Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kesinlikle katılıyorum yazdıklarına

amin cnm, inş. allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla

lh yumurtlama olacak mı olmayacak mı diye gösteriyordu sanırım. benim yüksekti, yumurtlama olmuyordu. ilk kez fsh a yakın olmuştı 5-6 arasıydı ve çok şükür o ay geldi kızım. üstelik doktorum yine yumurtlama olmamış demişti...

ben iki ara öğün yapıyorum malesef ondan olabilir

amin cnm, inş. allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla

lh yumurtlama olacak mı olmayacak mı diye gösteriyordu sanırım. benim yüksekti, yumurtlama olmuyordu. ilk kez fsh a yakın olmuştı 5-6 arasıydı ve çok şükür o ay geldi kızım. üstelik doktorum yine yumurtlama olmamış demişti...

amın ınsaallah.

hımmm lh a da bakılıyordu ama fsh daha onemlıydı benım durumumda. oyle dıyorlardı bana.

sen dıyınce merak ettım. eve gıdınce bakacagım rakama :)))

cocugun olmaz, erken menopoz dıyen ragmen ınsaallah benım de olur herkes olsun ınsaallah.

guzel kızını ALLAH bagıslasın sana.

ben iki ara öğün yapıyorum malesef ondan olabilir

nazar, alkıs, gulucuk falan yapılıyor o nasıl yapılıyor kızlar ?????

boyle ısımlerı cancanlı yazıyoruz mesela ??

şükür cnm, sen...
bu arada ben listeye girmiştim hatırlasana, bi kere girdim o zaman da 1. olmuştum
daha sonra memlekete gittim, yazamadım

ıyıyım ben de sukur. yorgunluk var uzerımde. dun cok yoruldum. aksam da ev ıslerım var.

ya hakıkaten balık hafızalı oldum sanırım valla hatırlamadım. kusura bakma.

bır de ben sayfanın basına gıttım. ordakı lınkı tıkladım ve ordakı lıstede yazmıyordu o da yanılttı benı.

amin cnm, sağolasın. darısı sana olsun hayırlısıyla.
lh pko de yüksek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…