Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

[/QUOTE]

bak canımbu benim sayfamın listesi ben herhafta üstünde değişiklik yapıuorsumbeğenirsen bilgileri değiştir kullan bunu[/QUOTE]

tmm canım teşekkürler...gayet güzelll

hoşgeldin ASLI, kızını ALLAH bağışlasın inşallah hepbirlikte başarcaz

hoşgeldin ASLI, kızını ALLAH bağışlasın inşallah hepbirlikte başarcaz
inşallah canım artık bi yerden başlamak lazım iradem zayıf biraz çabuk gaza geliyorum ama hemen sönüyorum ,birazda spor özürlüyüm canım çok tatlı hiç yormuyorum kendimi sıkın beni kızlarrrr kendi halime bırakmayın

herkezkendinden kısaca bahsederse güzelolur
bende 84 doğumluyum izmirliyim muhasebeciyim amaşuan evde paşamı büyütüyorum 27 aylıkoğlumvar adıkuzey ismimDUYGU

herkezkendinden kısaca bahsederse güzelolur
bende 84 doğumluyum izmirliyim muhasebeciyim amaşuan evde paşamı büyütüyorum 27 aylıkoğlumvar adıkuzey ismimDUYGU

bende kendimden bahsedip cikayim sinem, 87 belcika dogumlu aslen izmirliyim 5 yillik evliyim malesef hala cocugum yok bilgisayar operatoruyum esimin islerine yardim ediyorum..boyle

kızlar market alışverişi biraz da ev işi yapmam gerekiyor işler bitince dönerim öptüm hepinizi

bende kendimden bahsedip cikayim sinem, 87 belcika dogumlu aslen izmirliyim 5 yillik evliyim malesef hala cocugum yok bilgisayar operatoruyum esimin islerine yardim ediyorum..boyle

vayy bir hemşehrim daha güzel memleketimin güzel insanı memnun oldum tanıştığıma SİNEM,bebişiçin zaman yeni yeni gelmiş niye malesef diyorsunki merak etme yakında olur burdan seni ay annelerineyollarız

Hoşgeldin Aslı, hep birlikte vereceğiz bu kiloları. Yakın bir zamana hedef koymak ve birlikte hareket etmek çok faydalı olacak.

Bu arada öğlen yemeğimi yaptım ve şimdi yiyorum. Tavada az yağda hamsi yaptım, yanında da dünden kalan haşlanmış patates vardı. Ekmek yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…