Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Bu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)

canım balık yerken dikkatli olmak gerek... masum gibi görünse de kalorisi fazla olabiliyor..ama öğleyin tercih etmiş olman senin avantajına.. patates gibi nişastalı ürünler kan şekerinde hızlı değşimlere neden olduğundan acıkma hissi oluşturabilir...

benim sabah menüm:

yarım simit
2 domates
3-4 yeşil biber
2 salatalık
çok az menemen
5 tane kızarmış patates
yarım kk köy peyniri

şimdi 1 çay bar. lebleb, ile az kuru üzümü karıştırıp soda ile tükettim.. akşam yemeğimde haşlama kırmızı et, salata, ayran belki de 1-2 kaşık bulgur pilavı olur.. akşam yemeğimi erkenden yicem inşallah...

Bu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)

sizin ev nerde bende hamsi yemeye gelicem size pazarımız kurulsun perşembe balık günü ilan edicem okadar özledim
akşam bizimkiler çigköfte yaptılar biraz kaçırdım ekmeksiz 1 bardak ayranla

sizin ev nerde bende hamsi yemeye gelicem size pazarımız kurulsun perşembe balık günü ilan edicem okadar özledim

hoşgeldin canım...bayılırım çiğ köfteye ama o beni mahvediyo...alçak....ben onu çok seviyom o bana zarar veriyo

hamsi tavanın yarım porsiyonu 163 kaloriymiş şimdi öğrndim

Ben kalorisine bakmamıştım ama düşükmüş bence. Yani öğle yemeği için çok uygun. Ben sadece kaloriye değil de sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum. Balık mutlaka olmalı benim beslenme programımda. Çok ta seviyorum. Bir de hamsi tava deyince kimisi kızartma sanıyor ama değil, bunda sadece çok az yağla tava yağlanıyor o kadar. Patatesi de biraz ekmek yerine yedim ama bakalım ne kadar tok tutacak ben de merak ettim.

Duygu, biz karşıyaka tarafındayız ve buradaki tek esinti tavan vantilatöründen geliyor
sözde sende bende denize yakınız bende küçükyalıda oturuyorum yaprak kımıldamıyorrr
ızgara tavsiye ederimmm ama vakitaçısından iyi durumdasın ah şu balığı bende bi tüketsem çokgüzelolur sırf kokusundan yapmıyorum
sabah kahvaltında 2 tane cıs var ama kararında yemişsin neysekii tebrikler akşam yemeğin harikaafiyet olsun şimdidenn

oyyyyyyy yaktın benifadime herkez tatlı sever çikolata ben çiğ köfte anam nerelere gitsemmm şuan önümde olsa başlarım diyete diyip bir tepsi yerimmmmmm şeyyyyermiyim yerimde 3-5tane yerim

Son düzenleme:

Gel gel bizde hamsi olur genelde. Mevsiminde pazardan, diğer zamanlarda dondurulmuş olarak buzluktan:) Benim eşim Antep'li ve o da bayılır çiğköfteye ama ben hiç sevmiyorum. Ben aslen karadenizliyim. Yani bizim evde mutfak epey renkli oluyor:)

Kızlar ben biraz ütü yapacağım, yediğim hamsiyi eriteyim biraz. Görüşmek üzere.

bizimkiler içli köfte, çigköfte yaprak sarması, kuru biber ,patlıcan ,dolması sevdikleri yemeklerdir .birde kışın köyden kaynanamla kayınbabam gelince gelen giden çok oluyor işte ozaman kilo veremiyorum çünkü hep mutfaktayım

neslii hayatımda mıhlama yemedim ve yemediğimşeyi canımo kadar çekiyorki biliyonmu yapmayı?

hhaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa zayıflama topigi kilo alma topigine dönücek böyle giderse cız olan şeylerden bahsetmeyelim salata çorba haşlamalarda bahsedelim
merak etme direk çiğsemizotunuaklıma getirdimdirek zayıflama moduna döndümm hatta içim dışıma çıktı bir semizotu kelimesiyle
Kızlar ben biraz ütü yapacağım, yediğim hamsiyi eriteyim biraz. Görüşmek üzere.
kolaygelsin canım

fadimeeee seni tanıyalım arkadaşımm biz hep tanıttık

bugünkü menüm şöyle
sabah 2 b yeşil çay
kahvaltı domates maydonoz ,salatalık
1 kk peynir 4 zeytin yarım simit 1 çay
ara 1 elma 1 b süt
ögle akşamdan kalan 3 sıkım çigköfte marul 1b ayran
ara bir tutam maydonoz şimdiye kadar 1 lt su bitti

ben 12 12 1976 dogumlu 95.5 kilo olan bir zayıflama adayıyım 4 çocugum var 2 kız 2 erkek kızımın teki 20 yaşında ünüye gidiyor küçük kızım 17 yaşında lisede anadolu bölümünde son senesine geçti .oglanlar ikiz bu sene liseye başlıcaklar
onlarda anadolu imam hatip okuyacaklar .birde sarı bir kedim var çok tatlı

menü güzel simit cıs ama neyseki yarım 1 simitte 260-300 kalori üstündeki susamı biraz traş ederek masumlaşıyor biraz,bak yineçiğ köfte dedi onları yerkenbeni hatırla

kızlar benı de almıstınız degıl mı ?

hayırlı ve bol basarılı bır dıyet donemı dılıyorum.

mısafırım geldı, pazar gunu gec kalktım zaten gıremedım. bugun gec geldım dıye benı almaktan vazgectınız mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…