Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ara:
Ikı kasık yagsız sekersız ırmık helvası
Bır orta boy yesıl elma
Bır yesıl cay, kıraz saplı
500ml su
429 adım = 20,40 kalorı

kahvaltıyı geç yapınca bu saatte acıktım artık akşam hafif bişeyler atıştırırım sadece

ögle : 2 avuçiçi büyüklüğünde tavuk şinitzel -1 bardak ayran-salatalık

kahvaltıyı geç yapınca bu saatte acıktım artık akşam hafif bişeyler atıştırırım sadece

ögle : 2 avuçiçi büyüklüğünde tavuk şinitzel -1 bardak ayran-salatalık

sınıtzel nasıl yapıyorsun dıyetteyken ? pane harclı, f,leto cok yapardım onceden, canım cekıyor nasıl ama yag da kızaracak dıye yapmıyorum ama o tarz bırsey yemek ıstıyorum en hafıfından nasıl yapsam kı

ogle yemekten oncekı ara ogunumu duzeltıyorum.

Ara ogun olarak 4-5 badem 20 leblebı + 500 ml su.

kayısı yedım yazmıstım yemedım ama.

Kızlar, bugün benim menüler de kaydı geç kalktığım için, ara öğünlerde kahve içtim. Birazdan akşam yemeği yiyeceğiz, biber dolması yaptım, yanında yoğurtla ondan yiyeceğim. Bugün 1,5 saat kadar ütü yaptım, başka spor yok, yatmadan önce yarım saat yoga yaparım yeter.

[/QUOTE]

baslik guzel, hosuma gitti :) basarilarrrrrrr !!!!

pomo canım önceki sayfalarda irmik helvasını canının çektiğini(hatta yedin yanılmıyorsam) şimdi de şinitsel tarzı istediğini yazmışsın.. ne olur bunları tüketeceksen bile sabahın erken saatlerinde tüket ve gün içinde yediğin diğer şeyleri dengele..tamamen yeme diyemeyiz çünkü işi çok sıkı tutuyordun canının arasıra böyle kalorili ağır şeyler çekmesi normal..

baslik guzel, hosuma gitti :) basarilarrrrrrr !!!![/QUOTE] teşekkürler

canlarım hepinize günyadın..dün akşam itibariyle cenaze evindeki gitgelleri bitirmiş bulunuyoruz..artık döndüm aranıza..

hemen dün yediklerimi yazayım

sabah
klasik diyet menü
çok az sucuklu yumurta (sucuk4-5 parçaydı sadece)

ara
çeyrek şeftali
1 erik
1 dilim kavun

öğle
salata
ayran
patlıcan yemeği yarım pors.
1 dilim buğday ekmeği

akşam(cenaze evindeydik)
3 parça peynirli ıspanaklı pide
1,5 bardak ayran

bugünlerde maalesef hareket potansiyelim az..

az sonra annemlerle birlite toroslara pikniğe gidicez..kahvaltı yapıcaz orda sonra akşam üzeri de mangal.. ızgara eti özlemiştim zaten..orda dağa tırmanırız muhtemelen yani bol hareket etme fırsatım olacak..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dün çok uyumuştum ama bugün erken kalktım, kahvaltımı yaptım, hemen yazayım dedim;
- 1 yemek kaşığı lor peyniri
- 1 çay kaşığı Antep salçası
- 3 dilim hindi salam (toplam 30 kalori)
- 1 tane salatalık
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

Bu arada birkaç gündür yediklerimi kalorisepeti.com'a da giriyorum, çok faydalı oluyor, tavsiye ederim.

canım çok zarifsin tşk.ederimm

çok teşekkür ederim...
tekrar başınız sağ olsunnnn ALLAH rahmet eylesin

selam kızlar bende doğum yapalı 3 ay oldu 1 düşükten sonra kullandığım kan hapları hormon ilaçları derken 75 kiloda hamile kaldım doğuma doğru kilom 98 i buldu şuan 85 kiloyum gerisi gitmedi emzirdiğim içinde diyet yapamıyorum ama benim hızlı kilo vermem lazım giydiğim hiç bişeyi kendime yakıştıramıyorum kilomu belli etmiyorum neyseki ama ben biliyorum nekadar olduğumu buda beni rahatsız ediyor ne yapsam nasıl başlasam bilemiyorum
bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz ?

Arkadaşlar, bugün burası pek sessiz, ben yine de bildirimlerimi yapayım;
Ara öğünde 10 tane fındık yedim ve 1 fincan kahve içtim.
Öğle yemeğinde de fırında hamsi ve patates yedim. İkisi de 150'şer gram civarıydı. Yanında 1 kase yağsız salata ve 4 çiçek haşlanmış brokoli.

dünden beri pek sessizmiş burası, pazar ya bugun eşler de evde tabi herkes tatilde ohh ne güzell

dün akşam halamlarda misafirlikteydik gece de orda kaldık. az az yedim bi sürü şeyler, sadece kalorisi olan 1 tane çiğ börek yedim malesef. ama küçüktü işte teselli olursa

sabah da yine halamlardaydık. 2 parmak kalınlıgında et ve avuç içi kadar tavuk yedim sabah kahvaltıda. bi kaç günlük et ihtiyacımı karşıladım sanırım.

öğlen de yine 1 adet börek yedim. bu hafta biraz böyle olacak bende çok üzgünüm. ama son günlerim die herkes bişeyler yapacak. ben minimum da tutmaya çalışacagım..

şimdi leslie yapacagım 30 dk lık olanından. daha sonra fırında karnabahar bitmemiş hala 1 tabak ondan yerim. yatmadan da bi leslie 30 dk daha yapar elmamı yerim.

yarın kesin ben ceza alacagım

bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi hesapladım. sonra üstüne sporları da ekledim ve 958 kalori çıktı

istedigim zamana kadar istedigim kiloya gelmek içinde 1033 kalori almam lazımmış günlük yine iyiym yaa ohh beeee

canım bildirim listesine şimdilik kimseyi almıyoruz ama yorumlarınla bize katılabilirsin..

canım benim yediklerini ve sporunu ekleyerek kalori sayımı yapman çok doğru değil bence.. mesela ben gün boyu hiç bişey yemesem akşam 1 tabak patates kızartması yesem 500 kalori olduğunu varsay işte bu beni mahveder... sebze protein ağırlıklı alacağın 1200 kalori börekle aldığın bu kaloriden daha iyi.. çünkü karbonhidratın vücuttaki durumuyla dierlerini bir tutamazsın...

bi de yukarıda yaptığın kalori hesabına sporu ekmeyi tam anlamadım ama yediklerinden yaptığın sporu çıkarmışsın herhalde...

ay cesmi ben galina börekleri bugün yedim sandım o yüzden sana biraz yüklenmiştim kusura bakma,,ama dün de yemişsin yani börekleri..

bugünkü menüm

pikniğe gittiğimiz için 2 öğün yedim

kahvaltı
içi lorlu, domatesli harçla pişirilmiş yarım bazlama
çay
domates
salatalık

ara
yarım elma
2 erik

ikindi
2 tavuk pirzola ızgara
domates salatası
2 bardak light kola
çeyrek beyaz ekmek

bol hareket yaptım.. tüm piknik boyunca hiç durmadım desem yeridir..eşimle de 30 dk tempolu yürüdük..

şimdi de yarım avuç fındık yedim..az sonra bitki çayımı da içtim mi tamamdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…