- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.601
pomo yagsız şekersiz irmik helvası nasıl oluyor canım tatlandırıcılı falanmıydı
kahvaltıyı geç yapınca bu saatte acıktım artık akşam hafif bişeyler atıştırırım sadece
ögle : 2 avuçiçi büyüklüğünde tavuk şinitzel -1 bardak ayran-salatalık
[/QUOTE]arkadaşlar herkese merhaba...
geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...
kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...
(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)
ARKADAŞLAR BUNA GÖRE 1. HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM..
sınıtzel nasıl yapıyorsun dıyetteyken ? pane harclı, f,leto cok yapardım onceden, canım cekıyor nasıl ama yag da kızaracak dıye yapmıyorum ama o tarz bırsey yemek ıstıyorum en hafıfından nasıl yapsam kı
kızalr pazartesi muhtemelen kesin dönmüş olacağım, duygunun da yıl döünümü hazırlıkları var sizler bildirimlerinizi pazartesi 12ye kadar yine bana yapacaksınız..
unutmayın pazartesi 12'ye kadar benim özelime mesaj atacaksınız....
kızlar hepinize günaydın...
başsağlığı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..
duygu evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun...
hasta olanlara geçmiş olsun, Allah acil şifalar vesin..başka atladığım unuttuğum bişey varsa da affedin kızlar..dün tekrar evimize geldik bugün öğleden sonra yine gidicez cenaze evine..
dün kü menümü yazayım..
kahvaltı
2 dilim buğday ekmeği
tavada 1 yumurta
1 domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 kk peynir
ara yapamadım
öğle
4 etli pide parçası
1 ayran
ara
1 şeftali
akşam
yarım porsiyon patlıcan yemeği
ayran
1 dilim ekmek
salata
canım bildirim listesine şimdilik kimseyi almıyoruz ama yorumlarınla bize katılabilirsin..selam kızlar bende doğum yapalı 3 ay oldu 1 düşükten sonra kullandığım kan hapları hormon ilaçları derken 75 kiloda hamile kaldım doğuma doğru kilom 98 i buldu şuan 85 kiloyum gerisi gitmedi emzirdiğim içinde diyet yapamıyorum ama benim hızlı kilo vermem lazım giydiğim hiç bişeyi kendime yakıştıramıyorum kilomu belli etmiyorum neyseki ama ben biliyorum nekadar olduğumu buda beni rahatsız ediyor ne yapsam nasıl başlasam bilemiyorum
bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz ?
bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi hesapladım. sonra üstüne sporları da ekledim ve 958 kalori çıktı
istedigim zamana kadar istedigim kiloya gelmek içinde 1033 kalori almam lazımmış günlük yine iyiym yaa ohh beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?