Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Bunlar kendinizii kandırmaktan başka birşey olmaz canım
Herkez kendini nasıl sınırlayacak ben bunu anlamadımm belkii koca bir paket pizza yiyecek,4 dilim börek yiyecek belkide,1 dürüm yiyecek belkide ve bunları yakmak için tekrar uğraşılacakkk

çok haklısınn bende bunu savunuyorumm

benımkıler nasıl pekı ? yeterlı degıl mı dersınız ? bu hafta 30 dk yapayım haftaya 45 dk, dıger hafta bır saat seklınde artırayım.

ben hergun en az 30 dk lık leslie den yapmaya çalışıyorum. zaten video da o kadın da söylüyor sağlık için 30 dk yapılması şart diye. ama kilo vermek için sanırım 45 dk yada 1 saat yapmak lazım. ama işte henuz 1 saatlık olanın videosunu bulamadım. gece eve geçince daha iyi ararım

Canım sen 1 saatlik olanı yapma zaten, onun içinde koşma da var. Zorlar ayağını, dikkat etmen lazım.

bende öyle düşünüyordum ama gürkan kubilay ında o şekilde çok kilo verdirdiğini okudum için kafama takıldı
Daha önceleri bende kaçamak yaptığım için kilo veremedimm
bir arkadaşın günlüğünüü okumaya başladım ve hayatımdan kaçamak yapmayı çıkardım
anladımki kaçamak yapmak birşeye yaramıyorrr
ve kilo vermeye başladım şuann canımm
karabiber nerelerdesin canım sen hiç gözükmüyorsun

bazen girip okuyorumm canımm

benımkıler nasıl pekı ? yeterlı degıl mı dersınız ? bu hafta 30 dk yapayım haftaya 45 dk, dıger hafta bır saat seklınde artırayım.

kaçamak günü derken abartıp da bir dunyayı yiyelim deil yaww olur mu öle şeyy.. benim dmek istedigim, haftada belki de 1 öğün istedigimiz bir şeyi yiyebiliriz. abartmamak şartıyla tabi. yoksa bir günde 5000 kalori al 1 hafta onla uğraş deildi kastım

Canım sen 1 saatlik olanı yapma zaten, onun içinde koşma da var, ayağını zorlar.

Canım sen 1 saatlik olanı yapma zaten, onun içinde koşma da var, ayağını zorlar.

ayy çok saol canım uyardıgın için.. 45 dk lıkdan bile korkuodum ama sadece yürüyorum bişey yok diyordum, koşmak beni cidden çok zorlayan bişey normalde de. uyarın için saol ben 45 dk lığa devam o zaman bi de pilatese alışırsam tam süper olacak

Ben yanlış anlamışım çünkü ben dürümü bir oturuşta yerimde

Kızlar bu arada kaçamak olayını doktorlar biraz kilo verdikten sonra öneriyor galiba, hemen kaçamak yapmak bana da doğru gelmiyor. Bir de zaten meyilliyiz, hepimiz arada kaçırıyoruz, bir de serbest öğünde ne yaparız allah bilir Ben 70kg'ın altına inmeden kaçamak yapmayacağım.

Ben yanlış anlamışım çünkü ben dürümü bir oturuşta yerimde

eskiden olsa ben de yerdim de şimdi yemem heralde valla sonra hafta başı tartıda gerçekleri görüp ceza alabilirim

aslında dedigin de doğru kilo verdikten sonra kaçamak yapmak daha dooru. ama bu akşam misafirliğe gidecektik ben napcam şimdi yaaa

Bileğinden nabzını bul, saniyesi olan bir saate bakarak 15 saniye nabzını say, bulduğun rakamı 4'le çarpınca dakikadaki kalp atım sayısını, yani nabzını ölçmüş olursun.

tskler nesli. nabız atısıma gore sporu azaltmak ya da arttırmak gerekıyor demek

ıncır yıyordum ben yemem de lazım rahatsızlıgıma ıyı gelır dıye ama kavun karpuz gunlerdır yemedım. ama yemeyım artık ok :)

suyum 2 lt oldu, hayıt cayımı da ıctım, 4 tane eksı kucuk erık yedım, elmayı yemedım, yogurt yıyecem sımdı.

kızlar ucu bırarada kahve ıcmek dogru mu ?

buarada 500 adım yıne yurudum ısyerının etrafında. wc gıtmelerım kac adım bılmıyorum 15-20 dkya bır wc gıdıyorum :))))

süt tozunda kalori ve yağ var diye biliyorum o yuzden de süt tozu kullanmamak lazımmış. şekeri zaten kullanmıyoruz o yuzden sanırım 3 ü 1 arada zararlı bişey. :44::44:

süt tozunda kalori ve yağ var diye biliyorum o yuzden de süt tozu kullanmamak lazımmış. şekeri zaten kullanmıyoruz o yuzden sanırım 3 ü 1 arada zararlı bişey. :44::44:

ben cayı yıllardır sekersız ıcerım ama kahveyı sutle ıcemem kokuyor burnuma. sekersız de ıcemıyorum. canım cok kahve cektı bır aydır ıcmedım sanırım

kızlar çıkmadan bugun yediklerimi yazayım bende..

sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 domates, 1 bardak çay

ara öğünde, 4 adet diyet biskuvi, 2 nescafe ( şekersiz, sütsüz )

öğlen kepek ekmegi arasına 1 ince dilim salam, marul, domates, beyaz peynir.

ara öğün olarak da 3 adet ceviz, 3 adet kuru incir. 2 de çay

akşam da yemek yemeyecem de halamlara gidiyorum tutabildigim kadar tutmaya çalışacam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…