Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

leslie zayıflatıyormu:?

valla ben daha 1 haftadır yapıyorum 2 kg verdim canım. ki ufak kaçamaklarım oldu. mutlaka zayıflamaya yardımı oluyordur da olmuyorsa da vucudu şekle sokuyor bence. benm bir haftada yandaki simitlerim de azalma oldu giydiklerim yakışmaya başladı sanki

sen kaç kilosun cnm

fdm ve duygu ne der bılmıyorum ama bırkere bızım kılolarımız ve verme sureclerımız farklı. oyuzden serbest gun zararlı olabılır kaldı kı su dan vermeyı hedefledıgımız kıloların basındayız. belkı en az bır ay sonra boyle seyler yapmalıyız bence. kaldı kı ben kendı adıma uzunca sure serbest gun dusunmuyorum cunku mıde cok nankor ve fazla yemek yemege ya da uzun zamandır yemedıgımızın bırseyın tadına hemen alısıyor. ben gunlerce dondurma yemedım, aklıma da gelmıyordu, normalde cok cok severım ama nasıl gecen hafta ust uste ıkı gun yedım, sımdı canım cekıyor mesela.

ben hazır hıc kullanmadım, cekmecem de varmıs deneyeyım dedım. kaldı kı lımonlunun tadını sevmedım zor ıctım. oysa normal yesıl cayımı yanı yapraklı olanı rahat ıcıyordum. hazır ıcmemeyı dusunuyorum.

evet suyu artırdım, lımonlu suya basladım sabah tekrar, peynır ve sut urunlerım yarım yaglı artık, daha fazla hareket edıyorum, evet 109,30 oldum sanıyorum ama 108,80 cıktım yanı 300 gram almısım seyhatteyken. ya odem toplamıstım hemen ya da yedıklerımdendı bılmıyorum ama bır gun de farkettı hemen valla. saldık dıyelım, hemen ertesı gun asılmak lazım demekkı.

tskler canım :))))

benımkıler nasıl pekı ? yeterlı degıl mı dersınız ? bu hafta 30 dk yapayım haftaya 45 dk, dıger hafta bır saat seklınde artırayım.

Sen 30 dakika değil de 45 dakika yap bence, faydasını göreceksin, inan. 30 dakika az, yağ yakmaya yetmez. Bir de nabzını kontrol et mutlaka, yani yürüyüş yaparken de, spor yaparken de. Normal otururken ne kadar, spor yaparken ne kadar bilmek lazım.

Kızlar öğle yemeğinde yediklerim;

- 5-6 kaşık kadar az kıymalı pırasa yemeği,
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

Ogle yemegınde ac kaldım sankı resmen.

Garıp bır menemen vardı yemedım, yumrtalar cıg gıbı duruyordu. Soguk bır makarna kalmıs. ıkı kasık yedım. Bır cay bardagı cacık, 6-7 adet kavun yedım. Baktım acım, gıttım bahcede yuruyus yaparken 3-4 tane kucuk taze domates ve bır salatalık kopardım yedım. Sımdı ıyıyım. Hayıt tohumunu ıcmemıstım henuz, onu ıcıp ardından yogurt yemegı dusunuyorum ama yogurttan once 500mlt su ıcecem yıne ve 2 lt olacak su bu sekılde. Aksama dogru da bır elma yerım.

hımmmm ok bugunden ıtıbaren 45 dk mı yanı ? Anladım.

Nabız nasıl kontrol edecegım.

Duygu ben kalorıye gore ayarlıyorum ama baktım kı step bolumune gecmıs kendı. Ve baktım 1300 adım olmus demekkı yurudugum bugun oglen. Dun ku de 1000 kalorı yerıne 1000 adım

Kızlar öğle yemeğinde yediklerim;

- 5-6 kaşık kadar az kıymalı pırasa yemeği,
- 4 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt

gayet güzel canım afiyet olsun pırasada pirinç varmıydı?

canım çekmecende konserve ton balığı tam bugday ekmeği falan bulundur böyle günlerde elinin altında olur yada müsli nesfit gibi gevreklerle küçük kutu sütte bulundurursan yapar bi kase yersin hem aç kalmamışta olursun

bu arada kavun cıssss canım kavun karpuz muz incir cısss meyvelerin başında

hımmmm ok bugunden ıtıbaren 45 dk mı yanı ? Anladım.

Nabız nasıl kontrol edecegım.

Bileğinden nabzını bul, saniyesi olan bir saate bakarak 15 saniye nabzını say, bulduğun rakamı 4'le çarpınca dakikadaki kalp atım sayısını, yani nabzını ölçmüş olursun.

o kaçamak günüü yapanlarınn kesinlikle kilo vereceğinii sanmıyorumm sadece kendilerini kandırırlar
ne anladımki bu işten yaptığım kaçamağıı sonra o hafta vermek içinn yine uğraşacaklar tekrar başa dönecekler yaniii

bende öyle düşünüyordum ama gürkan kubilay ında o şekilde çok kilo verdirdiğini okudum için kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…