- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
senin hepimizin iyiliği için yazdım cnm yoksa seninkaçamak yapman bana bireşey kaybettirmezzçok haklısın da işte yaptım böle hatalar
yarın tartıda gerçekle yüzleşeyim de ondan sonra kaçamak falan yokk
tamam cnmduygucum ben kaptana bildirdimm haber vereceğim sana
niye baskı altındahissedilsinki sen burda ne kadar katılımda bulunursan o kadar gaza gelirsin sadece amaçsız bir bölümolsa haklısın ama amaçvar ben zaten öneride bulundum elbet topluluk ne derse o olur hem 5 sayısını örnek verdim bu 3 olur başka olur ama farkındaysan kişiler giriyor menü bildiriyor çıkıyorcnım bilemiyorum zoraki mesaj limiti koyduğumuz zaman insanlar baskı altında olmazlar mı???ben de daha önce bi grupta 7 mesaj zorunluluğuyla karşılaşmıştım ve sonra gitgide uyuz olmuştum bu kurala..zaten bizim genel sorunumuz girmemek değil aynı saatte girmemek..bi de bu hafta hepimizin bi işi çıktı..yoksa eminim hepimiz en az 10 ileti yazıyoruz.. ama dediğin öneriyi takımcak konuşalım....
aynen ben de duygu gibi suzuğa ve dondurmanın saatine takıldım....
çok doğru söylüyorsun biz yediğimizi değil vücudumuzda var olan yağları yakmak için çalışıyorasak m fazla yağ veya kalori almamalıyız ki vücuttan gitsin....
konuşalım canı m takımcak bu kuralı....
hoşgeldin cnm... bizi takip edip paylaşım yapabilirsin......
bu kuralı kimse kabuletmicek rengi belli oldu cnmm neyse bakalımmm napcaz böylehuuuuu kızlar ne dersiniz bu günlük 5 mesaj zorunluluğuna???????hatta şöyle yapalım... yarın en az kilo veren kim olrsa haftalık mesj takibini o yapsın..
neslim kötü baskı değil iyiliğimiz için bu az öncede yazdım öylesinebir teklifti bir arada olmak için,5 de örnekti sen ben en az 3 yazbilirimdersinneyse cnmm emin ol ne diyorsam iyiliğimiz için diyorum zayıflayalım gaza gelelimdiyeKızlar, böyle 5 mj falan baskı yapar, ben baskıya hiç gelemiyorum. Sabah 5:30'da kalkıp misafirimi servise götüreceğim ve ben burada mesajlarınızı okuyorum. Rica ediyorum böyle zorunluluk getirmeyin. Biz çalışıyoruz bir de, uygun olunca ben giriyorum zaten, eminim diğer arkadaşlar da böyledir. Keyif aldığım için ve beni kontrol altında tuttuğu için seviyorum sizinle birlikte kilo verme programı yapmayı. Baksanıza panik oldum baskı hissedince. Neyse bu benim düşüncem, hepinize iyi geceler. Zaten cezalı olan ben olacağım bence ama başka ceza düşünün, mesaj takibi yapmayı düşünemiyorum bile. Hani spor cezası olacaktı??
işte fadime bende burda bunu için uğraşyorum menü yazan çıkıyor burda böyle hırslanamayızzz kii9. takım hiç aktf degil gelen hemen yazıp çıkıyor kaç üye aldıysak hiç durmadılar bende bir türlü hırslanıp kilo veremiyorum zaten
perşembe dr rendevum var başka ilaç yazar belki
günaydınlar sabah sabah girdim topige eşim kaynımı otogardan almaya gitti .ben hemen kilomu yazayım saat 10 da kızkardeşimi dr götürücem .
bu hafta 95
geçen hafta 96
giden 1 kg
hedef 88
çok tebriklerrrrrrrrr... ideolum sen spor dedikçe gaza geliyorum bendeee gerçi demedin şimdi ama olsunn
Son düzenleme: