- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.661
pomo süpersin canım.. arkadaş ziyaretine rağmen bozulmamış bir diyet.. inan ne biskremler ne de zeytinler batmıyor gözüme.. afferin kız sanacumartesi sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.
08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.
500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu
ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız
Ogle yemegınden once 500 ml su, ogle yemegı 12:00 bır kasık susuz nohut, bır kasık domates salatası, bır buyuk su bardagı kadar cacık, 4 kasık sogus salata ( kırmızı bıber ve patlıcandan, cok az yaglı, cok az tuzlu )
Ara: bir adet pırınc patladı ( form ), ıkı adet biskrem ( canım cok tatlı cekıyordu bu hafta ve ılk kez boyle bırsey yemıs oldum )
500 ml su.
Aksam: 5 kasık püre, bır orta boy kase marul salata. Bır meyvelı soda.
....... suyumu bolcan ıctım eskısı gıbı. caylarımı da ıctım.
Pazar:
Sabah: saat 6 da ındıgım ıcın pek acık yer yoktu. Ayrıca ekmege alısmamak ıcın normal ekmek yemedım. Oyuzden bır kase mercımek corbası ıctım. Gezmeye basladık oglen 12 de yemek yedık. Tavuk ızgara yedım ama onu da cok yıyemedım. Normalden az yedım bence. Aksama kadar bolca cay ıctım. Ara nıyetıne badem yedım cayın yanında. Turk kahvesı ıctım sekerlı. Sanırım gunluk suyum 1 lt oldu Pazar gunu. Aksam olarak da yıne ıstahsızdım ama ton balıklı salata yıyıp otobuse bındım.
Bugun:
Ballı-sırke-lımonlu su
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost ( lor ve domates vardı )
Zeytın ozlemısım 2 haftadır yemedım. 4 tane sıyah zeytın yedım tuzsuz ve yagsız
Bır kucuk cay sekersız acık
Ara: 500 ml su. Bır tutam maydonoz. 5 badem, 15 leblebı
Oglen: yemekten once 500 ml su. 5 kasık kuru fasulye, 2 kasık pırınc pılavı, bır kasık domates salatası
sağol çeşmicim..ee böyle hoş bi grubumuz varken ben de hoş görünüyüm biraz di mi..tatilinin güzel geçmesine sevindim, umarım bu moralle bu haftan da güzel geçer
teşekkür ederim canımm
ayrıca ben de söylemeden geçemeyecegim, çok hoş görünüyorsun, gayet de narin ve incesin
ben de beğendim öğle yemeğini.Öğle yemeğinde fırında tavuk baget (2 tane) ve patates (2 dilim) yedim, yanında 2-3 kaşık yoğurt ve haşlanmış karnıbahar ve brokoli (2'şer çiçek). Ben beğendim öğle yemeğimi:) Gerçi acıkacak gibiyim ama ara öğünle idare edicem artık.
herzamanki gibi kısa ve özmrb kızlar yediklerimi yazayımm...
sabah
1 kb peynir
5 tane yeşil zeytin
azcız patates ezmesi
domates
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay
öğle:
1 kıymalı yumurta
1 fincan çay
1 dilim çok tahıllı ekmek
pomo süpersin canım.. arkadaş ziyaretine rağmen bozulmamış bir diyet.. inan ne biskremler ne de zeytinler batmıyor gözüme.. afferin kız sana
sağol çeşmicim..ee böyle hoş bi grubumuz varken ben de hoş görünüyüm biraz di mi..teşekkürler canım güzel beğenin için..
ben de beğendim öğle yemeğini.
herzamanki gibi kısa ve öz.. ay şey karıştırdım herzamaki gibi gayet dengeli yerinde
kızlar daha yeni 600 sayfadan sonra dağılan bi tpik gördüm ve korktum.. biz de bu aralar biraz gavşeğiz ya ne olur yarın bi çeki düzen verelim kendimize..evet bu aralar hepimiz yoğunuz ama yine de elimizden gelenden biraz fazlasını yapıp daha sık girmeye çalışalım.. neyse ben menümü yazayım yaklaşık saat 5:30 gibi akşamı yiyip kapattım günü
sabah
klasik diyet menü ve haşlanmış yumurta
ara ve öğle birbirine girdi
daha doğrusu öğle yapamadım.
1 badem ezmesi
1 minik lokum
3 diyet bisküvi
1 elma
ara
1 elma
akşam
2 yk prinç pilavı
1 kepçe çorba
yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
:))olur öylr şeyler ya artık istesemde fazla yiyemiyorum bayramda son benim rejim ama yediklerimi yazmaya sayfaya aynen devam çizelgeyede başkasını alırız
kızlar daha yeni 600 sayfadan sonra dağılan bi tpik gördüm ve korktum.. biz de bu aralar biraz gavşeğiz ya ne olur yarın bi çeki düzen verelim kendimize..evet bu aralar hepimiz yoğunuz ama yine de elimizden gelenden biraz fazlasını yapıp daha sık girmeye çalışalım.. neyse ben menümü yazayım yaklaşık saat 5:30 gibi akşamı yiyip kapattım günü
sabah
1 badem ezmesi
1 minik lokum
3 diyet bisküvi
1 elma
ara
1 elma
akşam
2 yk prinç pilavı
1 kepçe çorba
yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
Suna, sadece kilo vermek değil onu korumak ta önemli. Epey bir oturana kadar bence de yaz yediklerini. Bir de tabi kilo verme girişimi başarılı olmuş biri olarak yorum yapmaya da devam edersin. Darısı başımıza canım, bugün bir ara merdivenleri koşturarak çıktığımı farkettim ve çok mutlu oldum, inşallah ben de senin gibi 50'li kilolara inerim en kısa zamanda. Özledim o hallerimi
Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 kk light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)
Öğlen:
- 2 tane fırın baget (küçük, derisiz)
- 2 dilim fırın patates
- 2-3 kaşık yoğurt
- 2'şer çiçek haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Ara:
- 6 tane fındık
- 1 avuç kuru yabanmersini
2. Ara:
- 3 kaşık kısır (dünden kalan, az yağlı, bol yeşllikli)
- 1 tane armut
Akşam:
- 150 gram kadar tavada yağsız dana eti
- Yarım soğan
Ara:
- 1 fincan limonlu çay
- 2 tane kurabiye
Kızlar, biliyorum biraz fazla gibi görünüyor ama inanın bu kendimi tutmuş halim. Regl öncesi olduğum için çok fena herşeye saldıracak durumdayım. Kurabiyeyle kesmeye çalışıyorum kendimi, yulaf falan olduğu için içinde tokluk hissi veriyor.
Bir de sabah 1 saat ütü yaptım. Bir de akşam yemekten önce Leslie 4 mil yaptım ve 10000 adımı tamamladım.
tatilinin güzel geçmesine sevindim, umarım bu moralle bu haftan da güzel geçer
pomo süpersin canım.. arkadaş ziyaretine rağmen bozulmamış bir diyet.. inan ne biskremler ne de zeytinler batmıyor gözüme.. afferin kız sana
Kızlar öğle yemeği kesmez beni demiştim, kesmedi de. Ara öğünde 6 tane fındık bir avuç ta kuru yabanmersini yedim. Sonra bir ara daha yaptım, 3-4 kaşık kısır yedim, üstüne de 1 tane armut, 1 fincan şekersiz sütlü neskafe. Bugün daha akşam yemeği yemedim ben, et yapıyor eşim, ben de arada sporumu yaptım, Leslie 4 fast mil. Birazdan da yağsız tavada et yiyeceğim. Şimdilik rapor bu kadar.
Kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 kk light peynir
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- 1 avuç maydanoz
Ara:
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)
Öğlen:
- 2 tane fırın baget (küçük, derisiz)
- 2 dilim fırın patates
- 2-3 kaşık yoğurt
- 2'şer çiçek haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Ara:
- 6 tane fındık
- 1 avuç kuru yabanmersini
2. Ara:
- 3 kaşık kısır (dünden kalan, az yağlı, bol yeşllikli)
- 1 tane armut
Akşam:
- 150 gram kadar tavada yağsız dana eti
- Yarım soğan
Ara:
- 1 fincan limonlu çay
- 2 tane kurabiye
Kızlar, biliyorum biraz fazla gibi görünüyor ama inanın bu kendimi tutmuş halim. Regl öncesi olduğum için çok fena herşeye saldıracak durumdayım. Kurabiyeyle kesmeye çalışıyorum kendimi, yulaf falan olduğu için içinde tokluk hissi veriyor.
Bir de sabah 1 saat ütü yaptım. Bir de akşam yemekten önce Leslie 4 mil yaptım ve 10000 adımı tamamladım.
Geçicidir o merak etme, ben hiç moralimi bozmadım valla. Yavaş da olsa gidiyor ve beni çok zorlamıyor da. Ben arada kaçamak ta yapıyorum, bazen porsiyonu fazla da kaçırıyorum ama yeterince spor yapınca + olmuyor, bu da beni mutlu ediyor. Ben çok sıkıya gelemiyorum çünkü. Ben senin yediklerine bakıyorum, beni doyurmaz bunlar diyorum, bu yüzden de seni ekstra tebrik ediyorumHapın etkisi geçince kilo da gider. Muhtemelen perşembe günkü tartı sonucunda zayıflamış olursun sen. Ben ++ olurum kesin:))
sabah
1 badem ezmesi
1 minik lokum
3 diyet bisküvi
1 elma
ara
1 elma
akşam
2 yk prinç pilavı
1 kepçe çorba
yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?