Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

iyi yolcululklarr cnmm

EVET ÜNLÜLER HERKEZ DUKANCI AMA ZORLAŞTIRMIŞLARR İŞİ ŞUNU YE BUNU YE HERMARKETTEN KOLAYAALINCak şeyler değil maddi açıdanda insanı yoruyor

maalesef öisafir olunca insan bol bol kaçamak apıyor.. umarım onlar gidince sen de eski formuna gelirsin canımmm

menülerin herzamanki gibi gayet güzel olmuş canım..beline de dikkat et..

ağzına sağlık canımm... zaten şimdiden koizuyu sildim aklımdan.. yarın tablodan da çıkarıcamm....bugünden sonra artık bi toparlanma dönemi yaşayalım lütfen....

çok doğru canım
bir nevi insanı frenliyorrr,inşallah herkez istediğii kiloya bir an evvel iner
bende bakalım kaç olacağımmm
ben de merakla bekliyorum yarını...kesinlikle bu topik beni de frenliyor...

ya kızlarbirde hani küçük minik kutu sütler varya 200ml muzlu sütverdim 12:50de oğlana saat 4-5 gibi balık yiğcez birşey olurmu
hiç bişey olmaz canım.. gönlün rahat olsun

menün gayet güzel ama keşke dondurmayı 2 top yeseydin...

Yalnız 1000 Kalori için yarım saatse süpermiş:)

valla yazının orasında bi hata var herhalde... çünkü ben de bisiklet sürerken yarım saatte en fazla 150-200 kalori yakabildim..orasoını yanlış yamışlar galiba.. ypoksa kimse kilolu olmazdı...

ay çok mutlu oldum...ilkkez bu kadar sayfa birikmiş ben yokken...

ya kızlar pomonun şimdiye kadar dönmüş olması gerekmiyor muydu???ben mi yanlış hatırlıyorum!o 2 günlük bi seyehate çıkmamış mıydı???????

sen iyi bir yöneticisin cnm çünkü zaman dilimi az aslındaa başdan demeliyiz kaçamak minimum onun dışında olanlara gayet sert çıkışlarda bulunulmalı kendin bile yapsan ben p.atesiden beri 1 kere kaçamak yaptım ve onun acısını ogün çıkardım affetmedimkendimi evet insanız ama bizim zaman dilimizizaz kurbana kadar oyüzden sıfıra yakın kaçamak gitsinpis yağlar birde önerim gün boyu kim ne kadar yazmışkapanışyapması mesela ben gün içinde 5 mesaj yazdım bunu ister akşam ister ertesigün sabah buügn 5 msesaj yada dün 5 mesaj şeklinde yazmasını öneriyorum sanaa bu şekilde kim ne kadar katılımda bulunmuş belliolur elbet çalşan ve evde olanın arasında fark var ama listeyegirmekisteyen hergün katılım sözü verenkimse en az 5 mesaj çekmeli diye düşnüyorıum ama birden ama ara ara tekrar söylüyorumlay lay içinbıoş vaktini değerlendirmek için giren varsa çoktopik varçokgünlük var oraya gitsin daha istekli azimli olanın hakkın gasp etmesin fdm birde hepimiz deneme sürecindeyiz deneme sürecinde kimseyi affetme kişi2 gün girmiyormusilgitsin atıyorum illa10 kişiolcak diye bir kayde yok 3 kişi bileb olsa azimlisi kalsın busöylenenlerebendedahilim

az sonrane kadaryürdüğümü yazayım vekaç kalori yaktığımı

kızlaarrr ben geldiimmmmm ananemlerdeydim dünden beri şimdi eve geldim hemen raporumu vereyim sizleree

dün akşam ananeme haber vermeden gittim zaten hazırlanmasın diye. ama o hemen biber kızartması yapmış ( büyük salçalık biber gibi onlardan, ama yagda deil tavada kızartmış az yaglı yani diğeri kadar zararlı deildir die umuyorum.. ) 1 tane ondan yedim, 2 tane köfte, 2 kaşık da pilav yedim. ekmek yemedim.

sonra da 1 top dondurma yedim akşam 9 gibi.. dün toplamda da 1 saat falan yürümüşümdür..

gece yatarken de ananemi tembihledim. sabaha sakın hamurlar kekler yapmıyorsun 1 haftamı ziyan etmiyorsun diye. o da sağ olsun dinlemiş beni..

sabah kahvaltıda domatesli yumurta ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim. yarım kk da peynir.

ara öğünde 3 tane diyet biskuvi, 5 6 tane fındık yedim..

öğle yemeginde de ekmeksiz çorba içtim..

akşam yemeginde de mangal yapmışlardı. 2 parça tavuk, 1 parça da sucuk yedim ( aslında sucugu yemeseydim iyiydi de çok koktu bee ) yine ekmeksiz tabi ki..

5 gibi yemiştik yemegi. o yuzden de az önce bir kase yoğurt yedim içine pul biber dökerek..

şimdi de leslie yapmaya gidiyorum bu hafta sonu çok yedim sanırım o yuzden 45 dk yapacamm

umarım tartı da yarın kötü sonuçlar yaşamam

rakibbiiimmmm iyi yolculuklarr.. güle güle git güle güle gel inşallaahh

dün bugun biraz fazla yemiş olabilirim, ama tam gazla devam edeceğim ve bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka geçecem seni görürsünn

belki hafta sonunuda dahil etmiştir gelmemiştir gelse geldim derdi yada bir program yapmışlardır yarın gelir

bence gayet yerinde kaçırdığın anlarda neyseki ekmek yememişsin ben dondurmaya takıldım1 kup olmasına değil zamanlamınınkötü olmasına mangal olayınıda sucuk kötü olmuş ama saat yerinde şimdide leslie yapacakmışsın evet kokuyornefis var zalimolmamak lazım'da kg sorunumuz var meselaşöyledüşün az sonraleslie yapcan tavuğu kolay yakarsında sucukiçin uğraşcan şimdi,onu yemeseydin şimdi daha önce vuudundab kalan yağı yakcaktınnn kendimden örnek vereyim ayıptır söylemesi balık yemeye gittik bugün eşim tavada mezgit söyledi bende ızgara sardalyeyine,benimistediğimyoktu eşim sende mezgit ye dedi tamam dedim nasılsa yürücez dedi yakarsın ,orda dank etti hemen sip.iptal ettiridimniye yediğimi yakayım ki gittim ızgara şiş mezgit yedim hem sağlıklı hem hafifkalorisi düşük yürüdüğüm kar oldu yani

ben öğlen elmadan sonra kirazsaplı çayımı ve yeşil çayımı içtim,
3-4 tane form bisküvimden yedim
saat 5 gibi ızgara şiş balıkve salata içtim
şimdi rezene içiyorum
2lt su tükettim
yaklaşık 8000 adım buda yaklaşık 7 km buda 400 kalori (yaklaşık demem küsüratlı olduğu için)

gün içinde 21 mesaj yazmışım(tabi haftasonu için geçerli değil ama hafta içi en az5 mesajı öneriyorum fdm ne dersin?)

Son düzenleme:
mrb kurban bayramından sonra düğünüm var... 15 gündür rejimdeyim ve 61.5 kiloyum yarım kilo vermişim..ama 4 kilo vermişim gibi vücudum spordan sıkılaştı..ama olmaz aynada gördüğümü tartıdada görmem gerek 55 olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorumm kızlar lütfen

çok haklısın da işte yaptım böle hatalar

yarın tartıda gerçekle yüzleşeyim de ondan sonra kaçamak falan yokk

cnım bilemiyorum zoraki mesaj limiti koyduğumuz zaman insanlar baskı altında olmazlar mı???ben de daha önce bi grupta 7 mesaj zorunluluğuyla karşılaşmıştım ve sonra gitgide uyuz olmuştum bu kurala..zaten bizim genel sorunumuz girmemek değil aynı saatte girmemek..bi de bu hafta hepimizin bi işi çıktı..yoksa eminim hepimiz en az 10 ileti yazıyoruz.. ama dediğin öneriyi takımcak konuşalım....

aynen ben de duygu gibi suzuğa ve dondurmanın saatine takıldım....

çok doğru söylüyorsun biz yediğimizi değil vücudumuzda var olan yağları yakmak için çalışıyorasak m fazla yağ veya kalori almamalıyız ki vücuttan gitsin....

konuşalım canı m takımcak bu kuralı....

hoşgeldin cnm... bizi takip edip paylaşım yapabilirsin......

huuuuu kızlar ne dersiniz bu günlük 5 mesaj zorunluluğuna???????hatta şöyle yapalım... yarın en az kilo veren kim olrsa haftalık mesj takibini o yapsın..

kızlar kaptan kım bılmıyorum ama bende pat dıye gırdım tanıtayım kendımı gamze ben 23 yasındayım 1 oğlum var kendımce bırseyler yapıyorum duyferın topiğindeydım kendısıde suan buraya yazıyor burdakı arkadasların bazılarınıda ordan tanıyorum baktım onlar buaraya kacmıs bende geldım oğlumdan fırsat buldukca gırerrım sohbet amaclı olarmı sekerler

huuuuu kızlar ne dersiniz bu günlük 5 mesaj zorunluluğuna???????hatta şöyle yapalım... yarın en az kilo veren kim olrsa haftalık mesj takibini o yapsın..

Kızlar, böyle 5 mj falan baskı yapar, ben baskıya hiç gelemiyorum. Sabah 5:30'da kalkıp misafirimi servise götüreceğim ve ben burada mesajlarınızı okuyorum. Rica ediyorum böyle zorunluluk getirmeyin. Biz çalışıyoruz bir de, uygun olunca ben giriyorum zaten, eminim diğer arkadaşlar da böyledir. Keyif aldığım için ve beni kontrol altında tuttuğu için seviyorum sizinle birlikte kilo verme programı yapmayı. Baksanıza panik oldum baskı hissedince. Neyse bu benim düşüncem, hepinize iyi geceler. Zaten cezalı olan ben olacağım bence ama başka ceza düşünün, mesaj takibi yapmayı düşünemiyorum bile. Hani spor cezası olacaktı??

9. takım hiç aktf degil gelen hemen yazıp çıkıyor kaç üye aldıysak hiç durmadılar bende bir türlü hırslanıp kilo veremiyorum zaten
perşembe dr rendevum var başka ilaç yazar belki

günaydınlar sabah sabah girdim topige eşim kaynımı otogardan almaya gitti .ben hemen kilomu yazayım saat 10 da kızkardeşimi dr götürücem .
bu hafta 95
geçen hafta 96
giden 1 kg
hedef 88

offf kuzum ya ben senden 11 yaş büyükmüşüm sen okadar küçükmüydünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…