- Konu Sahibi haha de gec
-
eşşek sıpası büyüdüde sip.veriyor annesinee,ya cnm1kaçgündür işim var üniversiteye başlıcam tekrarr bu yıl işlemlerni halledeyim dedimvalla ben öyle duymuşltum hatta okumuştum ama ne kadar doğrudur bilinmez...
oh bu çocuklar onların abur cuburu bize iyice kilo aldırıyo...kız bi gelmişsin bi gitmişsin.. özledik seni de ..
gunaydin kizlar ilk gunler superdi hersey ama bakiyorum kimseler kalmamis artik burada herkesin isi var herhalde
sabah
duygunun tarifi lor peyniri ile sebzeleri karistirip kahvaltimi yaptim
ara
2 erik bir ceviz
ogle
yogurt icine bir ceviz 2 hurma 5 badem koyacam
ara yapmiyacam disarida olurum o saatte
aksam
sanirim 1 porsiyon et doner yerim
[/QUOTE]arkadaşlar herkese merhaba...
geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...
kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...
(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)
ARKADAŞLAR BUNA GÖRE 1. HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM..
gunaydin kizlar ilk gunler superdi hersey ama bakiyorum kimseler kalmamis artik burada herkesin isi var herhalde
sabah
duygunun tarifi lor peyniri ile sebzeleri karistirip kahvaltimi yaptim
ara
2 erik bir ceviz
ogle
yogurt icine bir ceviz 2 hurma 5 badem koyacam
ara yapmiyacam disarida olurum o saatte
aksam
sanirim 1 porsiyon et doner yerim
hayırlı olsıun canım...eşşek sıpası büyüdüde sip.veriyor annesinee,ya cnm1kaçgündür işim var üniversiteye başlıcam tekrarr bu yıl işlemlerni halledeyim dedim
beğendinmi bari lorlu tarifi?
kendi adıma işim vardı birde giriyorum kimse yok tek başımada sohbet olmaz diye çıkıyorum
iyi bi taktik...heeeyyyyy herkesler nerdeeee
sabah bende her zamanki kahvaltımdan ettim ( 2 dilim tahıllı ekmek, yarım kk peynir ve yarım domates)
ara öğün olarak da 4 adet kuru kayısı, ama işte akşam ananemlerde olacam. özelllikle gideceğimi haber vermedim hazırlanmasın diye, yoksa börekler çörekler gider yani
eşşek sıpası büyüdüde sip.veriyor annesinee,ya cnm1kaçgündür işim var üniversiteye başlıcam tekrarr bu yıl işlemlerni halledeyim dedim
beğendinmi bari lorlu tarifi?
kendi adıma işim vardı birde giriyorum kimse yok tek başımada sohbet olmaz diye çıkıyorum
heeeyyyyy herkesler nerdeeee
sabah bende her zamanki kahvaltımdan ettim ( 2 dilim tahıllı ekmek, yarım kk peynir ve yarım domates)
ara öğün olarak da 4 adet kuru kayısı, ama işte akşam ananemlerde olacam. özelllikle gideceğimi haber vermedim hazırlanmasın diye, yoksa börekler çörekler gider yani
kızlar anlamadınızmı pomgranata yok buranın tadıda yok o gelince şenlenirrr ben şimdiden özledimm onuu
dün bi haber okudum bazı güzel noktalarını sizinle paylaşmak istedim..
Uyku esnasında metabolizma en yavaş tempoda seyrediyor. Eğer kalori yakma hızını arttırmak istiyorsanız iyi uyumanız ve kahvaltıda lif ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor.
Yiyecekler arasında en çok enerji tüketen besin değeri proteindir. Ancak hızlı bir metabolizma için su vazgeçilmezdir. 2 bardak su içtikten sonraki yarım saat içerisinde metabolizma hızı % 40 oranında artacaktır.
Sağlıklı bir yaşamın köşe taşlarından biri de fiziksel aktivitedir. 1000 kalori yapmak için ihtiyacınız olan aktivite süresi sadece yarım saattir. Soğuk havalarda dışarıda koşmak veya yürümek daha fazla kalori yakılmasını sağlar.
k.bakma sabah sabah uyanamadım galiba 30 dk1000 kalorimi ben gün aşırı en 45 dk tempolu yürüyüp aralarda koşuyorum 360 kalori anca yaktımdün bi haber okudum bazı güzel noktalarını sizinle paylaşmak istedim..
Uyku esnasında metabolizma en yavaş tempoda seyrediyor. Eğer kalori yakma hızını arttırmak istiyorsanız iyi uyumanız ve kahvaltıda lif ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor.
Yiyecekler arasında en çok enerji tüketen besin değeri proteindir. Ancak hızlı bir metabolizma için su vazgeçilmezdir. 2 bardak su içtikten sonraki yarım saat içerisinde metabolizma hızı % 40 oranında artacaktır.
Sağlıklı bir yaşamın köşe taşlarından biri de fiziksel aktivitedir. 1000 kalori yapmak için ihtiyacınız olan aktivite süresi sadece yarım saattir. Soğuk havalarda dışarıda koşmak veya yürümek daha fazla kalori yakılmasını sağlar.
evet en fazla online olan ve sürekli yazan üyemiz oydu ama biz de çok saldık canım maalesef...bu hafta herkes ya bi yerlere gitti ya da misafiri var... aslında herkes girmeye çalışıyo ama farklı zamanlarda olunca hiç denk gelemedik birbirimize ve sohbet ortamı oluşmadı...
lütfen herkes biraz daha fazla girmeye ve paylaşmaya çalışsın.. ilk haftadan böyle salarsak ben kimsenin hedefine ulaşabileceğini sanmıyorum...çünkü buraya yediklerimi yazma düşümcesi beni fazla gereksiz şeyler yemekten alıkoyuyordu.. kızlar lütfen yarın ki bildirimlerimizden sonra yenilenmiş olarak geri dönelim...nazar mı değidi ne anlamadım ki!!!!!
ve unutmadan!!kilo bildiimi öğleye kadar özelime yapılacak!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?