- Konu Sahibi haha de gec
-
hadi hayırlı olsun darısı kuzeyin başına ,yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş
ya kızlarbirde hani küçük minik kutu sütler varya 200ml muzlu sütverdim 12:50de oğlana saat 4-5 gibi balık yiğcez birşey olurmu
sorma gamzem wc etğiminde başarısız olduk o yüzden gruplara vermedimm çocuğumu,inşallah barkın abisi gib seneye başlarrramın sen dusunmuyormusun vermeyı oyun grubuna verıcem dıyordun cnm gercı wc egıtımı tamamlamdı degılmı o yuzden bıraz zor olabılır kres yas olarak kucuk tabıkı barkına gore seney falan verırsın sende faydası oluyor bayagı
bırsey olmaz bırlıkte bıle yenıyor hatta zehırlenme olasıgı olsa buyuk balıkları falan sute yatırıp marıne edıyorlar ozaman etmezlerdı burda sedece balıgın tazelıgı onemlı taze olmazsa sorun balıktan dolayı cıkar ama sımdı balık mevsımı yenı acıldı gonul rahatlıgıyla yedır cnm
sorma gamzem wc etğiminde başarısız olduk o yüzden gruplara vermedimm çocuğumu,inşallah barkın abisi gib seneye başlarrr
içimi rahatlattın öyle balıkçı biri değilim o yüzden biraz eksiğim bu konudaaa
ee sen birşeyler düşünüyordunn planların vardı ne durumdasın hala daha düşnüyormusunnnn
hercocuk farklı oluyor cnm zamanı geldıgınde oğrenır çişini :))
bende bekarken balık asla yemezdım aılede herkes etcı balıkcıydı ben nefret ederdım annemede pişiryorsun dıye kızardım ee evlendım esımle aılesıde etcı balıkcı eşime pişire pişire bende yemege basladım hatta sımdı balık delisi oldum desem yerıdır
plan derken 2. Bebek ısını soruyorsan canım mayıstan berı korunmuyoruz tık yok tutturamdık benım pkolara kaybolmustu 2 ay ıcınde tekrar olustular bende 2 ay kadar daha beklıyım dıyorum ıslerımı halledeyım cocugun kresını oturtalım dr gıdıcem tekrar kolomen falan verıcem hamıle kalırsın dedi suan beklemedeyım ınsallah gerek kalmadan hamıle kalırım allahım hayırlısını nasıp ett
bir ara yürüyüş birde yediklerine dikkatediyordun pkolar oyüzdenmi kayboldu biliyorsun kg pkonundüşmanıgerçi sen öyle kg durmuyon ha resimlerde fıstık gibisin inşallah tedaviye gerek kalmazz..hayırlısı olur inşallahhmüjdeli haberini bekliyorumm
saol canım tesekuur ederım ınsallah dr pkolar kaybolun ca metmerfın ıceren seker ılacını pko tedavısınde kullanılan varya onu bıraktırmıstı sanırım ondan tekrarladı araya bayram falan gırınce halıyel ıpın ucuda kactı ondan cıktılar tekrar sanırım bakalım ınsallah hayırlısı olur sen dusunmyormusun kusum
menün güzel tabi dondurma cıs ama yaz illede yeniliyor sen sporlaonudayakıp geçmişsindirr,birde zeytin yararlıgüzel bir okadarda tehlikelidirr cnm kg aldırır aklında olsunslm kızlar bu aralar eşim evde oldugu için fazla ugrayamıyorum
şimdi araba fuarına gittiler rahattım
dünkü menümü yazayım
sabah ç ekmegiyle tost 5 zeytin 1 domates salatalık 1 b süt
1 şekersiz neskafe
ara domates yedim
ögle salata 4 k b pilavı tavuk 1b ayran
ara ufak salkım üzüm
zencefil çay
yeşil çay
akşam 5 k et sote 1 b ayran 1 d ekmek
4 top dondurma
su 3 lt
spor 1.5 saat
bu sabah 1 b su
kahvaltı yarım simit 3 zeytin domates 1 kupa çay 2 şekerli
ara üzüm
şimdi zencefil çayı
su az içtim bugün toplam 1 lt
spor yok bugün
bence zeytinbu sefer daha iyi olmuş akşama kadar 1lt bile içsen süper olur sen sporyapmadan rahat edebilirmisin
fadımecım yaa ben senı tanıyorum nıcıkn yabancı gelmedı baska bı topıkte yazıstık sanırım ama tam hatırlaymadım hadı hayırlısı :)))
ben 90 artılardayım bir ara dukan yaptım bir ara akşam 18 den yemek yemiyerek zayıflama topigindeydim artı 9.grupta yarışmacıyım
kilo vermek için gezip duruyorum
hıhh tamam bende onceden 90 topiğindeydım dogru hatırlıyormusun dukanı bıtaktınmı cnm memnun kaldınmı bende yapmak ıstıyorum kıtapı hatım ettım facede sayfayı takıp edıyorum malzemelerıde tedarık ettım ama tecrubelı olarak senın fıkrını almak ısterım
ay bende perniysiz kahvaltı asla etmem kahvaltıdanda saymam ,,oyy fadimee hastasıyım sana demekyüzme havuzu isticenha helal olsunnnnnnnnnnzeytin çok aramam ama peynirsiz kahvaltıyı hiç sevmem
sporsuz durmak zorundayım zaten sabah simit alıp bizim işyerine günlük gazete gelir gidip aldım yani yine yarım saat yürüdüm
Yarın spor yaptıgımız yerde eglence var menüm kötü olabilir 1 günlük hoca yemekle birşey olmaz dedi belediye başkanımızda gelicekmiş bir isteginiz varsa söyleyin dedi hoca ben bizim spor merkezine yüzme havuzu isticem 36 yaşıma geldim halen yüzme bilmiyorum
hımm 9 takım nasılaslında bende bu takımlaragirmekistiyorum ama aktif yarışacağım hırsyapacağımbir tkımolmasını istiyorummben 90 artılardayım bir ara dukan yaptım bir ara akşam 18 den yemek yemiyerek zayıflama topigindeydim artı 9.grupta yarışmacıyım
kilo vermek için gezip duruyorum
ben 2 ay yaptım 6 kilo verdim ilk ay sonraki ay gram gitmedi bende sıkıldım bıraktım 3 kilosunu geri aldım
ben meyvesiz duramadım birde çok masraflı geldi bana
evet baygı masraflı sureklı et urunlerı yagsız urunler fala market market dolastırıyor ınsanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?