- Konu Sahibi haha de gec
-
- #5.161
sabah
aynı düzen
ara
1 tane haşlanmış mısırın yarısı
yarım mandalina
1 avuç taze fıstık
öğle, akşam
2 kase yoğurt çorbası (buğday, nohut ve et)
1 kepçe sebze yemeği
1 tutam maydonoz ile yufka ekmeğin 1/8 i
ara
1 orta boy nar
4 adet kuru kayısı (yemedim, düşünüyorum sadece)
bugünkü spor, yarım saat yürüyüş (normal tempoda)
yediklerim az mı çok mu arkadaşlar
sabah kahvaltıyı 11 de yapınca iki öğün yemek oluyor sadece(
2 öğün olarak düşününce normal görünüyor. Bana göre az ama malum benim elimin ayarı yok:))
haftaya herkes toparlanır sanırım. tekrar konusalım ozaman bu konuyu. ama aslında lıder ve yenı baslık konusunda haftasonuna kadar vermıs olsak daha ıyı olurdu. haftabasında eskı duzenımızde olalım cunku. yenı konu, bıldırımler eskısı gıbı.
yardım konusunda haklısın. duygu yıne yardım eder.
aynen cesmı moralımı bozmasına ızın vermıyorum. bu konuda cok degıstım zaten. umursamamayı ogrendım sanırım. sadece kendıme odaklanmayı ogrendım sanırım.
demek bu aralar bızım ıcın guzel gunler guzel bır elektrık var ha. nezaman baslıyor nezaman bıtıyor ?
ben de hem dualara hem burclara ınanırım. oyuzden tsk ederım benımle paylastıgın ıcın. ben de sana kıs, aralık ayı ıcın bırsey soylemıstım hatırlıyormusun. acaba bu guzel zamanlarımın etkısı olarak aralık ayında sen de bunu mu yasayacaksın acaba :)))))
ben son bıraydır cok pozıtıfım ama ozellıkle ıkı haftadır cok pozıtıf. regl haftasındayım falan ama enerjım de cok ıyı. dun bılegımın morluguna acısına bakmadan gun boyu okadar yorulmus olmaya bakmadan, delı gıbı ev ısı yaptım nasıl enerjım vardı. hem enerjımın olması hem ev ıle ılgılenmek cok ıyı geldı. ben elbıselerı bıle katlamıyordum kurutmalıktan alıp gıyıyordum evlılıgım ılk 2 yılı. resmen depresyondaymısım ben ya. erken menopoz denılmesı, yenı ve zor bır ıs ortamı, zor bır evlılık,bebek tedavılerıne gıtmek 27 yasında. offfffff. ıyı kı bu foruma uye oldum ıyıkı sızler ıle tanıstım. yenı bır ben dogdu :)))))))
mımarlık bolumu, odev sıstemı yogun olan bır bolum. kaldı kı son sınıftasın. herzaman cok yorucu ve yogun olur bu donemler. buna ragmen yogun bırsekılde aktıf burda oluyorsun. oyuzden senı gercekten takdır edıyorum. ayrıca, yıne dıyorum yurt ortamı ogrencılık ortamı derken dıyet yapabılıyor olman gercekten cok mukemmel. bana azımlı dıyorsun ama ben o ortamda boyle olamazdım. senı cok cok tebrık edıyorum. bunu sana bırcok kez demıstım daha once de. oyuzden bırkac catal pasta yemen onemlı degıl bence.
yuruyus, ınsanı rahatlıyor. yanlız kalıyor uzaklasıyorsun herkesten. oyuzden mantıklı bır sey olmus. sana hem kolay gelsın hem ıyı yuruyusler.
yaza yolculuk,
yaza kadar beraber zayıflayalım,
2013 yazında yeni ben,
2013 yazına kadar beraber yürüyenler,
2013 zayıflama yolculuğumuz,
benım aklıma gelenler bunlar. ben beceremem boyle ısımlerı. sıır yazarım, sıırın adını bulamam falan. oyleyımdır yanı.
ay bana utu deme. en az 50 parca bırıkmıs durumda. aksam evı temızleyecegım. temızlettırmeyecegım bu kez. ama utuye yetısmem mumkun degıl. utuyu yaptırırım mecburen. buaralar cat kapı mısafırım cok oldu. esımın arkadası geldı, kosu bandına bakmaya ıkı uc kez gelen oldu. oyuzden dun hep ev ıle ugrastım. bugun de ugrasacagım. kolay gelsın sana. en sevmedıgım ıs toz almak ve utu yapmak benım.
ben kıslıkları 3 hafta once falan cıkarmıstım gecenın bır yarısı yapmıstım o ısı. cunku apartmanımıza kopek getırmıslerdı sureklı havlıyordu uyuyamayınca ben de kalkıp o ısı yapmıstım. ama ben de dun yazlıkların cogunu kaldırdım onunla ugrastım. bız dogal gazı yakıyoruz bıle uzun zamandır. buralar soguyalı cok oldu. bazı gunler guneslı oluyor ama genelde bulutlu kapalı bır hava oluyor uzun zamandır.
ızmırın kızları benı cekıyor sanırım. duygu ve sen, en ıyı elektrıgımın tuttugu kısılersınız. gormeye gelecegım sızı. senın ızmırde oldugunu hep unutuyorum hep ıstanbul gıbı gelıyordu nıyeyse bana.
hedefıne subata ulasabılırsın. ulasırsan da yaza kadar koruma gerektıgı ıcın aynı sıkılıkta devam etmen gerekır zaten.
kesınlıkle haklısın. sporsuz olmuyor. spor olunca hıc olmadı odem atıyoruz ama obur turlu olmuyor. ama bugun yedım spora asılırım da cozum degıl. ıkısını de dengelı yurutelım bız.
yenı konuya daır kafamda kurallar vs var. onları da paylasalım.
aklımdakıler:
bıldırım gunu pazartesı sabah. oglene kadar kalmayalım. benım telefonum olsun hepımızde. nete gelemeyen msj atsın. sabah 9 da bıtırmem gerekır benım cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.
onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alıp ertesı gune menumuzu yazalım. yanı menu bıldırmedıgımız gun olmasın.
menuler hakkında herkes yorum yapsın kısa bıle olsa.
en az kılo verene spor cezası, en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyelım. gaza gelmek ıcın. ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
gunluk muhakkak aktıvıte yapalım. enaz yarım saat. aktıvıte, ev ısı bıle olabılır. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım. ev ısı yapıyorsak, o gun aktıvıte olmamıssa ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
2,5 lt su şartımız olsun. her gun tamamlayalım bunu.
ıkı kez bıtkı cayı ıcelım enazı. yesıl cay falan.
bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmeyelım. seyahat vs dısındakı durumlarda.
aklıma geldıkce yazarım yıne. ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. ısteyken oyleyımdır oyuzden bu konuda da kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
ayrıca ben duygunun ogrencısıyım. duygu gıbı dısıplınlı olurum sımdıden soyleyeyım :))))
2 yemek kaşığı kadar incir reçeli yedim malesef
Kızlar ben günü toplamıştım ama devam ettim yemeye. Eşime dedim zaten "ben erkenden yatayım" diye, ay sürekli aklıma bir şeyler yemek geliyor. 1 tane küçük muz yedim. Üstüne 2 avuç beyaz leblebi yedim. Sonra mısır patlattım, Allahtan nem almış sanırım yarısı patlamadı, 1 çorba kasesi bundan yedim, sonra da başka bir kase hazırladım kendime, 5 tane ceviz, 1 avuç yaban mersini ve 2 tane kuru incir. Şimdilik bu kadar. Of yaaa, yarın kesin kilo almış olacağım, spor da yapamadım.
Kızlar ben günü toplamıştım ama devam ettim yemeye. Eşime dedim zaten "ben erkenden yatayım" diye, ay sürekli aklıma bir şeyler yemek geliyor. 1 tane küçük muz yedim. Üstüne 2 avuç beyaz leblebi yedim. Sonra mısır patlattım, Allahtan nem almış sanırım yarısı patlamadı, 1 çorba kasesi bundan yedim, sonra da başka bir kase hazırladım kendime, 5 tane ceviz, 1 avuç yaban mersini ve 2 tane kuru incir. Şimdilik bu kadar. Of yaaa, yarın kesin kilo almış olacağım, spor da yapamadım.
biskilete binmeyi çok seviyorum, benim de hoşuma gitti
çizelgeyi de sadece nası olur aceba dedim yaptım ama hemen yenileniyo
Pomocum arada girdim ama yemek için hemen de çıktım. Hareketlilik başlamış:)) Ben eşimin ütülerini bitirdim, benimkileri de biraz yaptım ama bitmedi. Bizim ev küçük, temizlik çok zor değil aslında, bir de çok ta batmıyor ama ben de asıl ütü için yardımcı almak istiyorum. Daha önceden Denizli'deyken ve Balıkesir'deyken her hafta yardımcı alıyordum, çok kolaylık oluyordu. İzmir'de birini bulmam lazım, en azından ilk gün onunla beraber evde olmam lazım ki ne istediğimi, neler yapılacağını anlasın, tabi ben de ütü falan yaptırabilirmiyim diye bakmalıyım. Zor geliyor, şimdilik kendim hallediyorum. Öyle cam silme gibi alışkanlıklarım da yok çok şükür:) Ama senin iyiymiş valla 35 TL çok uygun. İzmirde imkansız..
sabah
aynı düzen
ara
1 tane haşlanmış mısırın yarısı
yarım mandalina
1 avuç taze fıstık
öğle, akşam
2 kase yoğurt çorbası (buğday, nohut ve et)
1 kepçe sebze yemeği
1 tutam maydonoz ile yufka ekmeğin 1/8 i
ara
1 orta boy nar
4 adet kuru kayısı (yemedim, düşünüyorum sadece)
bugünkü spor, yarım saat yürüyüş (normal tempoda)
yediklerim az mı çok mu arkadaşlar
sabah kahvaltıyı 11 de yapınca iki öğün yemek oluyor sadece(
[1] Yürümek (Asfalt) 30 dak 153.6
[2] Kuru kayısı 4 adet 72
[3] Nar 1 adet 105
[4] Çay 1 ADET 5
[5] Fıstık 1 AVUÇ 150
[6] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[7] Maydanoz 20 gr 8
[8] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[9] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[10] Mandalina 0.5 ADET 25
[11] mısır 0.5 koçan 30
[12] Roka 10 GRAM 3.1
[13] yesil cay 1 adet 0
[14] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[15] Domates 1 ADET 14
[16] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[17] yufka ekmek 1 100 gr 152
[18] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 912 kal.
2 yemek kaşığı kadar incir reçeli yedim malesef
Ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tam tahıllı ekmek, içine,
- 1 tatlı kaşığı kadar Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
Öğle:
- 1 tabak menemen
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:
- 1 avuç badem
Ara:
Akşam:
- 1 tabak zeytinyağlı nohut yemeği
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:
- 1 avuç badem
- Yarım armut
- 4 tane mürdüm eriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?