- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.121
Hoşbulduk canım, önce geçmişi okudum, yazdıkların beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. Bak işte bu yüzden yeni liderimiz olmalısın kesinlikle:)) Çok haklısın, koyvermek yok, daha 2 ay oldu başlayalı, arada gel-gitler olsa da vereceğiz bu kiloları birlikte. Leslie yapmaya devam:)) Hatta dün ilk defa 5 mil olanı yaptım 68 dakika, çok iyi hissettirdi.
Canım o lab. değerlerinden bir şey anlamıyorum ama, yazdıkların bana da umut verdi. Demek ki kilo senin hormonlarını çok etkiliyor, kilo verdikçe belki kendiliğinden düzelecek ve tedavisiz hamile kalacaksın:) Benim de kandaki trigliserit seviyesi yüksek çıkmıştı, doktor kilo ver demişti. Ben de annem benden daha kilolu ama onun değerleri normal demiştim, o zaman her insanda farklı etkisi olabileceğini söylemişti. Senin de 6 kg verince değerlerin epey değiştiğine göre, seni de çok etkiliyor. İşte kamçılayıcı bir sebep daha:)
Pomocum, bence sen yeni topiği bugün aç, yavaş yavaş anca geçilir. Pazartesi de bildirim yapılır. Kafanda da hiç soru işareti olmasın, biz de sana destek oluruz. Burada hiç kimse ne beslenme konusunda, ne spor konusunda uzman değil. O yüzden hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Sen şu an beslenme şeklinle, bu kilona rağmen hareketliliğinle hepimize örnek oluyorsun. Beni de kendime getirdin bak:))
kesinlikle katılıyorum yazdıklarına
canım herzaman ıdeal rakam cıkıyordu ama ıdealın de altında olması doktorumu cok mutlu ettı. umut verıcı konustu. oyuzden mutlu oldum. benı tebrık ettı. 6 kılo verınce hemen degerın daha da ıyıye gıtmıs dedı dogru yoldasın dedı. zayıflamaya devam et dedı. rezervın kotu ama hormonların bunu olumlu etkıleyecek. dusuk rezerv ıle hamıle kalacaksın bence dedı. hatta tedavısız olacagından umutluyum dedı.
benım lh da ıyı cıktı ama unuttum degerını. yarın yazarım sana. benım fsh hep onemlıdır oyuzden fsh bakılıyor agırlıklı. lh neyı gosterıyordu ? ben de kendımınkıne bakayım aksam. tahlıl sonucu evde.
ınsaallah canım. oncelık saglıgım, gıden kılolar. ardından evlılıgımı ıyıce gozden gecırmek. ve bır gun anne olmak.
duaların ıcın cok sagol cok ıctensın. ınsaallah hepımız anne olalım. mahrum kalmayalım ıns.
aktivite olarak gayet ıyı olmus ama dun pılav fazla yemıssın gıbı geldı hem kızına yedırırken ara ogunde pılav yemıssın hem aksam 6 kasık olmus. bırazcık fazla olmus :)) ama kalorı sepetındekı rakam ıdealmıs. anlamadım :)))
canım herzaman ıdeal rakam cıkıyordu ama ıdealın de altında olması doktorumu cok mutlu ettı. umut verıcı konustu. oyuzden mutlu oldum. benı tebrık ettı. 6 kılo verınce hemen degerın daha da ıyıye gıtmıs dedı dogru yoldasın dedı. zayıflamaya devam et dedı. rezervın kotu ama hormonların bunu olumlu etkıleyecek. dusuk rezerv ıle hamıle kalacaksın bence dedı. hatta tedavısız olacagından umutluyum dedı.
benım lh da ıyı cıktı ama unuttum degerını. yarın yazarım sana. benım fsh hep onemlıdır oyuzden fsh bakılıyor agırlıklı. lh neyı gosterıyordu ? ben de kendımınkıne bakayım aksam. tahlıl sonucu evde.
ınsaallah canım. oncelık saglıgım, gıden kılolar. ardından evlılıgımı ıyıce gozden gecırmek. ve bır gun anne olmak.
duaların ıcın cok sagol cok ıctensın. ınsaallah hepımız anne olalım. mahrum kalmayalım ıns.
ben iki ara öğün yapıyorum malesef ondan olabilir
amin cnm, inş. allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlısıyla
lh yumurtlama olacak mı olmayacak mı diye gösteriyordu sanırım. benim yüksekti, yumurtlama olmuyordu. ilk kez fsh a yakın olmuştı 5-6 arasıydı ve çok şükür o ay geldi kızım. üstelik doktorum yine yumurtlama olmamış demişti...
aktivite olarak gayet ıyı olmus ama dun pılav fazla yemıssın gıbı geldı hem kızına yedırırken ara ogunde pılav yemıssın hem aksam 6 kasık olmus. bırazcık fazla olmus :)) ama kalorı sepetındekı rakam ıdealmıs. anlamadım :)))
baldamlası mrb hosgeldın :))))
nasılsın
ben iki ara öğün yapıyorum malesef ondan olabilir
şükür cnm, sen...
bu arada ben listeye girmiştim hatırlasana, bi kere girdim o zaman da 1. olmuştum
daha sonra memlekete gittim, yazamadım
evet ara ogun ve su kesınlıkle tok olmamazı saglıyor ben bunu kendımde farkedıyorum
amın ınsaallah.
hımmm lh a da bakılıyordu ama fsh daha onemlıydı benım durumumda. oyle dıyorlardı bana.
sen dıyınce merak ettım. eve gıdınce bakacagım rakama :)))
cocugun olmaz, erken menopoz dıyen ragmen ınsaallah benım de olur herkes olsun ınsaallah.
guzel kızını ALLAH bagıslasın sana.
melis, kızının adı degıl mı :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?