- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.621
canım bildirim listesine şimdilik kimseyi almıyoruz ama yorumlarınla bize katılabilirsin..
canım benim yediklerini ve sporunu ekleyerek kalori sayımı yapman çok doğru değil bence.. mesela ben gün boyu hiç bişey yemesem akşam 1 tabak patates kızartması yesem 500 kalori olduğunu varsay işte bu beni mahveder... sebze protein ağırlıklı alacağın 1200 kalori börekle aldığın bu kaloriden daha iyi.. çünkü karbonhidratın vücuttaki durumuyla dierlerini bir tutamazsın...
bi de yukarıda yaptığın kalori hesabına sporu ekmeyi tam anlamadım ama yediklerinden yaptığın sporu çıkarmışsın herhalde...
teşekkürlerpomo canım önceki sayfalarda irmik helvasını canının çektiğini(hatta yedin yanılmıyorsam) şimdi de şinitsel tarzı istediğini yazmışsın.. ne olur bunları tüketeceksen bile sabahın erken saatlerinde tüket ve gün içinde yediğin diğer şeyleri dengele..tamamen yeme diyemeyiz çünkü işi çok sıkı tutuyordun canının arasıra böyle kalorili ağır şeyler çekmesi normal..
baslik guzel, hosuma gitti :) basarilarrrrrrr !!!!
canlarım hepinize günyadın..dün akşam itibariyle cenaze evindeki gitgelleri bitirmiş bulunuyoruz..artık döndüm aranıza..
hemen dün yediklerimi yazayım
sabah
klasik diyet menü
çok az sucuklu yumurta (sucuk4-5 parçaydı sadece)
ara
çeyrek şeftali
1 erik
1 dilim kavun
öğle
salata
ayran
patlıcan yemeği yarım pors.
1 dilim buğday ekmeği
akşam(cenaze evindeydik)
3 parça peynirli ıspanaklı pide
1,5 bardak ayran
bugünlerde maalesef hareket potansiyelim az..
az sonra annemlerle birlite toroslara pikniğe gidicez..kahvaltı yapıcaz orda sonra akşam üzeri de mangal.. ızgara eti özlemiştim zaten..orda dağa tırmanırız muhtemelen yani bol hareket etme fırsatım olacak..
dünden beri pek sessizmiş burası, pazar ya bugun eşler de evde tabi herkes tatilde ohh ne güzell
dün akşam halamlarda misafirlikteydik gece de orda kaldık. az az yedim bi sürü şeyler, sadece kalorisi olan 1 tane çiğ börek yedim malesef. ama küçüktü işte teselli olursa
sabah da yine halamlardaydık. 2 parmak kalınlıgında et ve avuç içi kadar tavuk yedim sabah kahvaltıda. bi kaç günlük et ihtiyacımı karşıladım sanırım.
öğlen de yine 1 adet börek yedim. bu hafta biraz böyle olacak bende çok üzgünüm. ama son günlerim die herkes bişeyler yapacak. ben minimum da tutmaya çalışacagım..
şimdi leslie yapacagım 30 dk lık olanından. daha sonra fırında karnabahar bitmemiş hala 1 tabak ondan yerim. yatmadan da bi leslie 30 dk daha yapar elmamı yerim.
yarın kesin ben ceza alacagım
kızlar ancak gelebildim dün siteye girmekte çok zorluk yaşadım bir türlü yazamadım bugünda sabah kuzenimin kahvaltı daveti öglen alışveriş faslı akşamda annemde yemek telaşı derken ancak geldim yediklerimi tam anlamıyla yazamıyorum kalabalıktan ne yediğimi bilmiyorum desem yeridir kızımda çok huysuzdu yedi bitirdi beni kahvaltıda tam anlamıyla neyi nasıl yedim bilmiyorum ama ciddi kaçamaklarım yok pastanın tadına baktım sadece Allahtan lezzetli değildi yoksa dayanamayabilirdim.
pomo ben sinitzel yediğimde genelde ekmek tüketmiyorum pane harcı var diye tost makinasının arasında yagsız pişirebilrsin yada çok az yag ile teflon tavada pişirebilirsin
stajım bitti ama sırf metabolizmayı erken çalıştırmak için sabah 8 de kalktım
kahvaltıda
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük domates
1 tavada yumurta ( az zeytin yağıyla yapıldı )
1 kk peynir.
1 bardak çay ( şekersiz )
birazdan da annemle çarşıya çıkacagız. baya yapılması gereken işler varmış. çok yürümüş olurum bugün böylece de
şimdi de fdm ye haftalık bildirimi yapıyorum. haydi herkese iyi haftalarrr
ara ogununun hepsı meyve olmus, badem, cevız falan onlardan bır tane bir de meyve yapsan nasıl olurdu ?
mangal benım de canım cekıyor, ramazanda dort kez yaptık ısyerınden arkadaslar ıle ıftarı oyle yaptık cok guzel olmustu. bol bol da yurumussundur temız havada. ne guzel :)))))
bu halanlara gıtme ya valla. hep borek kaytarmaların oluyor oraya gıdınce
tebrık ederım. gozunaydın.
okula nezaman gıdıyorsun ?????
evet yuruyus gıbı olur guzel olur. suyu elınden bırakma, gezerken
günaydın canım... ya piknikte olunca ne bulduysak yedim valla... yanımızda ara öğün yapabileceğim başka bi alternatifim yokru açıkçası. o kadar temiz ve güzelki dağ havası.. aslında ayda en az bi kere gidip solumak lazım o havayı.
ya pomo canım zeyca bu hafta düzenli olarak gelmedi değil mi topiğe???
pomo canmım bi de senin geçen haftanı hafta içi bildirdiğin kiloyu değil de geçen haftaki bildirimini dikkate alarak yazdım..yani 109.3 değil 108.5 yazdım..
günaydın canım... ya piknikte olunca ne bulduysak yedim valla... yanımızda ara öğün yapabileceğim başka bi alternatifim yokru açıkçası. o kadar temiz ve güzelki dağ havası.. aslında ayda en az bi kere gidip solumak lazım o havayı.
ya pomo canım zeyca bu hafta düzenli olarak gelmedi değil mi topiğe???
canım sen geçen pazartesiki bildirimini hiç değişen yok şeklinde yapmışsın bana.. sonra hafta içi başka bi gün tartılıp kızlar ben kilo almışım diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..canım ben gecen hafta 109,30 oldum ama. yanı gecen hafta kılo aldım. 110 ıle basladım. 108,50 oldum hatırlarsın ama gecen hafta pazartesı baktım kı 109,30 olmusum. seyahatte oldugum hafta kılo almısım yanı. yanı gecen hafta 109,30 kılo idim ben, bugunkunu de yazdım sana zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?