Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ütümü yaptım kızlar, daha çok var gerçi ama akşam devam artık. Önemli olan eşimin kıyafetleriydi, onları hallettim, benimkiler daha kolay:) Şimdi şekersiz sütlü bir neskafe yaptım kendime, yanında bir tane kurabiyeyle ara öğün yapıyorum, sonra işe gideceğim. Pomo daha gelmedi galiba, şehir dışına çıkmıştı, merak ettim be yaw.

evim temiz akşama yemeğim var yani kafam rahat bende oğluma kışlık cicler almayagideyim dedim hattaçıkıyorum kendinize iyi bakın hanımlarrr
oh iyi düşünmüşsün valla canım.. bizim buralarda kış geceleri yüzünü iyice göstermeye başladı sizin oralara geç gelir belki ama tedbirli olmakta fazyda var.. bizim buradaki bebe giyimleri çok pahalı.. ben de lcwnin inretnet mağazasından alıyorum..hesaplı da oluyor..kolay gelsin sana..

fdm Masallah cok guzel gorunuyorsun hic kilonu gostermiyorsun
sağol canım güzel sözlerin için.... genelde insanlar beni 65 kilo gibi düşünürler.. etim sıkıdır..bu hem avantaj hem de dezavantaj ama.. sıkı olduğu için kolay zayıflayamıyorum..

Ben de hafta sonu eşimin ve oğlumun kıyafetlerinin ütüsünü yaptım.. tabi biriktirip yazparsam böyle 1-2 saat sürüyor benim..eşimin gömlekleri felan baya bi yoruyor beni..

pomo nun muhtemelen işleri yoğundur gene..

günaydınlar herkeseeee ben hala iyileşemedim bogazım çok kötü yaa uuffff

neyse kimsenin enerjisini düşürmüyor, kahvaltımı yazıyor çalışmama geri dönüyorum

kahvaltı : (8.30)

domates salatalık peynir ve maydanozun yanında ; 1 adet patates kroket

1 top ekmekten kepek ekmegi

2 açık çay

öğlen okula geçeerken tahıllı simitler var ya onlardan alırım diorum. akşam da arkadaşın doğum günü var, sevgilisi ona supriz hazırlayacakmış da ona yardıma gidecem okuldan çıkışta direk, pastadan biraz yerim sanırım, zaten tatlı dürtülerim fena açık yemegi yemem 8 i falan bulabilir, ama yarına çok ödevim var, gece 3 ten once yatamam, yemegi eritmek için zamanım olur onumde sanırım :44:

herkese mutlu günlerrrr

sımdıden ıyı bayramlar sana da.

opuyorum senı. kendıne ıyı bak

elıne saglık canım. okadar ugrastın eklemek ıcın. ve kesınlıkle 70 kılo durmuyorsun. ben boyle gorunsem, dıyetı bırakırdırm :)))))

çok hoş duruyorsun, kg da göstermiyorsun maşallah.
ben de kapanmak istiyorum kızlar (allahın izniyle). bu konuda sizlerden yardım alabilirim :))

fdm daha da yardımcı olabılır canım. ben ozel durum ıle kapanan bırı oldugum ıcın, fdm manevı anlamda daha ıyı hazırlayabılır senı. ınsaallah nasıp olur.

kolay gelsın canım.

geldım burdayım. gece ındım. cok yorgunum. bu hafta cokyorulmustum yolculuk ve uykusuzluk cok yordu ama harıka bır haftasonu gecırdım. en kısa zamanda tekrarlayacagız ıns. esım bayramdan sonra tekrar yurtdısına cıkarsa, o gelecek bu kez.

sabah cok yogundum gıremedım. kılo bıldırımı yaptım duyguya obur topık ıcın. ++ olmuşum. hap benı ne yaptı on gundur yaaaaa. ya da ben her gun uzun uzun yurumezsem, odemımım kesın olacak. neyse bakalım bu hafta nasıl olacak

ben de kılo almıs gorunuyorum. canım sıkıldı valla. offffffff

günaydın kızlarr nasılsınızzz naapıyosunuz fdm cimm bu arada çok hoşsun bayıldımm
bir hafta sonunuda atlattık hele şükür çok yemeden:))

bayramdan ben de korkuyorum valla. buarada hıc gıdesım yok. sıkıcı oluyor bayramları, esımın aılesındeyken.ama ıstanbula gıtsek ne guzel gezıyorum

anason ben de hıc sevmem aynen.

o gunkı menu tamamen yemek kalmadıgı ıcın oldu. ımkansızlıktan sansızlıktan dıyeyım.

gıttım guzel bır pazar gecırdım ve geldım. tadı damagımda kaldı. cok keyıflıydı arkadasımla. cok yorgunum cokkkkk. gunlerdır 4 saat uykum oluyor sanırım her gun.

tekrar geçmiş olsun sana çeşmi ve kolay gelsin işlerinde..

cok guzelsın ve kesınlıkle 60 duruyorsun ya. sen cok narın cok zayıfmıssın valla.

elıne saglık canım. okadar ugrastın eklemek ıcın. ve kesınlıkle 70 kılo durmuyorsun. ben boyle gorunsem, dıyetı bırakırdırm :)))))
çok sağol pomocum..canım kilom ne kadar fazla gibi olsa da inan böyle görünmeyi spora borçluyum ben..işte tenim de sıkı Allaha şükür..ben hep yerdim ama 3 yıl öncesine kadar hayatımda spor yoktu.. sürekli nefes nefeseydim.. şimdi ise hem sağlıklı hem de sıkıyım.. inşallah bi gün sen benden de zayıf durursun.. üzerimdeki 38 beden.. tamam muhtemelen kalıbı geniş ama olsa olsa 40 beden olurdu.. bu yüzden mutluyum..

günaydın kızlarr nasılsınızzz naapıyosunuz fdm cimm bu arada çok hoşsun bayıldımm
bir hafta sonunuda atlattık hele şükür çok yemeden:))
sağol sunacım güzel bakıyorsun güzel görüyorsun tabi..

valla sen yememişsindir ama ben dün kahvaltıda götürdüm resmen kızartmları.. şu 3 günde telafi edicem ama size söz..artık akşamları sebze yemeği yiycem ve akşam ara yapmıcam.. yatrken 1 bardak süt sadece

cumartesi sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.

500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu

ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız

Ogle yemegınden once 500 ml su, ogle yemegı 12:00 bır kasık susuz nohut, bır kasık domates salatası, bır buyuk su bardagı kadar cacık, 4 kasık sogus salata ( kırmızı bıber ve patlıcandan, cok az yaglı, cok az tuzlu )

Ara: bir adet pırınc patladı ( form ), ıkı adet biskrem ( canım cok tatlı cekıyordu bu hafta ve ılk kez boyle bırsey yemıs oldum )

500 ml su.

Aksam: 5 kasık püre, bır orta boy kase marul salata. Bır meyvelı soda.

....... suyumu bolcan ıctım eskısı gıbı. caylarımı da ıctım.

Pazar:
Sabah: saat 6 da ındıgım ıcın pek acık yer yoktu. Ayrıca ekmege alısmamak ıcın normal ekmek yemedım. Oyuzden bır kase mercımek corbası ıctım. Gezmeye basladık oglen 12 de yemek yedık. Tavuk ızgara yedım ama onu da cok yıyemedım. Normalden az yedım bence. Aksama kadar bolca cay ıctım. Ara nıyetıne badem yedım cayın yanında. Turk kahvesı ıctım sekerlı. Sanırım gunluk suyum 1 lt oldu Pazar gunu. Aksam olarak da yıne ıstahsızdım ama ton balıklı salata yıyıp otobuse bındım.

Bugun:

Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık

Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı

Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası

tatilinin güzel geçmesine sevindim, umarım bu moralle bu haftan da güzel geçer

teşekkür ederim canımm

ayrıca ben de söylemeden geçemeyecegim, çok hoş görünüyorsun, gayet de narin ve incesin

ben de kılo almıs gorunuyorum. canım sıkıldı valla. offffffff

Geçicidir o merak etme, ben hiç moralimi bozmadım valla. Yavaş da olsa gidiyor ve beni çok zorlamıyor da. Ben arada kaçamak ta yapıyorum, bazen porsiyonu fazla da kaçırıyorum ama yeterince spor yapınca + olmuyor, bu da beni mutlu ediyor. Ben çok sıkıya gelemiyorum çünkü. Ben senin yediklerine bakıyorum, beni doyurmaz bunlar diyorum, bu yüzden de seni ekstra tebrik ediyorum Hapın etkisi geçince kilo da gider. Muhtemelen perşembe günkü tartı sonucunda zayıflamış olursun sen. Ben ++ olurum kesin:))

Öğle yemeğinde fırında tavuk baget (2 tane) ve patates (2 dilim) yedim, yanında 2-3 kaşık yoğurt ve haşlanmış karnıbahar ve brokoli (2'şer çiçek). Ben beğendim öğle yemeğimi:) Gerçi acıkacak gibiyim ama ara öğünle idare edicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…