Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

mrb kızlar yediklerimi yazayımm...
sabah
1 kb peynir
5 tane yeşil zeytin
azcız patates ezmesi
domates
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

öğle:
1 kıymalı yumurta
1 fincan çay
1 dilim çok tahıllı ekmek

pomo süpersin canım.. arkadaş ziyaretine rağmen bozulmamış bir diyet.. inan ne biskremler ne de zeytinler batmıyor gözüme.. afferin kız sana

tatilinin güzel geçmesine sevindim, umarım bu moralle bu haftan da güzel geçer

teşekkür ederim canımm

ayrıca ben de söylemeden geçemeyecegim, çok hoş görünüyorsun, gayet de narin ve incesin
sağol çeşmicim..ee böyle hoş bi grubumuz varken ben de hoş görünüyüm biraz di mi.. teşekkürler canım güzel beğenin için..

ben de beğendim öğle yemeğini.

herzamanki gibi kısa ve öz.. ay şey karıştırdım herzamaki gibi gayet dengeli yerinde

kızlar daha yeni 600 sayfadan sonra dağılan bi tpik gördüm ve korktum.. biz de bu aralar biraz gavşeğiz ya ne olur yarın bi çeki düzen verelim kendimize..evet bu aralar hepimiz yoğunuz ama yine de elimizden gelenden biraz fazlasını yapıp daha sık girmeye çalışalım.. neyse ben menümü yazayım yaklaşık saat 5:30 gibi akşamı yiyip kapattım günü

sabah
klasik diyet menü ve haşlanmış yumurta

ara ve öğle birbirine girdi
daha doğrusu öğle yapamadım.
1 badem ezmesi
1 minik lokum
3 diyet bisküvi
1 elma

ara
1 elma

akşam
2 yk prinç pilavı
1 kepçe çorba
yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

:))olur öylr şeyler ya artık istesemde fazla yiyemiyorum bayramda son benim rejim ama yediklerimi yazmaya sayfaya aynen devam çizelgeyede başkasını alırız

Haklısın canım, toparlanalım biraz. 600 sayfadan sonra nasıl dağılmışlar yaa, yok yok biz beraberiz, daha bayramdan sonra da devam edeceğiz.

Kızlar öğle yemeği kesmez beni demiştim, kesmedi de. Ara öğünde 6 tane fındık bir avuç ta kuru yabanmersini yedim. Sonra bir ara daha yaptım, 3-4 kaşık kısır yedim, üstüne de 1 tane armut, 1 fincan şekersiz sütlü neskafe. Bugün daha akşam yemeği yemedim ben, et yapıyor eşim, ben de arada sporumu yaptım, Leslie 4 fast mil. Birazdan da yağsız tavada et yiyeceğim. Şimdilik rapor bu kadar.

:))olur öylr şeyler ya artık istesemde fazla yiyemiyorum bayramda son benim rejim ama yediklerimi yazmaya sayfaya aynen devam çizelgeyede başkasını alırız

Suna, sadece kilo vermek değil onu korumak ta önemli. Epey bir oturana kadar bence de yaz yediklerini. Bir de tabi kilo verme girişimi başarılı olmuş biri olarak yorum yapmaya da devam edersin. Darısı başımıza canım, bugün bir ara merdivenleri koşturarak çıktığımı farkettim ve çok mutlu oldum, inşallah ben de senin gibi 50'li kilolara inerim en kısa zamanda. Özledim o hallerimi

selam arkadaslar bugun bildirim yok muydu?? bende sabah firsat bulup girdim bildirimde yapmistim hahha demek ki ben karistirdim ya neyse

sabah
bir dilim ekmek
2 dilim peynir
domates,salatalik

ara
2 ceviz
1 havuc

ogle
haslanmis makarna salatasi yesilliklerle karistirdm

ara
bir portakal
bir salkim uzum

aksam
tarhana corbasi
patlican biber kozledim salatasini yaptim 4 kasikta onu yemistim..

fdm canim cok haklisin toparlanmak lazim valla ben dun hafta sonu diye saldim yani aksam yemeginden sonra esimle film izledik falan derken filmin yaninda krep istedi yaptim neyse bende 3 tane yedim cok ozlemistim kucuklerdi yagsiz kizarmisti ama gece gec vakitte yedigim icin baya sisirdi beni

canim menun hic olmamis lokum badem ezmesi biskuvi hepsi bir ogunde. aksamda ekmek olmasaymis iyiymis

herkese merhabalarrr

evet bu ara sessisiz, ama toparlanacagız, bayram bittikten sonra da birlikteyiz hem deil mi

şimdi bu gunu toparlıyorumm.

kahvaltı (8.30)

domates salatalık peynir maydanoz yanına 1 patates kroket

1 top kepek ekmegi

öğle yemegi (13.15)

1 adet simit

ara (17.00)

1 elma

akşam yemegi (18.30)

1 kepçe ezogelin çorba

3 yk mantarlı tavuk sote

2 yk domates soslu makarna

1 tabak marul+mor lahana salata

yeme dürtülerim acayip açık. hiç tokluk hissetmiyorum neredeyse. elimden geldigince az yemeye çalışıyorum, inanın istediklerimi yesem bunun 3 katı falan olur heralde

şimdi çizimlerim var yarına yetişmesi gereken, o yuzden hemen yumuluyorum onlara gece 3 gibi ancak biter sanırım, bu yuzden 10 gibi süt içerim diye düşünüyorum gece acıkmamak için

herkese iyi gecelerrrrrrr

Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 kk light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)

Öğlen:
- 2 tane fırın baget (küçük, derisiz)
- 2 dilim fırın patates
- 2-3 kaşık yoğurt
- 2'şer çiçek haşlanmış brokoli ve karnıbahar

Ara:
- 6 tane fındık
- 1 avuç kuru yabanmersini

2. Ara:
- 3 kaşık kısır (dünden kalan, az yağlı, bol yeşllikli)
- 1 tane armut

Akşam:
- 150 gram kadar tavada yağsız dana eti
- Yarım soğan

Ara:
- 1 fincan limonlu çay
- 2 tane kurabiye

Kızlar, biliyorum biraz fazla gibi görünüyor ama inanın bu kendimi tutmuş halim. Regl öncesi olduğum için çok fena herşeye saldıracak durumdayım. Kurabiyeyle kesmeye çalışıyorum kendimi, yulaf falan olduğu için içinde tokluk hissi veriyor.
Bir de sabah 1 saat ütü yaptım. Bir de akşam yemekten önce Leslie 4 mil yaptım ve 10000 adımı tamamladım.

ewt valla aslında hani çok kilolu olmadığımdan fark edilmio ama totalde 2 ayda 9 kilo verdim vallaa yani ramazan bayramında herkez bana kilomu aldınsen deyince dert ettim kendime düğünüme zayıf olayım dedim bu durumda çok iyioldu çıtır oldum:)) aaa bu arada saçım koyuya boyaları aldım sultan bakırı ve bal köpüğü karıştıracam bakalım nasıl bir renk olacakkk

aslında çok değil yazınca çok görünüyo tmm ama gün içinde az bak benimmenülerim az görünüyo ama ben evdeyim 12 de anca kahvaltı yapıyorum 5 buçuktada akşam yemeği onun ,çin öğle ve aralar olmuyo o yüzden az gelio ama sabah erken kalkanlar sanki daha çok yemiş gibi görünüyo halbusukimetobolizmanız çalışıyo bu daha iyi sen leslie ni yapmışsın o kafiii emin ol adet öncesi yeme isteği gayet normal ye ama suyu bol tüketirsen su toplamazsınn

pomo süpersin canım.. arkadaş ziyaretine rağmen bozulmamış bir diyet.. inan ne biskremler ne de zeytinler batmıyor gözüme.. afferin kız sana

evet bozmadım valla. tost yıyelım falan dedı. tatlı bıle yemedık. ama ev ortamı olsa bozmam daha kolaydı. dısarda oturup bol bol sohbet edınce, aklımızdan cıktı yemek. ama annesıgıl ıclıkofte yapmıs bızı beklıyorlardı. sırf bozarım dıye eve gıtmedık valla.

kuru yaban mersını hıc yemedım nasıl bırsey ???

ıkıncı ara olmasa ıyıymıs.

evet fazla gorundu gozume hem ogleden sonrakı ıkıncı aran hem de aksam yemegınden sonrakı ara. ben de ıstahlı oluyorum regl oncesı ama demekkı sen baya cosuyorsun :)))) ozaman durdurdugun ıcın tebrık edıyorum senı. nesli leslie yapmıs yıne valla. supersın :))))

yaklasık +800 um bugun. bu kez uzun surdu odem. dıyetı bozmadım, caylar, su, yesıllıkler aynı. nıye ++ oluyorum anlamadım.

uzuluyorum tabıkı. cunku nerdeyse hıc kacamak yapmamıs bırıyım. cok az da yıyorum. senın gıbı degıl, ama sıfır hareketsız de kalmadım 2 haftadır. sadece bıraz daha azdı. ama ter atmayınca, kılo veremeyıp hatta alıyor muyum anlamadım. ya da halen hapın etkısı mı bılemıyorum.

bugun salı, persembeye kadar +800 verıp hem de kılo vermıs olmak zor gıbı gorunuyor. carsamba yururum eskısı kadar. esım on gundur yoktu. bugun mesela spora cıkmayacagım. ona vakıt ayıracagım. aksama gelmıs olur.

ama yıne de kendıme kızmıyorum cunku dıyetı bozmadım ve ayrıca okadar ıs yogunlugu ve uykusuzluga ragmen asagı yukarı her aksam az da olsa yurudum. ıslerımı bahane ettım.

dıyetı bozmadım. pazar gunlerı dısında her gun sızınle oldum ama ben yaklasık on gundur cok uzak kalıyorum farkındayım. ama gıtmeye nıyetım yok. kurban bayramı sonrası da dahıl sızlerleyım.

bu arada benım ılk kez bukadar uzun suren şu +++ olayına beraber yenı bır cozum bulalım kızlar ??????

arkadaşlar günaydın herkese merhaba sürekli kilo alıp veren biriyim sizinle başarabılıcegıme ınanıyorum.aranızda form caylarını tuketen varsa sonuclarını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…