- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.281
leslie zayıflatıyormu:?
valla ben daha 1 haftadır yapıyorum 2 kg verdim canım. ki ufak kaçamaklarım oldu. mutlaka zayıflamaya yardımı oluyordur da olmuyorsa da vucudu şekle sokuyor bence. benm bir haftada yandaki simitlerim de azalma oldu giydiklerim yakışmaya başladı sanki
sen kaç kilosun cnm
duygucum mesajımı aldım canım ben teşekkürler uyarıların için sadece bi sorum olacak serbest gün diye bişey var diyetisyenler bunu siddetle öneriyorlar bıkmadan sıkılmadan diyet yapılabilsin sonradan özlemle herşeye saldırılmasın diye bide sıkı diyetlerden normal yemeye geçişlerde kilo alımı olmasın diye sen ne düşünüyorsun bu konuda acaba serbest günümüz yada öğünümüz olmalımı gurupça bunu yapanlar var mesala pazarları yada cumaları serbest gün diye tabiki yinede çok coşmadan yapabilirmiyiz böyle bişey mesala :26:
canım çalışırken bende poşet kullanıyorum ama evde demleme yapıyorum.suyuda arttırmışsın bu saatte 1,5 lt yatasıya kadar rahat 3 lt biter diye tahmin ediyorum bu arada artılarda gitmeye başlamış ne güzel çok sevindim senin adına
eğer 45 dk yapacaksam Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.
eğer 30 dk yapacaksam, Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.
leslie 4 mil için video bulamadım malesef
benımkıler nasıl pekı ? yeterlı degıl mı dersınız ? bu hafta 30 dk yapayım haftaya 45 dk, dıger hafta bır saat seklınde artırayım.
sen 30 dakika değil de 45 dakika yap bence, faydasını göreceksin, inan. 30 dakika az, yağ yakmaya yetmez. Bir de nabzını kontrol et mutlaka, yani yürüyüş yaparken de, spor yaparken de. Normal otururken ne kadar, spor yaparken ne kadar bilmek lazım.
Kızlar öğle yemeğinde yediklerim;
- 5-6 kaşık kadar az kıymalı pırasa yemeği,
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
Ogle yemegınde ac kaldım sankı resmen.
Garıp bır menemen vardı yemedım, yumrtalar cıg gıbı duruyordu. Soguk bır makarna kalmıs. ıkı kasık yedım. Bır cay bardagı cacık, 6-7 adet kavun yedım. Baktım acım, gıttım bahcede yuruyus yaparken 3-4 tane kucuk taze domates ve bır salatalık kopardım yedım. Sımdı ıyıyım. Hayıt tohumunu ıcmemıstım henuz, onu ıcıp ardından yogurt yemegı dusunuyorum ama yogurttan once 500mlt su ıcecem yıne ve 2 lt olacak su bu sekılde. Aksama dogru da bır elma yerım.
hımmmm ok bugunden ıtıbaren 45 dk mı yanı ? Anladım.
Nabız nasıl kontrol edecegım.
gayet güzel canım afiyet olsun pırasada pirinç varmıydı?
Yok, pirinç yoktu, çok az kıyma ve çok az nohut vardı.
gayet güzel canım afiyet olsun pırasada pirinç varmıydı?
Yok, pirinç yoktu, çok az kıyma ve çok az nohut vardı.
canım nohut pirinç bulgur bunlara dikkat etmek gerekir nekadar nohut vardı bilmiyorum ama nohutlu yada pirinçli olunca bulguru 2 kaşıktan fazla yeme canım yada sadece 1 tabak pırasa 1 kase yogurt ye canım
eğer 45 dk yapacaksam Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.
eğer 30 dk yapacaksam, Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube bu linki kullanıyorum.
leslie 4 mil için video bulamadım malesef
evet haklısın canım.bazı gruplarda gördüm sadece 1 günü serbest gün yapmışlar böylece diger günlerde kaçamak yapmamak için ugraşıyorlar herkes dört gözle o günü bekliyor falan.yada herkes kendince bir günü seçiyor tabiki yinede çok abartmadan yemekte fayda var bence serbest bir gün değilde serbest 1 öğün olabilir.mesala pazar kahvaltısı yada cuma akşam yemeği gibi gibi kaptanımız fdm ne der bakalım belki oylamaya sunup böyle bişe yapılabilir zaten kaçamak yapıyoruz enazından enaza indirmiş oluruz belki bu sayede
o kaçamak günüü yapanlarınn kesinlikle kilo vereceğinii sanmıyorumm sadece kendilerini kandırırlar
ne anladımki bu işten yaptığım kaçamağıı sonra o hafta vermek içinn yine uğraşacaklar tekrar başa dönecekler yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?