Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bugünkü menüm

pikniğe gittiğimiz için 2 öğün yedim

kahvaltı
içi lorlu, domatesli harçla pişirilmiş yarım bazlama
çay
domates
salatalık

ara
yarım elma
2 erik

ikindi
2 tavuk pirzola ızgara
domates salatası
2 bardak light kola
çeyrek beyaz ekmek

bol hareket yaptım.. tüm piknik boyunca hiç durmadım desem yeridir..eşimle de 30 dk tempolu yürüdük..

şimdi de yarım avuç fındık yedim..az sonra bitki çayımı da içtim mi tamamdır..

doğru diyosun tabi canım haklısın ben kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte

daha da dikkat etmeye çalışacagım da işte bu hafta zor olacak bakalım elimden geleni yaparım sözzz

kızlar ancak gelebildim dün siteye girmekte çok zorluk yaşadım bir türlü yazamadım bugünda sabah kuzenimin kahvaltı daveti öglen alışveriş faslı akşamda annemde yemek telaşı derken ancak geldim yediklerimi tam anlamıyla yazamıyorum kalabalıktan ne yediğimi bilmiyorum desem yeridir kızımda çok huysuzdu yedi bitirdi beni kahvaltıda tam anlamıyla neyi nasıl yedim bilmiyorum ama ciddi kaçamaklarım yok pastanın tadına baktım sadece Allahtan lezzetli değildi yoksa dayanamayabilirdim.

pomo ben sinitzel yediğimde genelde ekmek tüketmiyorum pane harcı var diye tost makinasının arasında yagsız pişirebilrsin yada çok az yag ile teflon tavada pişirebilirsin

40 dk.kondisyon bisikleti sürdüm inşallah işe yaramıştır reglimin 3. günündeyim yarın için inşallah artılık yaratmaz bu durum kortizon igneside tam zamanına denk geldi ama tuz olayına dikkat etmeye çalışıyorum

yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah basküllerimiz hepimizin yüzünü güldürsün kızlar

suna geçmiş olsun canım nane limon kaynat mide bulantısına iyi gelir midenimi üşüttün acaba

günaydın kızlar ,

cumartesi gunu eve gittim ama o akşamdan beri yazamadım size. çünkü yalıtım yapan ustalar, internet kablosunu koparmışlar, eşim de internet cafe için izin vermedi yoksa pazar günü yazardım size.

Cumartesi menum :

Sabah: ballı-sırke-lımonlu ılık su ( sırkesı fazla olmus mıdem bulandı bugun bıraz ama ıctım )
Orta boy kase yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes
Ikı haslanmıs ıncır
Bır ıncır

İşe gelince : dun 4 de uyudum cok uykum var oyuzden kahve ıcmek zorunda kaldım. Turk kahvesı yaptım buyuk kahve fıncanında. Bır aydır hıc kahve ıcmedım seker atmak zorunda kalıyorum dıye. Ikı kup seker attım ve ıctım. Bıraz olsun ıyı geldı, aksama yorgun olmamak ıcın yaptım aslında. Cunku ıs cıkısı yıne yuruyecegım. Aslında cok yorgunum. Dun hem ılk kez bukadar cok yurudum ve bır de ustune ev ısı yaptım. Gece uykum kactı ısım bıtınce, uyuyamadım
Hıc su ıcmedım su ana kadar gıdeyım de bır 500ml ılık suyumu ıcerek baslangıc yapayım.
Ardından da bır yesıl cay.
Ara ogun olarak 4-5 badem, 20 leblebı + 500 ml su.
Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı

Ara:
Ikı kasık yagsız sekersız ırmık helvası
Bır orta boy yesıl elma
Bır yesıl cay, kıraz saplı
500ml su
429 adım = 20,40 kalorı
İşten çıkmadan 6 gibi bir kucuk domates yedim.
İş çıkışı cok uykusuz bu yuzden cok yorgun olsam da inat ettim ve yurudum aksam yemegınden once.
1700 adım = 1,190 km = 81,70 kalori
Akşam yemegi :
5 kaşık az yağlı taze fasulye yemeği ( dünden kalmıştı ) ( içinde yarım yumarta sayılacak kadar yumurta var, yumurta ile kavuruyoruz fasulyeleri )
4 kaşık tam yağlı yoğurt
2 küçük taze incir
9,30 gibi uyudum ve bu sebeple su dahil bir şey olmadı yemekten sonra.
Not: Perşembe-Cuma-cumartesi yemekleri en geç 7,30 yedim, çünkü sen yürü ben yaparım dedi eşim :) hatta bundan sonra da böyle yardımcı olacakmış, ben Pazar günü hazırlık yapamazsam, gelecek hafta için :)

Pazar menüm ;
Pazar akşam bir uyumuşum, bir buçukta gözümü açtım gece. Tekrar uyuyup, erken uyandım her pazardan farklı olarak. 8’de ayaktaydım. Evde bazı işler hallettim, toz almayı yapmamıştım Cuma günüğ temizlik yaparken. Onu ve başka işlerimi hallettim eşim uyanıncaya kadar.
Bal-limon-sirke ılık su
1 yeşil elma,
1 kiraz sapı çay

Eşim uyanıncaya kadar bunları yaptım.
11,30 da kahvaltı yaptık. Bu sebeple, kahvahltıyı beklerken, 2 ceviz, 2 kuru kayısı yedim.
Kahvaltı:
3 yumurtadan yaptığım bir damla yağ ile maydonuzlu omletı eşimle paylaştım.
3 bardak çok açık şekersiz çay
2 tatlı kaşoğı lor peynir,
1,5 dilim çavdar ekmeği ( ekmeğim okadar kalmıştı )
Az domates-salatalık-roka
2 küçük yeşil biber

Güya tüm işlerimi bitirmiştim, ama nevresimleri yıkadım vs, misafirim kalmıştı geçen hafta. İki odayı yeniden süpürdüm dökülmüş bir şeyler. Mutfak dolaplarını düzenledim, yeşillik yıkadım, buzdolabı düzenleme ve temizleme yaptım, ütülenecekleri ayırdım, 10 parça kadar ütü yaptım, diyetteki yiyeceklerimin korunmasına dair paket değiştir, kap değiştirme, düzenleme vs, çamaşır asma, toplama ve 3 çeşit yemek yaptım akşama kadar. Görünüşte bir şey yapmadım gibi ama akşama kadar ayaktaydım. Yoruldum, üstelik bu işler çok kalori harcatan işler de değil ama evin düzeni ve beslenme düzenim ile ilgili güzel düzenlemeler olduğu için kendimi iyi hissettird,
Öğleden sonra bir baktım hiç su içmemişim. 1,5 lt ılık su içtim akşam yemeğine kadar. Acıkır gibi oldum roka yedim, hayıt tohumu çayı içt,m, 5 badem ve 15 leblebi ile ara öğün yaptım. Yeşil çay içemedim, işyerinde unutmuşum paketimi.
Akşam yemek : kayık model güveçte tavuk sote yaptım, sadece dibini yağladım cok az, tepsi yağlar gibi hatta daha az bir yağ ile. Çok az salça-çok az baharat ve salça ile üstinden az su koydum, kuşbaşı doğranmıi tavuk ve üzerinden 2 yeşil biber ve az domates ile fırında pişirdim.
3 kaşık yemek yedim
3 kaşık tam yağlı yoğurt
6 kaşık tarhana çorba

Akşam da çamarşır astım topladım, köfte hazırladım derken ayakta oldum biraz, tv izledim 2 saat kadar, 500 ml daha su içip suyu 2 lt yaptım, bir çilekli activia yoğurt yedim.

Ve gün bitti.

Pazartesi menum :
878 adım = 46,20 kalori
Bal-sirke-limon ılık su,
Çilekli corn flakes-yarım yağlı süt
500ml ılık su
Yeşil çay

teşekkürler [/QUOTE]

bır kasık ırmık yedım evet. tatlandırıcı ıle yapılmıstı. yag da yanmaması ıcın damlatılmıs azıcık.

sınıtzel canım cekıyor evet ama yemedım. o tarz nasıl yapabılırım dıye sormustum canım. o tarz yıyecek olsam oglen yıyemem. ısyerımız fabrıka bızım. fabrıkada da boyle yemekler cıkmıyor.

o tarz nasıl yapabılırım dıye dusunuyorum, pane harclı tavuk cok severım haftada bırkez muhakkak yapardım oncede.

stajım bitti ama sırf metabolizmayı erken çalıştırmak için sabah 8 de kalktım

kahvaltıda

1 dilim kepek ekmeği

1 küçük domates

1 tavada yumurta ( az zeytin yağıyla yapıldı )

1 kk peynir.

1 bardak çay ( şekersiz )

birazdan da annemle çarşıya çıkacagız. baya yapılması gereken işler varmış. çok yürümüş olurum bugün böylece de

şimdi de fdm ye haftalık bildirimi yapıyorum. haydi herkese iyi haftalarrr

ara ogununun hepsı meyve olmus, badem, cevız falan onlardan bır tane bir de meyve yapsan nasıl olurdu ?

mangal benım de canım cekıyor, ramazanda dort kez yaptık ısyerınden arkadaslar ıle ıftarı oyle yaptık cok guzel olmustu. bol bol da yurumussundur temız havada. ne guzel :)))))

bu halanlara gıtme ya valla. hep borek kaytarmaların oluyor oraya gıdınce

tam olarak nasıl yapıyorsun. ben zaten oglen ve aksam ekmek tuketmıyorum bılıyrosundur belkı oyuzden o konuda sıkıntı yok. pane harcını surup, ızgara da yagsız yapabılıyor muyuz yanı aynı tavada yag da kızarttıgımız gıbı.

ben normalde tavaya az yag koyuyorum ama hemen yag yanıyordu yaparken. oyuzden şu tost makınasının arasında ya da ızgarada yapma tarzını anlatır mısın ?

tebrık ederım. gozunaydın.

okula nezaman gıdıyorsun ?????

evet yuruyus gıbı olur guzel olur. suyu elınden bırakma, gezerken

günaydın canım... ya piknikte olunca ne bulduysak yedim valla... yanımızda ara öğün yapabileceğim başka bi alternatifim yokru açıkçası. o kadar temiz ve güzelki dağ havası.. aslında ayda en az bi kere gidip solumak lazım o havayı.

ya pomo canım zeyca bu hafta düzenli olarak gelmedi değil mi topiğe???

pomo canmım bi de senin geçen haftanı hafta içi bildirdiğin kiloyu değil de geçen haftaki bildirimini dikkate alarak yazdım..yani 109.3 değil 108.5 yazdım..

bu halanlara gıtme ya valla. hep borek kaytarmaların oluyor oraya gıdınce

haftaya istesem de gidemem zaten ankara yolları var yine bana

tebrık ederım. gozunaydın.

okula nezaman gıdıyorsun ?????

evet yuruyus gıbı olur guzel olur. suyu elınden bırakma, gezerken

23 ünde gidiyorum canım. 6 günüm kaldı

su fikri iyi ama aklıma gelmemişti benim teşekkür ederim

zeyca memlekette canım. gitmeden de sölemişti hatta. haftaya gelecek sanırım :44:

pomo canmım bi de senin geçen haftanı hafta içi bildirdiğin kiloyu değil de geçen haftaki bildirimini dikkate alarak yazdım..yani 109.3 değil 108.5 yazdım..

canım ben gecen hafta 109,30 oldum ama. yanı gecen hafta kılo aldım. 110 ıle basladım. 108,50 oldum hatırlarsın ama gecen hafta pazartesı baktım kı 109,30 olmusum. seyahatte oldugum hafta kılo almısım yanı. yanı gecen hafta 109,30 kılo idim ben, bugunkunu de yazdım sana zaten.

zeyca gormedım ben de evet. hatırlamıyorum yanı.

canım sen geçen pazartesiki bildirimini hiç değişen yok şeklinde yapmışsın bana.. sonra hafta içi başka bi gün tartılıp kızlar ben kilo almışım diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…