Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hadi hayırlı olsun darısı kuzeyin başına ,yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş

amın sen dusunmuyormusun vermeyı oyun grubuna verıcem dıyordun cnm gercı wc egıtımı tamamlamdı degılmı o yuzden bıraz zor olabılır kres yas olarak kucuk tabıkı barkına gore seney falan verırsın sende faydası oluyor bayagı

ya kızlarbirde hani küçük minik kutu sütler varya 200ml muzlu sütverdim 12:50de oğlana saat 4-5 gibi balık yiğcez birşey olurmu

bırsey olmaz bırlıkte bıle yenıyor hatta zehırlenme olasıgı olsa buyuk balıkları falan sute yatırıp marıne edıyorlar ozaman etmezlerdı burda sedece balıgın tazelıgı onemlı taze olmazsa sorun balıktan dolayı cıkar ama sımdı balık mevsımı yenı acıldı gonul rahatlıgıyla yedır cnm

sorma gamzem wc etğiminde başarısız olduk o yüzden gruplara vermedimm çocuğumu,inşallah barkın abisi gib seneye başlarrr

içimi rahatlattın öyle balıkçı biri değilim o yüzden biraz eksiğim bu konudaaa

ee sen birşeyler düşünüyordunn planların vardı ne durumdasın hala daha düşnüyormusunnnn

hercocuk farklı oluyor cnm zamanı geldıgınde oğrenır çişini :))
bende bekarken balık asla yemezdım aılede herkes etcı balıkcıydı ben nefret ederdım annemede pişiryorsun dıye kızardım ee evlendım esımle aılesıde etcı balıkcı eşime pişire pişire bende yemege basladım hatta sımdı balık delisi oldum desem yerıdır

plan derken 2. bebek ısını soruyorsan canım mayıstan berı korunmuyoruz tık yok tutturamdık benım pkolara kaybolmustu 2 ay ıcınde tekrar olustular bende 2 ay kadar daha beklıyım dıyorum ıslerımı halledeyım cocugun kresını oturtalım dr gıdıcem tekrar kolomen falan verıcem hamıle kalırsın dedi suan beklemedeyım ınsallah gerek kalmadan hamıle kalırım allahım hayırlısını nasıp ett

bir ara yürüyüş birde yediklerine dikkatediyordun pkolar oyüzdenmi kayboldu biliyorsun kg pkonundüşmanıgerçi sen öyle kg durmuyon ha resimlerde fıstık gibisin inşallah tedaviye gerek kalmazz..hayırlısı olur inşallahhmüjdeli haberini bekliyorumm

saol canım tesekuur ederım ınsallah dr pkolar kaybolun ca metmerfın ıceren seker ılacını pko tedavısınde kullanılan varya onu bıraktırmıstı sanırım ondan tekrarladı araya bayram falan gırınce halıyel ıpın ucuda kactı ondan cıktılar tekrar sanırım bakalım ınsallah hayırlısı olur sen dusunmyormusun kusum

yok cnm yaaa kuzi en kötü kreşe başlamadan önce düşünmüyorum yeni rahat ediyorum allah isteyen herkezenasipeder inşallahhh,

aman ha ilaçlarına yemene dikkat ettt pko ihmale gelmezz

slm kızlar bu aralar eşim evde oldugu için fazla ugrayamıyorum
şimdi araba fuarına gittiler rahattım
dünkü menümü yazayım
sabah ç ekmegiyle tost 5 zeytin 1 domates salatalık 1 b süt
1 şekersiz neskafe

ara domates yedim
ögle salata 4 k b pilavı tavuk 1b ayran
ara ufak salkım üzüm
zencefil çay
yeşil çay
akşam 5 k et sote 1 b ayran 1 d ekmek
4 top dondurma
su 3 lt
spor 1.5 saat

bu sabah 1 b su
kahvaltı yarım simit 3 zeytin domates 1 kupa çay 2 şekerli
ara üzüm
şimdi zencefil çayı
su az içtim bugün toplam 1 lt
spor yok bugün

menün güzel tabi dondurma cıs ama yaz illede yeniliyor sen sporlaonudayakıp geçmişsindirr,birde zeytin yararlıgüzel bir okadarda tehlikelidirr cnm kg aldırır aklında olsun

bu sabah 1 b su
kahvaltı yarım simit 3 zeytin domates 1 kupa çay 2 şekerli
ara üzüm
şimdi zencefil çayı
su az içtim bugün toplam 1 lt
spor yok bugün

bence zeytinbu sefer daha iyi olmuş akşama kadar 1lt bile içsen süper olur sen sporyapmadan rahat edebilirmisin

fadımecım yaa ben senı tanıyorum nıcıkn yabancı gelmedı baska bı topıkte yazıstık sanırım ama tam hatırlaymadım hadı hayırlısı :)))

bence zeytinbu sefer daha iyi olmuş akşama kadar 1lt bile içsen süper olur sen sporyapmadan rahat edebilirmisin

zeytin çok aramam ama peynirsiz kahvaltıyı hiç sevmem
sporsuz durmak zorundayım zaten sabah simit alıp bizim işyerine günlük gazete gelir gidip aldım yani yine yarım saat yürüdüm
yarın spor yaptıgımız yerde eglence var menüm kötü olabilir 1 günlük hoca yemekle birşey olmaz dedi belediye başkanımızda gelicekmiş bir isteginiz varsa söyleyin dedi hoca ben bizim spor merkezine yüzme havuzu isticem 36 yaşıma geldim halen yüzme bilmiyorum

fadımecım yaa ben senı tanıyorum nıcıkn yabancı gelmedı baska bı topıkte yazıstık sanırım ama tam hatırlaymadım hadı hayırlısı :)))

ben 90 artılardayım bir ara dukan yaptım bir ara akşam 18 den yemek yemiyerek zayıflama topigindeydim artı 9.grupta yarışmacıyım
kilo vermek için gezip duruyorum

ben 90 artılardayım bir ara dukan yaptım bir ara akşam 18 den yemek yemiyerek zayıflama topigindeydim artı 9.grupta yarışmacıyım

hıhh tamam bende onceden 90 topiğindeydım dogru hatırlıyormusun dukanı bıtaktınmı cnm memnun kaldınmı bende yapmak ıstıyorum kıtapı hatım ettım facede sayfayı takıp edıyorum malzemelerıde tedarık ettım ama tecrubelı olarak senın fıkrını almak ısterım

ben 2 ay yaptım 6 kilo verdim ilk ay sonraki ay gram gitmedi bende sıkıldım bıraktım 3 kilosunu geri aldım
ben meyvesiz duramadım birde çok masraflı geldi bana

ay bende perniysiz kahvaltı asla etmem kahvaltıdanda saymam ,,oyy fadimee hastasıyım sana demekyüzme havuzu isticenha helal olsunnnnnnnnnn

hımm 9 takım nasılaslında bende bu takımlaragirmekistiyorum ama aktif yarışacağım hırsyapacağımbir tkımolmasını istiyorumm

merhaba kızlar bugün gidiyorum birazdan çıkacaz yola çıkmadan yazayım dedim ,2 gündür yoğunum uğrayamıyorum kusuruma bakmayın,annemlerde internet her yerde çekmiyor sanırım arada uğramaya çalışırımm beni unutmayın ha sabah tartıldım bu hafta fena değilim fdm arkadaşıma msj atttım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
çeşminazzzzz rakibimmmm seni özleyecem kib bu hafta tarıldım kaçamak yapmadım umarım geçmişimdir seni
görüşürüz kızlarrr beni unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…