Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

gunaydin kizlar ilk gunler superdi hersey ama bakiyorum kimseler kalmamis artik burada herkesin isi var herhalde

sabah
duygunun tarifi lor peyniri ile sebzeleri karistirip kahvaltimi yaptim

ara
2 erik bir ceviz

ogle
yogurt icine bir ceviz 2 hurma 5 badem koyacam

ara yapmiyacam disarida olurum o saatte

aksam
sanirim 1 porsiyon et doner yerim

valla ben öyle duymuşltum hatta okumuştum ama ne kadar doğrudur bilinmez...

oh bu çocuklar onların abur cuburu bize iyice kilo aldırıyo...kız bi gelmişsin bi gitmişsin.. özledik seni de ..
eşşek sıpası büyüdüde sip.veriyor annesinee,ya cnm1kaçgündür işim var üniversiteye başlıcam tekrarr bu yıl işlemlerni halledeyim dedim

beğendinmi bari lorlu tarifi?
kendi adıma işim vardı birde giriyorum kimse yok tek başımada sohbet olmaz diye çıkıyorum

heeeyyyyy herkesler nerdeeee

sabah bende her zamanki kahvaltımdan ettim ( 2 dilim tahıllı ekmek, yarım kk peynir ve yarım domates )

ara öğün olarak da 4 adet kuru kayısı, ama işte akşam ananemlerde olacam. özelllikle gideceğimi haber vermedim hazırlanmasın diye, yoksa börekler çörekler gider yani

[/QUOTE]
bende 91.7 kiloyum 75 olmak istiyorum motive olmaya ihtiyacım var benide aranıza alınnn

kimseler yok burda herkes khaftasonu kaçamagında heralde

kızlar ben bu gece ananemlerde kalacagımdan dolayı yarın akşama kadar internete giremeyecegim.

yarın akşam bugün ve yarın neler yedigimi yazarım..

kendinize iyi bakın. umarım pazartesi sabahı tartıdan herkes güzel haberlerle döner herkese saglıklı beslenmelerrrr

maalesewf bugünlerde katılımımız çok çok az.. herkesin bi yoğunluğu var diye
düşümnüyorum.. dur bakalım bu hafta sonu geçsin de herkesi pazartesi yeniden motiveye çalışcaz artık

hayırlı olsıun canım...

iyi bi taktik...

bende 91.7 kiloyum 75 olmak istiyorum motive olmaya ihtiyacım var benide aranıza alınnn [/QUOTE]
hoşgeldin canım...

evet canim tarif icin tesekkur ederim gercekten cok guzeldi

kahvaltin guzel ara ogunde iyi ama sadece 4 kayisyla kalma biraz daha enerjili yiyecekler tuketebilirsin..aman yeme iki gun kalmis bu hafta gercekten cok dolu gecti haftaya cok daha iyi olacazzz

kizlar bende cikiyorum kimse yok zaten, aksam dedigim gibi disarda yiyecez ben sadece ne yersem iste azcik yerim yarin gorusuruz insallah...

kızlar anlamadınızmı pomgranata yok buranın tadıda yok o gelince şenlenirrr ben şimdiden özledimm onuu

kızlar anlamadınızmı pomgranata yok buranın tadıda yok o gelince şenlenirrr ben şimdiden özledimm onuu

evet en fazla online olan ve sürekli yazan üyemiz oydu ama biz de çok saldık canım maalesef...bu hafta herkes ya bi yerlere gitti ya da misafiri var... aslında herkes girmeye çalışıyo ama farklı zamanlarda olunca hiç denk gelemedik birbirimize ve sohbet ortamı oluşmadı...

lütfen herkes biraz daha fazla girmeye ve paylaşmaya çalışsın.. ilk haftadan böyle salarsak ben kimsenin hedefine ulaşabileceğini sanmıyorum...çünkü buraya yediklerimi yazma düşümcesi beni fazla gereksiz şeyler yemekten alıkoyuyordu.. kızlar lütfen yarın ki bildirimlerimizden sonra yenilenmiş olarak geri dönelim...nazar mı değidi ne anlamadım ki!!!!!

ve unutmadan!!kilo bildiimi öğleye kadar özelime yapılacak!!!!!!!!

kızlar 2 gündür yediklerime acayip dikkat ettim bakalım bu bana artı olarak yansıyacak mı..dünden önce sadece 650 kalori dün ise 1000 kalori almışım.. ki benim günlük limitim 1200...ve şunu söylemeliyim ki bunda en büyük pay annemim yaptığı miz gibi bazlamalar..hem tok tutuyo hem de diğer ekmeklere göre kalorisi daha az..kepekli de olunca hiç bağırsak problemi yaşatmadı..

dün bi haber okudum bazı güzel noktalarını sizinle paylaşmak istedim..

Uyku esnasında metabolizma en yavaş tempoda seyrediyor. Eğer kalori yakma hızını arttırmak istiyorsanız iyi uyumanız ve kahvaltıda lif ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor.

Yiyecekler arasında en çok enerji tüketen besin değeri proteindir. Ancak hızlı bir metabolizma için su vazgeçilmezdir. 2 bardak su içtikten sonraki yarım saat içerisinde metabolizma hızı % 40 oranında artacaktır.

Sağlıklı bir yaşamın köşe taşlarından biri de fiziksel aktivitedir. 1000 kalori yapmak için ihtiyacınız olan aktivite süresi sadece yarım saattir. Soğuk havalarda dışarıda koşmak veya yürümek daha fazla kalori yakılmasını sağlar.

Günaydın kızlar, malum misafirim var, giremiyorum o yüzden. Dün çok fena kaçamak yaptım, yazmayacağım bile Ama saatlerce de yürüdük en azından. Ne kadar dikkat edeyim desem de olmuyor. Yarın sanırım cezalı olan ben olacağım, gerçi yazdıklarınızı hızla okumaya çalıştım, başka kaçamaklar da var, sanırım yarın ceza için yarışacağız
Bugün de birazdan misafirimle ve eşimle gün başlıyor. Tekrar giremeyebilirim, kusuruma bakmayın. Yarın almış ta olsam kilo bildirimi yapacağım özelden. Ondan sonra da eskisi gibi girerim foruma.

Yalnız 1000 Kalori için yarım saatse süpermiş:)

günaydın kızlarrr;

dünkü menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmeğe tuzsuz lor sürdüm üstüne biber sakçası
ara form bisküvi
ara yoğurt
öğlen şehriyeli tavuk çorbası 1 dilim ekmek
ara form bisküvi
akşam:5 tane köfte yağsız tavada pişmiş yanına domates-yoğurt
2 ltsu

aktvite yok hafta sonları yapmıyrum çünki birde belim ağrıyor kremlerle ayaktayım

bugünkü kahvaltım:
lorlu karışımım , 1bardak çay tek küp şekerli 1 di,lim kızarmışçavdar ekmeği

k.bakma sabah sabah uyanamadım galiba 30 dk1000 kalorimi ben gün aşırı en 45 dk tempolu yürüyüp aralarda koşuyorum 360 kalori anca yaktım

kızlar önemli; diğer topikte sızlandık amakural isteriz,işte bilidirm isteriz,bizi toparlıcam yönetici isteriz şimdide bulduk bunuyoz baya bi ayıp ettik tamam keyfi olarak hiçkimse ihmal etmedi biliyorum.ama burdada sorumluluğumuz var herşeyden önce FDM arkadaşımıza ayıpdeğilmi kız iki arada bir derede liste yapıyor topik açıyor biz böyle ihmal ediyoruz elbet ilk günlerdeki gibi olmaz tanıma anlama aşaması ama yine iyi olabilir ben geldğimde kimseyle karşılaşmıyorum herkezede aynı şwey oluyor,o yzden hafta sonu olmasada hafta içi bir saat programı yapalım diğer saatlerdede yazarız ama birlikte sohbet bildirim yorumlamak için aynı saatteolalım,birde en sinir olduğum şey listeye girmek için bilgileri yazdırp sonratoipiğe uğramayanlar bu benimdiğer topiktede başıma geldi kişi kendini yazdırıyor diğer topiklerde sürekli yazıyor ama kayıtı olduğu yere yazmıyor bu tarz insanlara sinir oluyorum.lütfen böyle olan kişiler şimdiden çıksın ,arkadaşlar anladığım kadarıyla herkez kg memnun ki kaçamaklar,toipiğe ilgisizlik diz boyu bu yazdıklarım kendim içinde geçerli neyse toparlanalım laf olsun diye kurban bayramı demedik dimi,şurda kalmış1.5 ay herkez hedefine ulaşsın sonranereye gitmek istiyorsa gitsin kendi adıma artık düzgün bir program yapıp daha sık girmeyi düşünüyorum,ve fdm müsadenle listedeaz güncelleme yapana uyarıda bulunmak istiyorum. bunla ilgili senden cvp bekliyorum.ve lütfen sadece 1.5 ay kaçamak yapmayalımkendim içinde geçerli çok mu zor oruç igib düşünün ALLAH yemeyin diyor yemiyoruz taki ye diyeseye kadar yani irademizi konuşturalım ben iddiayaGİRDİKDENsonra 2 gün önceoğlumla kaçamak yaptım ama vicdan azabındanoyediklerimin kökünü kuruttum hiç gerek yoktu başka bir altarnatfi düşünebilirdim tekistediğim bu 1.5 sıkalım kendimizi ve lütfen kendni kontrol edemeyecekolanlar listeden çıksın eminim yherine gelmek isteyen nice istekli kararlı kişiler vardır neyse benden bu kadarr

çok doğru canım
bir nevi insanı frenliyorrr,inşallah herkez istediğii kiloya bir an evvel iner
bende bakalım kaç olacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…