- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
[/QUOTE][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]68,6[/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 14,400 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 65[/TD] [TD] 65 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73,600 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD]1,600[/TD] [TD] 8,000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78[/TD] [TD]78,5 [/TD] [TD]+500[/TD] [TD] 6,500 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78[/TD] [TD]78 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,5 [/TD] [TD] 64,5 [/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 3,500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD]69,7 [/TD] [TD]70 [/TD] [TD]+300[/TD] [TD] 5,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 67,200[/TD] [TD]AYNI[/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]78,5[/TD] [TD]78,5[/TD] [TD]ARA DÖNEMİ [/TD] [TD] 3,900 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]71,3[/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD]AYNI[/TD] [TD] 16,700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] persephonecik [/TD][TD] 68,200[/TD] [TD]65[/TD] [TD] 65[/TD] [TD]ARA DÖNEMİ[/TD] [TD] 3,200 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,700[/TD] [TD]57,4[/TD] [TD] 57,1[/TD] [TD]300[/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ayışığı_112 [/TD] [TD] 67[/TD] [TD]65,5[/TD] [TD] 67[/TD] [TD]+1,500[/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 62[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900[/TD] [TD]57,4[/TD] [TD] 57,8[/TD] [TD]+400[/TD] [TD] 9,100 [/TD] [TD]55[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
zeyca sende hosgeldin aramiza[/QUOTE
hoşbulduk canlarım yalnız gün boyu çalışıyorum akşam 5 yada 6 gibigirebilirim olur değilmi?
fdm ve duyfer arkadaslarimiz yonetici onlar zaten kurallari koyacaklar sanirim hergun bildirim yaptiktan sonra sorun olmaz
kabul edildiğime göre biraz kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 170 boy malesef 86 da kilom var sağlıkçıyım devlet hastanesinde çalışıyorum bir kızım var 4 yaşında ,bu sene bukiloları sizinle halletmek istiyorum seneye ikinci bebişi düşünüyoruz inşallah,çok umutluyum bu sefer daha önce 6 kilo kadar verdim sonra geri aldım.ismim ASLI unutmadan:)
fdm ve duyfer arkadaslarimiz yonetici onlar zaten kurallari koyacaklar sanirim hergun bildirim yaptiktan sonra sorun olmaz
hergünbildirim ve diğer 2 kişinin menüsünüyorumlamam FDM senin içindesorunolmazsa bu seçeneği istiyorum bu şekilde bazıterubesiz arkadaşların diğerkişilerinmenülernidoğruyorumlucakmı yani sağlık kg verme yolunda doğruşeyleriöğrenmiş mi bunu anlamak istiyorum
zeyca sende hosgeldin aramiza[/QUOTE
hoşbulduk canlarım yalnız gün boyu çalışıyorum akşam 5 yada 6 gibigirebilirim olur değilmi?
zaten sürekli pc başında oturarak kilo vermeyiz.. sürekli girmekten ziyade düzeli bi şekilde girip çaba sarfetmen menülerini paylaşman ve birbirimizi takiplememiz önemli... ben de 25 yaşında, okul rehber öğretmeniyim..2 yaşında bi yakışıklım var...
hergünbildirim ve diğer 2 kişinin menüsünüyorumlamam FDM senin içindesorunolmazsa bu seçeneği istiyorum bu şekilde bazıterubesiz arkadaşların diğerkişilerinmenülernidoğruyorumlucakmı yani sağlık kg verme yolunda doğruşeyleriöğrenmiş mi bunu anlamak istiyorum
olur tabi canım... yarın ki listenin altına bunu da kural olarak eklicem...
aklınıza gelen öneriler varsa yazın kızlar lütfen...
inşallah canım artık bi yerden başlamak lazım iradem zayıf biraz çabuk gaza geliyorum ama hemen sönüyorum ,birazda spor özürlüyümhoşgeldin ASLI, kızını ALLAH bağışlasın inşallah hepbirlikte başarcaz
zaten sürekli pc başında oturarak kilo vermeyiz.. sürekli girmekten ziyade düzeli bi şekilde girip çaba sarfetmen menülerini paylaşman ve birbirimizi takiplememiz önemli... ben de 25 yaşında, okul rehber öğretmeniyim..2 yaşında bi yakışıklım var...
ALLAH bağışlasın memnun oldum herkesle tanıştığıma ,tanışacağıma
olur tabi canım... yarın ki listenin altına bunu da kural olarak eklicem...
aklınıza gelen öneriler varsa yazın kızlar lütfen...
mesela p.tesi bildrimşart olması 2 hfta bildirim yapmayını listeden çıkartma seçeneği olsun
giremeyeeği günleri ya sanayada banaözelden yada toipiğe yazsınki bilelim
hergün gün sonugün başıyada yedikçe menüleri yazma zorunluluğu
10 dk olsa aktivite yapma <zorunululuğu(aklıma gelenler şimdilik)
ALLAH bAğışlasın paşanı negüzel demek genç bir öğretmensin çok memnun oldum
herkezkendinden kısaca bahsederse güzelolur
bende 84 doğumluyum izmirliyim muhasebeciyim amaşuan evde paşamı büyütüyorum 27 aylıkoğlumvar adıkuzey ismimDUYGU
sinem olur canım inşallahbende kendimden bahsedip cikayimsinem, 87 belcika dogumlu aslen izmirliyim 5 yillik evliyim malesef hala cocugum yok bilgisayar operatoruyum esimin islerine yardim ediyorum..boyle
bende kendimden bahsedip cikayimsinem, 87 belcika dogumlu aslen izmirliyim 5 yillik evliyim malesef hala cocugum yok bilgisayar operatoruyum esimin islerine yardim ediyorum..boyle
kabul edildiğime göre biraz kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 170 boy malesef 86 da kilom var sağlıkçıyım devlet hastanesinde çalışıyorum bir kızım var 4 yaşında ,bu sene bukiloları sizinle halletmek istiyorum seneye ikinci bebişi düşünüyoruz inşallah,çok umutluyum bu sefer daha önce 6 kilo kadar verdim sonra geri aldım.ismim ASLI unutmadan:)
izmir yanıyor ,nesli sizin oralar esiyorum sen iz<mirin neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?