Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

çok haklısın da işte yaptım böle hatalar

yarın tartıda gerçekle yüzleşeyim de ondan sonra kaçamak falan yokk
senin hepimizin iyiliği için yazdım cnm yoksa seninkaçamak yapman bana bireşey kaybettirmezz

duygucum ben kaptana bildirdimm haber vereceğim sana
tamam cnm
niye baskı altındahissedilsinki sen burda ne kadar katılımda bulunursan o kadar gaza gelirsin sadece amaçsız bir bölümolsa haklısın ama amaçvar ben zaten öneride bulundum elbet topluluk ne derse o olur hem 5 sayısını örnek verdim bu 3 olur başka olur ama farkındaysan kişiler giriyor menü bildiriyor çıkıyor
huuuuu kızlar ne dersiniz bu günlük 5 mesaj zorunluluğuna???????hatta şöyle yapalım... yarın en az kilo veren kim olrsa haftalık mesj takibini o yapsın..
bu kuralı kimse kabuletmicek rengi belli oldu cnmm neyse bakalımmm napcaz böyle
neslim kötü baskı değil iyiliğimiz için bu az öncede yazdım öylesinebir teklifti bir arada olmak için,5 de örnekti sen ben en az 3 yazbilirimdersinneyse cnmm emin ol ne diyorsam iyiliğimiz için diyorum zayıflayalım gaza gelelimdiye

9. takım hiç aktf degil gelen hemen yazıp çıkıyor kaç üye aldıysak hiç durmadılar bende bir türlü hırslanıp kilo veremiyorum zaten
perşembe dr rendevum var başka ilaç yazar belki
işte fadime bende burda bunu için uğraşyorum menü yazan çıkıyor burda böyle hırslanamayızzz kii
günaydınlar sabah sabah girdim topige eşim kaynımı otogardan almaya gitti .ben hemen kilomu yazayım saat 10 da kızkardeşimi dr götürücem .
bu hafta 95
geçen hafta 96
giden 1 kg
hedef 88

çok tebriklerrrrrrrrr... ideolum sen spor dedikçe gaza geliyorum bendeee gerçi demedin şimdi ama olsunn

Son düzenleme:
sabah erkenden kalktım pencereleri sildim bi yatak odası kaldıara verdim şimdi
k fleks yiyorum içine ceviz ufaladım yanında büyükbardak suyla içiyorum

şimdidenkg verenleri tebrik eder veremeyenlerede hiç birşey demiyorumm

tofiğiaçık bırakcam cam silmeye devam kapıları silcembanyo ,wc ovalancak,süpürlücek,silincek,toz alıncak,halim kalırsa mutfak dolapları silip düzeltcem arada bakar yazarımmm hanımlar herkeze kolay gelsinnnnnnnnnn

taza bilgi 10 adet üzümde 38 kalori
1 dilimkarpuzda132 kaloriymiş
ender saraçoğlu doktorumda anlatıyor

kızlar şimdi fdm ye bu haftaki tartı sonuçlarımı msj atıyorum..

sanırım bu haftanın ceza alanı ben olmayacagım

hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten. arada kaçamaklarım olmasına ragmen bekledigimden biraz daha fazla kilo verdim bu hafta ve inanın sizler sayesinde.. bir şeyi yiyecegim zaman size bunu nasıl yazarım diye düşünüp yemediklerim oldu ve bu sayede hedefime yaklaştım..

çok teşekkürler kızlaaarrrr

Maşallah Duygucum, hızlısın yine. Ellerine sağlık, darısı başıma:) Ben bugün çok yorgun hissediyorum nedense, misafirimle uğraşmak, diyeti bozmak, yapılacak işlerin birikmesi düşünceleri yordu galiba beni. Birazdan ben de özelden kilo bildirimi yapacağım. İyi kaçamak yapmışım, tartıda anlaşıldı valla

kızlar bugün spor salonunda eglence var çigköfte yapmam lazım birazdan çıkarım.kızkardeşimde eşiyle tartışmış onu aile terapistine götürücem inşallah işe yarar

Kahvaltımı yazayım kızlar, çok az yağa 1 yumurta kırdım. 1 dilim çok tahıllı ekmek üstüne acılı salça sürdüm ve bunları yiyorum, yanında da şekersiz kahvemi içiyorum.

karabiber sagol canım merak etmissin ozlemıssın hatta benı :))))))) cok yorgunum, kılo da veremedım bu hafta ama senlendırırım sızı elımden geldıkce.

Hoşgeldin pomo, özledik valla seni. Sen misafirlikte kilo almadın ama ben misafir ağırlayıp kilo aldım

ayy ben kahvaltıda ne yedigimi yazmayı unutmuşum sonuçların verdigi heyecanla

kahvaltıda kepek ekmeginin arasına sandviç yedim, beyaz peynir ve domatesli, bir de şekersiz çay :44:

ben yokken, bozuldu mu kızlar dıyetler ?*** hepsını okuyamadım ama sanırım oyle olmus. fdm ye katılıyorum sıze yazma korkusu ve heyecanı benı cok tetıklıyordu mesela bır gun boyunca tam bugday bıle ekmek yemedıgım oluyordu ama sız yokken yolda mola verınce normal tost bıle yedım ama allahtan cok kosusturmacam oldu, kaldıgımız yurtta ucuncu katta kalıyorduk ın, cık ın cık yoruyordu merdıvenler. sehrın ıcınde de cok yuruduk ve ayrıca donuste ankaraya gecıp, ankara da cok yurudum gezdım aksama kadar. anıtkabırı gezdım bırkere saatlerce :)))))

evet canım ıkı gunluktu bızım seyahat. ama donus bıletı bulamadık oyuzden kalmak zorunda kaldık. cuma oglen ayrıldık ordan ve ankaraya gelmek zorunda kaldık cumartesı sabaha karsı. ıse yetısemeyecektım malum oyuzden esım ankarada kal gez ıstersen dedı. gorumcem ve ben de gezdık, teyzem gezdırdı. ılk gıttıgımız sehır cok kucuk ve cok dındar bır sehır. ınternet kafe de bır bayanın olmasını kaldırabılecek bıryer degıldı oyuzden gıremedım zaten tanıdıklarımız vardı bızı bırakmıyorlardı yemek vs ıcın. ankarada da teyzemın evının etrafında yoktu, luks bır semtte oturuyor cafe bulamadım yoksa muhakkak gırıp haber verecektım sıze. eve donmeyı bekledım dun gece cok gec saatte eve donmus oldum. sabah da ıse gelecegım ıcın yoruldum kızlar 15 saatlık yolcuklar yaptım uyuyamadım canım cıktı valla bu hafta. cok yorgunum.

nesli cezalı ben olurum bence. cunku bu hafta hıc kılo veremedım.

amaçda bu zaten ben sizin kg verdiğinizini düşündükçedaha fazlaspor daha az yiyorum

bende sabah kalktım haid duygu güneş çıkmadan sil camları dedimçok şükür şimdibitti ay yazın hiçsilmedim ne yalansöyleyim mafolmuş perdeler camlarr ,nesli sana cesaret olsun dün balıkdan sonra eşim ve oğluma dondurmaaldık küllahta eşim ısrar bak yakcandediyokdedim nasılkuzeyin dondurmasının kenarıakar ordan yalarımdedim yemedim akııtığındaakamları yaladım o kadar yani yiyp yapmak yerine var olanları yakmaya çalışıyorum bugünkü kg 'mu ben en son 2009 kasım aralıkgibigördüm zaten ilkkezkg sorunuyaşıyorum sadee fazla uzadıartık her verdiğim kg 2009 götürcekbeni çok az kaldı darısı hepinizin başına
kızlar bugün spor salonunda eglence var çigköfte yapmam lazım birazdan çıkarım.kızkardeşimde eşiyle tartışmış onu aile terapistine götürücem inşallah işe yarar
oyyyyy fadimem yaktın beni çiğ köfteylee

karabiber sagol canım merak etmissin ozlemıssın hatta benı :))))))) cok yorgunum, kılo da veremedım bu hafta ama senlendırırım sızı elımden geldıkce.

bendeçok özledimhergünprofiline baktım girdinmiçıktınmı diyeee valla sensiztopikıssız kuşum tekrar hoşgeldinnn emme nasıl kg vermediğine şaşırdım o kadar yürümeye demek yedin ve yediğini yaptın çünkü çokyürüdümdedin normalde vermenlaızmdıneyse almadın bunada şükür

neyse temizliğe devammmmm

Hoşgeldin pomo, özledik valla seni. Sen misafirlikte kilo almadın ama ben misafir ağırlayıp kilo aldım

valla ben de sızlerı ozledım. hep boyle eve donme ıstegı vardı sızler ıle paylasım yapmak ıcın. sızler bana az yıyorsunuz desenız bıle ben yemıyordum ya seyahatteyken ıkı gun dondurma da yedım tost da yedım valla. ama ogunlerımı abartmadım ızgara yedım. kırmızı et bıle bırkez yedım. kavhaltımda kendı ekmegımı yedım yıne haslanmıs yumurta zeytın domates falan. su cok ıcemedım belkı en fazla bır lıtre ıctım. wc bulmak cok zor oluyordu ordayken. bır de yolculukta 4-5 saatte bır mola oluyordu wc cok problem olur dıye ıcmedım su. oglen tavuk sıs yıyordum genelde aksam da salata corba ya da tam tersı yapıyordum menumu. kılo vermemısım ama allahtan almadım da kesın alırım dıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…