- Konu Sahibi haha de gec
-
günaydın kızlarrr;
dünkü menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmeğe tuzsuz lor sürdüm üstüne biber sakçası
ara form bisküvi
ara yoğurt
öğlen şehriyeli tavuk çorbası 1 dilim ekmek
ara form bisküvi
akşam:5 tane köfte yağsız tavada pişmiş yanına domates-yoğurt
2 ltsu
aktvite yok hafta sonları yapmıyrum çünki birde belim ağrıyor kremlerle ayaktayım
bugünkü kahvaltım:
lorlu karışımım , 1bardak çay tek küp şekerli 1 di,lim kızarmışçavdar ekmeği
kızlar önemli; diğer topikte sızlandık amakural isteriz,işte bilidirm isteriz,bizi toparlıcam yönetici isteriz şimdide bulduk bunuyoz baya bi ayıp ettik tamam keyfi olarak hiçkimse ihmal etmedi biliyorum.ama burdada sorumluluğumuz var herşeyden önce FDM arkadaşımıza ayıpdeğilmi kız iki arada bir derede liste yapıyor topik açıyor biz böyle ihmal ediyoruz elbet ilk günlerdeki gibi olmaz tanıma anlama aşaması ama yine iyi olabilir ben geldğimde kimseyle karşılaşmıyorum herkezede aynı şwey oluyor,o yzden hafta sonu olmasada hafta içi bir saat programı yapalım diğer saatlerdede yazarız ama birlikte sohbet bildirim yorumlamak için aynı saatteolalım,birde en sinir olduğum şey listeye girmek için bilgileri yazdırp sonratoipiğe uğramayanlar bu benimdiğer topiktede başıma geldi kişi kendini yazdırıyor diğer topiklerde sürekli yazıyor ama kayıtı olduğu yere yazmıyor bu tarz insanlara sinir oluyorum.lütfen böyle olan kişiler şimdiden çıksın ,arkadaşlar anladığım kadarıyla herkez kg memnun ki kaçamaklar,toipiğe ilgisizlik diz boyu bu yazdıklarım kendim içinde geçerli neyse toparlanalım laf olsun diye kurban bayramı demedik dimi,şurda kalmış1.5 ay herkez hedefine ulaşsın sonranereye gitmek istiyorsa gitsin kendi adıma artık düzgün bir program yapıp daha sık girmeyi düşünüyorum,ve fdm müsadenle listedeaz güncelleme yapana uyarıda bulunmak istiyorum. bunla ilgili senden cvp bekliyorum.ve lütfen sadece 1.5 ay kaçamak yapmayalımkendim içinde geçerli çok mu zor oruç igib düşünün ALLAH yemeyin diyor yemiyoruz taki ye diyeseye kadar yani irademizi konuşturalım ben iddiayaGİRDİKDENsonra 2 gün önceoğlumla kaçamak yaptım ama vicdan azabındanoyediklerimin kökünü kuruttum hiç gerek yoktu başka bir altarnatfi düşünebilirdim tekistediğim bu 1.5 sıkalım kendimizi ve lütfen kendni kontrol edemeyecekolanlar listeden çıksın eminim yherine gelmek isteyen nice istekli kararlı kişiler vardır neyse benden bu kadarr
Duygumm menün çok güzel olmuş canım sen saten bu işii çok iyi biliyorsunnn
evett son gaz toparlanma zamanı kızlar kaçamakla bu işler yürümezzz inanınnn
ben eskiden kaçamak yaparak hiç kilo veremedim
9 ağustosta tam karar vererek başladım ve bugün 1 ay olduu kilo cetvelimdeki kilodan daha az çıkıyorumm şuan yanii tam 1 ayda çok güzel kilo verdimm
az ve sık sık yiyeyerek ve çok mutlu şekilde verdimmm kendimi kasmadan
yarın sizede kilomu yazacağımmm ve 1 ayda ne kadar vermişimm belli olacak
ne hızlısınız kızlarr yaa takıp edemıyorum valla herkes bıryerlerdee
Gamzecim merhaba canımmm
bizim sayfayaa gelen olmayınca bende soyanınn günlüğünüü okumaya başladım bütünn sayfalarını okudumm ve ogünden sonra kesin karar vererek başladım iyiki bulmuşumm orayı yoksaa benn halen 86.8 kilo olurdummm yada daha fazlaa
duygucum kurban bayramına kadar kilolarından kurtulmak istiyor ve budiyet konusunu artık kapatacak
sende nerden başlarsan kardır canişkommm
hoşgeldin gamzemm naberr takılıyorum iştebendee kurbana kadar bu iş bitecek sıkıldım artıkkkkkkk
hayırlı sı olsun duygucum kolay gelsın sanadaaa
Duygumm menün çok güzel olmuş canım sen saten bu işii çok iyi biliyorsunnn
evett son gaz toparlanma zamanı kızlar kaçamakla bu işler yürümezzz inanınnn
ben eskiden kaçamak yaparak hiç kilo veremedim
9 ağustosta tam karar vererek başladım ve bugün 1 ay olduu kilo cetvelimdeki kilodan daha az çıkıyorumm şuan yanii tam 1 ayda çok güzel kilo verdimm
az ve sık sık yiyeyerek ve çok mutlu şekilde verdimmm kendimi kasmadan
yarın sizede kilomu yazacağımmm ve 1 ayda ne kadar vermişimm belli olacak
sağ ol cnmm öptüm senive paşamı
tesekkur ederım canım bende opuyorum kocaman sızı face mesaj attım okursan daha ıyı anlarsın cnm
özledım valla sızlerı cnm evet bende baktım kımseler ypk topıkte herkes bır yerlere dagılmıs bende gırıp yazıyorum sızlerın pesınden kımseler gormuyor benı duyuramdım sesımı kolay geldım datlummm basarılar bende devam edıyorum ama sohbet ıcın falan gelıcem yanınızaaaa opuyorum kocaman canımmm
sağ ol cnm.....
maşallah sana en kısa sürede istedğine kavuşursun inşallah
Tamam canımm yok sa inan görmedimm canımmm
seni ve duyguyu ve faceboktan takip ediyorummm yazmasamda
gel yaz biz okuruz seve seve
tamamam canımcım gelırım gelmemmı gecen hafta bayagı yogunduk barkın krese basladı gıtgel oralarda oyalan bıu fta duzene gırer ınsallah tam gun gıdıcek onu bıraktıktan sonra yruyus yaptıgım yer hemen yanında 2 dk yol oraya gecıyım 1 saat yuryup gelıyım dıye dusunuyorum ınsallah hayırlıısıyla yarın yuruyusume baslıcam falan fılan opuyorumm kocaman canımm
bende öptüm canımmm
ooooo sanada bol spor yapma saatleri kalmışş canımmm
saat kaç oldu açıkmadım ama yemedende olmaz birden açlık olmasın diye yeşil elma yedim akşama birşey engel olmazsa balık yemeye gitcez tabiı ızgara balık ve salataa birde mekana giderken ve dönerken yürücez nerden baksanız gidiş dönüş tahmini 8km eder yani sporumda aradan çıkmış olcak
tamamam canımcım gelırım gelmemmı gecen hafta bayagı yogunduk barkın krese basladı gıtgel oralarda oyalan bıu fta duzene gırer ınsallah tam gun gıdıcek onu bıraktıktan sonra yruyus yaptıgım yer hemen yanında 2 dk yol oraya gecıyım 1 saat yuryup gelıyım dıye dusunuyorum ınsallah hayırlıısıyla yarın yuruyusume baslıcam falan fılan opuyorumm kocaman canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?