Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ok bakayım ben. ben lınklerı atarım sana. dogru mu dıye onaylarsın ?

tatlıya aman dıkkat et. dondurma bıle yemıyordum ben ılk ıkı hafta. ama gecen hafta ıkı kez yedım. recel vs hıcbırsey yok hatta bal bıle koymadım suyun ıcıne henuz.

canım şuan özel mesaj kutun dolu oldugu için yollayamıyorum sana msj. kutunu boşalt, linkleri de yolla bakarım

şöyle bi geçmişe baktım

pomo canım Rabbim ailen için yaptıklarını görüyor ve emin ol mükafatını fazlasıyla alacaksındır.bütçeni planlamayı eniyi sen bilirsin tatlım ama zor zamanlar içinde tabiki tedbirli olmak gerekli.şöyle yapabilirsin bütçenden ailen için ayırdıgın kısmı çok az kesip onuda ufak birikimlere ayırabilirsin eger tabiki ailen zor duruma düşmeyeceklerse atıyorum ailene heray diyelimki 100 tl gönderiyorsun 80 gönderip 20 sini birikim yapabilirsin böylece hem onları madur etmemiş hemde birikim yapamıyorum diye üzülmemiş olursun tabiki bu senin bileceğin bişey sadece benimkisi nacizene bi öneri eger siz zor duruma düşünce yardım edebilecek durumda aileniz yoksa mecburen kendiniz için birikim yapmanız gerekli canım Rabbim kimseyi dara düşürmesin inşallah

ara ogun de bır yesıl cay ıctım lımonlu. ıkı yesıl cay paketı koyarak yaptım. taze olmadıgı ıcın hazır olduug ıcın yogun olsun dıye yaptım. bunu ıcebılıyor muyuz ? yoksa aktardan aldıklarımızı mı muhakkak ıcmelıyız ?

yarım cevız yedım, 6 tane badem yedım, bır avuctan az beyaz leblelı yedım. suyum bır bucuk lıtre oldu. bırazdan da yemek yerım. cok tokum bu oglen.

cok tskler hepsını ınceleyecegım.

duygucum mesajımı aldım canım ben teşekkürler uyarıların için sadece bi sorum olacak serbest gün diye bişey var diyetisyenler bunu siddetle öneriyorlar bıkmadan sıkılmadan diyet yapılabilsin sonradan özlemle herşeye saldırılmasın diye bide sıkı diyetlerden normal yemeye geçişlerde kilo alımı olmasın diye sen ne düşünüyorsun bu konuda acaba serbest günümüz yada öğünümüz olmalımı gurupça bunu yapanlar var mesala pazarları yada cumaları serbest gün diye tabiki yinede çok coşmadan yapabilirmiyiz böyle bişey mesala :26:

kızlar benimde pazar günü kuzenimin kızının doğümgünü kutlaması var bi mekanda kahvaltı daveti veriyor arkasındanda pastası kesilecek hemde tartı gününden birgün önce.Allahtan kahvaltı akşam yemeği organizasyonu olsa daha fena olurdu .

canım çalışırken bende poşet kullanıyorum ama evde demleme yapıyorum.suyuda arttırmışsın bu saatte 1,5 lt yatasıya kadar rahat 3 lt biter diye tahmin ediyorum bu arada artılarda gitmeye başlamış ne güzel çok sevindim senin adına

sen dıger konularımı okudun ?????

mukafat olarak aldıgımızı dusunuyorum, egıtım almasını sagladıgımız kardeslerımız, daha huzurlu ve rahat aılelerımız, cokca dua, fazlasıyla sevgı, ozguven, gurur. canım konularımı okursan aylık 100 tl olmadıgını anlarsın :)))) bak mesela gorumcemı kayda goturdum getırdım 1000 tl harcadık rahat, harc vardı zaten ıcınde. aılemın ıhtıyacı var, kardesım ıcın. 500 tl onlara verecegız. kenarda 3 mılyar vardı ılk kez. o da boyle gıdecek ıste. olmasaydı sırketten borc alıp sırkete parca parca oderdık. bebek tedavısı ve aıleler ıcın gerektıgınde boyle yaparız. ayıptır soylemesı 3,500 tl oluyor maasımız ıkımızın. ama aılelerımızden dolayı bırıkım yapamıyoruz. her ay 350 tl babası ıcın ssk pırım oduyoruz ınsaallah yaza emeklı olacak, aılem ıcın 350 oduyoruz kredı cektık dusuk bır tutar onlar ıcın. o da yaz sonu bıtıyor. gorumcemı okutuyoruz zaten tamamen tum masrafı bıze aıt, corabına kadar. arada sırada dıger kızkardesıne ufak yardım olabılıyor ya da benım aılemın boyle 1 yılda bırkac kez boyle para ıhtıyacı oluyor. vs vs ıste. anlayacagın benı calısmıyor gıbı dusun. benım maas aılelere gıdıyor gıbı oluyor yıllık dusunecek olursak. esımınkı ıle de gecınıyoruz.

günaydın kızlar bugün baya uyumuşum kalktım kızlar dün sabah tartıldığımda 58.9 çıkmıştım sevindim bugün 59.3 çıktım neden acaba bu kadar oynarmı rejimimde iyi gidiyo ama anlamadım kahvaltımı yazayım
sabah sirkeli su
1 kase nesfit yarım yağlı süt ile

canım ben 100 tl yi örnek olarak vermiştim sadece bunun çok çok üzerinde oldugunu tahmin ediyordum zaten.Allah yardımcınız olsun canım

Son düzenleme:

eğer 45 dk yapacaksam Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.

eğer 30 dk yapacaksam, Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.

leslie 4 mil için video bulamadım malesef

aslında zaten serbest öğünü farkında olmadan yapmış oluyoruz biz. mutlaka haftada 1 kere ya güne, ya akşam misafirliğine gidiyoruz bu sbeeple de o serbest öğün olmuş oluyor.

benim de bu akşam öle olacak sanırım. haalamlara gideceğiz. akşam yemegi yemeden gidecegim, işten çıkınca yani. belki birazcık dengelerim. artık fazladan gelenlerin icabına da yarın bakarım

evet haklısın canım.bazı gruplarda gördüm sadece 1 günü serbest gün yapmışlar böylece diger günlerde kaçamak yapmamak için ugraşıyorlar herkes dört gözle o günü bekliyor falan.yada herkes kendince bir günü seçiyor tabiki yinede çok abartmadan yemekte fayda var bence serbest bir gün değilde serbest 1 öğün olabilir.mesala pazar kahvaltısı yada cuma akşam yemeği gibi gibi kaptanımız fdm ne der bakalım belki oylamaya sunup böyle bişe yapılabilir zaten kaçamak yapıyoruz enazından enaza indirmiş oluruz belki bu sayede

Son düzenleme:

herkese aynı gün yapmak yerine, herkese isterlerse eğer haftada 1 öğün verilse daha iyi olmaz mı ? mesela o kaçamak öğüne benim bu akşam ihtiyacım olacak, cuma akşamı zaten evimde olurum o zaman normal diyet beslenmemi yapabilirim

evet olabilir canım herkesin haftada 1 öğün serbest öğünü olabilir ama tabiki oylamaya sunmak gerekli bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…