- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
bendeçok özledimhergünprofiline baktım girdinmiçıktınmı diyeee valla sensiztopikıssız kuşum tekrar hoşgeldinnn emme nasıl kg vermediğine şaşırdım o kadar yürümeye demek yedin ve yediğini yaptın çünkü çokyürüdümdedin normalde vermenlaızmdıneyse almadın bunada şükür
neyse temizliğe devammmmm
bendeçok özledimhergünprofiline baktım girdinmiçıktınmı diyeee valla sensiztopikıssız kuşum tekrar hoşgeldinnn emme nasıl kg vermediğine şaşırdım o kadar yürümeye demek yedin ve yediğini yaptın çünkü çokyürüdümdedin normalde vermenlaızmdıneyse almadın bunada şükür
neyse temizliğe devammmmm
soonuçları çok heyecanla bekliyorummm
pomo cugum hoşgeldinnnyeni hafta hepimize güzellik getirsinn
reglolmak içinmi hapkullanıyorsunvalla canım hepınızı cok ozledım. senın benı kontrol etmeni fdm nın lıstelerı, kızların paylasımları, karabıberın destegı ben sızler sayesınde bu yolda cok guzel ılerlıyorum herkes cok takdır ettı benı. kafanda oturmus senın zayıflamak dedıler. cok mutlu oldum. hep ıltıfat aldım 24 yasında sandılar benı, 29 yasında oldugumu dusunmedıler bu bedenıme ragmen. ogrencı sandılar sureklı benı, velı degıl de. bu da benı cok gaza getırdı, bu yuzun hakkını vermem lazım guzel bır beden uyumu ıle.
duygucugum su ıcemedım, yogurt da bır ıkı gun ancak yedım sanırım oyuzden veremedım ha bır de canım ben hapa basladım o su ve odem toplamıs olabılır agır bır hormon ılacı, dogum kontroller gıbı ama onlardan daha hormon yuklu. etkıleyebılır mı sence ?
evet fırsatları degerlendırdım cok yurudum. ben yurumeyı sevıyormusum ya. sen sevmıyorsun dıyorlar. kafam rahatsa ve gezme odaklıysam super yuruyorum ben. ayagımda sorun var ama bana mısın demedım anıtkabırı saatlerce gezdım, sokaklarda yurudum bol bol.
yokcnm sadece p.tesi ssitemoturmuş ogün temzlikgünümdiye nerde en temizi camlarda bir parmak toz :)))kolay gelsın. bugun yıne cok hamaratsın. en bakımlı hatun, en temız hatunsun valla.
sagol canım yorucu ama guzel bır hafta gecırdım ısten ve yasadıgım sehırden uzaklasmak, gezmek, yenı ınsanlar tanımak cok ıyı geldı bana. bu moral ıle bu hafta cok basarılı olacagıma ınanıyorum.
reglolmak içinmi hapkullanıyorsun
yokcnm sadece p.tesi ssitemoturmuş ogün temzlikgünümdiye nerde en temizi camlarda bir parmak toz :)))
pomo cugum ayrıca o haplar vucutta su tutulmasına sebep oluyor ve bu sebeple de kilo verilmesini zorlaştırıyor diye biliyorum. yani senin normalden çok çok fazla su içmen lazım. günde 3 lt yi mutlaka geçmelisin
Kolay gelsinn duygucumm sen bu kadar işi bir günde bitirirsen süper spor olacaksabah erkenden kalktım pencereleri sildim bi yatak odası kaldıara verdim şimdi
k fleks yiyorum içine ceviz ufaladım yanında büyükbardak suyla içiyorum
şimdidenkg verenleri tebrik eder veremeyenlerede hiç birşey demiyorumm
tofiğiaçık bırakcam cam silmeye devam kapıları silcembanyo ,wc ovalancak,süpürlücek,silincek,toz alıncak,halim kalırsa mutfak dolapları silip düzeltcem arada bakar yazarımmm hanımlar herkeze kolay gelsinnnnnnnnnn
aslında bir ara çok gıcık geliyordu profil resmimm bunu senden başka bir kişiden daha duyunca bırakmaya kararr verdimm
profil resmine bayıldım
inşallah o günlerde gelecekkkevde bulundursak da ben gıymem valla. yakısmaz bu halde. zayıflayınca alırım artık.
yokluğun belli oluyor canımmm hoş geldinnkarabiber sagol canım merak etmissin ozlemıssın hatta benı :))))))) cok yorgunum, kılo da veremedım bu hafta ama senlendırırım sızı elımden geldıkce.
kilo vermemiş bile olsan yaptıgın spor eminim vucudunun sıkılaşmasına sebep olmuştur. bu da bu hafta kilo vermene yardımcı olacaktır
ayrıca anıtkabire de gitmişsin ne güzel, ankara ya bir sebeple yolu düşen herkesin mutlaka uğraması gerektigi bir yer oldugunu düşünüyorum. bambaşka bir ruhtur orası. her özel günde eğer ankara daysam mutlaka gittigim bir yerdir. en son haziran da gitmiştim, şimdi ankara ya döneyim ilk iş yine gideceğim
ayy bir anda duygusala bagladım yine
gördüğüm doğrumu karabiberim benden sana ayakta alkışşşşşşşşşşşşşşDiyete başladığım bugün tam 33 gün olmuş ve 86.8 kiloydum
Bugün ise
Eki Görüntüle 507160
4.8 kilo vermiş oluyorummm 33 günde
Ayaklarım bile kilodan çok şiş duruyorr
Diyete başladığım bugün tam 33 gün olmuş ve 86.8 kiloydum
Bugün ise
Eki Görüntüle 507160
Diyete başladığım bugün tam 33 gün olmuş ve 86.8 kiloydum
Bugün ise
Eki Görüntüle 507160
inşallah o günlerde gelecekkk
inşaallah hepımız daha ozguvenlı ve kendını daha guzel hısseden hatunlar olacagız.
yokluğun belli oluyor canımmm hoş geldinn
olsun bu hafta verirsinn çok yoruldun bu hafta
şenlendirir derkenn sen ve duygunun yorumlarını okumak çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?