- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
Bu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)
Bu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)
sizin ev nerde bende hamsi yemeye gelicem size pazarımız kurulsun perşembe balık günü ilan edicem okadar özledim
akşam bizimkiler çigköfte yaptılar biraz kaçırdım ekmeksiz 1 bardak ayranla
hamsi tavanın yarım porsiyonu 163 kaloriymiş şimdi öğrndim
hamsi tavanın yarım porsiyonu 163 kaloriymiş şimdi öğrndim
hoşgeldin canım...bayılırım çiğ köfteye ama o beni mahvediyo...alçak....ben onu çok seviyom o bana zarar veriyo
sözde sende bende denize yakınız bende küçükyalıda oturuyorum yaprak kımıldamıyorrrDuygu, biz karşıyaka tarafındayız ve buradaki tek esinti tavan vantilatöründen geliyor
ızgara tavsiye ederimmm ama vakitaçısından iyi durumdasın ah şu balığı bende bi tüketsem çokgüzelolur sırf kokusundan yapmıyorumBu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)
sabah kahvaltında 2 tane cıs var ama kararında yemişsin neysekii tebrikler akşam yemeğin harikaafiyet olsun şimdidenncanım balık yerken dikkatli olmak gerek... masum gibi görünse de kalorisi fazla olabiliyor..ama öğleyin tercih etmiş olman senin avantajına.. patates gibi nişastalı ürünler kan şekerinde hızlı değşimlere neden olduğundan acıkma hissi oluşturabilir...
benim sabah menüm:
yarım simit
2 domates
3-4 yeşil biber
2 salatalık
çok az menemen
5 tane kızarmış patates
yarım kk köy peyniri
şimdi 1 çay bar. lebleb, ile az kuru üzümü karıştırıp soda ile tükettim.. akşam yemeğimde haşlama kırmızı et, salata, ayran belki de 1-2 kaşık bulgur pilavı olur.. akşam yemeğimi erkenden yicem inşallah...
sizin ev nerde bende hamsi yemeye gelicem size pazarımız kurulsun perşembe balık günü ilan edicem okadar özledim
Gel gel bizde hamsi olur genelde. Mevsiminde pazardan, diğer zamanlarda dondurulmuş olarak buzluktan:) Benim eşim Antep'li ve o da bayılır çiğköfteye ama ben hiç sevmiyorum. Ben aslen karadenizliyim. Yani bizim evde mutfak epey renkli oluyor:)
Gel gel bizde hamsi olur genelde. Mevsiminde pazardan, diğer zamanlarda dondurulmuş olarak buzluktan:) Benim eşim Antep'li ve o da bayılır çiğköfteye ama ben hiç sevmiyorum. Ben aslen karadenizliyim. Yani bizim evde mutfak epey renkli oluyor:)
neslii hayatımda mıhlama yemedim ve yemediğimşeyi canımo kadar çekiyorki biliyonmu yapmayı?
merak etme direk çiğsemizotunuaklıma getirdimdirek zayıflama moduna döndümm hatta içim dışıma çıktı bir semizotu kelimesiylehhaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa zayıflama topigi kilo alma topigine dönücek böyle giderse cız olan şeylerden bahsetmeyelim salata çorba haşlamalarda bahsedelim
kolaygelsin canımKızlar ben biraz ütü yapacağım, yediğim hamsiyi eriteyim biraz. Görüşmek üzere.
bizimkiler içli köfte, çigköfte yaprak sarması, kuru biber ,patlıcan ,dolması sevdikleri yemeklerdir .birde kışın köyden kaynanamla kayınbabam gelince gelen giden çok oluyor işte ozaman kilo veremiyorum çünkü hep mutfaktayım
merak etme direk çiğsemizotunuaklıma getirdimdirek zayıflama moduna döndümm hatta içim dışıma çıktı bir semizotu kelimesiyle
kolaygelsin canım
fadimeeee seni tanıyalım arkadaşımm biz hep tanıttık
bugünkü menüm şöyle
sabah 2 b yeşil çay
kahvaltı domates maydonoz ,salatalık
1 kk peynir 4 zeytin yarım simit 1 çay
ara 1 elma 1 b süt
ögle akşamdan kalan 3 sıkım çigköfte marul 1b ayran
ara bir tutam maydonoz şimdiye kadar 1 lt su bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?