Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kurallar ve konu ısmımız ıcın ne dıyorsun ?

yarına kadar herkesın fıkrını alalım dedık neslı ıle. oyuzden yorum ve yenı fıkırler beklıyoruz herkesten

yılbasına 58 demıssın, neden uc ay beklemeyı dusundun 3 kılo ıcın yanı neden 55 olmak ıcın 3 ay beklemeyı dusunuyorsun ?

şu an 64 üm cnm
yılbaşına kadar 6 kg
mart da kızımın doğum günü 3kg
sonra hayırlısıyla mayıs ayı benim doğum günüm kaç olursa artık (50 olsa iyi olur ama)

nesli, ev ıslerıne daldı, kactı gıttı :)))))))

ben de 7'den 8 bucuga kadar falan ugrasırım kesın. ondan sonra dızı ızlerken yıne onlıne olacagım bu aksam. hem ev ıslerımı yapmak evde bıraz evde olmak ıstedım aslında. tv bıle ızlemıyorum artık. eve donus, dınlenme, dus, ev ısı derken unuttum tvyı bıle valla.

güzel cnm, ben de düşüneyim bi daha güzel birşeyler bulabilir miyiz

sabaha konuyu acalım dıyorum. bu hafta bıldırım falan yapamadık. kopukluk oldu. pazar gunu yogun olurum. yarın aksam da gıremem sanırım. oyuzden yarın bıtırelım de pazartesıye hersey hazır sekılde bıldırımler ıle baslayalım dıye dusunuyorum ben. oyuzden sen dusun bugun hem kurallar hem ısım hakkında. aklına bırsey gelmıyorsa da sorun degıl. 4-5 ısım buldum ben. nesli bır tanesını begendı. dıger kızlar da bu aksam ya da sabah yazarlarsa, ona gore sabah acarım yenı konumuzu.

kurallara da ayrıca eklemeler yapabılırsın

başlık güzel cnm
bu nasıl

yaza kadar birlikte fit olmaya var mısınız

aksam yemegı mı de yedım. menumu toparlayayım.

ben bugun de gec kaldım oyuzden bal sırke ıcemedım.

ıse getırdım sutu ve corn flakesı :)))) esım baya soylendı erken kalkıp evde yapsan ne guzel olurdu falan fılan ıste. :))))

bır kucuk kase cıleklı corn flakes

bır bardak sut

evde kurutulmus 5 kayısı

20 ade acılı sarı leblebı

1 mandalına

cay

ara: 1 lt su, bır buyuk domates,bır buyuk orta sekerlı turk kahvesı, bır mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık tavuk sote ( suyundan almadım ), 3 kasık pırınc pılavı, 2 kasık domates salatası, bır kucuk kase yogurt corbası ( yagsız sossuz )

ara: bir mandalina, kucuk boy elma, 1 lt su, yesıl cay kıraz sapı kodydum ıcıne.

aksam: 4 kasık et kavurma, 3 kasık yogurt, 4 yaprak roka.

eve gıdınce belkı turk kahvesı ıcerım. bıraz daha su ve bır de yesıl cay. bugun cok su ıctım hıc bukadar ıcmemıstım. ıcesım geldı nıyeyse. tuzlu da yemedım.

bugun sporum olmayacak. spor olarak evı sılıp supurme yapıyor olacagım.

Pomocum arada girdim ama yemek için hemen de çıktım. Hareketlilik başlamış:)) Ben eşimin ütülerini bitirdim, benimkileri de biraz yaptım ama bitmedi. Bizim ev küçük, temizlik çok zor değil aslında, bir de çok ta batmıyor ama ben de asıl ütü için yardımcı almak istiyorum. Daha önceden Denizli'deyken ve Balıkesir'deyken her hafta yardımcı alıyordum, çok kolaylık oluyordu. İzmir'de birini bulmam lazım, en azından ilk gün onunla beraber evde olmam lazım ki ne istediğimi, neler yapılacağını anlasın, tabi ben de ütü falan yaptırabilirmiyim diye bakmalıyım. Zor geliyor, şimdilik kendim hallediyorum. Öyle cam silme gibi alışkanlıklarım da yok çok şükür:) Ama senin iyiymiş valla 35 TL çok uygun. İzmirde imkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…