Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tam tahıllı ekmek, içine,
- 1 tatlı kaşığı kadar Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:

Öğle:
- 1 tabak menemen
- 2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara:
- 1 avuç badem

Ara:

Akşam:
- 1 tabak zeytinyağlı nohut yemeği
- 2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara:
- 1 avuç badem
- Yarım armut
- 4 tane mürdüm eriği

Ayrıca bugün toplam 3 saat kadar ütü yaptım. Ama duruma bakıp 2-3 saat sonra Leslie de yapabilirim.

sabah
aynı düzen

ara
1 tane haşlanmış mısırın yarısı
yarım mandalina
1 avuç taze fıstık

öğle, akşam
2 kase yoğurt çorbası (buğday, nohut ve et)
1 kepçe sebze yemeği
1 tutam maydonoz ile yufka ekmeğin 1/8 i

ara
1 orta boy nar
4 adet kuru kayısı (yemedim, düşünüyorum sadece)

bugünkü spor, yarım saat yürüyüş (normal tempoda)

yediklerim az mı çok mu arkadaşlar
sabah kahvaltıyı 11 de yapınca iki öğün yemek oluyor sadece (

Son düzenleme:

2 öğün olarak düşününce normal görünüyor. Bana göre az ama malum benim elimin ayarı yok:))

[1] Yürümek (Asfalt) 30 dak 153.6
[2] Kuru kayısı 4 adet 72
[3] Nar 1 adet 105
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Fıstık 1 AVUÇ 150
[6] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[7] Maydanoz 20 gr 8
[8] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[9] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[10] Mandalina 0.5 ADET 25
[11] mısır 0.5 koçan 30
[12] Roka 10 GRAM 3.1
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[15] Domates 1 ADET 14
[16] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[17] yufka ekmek 1 100 gr 152
[18] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 912 kal.

Son düzenleme:

bu sene benm gerçekten yoğun geçiyor. ki daha bu çok başı. bu dönemki proje konum otel ve çok korkuyorum. büyük bir şey altından kalkabilir miyim falan diye acayip stresim var. ama ikizler burcunun şanslı dönemi olduguna inanıyorum, dün projeyle ilgili fikrimi çok begendi hocalar. acayip moral oldu bana

ama işte bu dönem ne zaman başladı, ne zaman bitecek tam bilmiyorum. ama ben olumlu düşünerek herşeyin yoluna girecegini düşünen bir insanım zaten dolayısıyla bu dönemi uzatabilecegim kadar uzatırım

evett senin aralık ayı için söylediklerini de hatırlıyorum valla, merakla da bekliyoırum bakalım neler olacak ama ne olursa olsun Allah hayırlısını versin inşalah hepimiz için

2013 yazında yeni ben olabilir gibi geldi sanki, ama diğerleri de güzel çok kararsızım bilemedimmm

liderliği kabul etmene çok sevindim canım kuralların hepsini kabul ediyorum ve o kurallara uymak için son damlama kadar savaşacağım eğer isterseniz bunlara ek olarak bir de her gün kalori sepetinden kalorimizi hesaplayıp onu da yazalım bence.

ben şimdi ödevlere yoğunlaşıyorum kızlar gece yatmadan bugun neler yedigimi yazarım..

Kızlar ben günü toplamıştım ama devam ettim yemeye. Eşime dedim zaten "ben erkenden yatayım" diye, ay sürekli aklıma bir şeyler yemek geliyor. 1 tane küçük muz yedim. Üstüne 2 avuç beyaz leblebi yedim. Sonra mısır patlattım, Allahtan nem almış sanırım yarısı patlamadı, 1 çorba kasesi bundan yedim, sonra da başka bir kase hazırladım kendime, 5 tane ceviz, 1 avuç yaban mersini ve 2 tane kuru incir. Şimdilik bu kadar. Of yaaa, yarın kesin kilo almış olacağım, spor da yapamadım.

ne yaptın nesli sen....
evet kendime kızıyordum ama seni görünce sana kızayım bari dedim

ne yaptın nesli sen....

ne yaptın nesli sen....

yogun oldugunu tahmın ettım canım. sen ızmırde yenısın sanırım sen bırını bulamazsan, duyguya sor bence. o sana bırını tavsıye edebılır. benım eve gelen arkadasım sayılan bır ınsan. yıllardır tanırım aılecek gorusuruz oyuzden her anlamda cok rahatım. tum gun temızlık ıcın 70-80 alıyor baska ınsanlar ama tanıdık oldugu ıcın 60 oluyor mesela. benım ev kucuk olunca yarım gunde bıtırıyor ısler. ıkı kısı gelıyorlar. parayı paylasıyorlarmıs hem de bır saatte bıtırıyorlarmıs bu sekılde.

aynen bak mesela ıkı gundur ev ıle ılgılenıyorum ama utunun basına varmak cok daha zor geldı. ev cok sukur temızlendı. hatta esım cok uzun zaman sonra bana yardım ettı. o supurdu valla. anlamadım bunu da.

yedıklerınde ceıst var bu guzel ama uc ana ogun olaran degerlendırınce az gelıyor tabıkı.

bak kalorı olarak da a gelmıs. bugun az yersen yarın ıstah patlaması yasayabılırsın. oyuzden yeterlı beslenın dıyor doktorlar.

sabah geç kalkınca 11 de kahvaltı, akşam da 5 de yiyorum o saatten sonra da daha ne zaman yemek yiyim ki ama

hu hu hatun. ben guya ekmege bayılırım ama valla benden 4 kat fazla ekmek yıyorsun mesela bugun hıc yemek yemedım cunku sabah tost yememıstım. sen sabah ekmek oglen ekmek yemıssın zaten. oyuzden aksam benc yememelıydın ekmek. kaldı kı yemegın sebze yemegı ya da et yemegı degıl. sen yıne ekmek yemıssın. ustelık bır tabak derken o tabak ne kadardı o da onemlı. 4-5 kasık yemek ıdeal denılıyor cunku.,

aksam yemegınden sonra bıtkı cayı ıc, sut ıc, su ıc ama boyle ara yapma lutfen. ya kuru yemıs ıle ara yap cok acıkırsan ya da sadece meyve sen karıstırmıssın. ustelık bademı adet ıle yıyoruz canım. bır avuc ıcın cısssssss dıyorum sana. sen leblebı falan da boyle avuc yapıyorsun. ıstahını bastır kuzum azıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…