tabi)

selam herkese..hafta sonu diye kimse yok dun listeye bi goz atip ciktim hemen duygucum ellerine saglik bu hafta bizler icin pek ic acici olmasada kilo veren arkadaslarida tek tek tebrik ediyorum..

dun ki menum

sabah
bir yumurta ve paprikayla yagsiz omlet
bir dilim ekmek

ara
bir avuc kuru uzum
2 ceviz

ogle
pirasa corbasi

ara
bir elma

aksam
misafirlikteydim cok cesit vardi ama ben bir kasik patates salatasi bir kasik havuc salatasi kucuk dilim cok inceydi irmik tatlisi aldim

ara
cay kahve

bugun
sabah
bir dilim ekmek
biraz peynir
1 zeytin

ara
bir mango
bir kivi ( meyve gene fazla oldu mangonun tumunu yedim )

ogle
2 ceviz

ara
turk kahvesi

aksam
kalan pirasa corbam
salata

vee günlük rapor zamanıı

kahvaltı : ( 8.15 )

klasik diyet kahvaltı yanına 4 ince dilim hindi sucuk

1 yk bal ( boğazım ağrıyor da onun için annem yut demişti )

1 adet top ekmek ( kepek ekmeği gelmemişti henuz, bende içini çıkarıp beyaz ekmek yemek zorunda kaldım )
ara öğün ( 11.00)

1 küçük elma

1 bardak yeşil çay

öğle yemegi (13.15)

içi çıkartılmış sandviç ekmeginin içerisine 5 adet küçük köfte, marul ve domates

200 ml ayran

ara öğün yok

akşam yemegi (18.30 )

3 yk bezelye

4 yk pilav

3 parmak büyüklüğünde kazandibi ( yemekte olmasa aklıma gelmeyecekti ama görünce dayanamadım. normal tabagın yarısını yedim, üstündeki şeker eritilmiş kısmı ayırarak )

şimdi de çay içiyorum. spor bugun de yok. toparlanamadım bi türlü, boğazımın ağrısından yutkunamıyorum, acı çekiyorum resmen ben hava değişimlerinde neden hep böyle oluyorum yaa toparlanamıyorum bi türlüüü

günaydın kızlar hepinize..inşallah haftasonunun sessizliğini bugün bozarız.. ay özledim valla sizleri..

dün malum pazardı..pazar kahvaltısı beni baya bi cezbetti ben de yedim valla.. neyse menümü yazayım çok acayip bi menü oldu..

kahvaltı
1dilim tam bugday ekmeği
1 kase kızarmış patates
2 sosis
2 yk lor peyniri
acılı domates sos
közlenmiş biber yarım

öğle(eşim ve oğlumla piknik alanına gittik yürüyüşe yanımıza bişieyler almıştık onları yedik)
1 gevrek
1 avuç leblebi kuru üzüm karışımı
yarım elma ve yarım muz
1 limonlu soda

akşam
2 yk bulgur pilavı
5 yk tavuklu mantar sote
salata
ayran

dün hiç ara yapmamışım..

kızlar birkez daha hatırlatıyorum.. bundan sonraki bildirim tarihimiz 18 eylül perşembedir...

kızlar ben de ekliyim resimlerimi..ilk resim yani siyah tunikli resmim 1-2 hafta önce çekildi.. trençkotlu olanları ise bu sabah çektim..aynanın üzeri dün değil girinti çıkntılar var

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Ben de dün giremedim pek. Dünkü menümde fazla bir şey yoktu, sadece öğlen kısır yapıp yedik eşimle, onu biraz fazla kaçırdım ama spor yaparak dengeledim. Bir de birkaç gün içinde adet olacağım, bugün fena şişkinlik başladı, inşallah kazasız belasız atlatırım bu dönemi. Bugün kilo almış görünüyorum ama normal, muhtemelen perşembe de + çıkabilirim ama bir sonrakine gitmiş olur kesin.
Bugün kahvaltıda iki dilim çok tahıllı ekmek arasına Antep salça sürdüm, üstüne pınar beyaz light sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koyup tost makinesinde ısıtıp yedim. Yanında da 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe içtim. İşe biraz geç gideceğim, şimdi ütü yapacağım biraz.
Ara ara girerim yine, inşallah çok sakin olmaz, muhabbet ederiz azıcık:))

kolay gelsin cnm...ben yokum yafazlakaynatmayın

hımm kim bu güzellik yaa maşallahhh trençkoy çok yakışmış tamdüşündüğümn gibisin bakımlı güzel hatun

Maşallah Fdm, pek hoşsun, sonunda seni de gördük, ben çok memnun oldum:) Sen de kilonu göstermiyorsun ve çok bakımlı görünüyorsun.

çok hoş duruyorsun, kg da göstermiyorsun maşallah.
ben de kapanmak istiyorum kızlar (allahın izniyle). bu konuda sizlerden yardım alabilirim :))
kızlar güzel ittifatlarınız için teşekkür ederim hepinize.sizleri güzel bakan gözleri kadar güzel görünüyorum ben de...sonunda ben de ekleyebildim resmimi üzerimden bi yük gitti valla..siz ekledikçe kendimi kötü hissediyordum bu sabah bağlantı kablosunu buldum şans eseri....
günaydınnn hanımlar hayırlı güzel bir hafta dilerim...
günaydın. duygu.. ya biyere mi gitcen ben yokum felan demişsin ya???

evim temiz akşama yemeğim var yani kafam rahat bende oğluma kışlık cicler almayagideyim dedim hattaçıkıyorum kendinize iyi bakın hanımlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…