- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.641
oh iyi düşünmüşsün valla canım.. bizim buralarda kış geceleri yüzünü iyice göstermeye başladı sizin oralara geç gelir belki ama tedbirli olmakta fazyda var.. bizim buradaki bebe giyimleri çok pahalı.. ben de lcwnin inretnet mağazasından alıyorum..hesaplı da oluyor..kolay gelsin sana..evim temiz akşama yemeğim var yani kafam rahat bende oğluma kışlık cicler almayagideyim dedim hattaçıkıyorum kendinize iyi bakın hanımlarrr
sağol canım güzel sözlerin için.... genelde insanlar beni 65 kilo gibi düşünürler.. etim sıkıdır..bu hem avantaj hem de dezavantaj ama.. sıkı olduğu için kolay zayıflayamıyorum..fdm Masallah cok guzel gorunuyorsun hic kilonu gostermiyorsun
Ben de hafta sonu eşimin ve oğlumun kıyafetlerinin ütüsünü yaptım.. tabi biriktirip yazparsam böyle 1-2 saat sürüyor benim..eşimin gömlekleri felan baya bi yoruyor beni..Ütümü yaptım kızlar, daha çok var gerçi ama akşam devam artık. Önemli olan eşimin kıyafetleriydi, onları hallettim, benimkiler daha kolay:) Şimdi şekersiz sütlü bir neskafe yaptım kendime, yanında bir tane kurabiyeyle ara öğün yapıyorum, sonra işe gideceğim. Pomo daha gelmedi galiba, şehir dışına çıkmıştı, merak ettim be yaw.
kızlar ben de ekliyim resimlerimi..ilk resim yani siyah tunikli resmim 1-2 hafta önce çekildi.. trençkotlu olanları ise bu sabah çektim..aynanın üzeri dün değil girinti çıkntılar var
Eki Görüntüle 533375 Eki Görüntüle 533376 Eki Görüntüle 533377
arkadaşlar ben o kadar yoğunum ki.....
ev temizliyorum, makinaya çamaşır atıyorum, yemek yapmam gerek, yarın gece memlekete gidicem ufaktan valiz hazırlıkları...........
bayram dönüşüne kadar yazamayabilirim, int. olursa başka tabi.
yazamazsam şimdiden kusura bakmayın, herkesin bayramını kutluyorum. bayram dönüşü görüşmek üzere...(allah'ın izniyle tabi)
ve -1 kg... mutluyummm
evim temiz akşama yemeğim var yani kafam rahat bende oğluma kışlık cicler almayagideyim dedim hattaçıkıyorum kendinize iyi bakın hanımlarrr
kızlar güzel ittifatlarınız için teşekkür ederim hepinize.sizleri güzel bakan gözleri kadar güzel görünüyorum ben de...sonunda ben de ekleyebildim resmimi üzerimden bi yük gitti valla..siz ekledikçe kendimi kötü hissediyordum bu sabah bağlantı kablosunu buldum şans eseri....
günaydın. duygu.. ya biyere mi gitcen ben yokum felan demişsin ya???
aynen bu dediklerin oldu cnm
çok hoş duruyorsun, kg da göstermiyorsun maşallah.
ben de kapanmak istiyorum kızlar (allahın izniyle). bu konuda sizlerden yardım alabilirim :))
Ütümü yaptım kızlar, daha çok var gerçi ama akşam devam artık. Önemli olan eşimin kıyafetleriydi, onları hallettim, benimkiler daha kolay:) Şimdi şekersiz sütlü bir neskafe yaptım kendime, yanında bir tane kurabiyeyle ara öğün yapıyorum, sonra işe gideceğim. Pomo daha gelmedi galiba, şehir dışına çıkmıştı, merak ettim be yaw.
Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Ben de dün giremedim pek. Dünkü menümde fazla bir şey yoktu, sadece öğlen kısır yapıp yedik eşimle, onu biraz fazla kaçırdım ama spor yaparak dengeledim. Bir de birkaç gün içinde adet olacağım, bugün fena şişkinlik başladı, inşallah kazasız belasız atlatırım bu dönemi. Bugün kilo almış görünüyorum ama normal, muhtemelen perşembe de + çıkabilirim ama bir sonrakine gitmiş olur kesin.
Bugün kahvaltıda iki dilim çok tahıllı ekmek arasına Antep salça sürdüm, üstüne pınar beyaz light sürdüm, 1 avuç ta maydanoz koyup tost makinesinde ısıtıp yedim. Yanında da 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe içtim. İşe biraz geç gideceğim, şimdi ütü yapacağım biraz.
Ara ara girerim yine, inşallah çok sakin olmaz, muhabbet ederiz azıcık:))
yurtta iyi gidiyorum da evde bayram olayı korkutuyor beni, hayırlısı bakalım
anason kokusundan hiç hoşlanmam aslında ama denemeye çalışayım bakayım
öğle yemegin çok azmış canım, öyle olunca da arada canının tatlı istemesi normal olabilir bence. ayrıca 2 tane de o kadar sıkıntı deil çok kafaya takmamaya çalışayrıca akşam yemeginde az, kalori olarak bilemem ama bugun hiç sebze yememiş olacaksın nerdeyse, et de yememişsin mesela. biraz denge kurarsan daha iyi olur sanırım. öğünlerin çok, güçten düşmeni istemeyiz
daha önce bi yerde okumuştum, eyvah şunu yedim çok kalori aldım gibi kafaya takarsan kilo alma olayı daha fazla oluyormuş. bence 2 tanesicik biskremi o kadar takma afiyet olsun
bu arada hayırlı yolculuklar iyi tatillerrrr
tekrar geçmiş olsun sana çeşmi ve kolay gelsin işlerinde..günaydınlar herkeseeeeben hala iyileşemedim bogazım çok kötü yaa uuffff
neyse kimsenin enerjisini düşürmüyor, kahvaltımı yazıyor çalışmama geri dönüyorum
kahvaltı : (8.30)
domates salatalık peynir ve maydanozun yanında ; 1 adet patates kroket
1 top ekmekten kepek ekmegi
2 açık çay
öğlen okula geçeerken tahıllı simitler var ya onlardan alırım diorum. akşam da arkadaşın doğum günü var, sevgilisi ona supriz hazırlayacakmış da ona yardıma gidecem okuldan çıkışta direk, pastadan biraz yerim sanırım, zaten tatlı dürtülerim fena açıkyemegi yemem 8 i falan bulabilir, ama yarına çok ödevim var, gece 3 ten once yatamam, yemegi eritmek için zamanım olur onumde sanırım :44:
herkese mutlu günlerrrr
cok guzelsın ve kesınlıkle 60 duruyorsun ya. sen cok narın cok zayıfmıssın valla.
çok sağol pomocum..canım kilom ne kadar fazla gibi olsa da inan böyle görünmeyi spora borçluyum ben..işte tenim de sıkı Allaha şükür..ben hep yerdim ama 3 yıl öncesine kadar hayatımda spor yoktu.. sürekli nefes nefeseydim.. şimdi ise hem sağlıklı hem de sıkıyım.. inşallah bi gün sen benden de zayıf durursun.. üzerimdeki 38 beden.. tamam muhtemelen kalıbı geniş ama olsa olsa 40 beden olurdu.. bu yüzden mutluyum..elıne saglık canım. okadar ugrastın eklemek ıcın. ve kesınlıkle 70 kılo durmuyorsun. ben boyle gorunsem, dıyetı bırakırdırm :)))))
sağol sunacım güzel bakıyorsun güzel görüyorsun tabi..günaydın kızlarr nasılsınızzz naapıyosunuz fdm cimm bu arada çok hoşsun bayıldımm
bir hafta sonunuda atlattık hele şükür çok yemeden:))
bayramdan ben de korkuyorum valla. buarada hıc gıdesım yok. sıkıcı oluyor bayramları, esımın aılesındeyken.ama ıstanbula gıtsek ne guzel gezıyorum
anason ben de hıc sevmem aynen.
o gunkı menu tamamen yemek kalmadıgı ıcın oldu. ımkansızlıktan sansızlıktan dıyeyım.
gıttım guzel bır pazar gecırdım ve geldım. tadı damagımda kaldı. cok keyıflıydı arkadasımla. cok yorgunum cokkkkk. gunlerdır 4 saat uykum oluyor sanırım her gun.
tekrar geçmiş olsun sana çeşmi ve kolay gelsin işlerinde..
çok sağol pomocum..canım kilom ne kadar fazla gibi olsa da inan böyle görünmeyi spora borçluyum ben..işte tenim de sıkı Allaha şükür..ben hep yerdim ama 3 yıl öncesine kadar hayatımda spor yoktu.. sürekli nefes nefeseydim.. şimdi ise hem sağlıklı hem de sıkıyım.. inşallah bi gün sen benden de zayıf durursun.. üzerimdeki 38 beden.. tamam muhtemelen kalıbı geniş ama olsa olsa 40 beden olurdu.. bu yüzden mutluyum..
sağol sunacım güzel bakıyorsun güzel görüyorsun tabi..
valla sen yememişsindir ama ben dün kahvaltıda götürdüm resmen kızartmları.. şu 3 günde telafi edicem ama size söz..artık akşamları sebze yemeği yiycem ve akşam ara yapmıcam.. yatrken 1 bardak süt sadece
ben de kılo almıs gorunuyorum. canım sıkıldı valla. offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?