- Konu Sahibi haha de gec
-
gunaydinlarrr fistiklarrr bende geldim
yufka ekmek güzel bi tercih... çok tok tutar... ama kalorisi ne kadar biliyor musun????
kahvaltımı mafolmak üzere olan şeftalimden yana kullandım onları küp küp kestim 1 tanede yeşil elma bunları çok az tereyağında kavurdum bol tarçınla üstünde incetel bal gezdirdim biraz ceviz serptim çektirdim yedim (afiyet olsun)
tamam canım listeyi yamaya başlayalım ama daha diğerlerinden ses çıkmadı... eski topikte kalmayı tercih ederler belki...bi de ben çizelge yapmayı beceremedim..nasıl yapılıyo anlatabilir misin????
Merhaba ablalar benim daha önce pek diyet deneyimim olmadı. Bu forumu görünce çok sevındım beni anlayanlarla dolu. Her topiğe yazıyorm affedin. İlk kez forum kullandığım için kural dışı birşey yazarsam k.bakmayın. Ben de 81 kg yum bana yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldinn:) Yavaş yavaş toplanıyoruz galiba. Yarın kilo bildirimi var, bakalım birkaç gram daha gider belki:)
bugunku kahvaltim
sabah uyanir uyanmaz limonlu su
bir yufka ekmek
bir kk kutusu kadar peynir
3 biber
salatalik
yufkanın büyüklüğünegöre bir yufka 4 veya 6 dilim ekmek kadardır.Kısaca bir yufka 280-420 kalori kadardir
hadiiii canimmmm ciddi misin
geçmiş olsun cnm ALLAH şifa versinkızlar haftalardır kulak iltihabı yaşıyorum daha tam geçmedi.. duymam da sıkıntı var... terlersen yine sıkıntı olur diye spor yapmıyordum ama bugün bisikletime yeniden başlıcam...
hadiiii canimmmm ciddi misin
yok canım ben bilmediğimden sordum... ama duyfer yazmış... sen de tüm değil de yarım yevalla yedigim 100 gramdi herhalde o da 150 kalori falan yapiyor ama yedigim ogle yemegi yerine gecti aksama kadar tok tutsun beni ama cok derseniz bir daha yemem..ama super tok tutuyor
baya öğrendim cnm ben de... sen de yap gönder ben de eklemeler yaparım ona....sana yapcam yollucam yarın tam belli olsun sen sonra baka baka öğrenirsin
ayyyy ben yokmuyum yoksa beni almıyormusunuz
mucizem77
pomogranate
cimen87
koizumisira
cesmi_naz
fdm
renesmee_
duyfer_2006
fadime02
nesli78
arkadaşlar bu günlüğü açarken kafamda belirlediğim kişiler ve sayı bu kadardı..henüz çoğu kişiden dönüt olmadı.. diğer topikte yeni bi yer açlıması dün konuşulduğundan buna göre aramıza gelen zeyca arkadaşımızı da alıyorum...buna göre en fazla 11 kişi olacağızç...eğer yukarıdakilerden dönüt gelmezse ona göre başka kişileri alırız ya da 10dan daha az olabiliriz...keşke herkesele konuşup yardım edebilsek ama kalabalıkta bu işler ilerlemez...
mucizem77
pomogranate
cimen87
koizumisira
cesmi_naz
fdm
renesmee_
duyfer_2006
fadime02
nesli78
arkadaşlar bu günlüğü açarken kafamda belirlediğim kişiler ve sayı bu kadardı..henüz çoğu kişiden dönüt olmadı.. diğer topikte yeni bi yer açlıması dün konuşulduğundan buna göre aramıza gelen zeyca arkadaşımızı da alıyorum...buna göre en fazla 11 kişi olacağızç...eğer yukarıdakilerden dönüt gelmezse ona göre başka kişileri alırız ya da 10dan daha az olabiliriz...keşke herkesele konuşup yardım edebilsek ama kalabalıkta bu işler ilerlemez...
kızlar çok sevindim süpersinizzzz
zeyca sende hosgeldin aramiza[/QUOTE
hoşbulduk canlarım yalnız gün boyu çalışıyorum akşam 5 yada 6 gibigirebilirim olur değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?