Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Duygumm menün çok güzel olmuş canım sen saten bu işii çok iyi biliyorsunnn

evett son gaz toparlanma zamanı kızlar kaçamakla bu işler yürümezzz inanınnn
ben eskiden kaçamak yaparak hiç kilo veremedim
9 ağustosta tam karar vererek başladım ve bugün 1 ay olduu kilo cetvelimdeki kilodan daha az çıkıyorumm şuan yanii tam 1 ayda çok güzel kilo verdimm
az ve sık sık yiyeyerek ve çok mutlu şekilde verdimmm kendimi kasmadan
yarın sizede kilomu yazacağımmm ve 1 ayda ne kadar vermişimm belli olacak

Son düzenleme:

bu arada şok diyetlerle vermeye çalıştıklarımıı saymıyorumm bile onlar hayatımınn hataları ve ben saçlarımdan olmuştumm saçlarımm döküldüü ama neyse geride kaldı o günlerr

ne hızlısınız kızlarr yaa takıp edemıyorum valla herkes bıryerlerdee

Gamzecim merhaba canımmm
bizim sayfayaa gelen olmayınca bende soyanınn günlüğünüü okumaya başladım bütünn sayfalarını okudumm ve ogünden sonra kesin karar vererek başladım iyiki bulmuşumm orayı yoksaa benn halen 86.8 kilo olurdummm yada daha fazlaa
duygucum kurban bayramına kadar kilolarından kurtulmak istiyor ve budiyet konusunu artık kapatacak
sende nerden başlarsan kardır canişkommm

özledım valla sızlerı cnm evet bende baktım kımseler ypk topıkte herkes bır yerlere dagılmıs bende gırıp yazıyorum sızlerın pesınden kımseler gormuyor benı duyuramdım sesımı kolay geldım datlummm basarılar bende devam edıyorum ama sohbet ıcın falan gelıcem yanınızaaaa opuyorum kocaman canımmm

hoşgeldin gamzemm naberr takılıyorum iştebendee kurbana kadar bu iş bitecek sıkıldım artıkkkkkkk

sağ ol cnm.....

maşallah sana en kısa sürede istedğine kavuşursun inşallah

Tamam canımm yok sa inan görmedimm canımmm
seni ve duyguyu ve faceboktan takip ediyorummm yazmasamda
gel yaz biz okuruz seve seve

Tamam canımm yok sa inan görmedimm canımmm
seni ve duyguyu ve faceboktan takip ediyorummm yazmasamda
gel yaz biz okuruz seve seve

tamamam canımcım gelırım gelmemmı gecen hafta bayagı yogunduk barkın krese basladı gıtgel oralarda oyalan bıu fta duzene gırer ınsallah tam gun gıdıcek onu bıraktıktan sonra yruyus yaptıgım yer hemen yanında 2 dk yol oraya gecıyım 1 saat yuryup gelıyım dıye dusunuyorum ınsallah hayırlıısıyla yarın yuruyusume baslıcam falan fılan opuyorumm kocaman canımm

bende öptüm canımmm
ooooo sanada bol spor yapma saatleri kalmışş canımmm

saat kaç oldu açıkmadım ama yemedende olmaz birden açlık olmasın diye yeşil elma yedim akşama birşey engel olmazsa balık yemeye gitcez tabiı ızgara balık ve salataa birde mekana giderken ve dönerken yürücez nerden baksanız gidiş dönüş tahmini 8km eder yani sporumda aradan çıkmış olcak

bende öptüm canımmm
ooooo sanada bol spor yapma saatleri kalmışş canımmm

evet canım ılkbaharda hergun yurudum ee yaz gelınce sıcakta yurunmuyorkı ınsan bayılcak gıbı oluyor benım bırtek sabah cıkabılme sansım vardı sabah gunuesıde ınsanı kavuruyor resmen sımdı hazır sonbahar geloyorken havalar bıraz serınlemısken degerlendıreyım dedim ıyıce soguyana kadar 1 1.5 ay daha yurunur ınallah bakalımm

tabı ogun atlama cnm dengen sasmasın hafıfte lsa bırsey yemek ıyı bende bugun pazar var aksam ıcın balık alyım dıyorum hamsı ızgara gıbı yagsız yapıcam bırde 3 4 tane cıpura alıp dondurucuya koyayım oğlenlerı ffalan 1 tane cıkarır yerım yada aksam salatayla hem hafıf hem dıyrucu

hadi hayırlı olsun darısı kuzeyin başına ,yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş

ya kızlarbirde hani küçük minik kutu sütler varya 200ml muzlu sütverdim 12:50de oğlana saat 4-5 gibi balık yiğcez birşey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…