- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.641
canım sen geçen pazartesiki bildirimini hiç değişen yok şeklinde yapmışsın bana.. sonra hafta içi başka bi gün tartılıp kızlar ben kilo almışım diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..
CANIM DAHA sadece 4 kişinin bildirimi var.. diğerleri eksik...herhalde öğleden sonraya kalır liste yayınlanmasıfdm, lısteyı ogleden sonra mı yayınlayacaksın ? eger oyleyse, ben cıkıp oglen gıreyım tekrar. ıslerımı halledeyım ama bırazdan yayınlayacaksan bekleyecegım.
güzel bi menü olmuş nesliGünaydın kızlar, ben bildirimimi evden çıkmadan yapmıştım, bugün kahvaltıyı dışarda yaptık. O yüzden yine simitli menü oldu benimki:)
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 3 tane zeytin
- Yarım salatalık
- Çeyrek domates
- 1 kk peynir
- 1 fincan şekersiz açık çay
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
evet bak haftasonu dondum tartıldım 108,50 ıdım yıne. degısmemıstı. pazartesı gece mıydı salı gunu muydu hatırlamıyorum bır tartıldım 109,30 cıktım. hapa baslamıstım onun etkısı odem mıydı bılmıyorum ama sonucta gecen hafta 109,30 ıdım ben carsambadan ıtıbaren sanırım. bıraz karısık oldu farkındayım :)))))
valla değerlendirebilirsen gerçekten haftaya çok daha güzel kilo vermiş olursun canım ama hem vücudun su tutması hem de tatlı krizleri bizi engelleyebiliyorBu arada ben bu hafta regl olacağım, şimdiden şişmeye başladım sanki, ben bu dönemde bazen 1.5-2 kg alıyorum ve bitince vermiş oluyorum, bakalım bu sefer dikkat edince nasıl olacak ben de merak ediyorum. Tatlı krizlerime kapılmazsam atlatırım da, yoksa kötü. Duygu demişti galiba, bu dönemde metabolizma hızlı çalışıyor, değerlendirmek lazım diye.
valla değerlendirebilirsen gerçekten haftaya çok daha güzel kilo vermiş olursun canım ama hem vücudun su tutması hem de tatlı krizleri bizi engelleyebiliyor
CANIM DAHA sadece 4 kişinin bildirimi var.. diğerleri eksik...herhalde öğleden sonraya kalır liste yayınlanması
Canım pazartesi ne bildirdiysen o geçerli olsun, yoksa karışır. Tartım gününden sonra alabiliriz de verebiliriz de ama önemli olan bir sonraki tartımda çıkan sonuç.
fdm merhaba:) ben de katılabilir miyim aranıza daha bugün başladım ben de diyete ? ve malesef kilom çokçok fazla benim, 120 kiloyum ? mesaj atamıyorum daha yeni aldığım için üyeliği
huuuuuuuuuuu...
duygu
cimen
narin nazenin hadi kızlar sizi bekliyoruz....
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyleeee
bugün okullarda başlıyor çocugu okula giden anneler hepimiz için çocuklarımız ve ögretmenlerimiz için hayırlı ugurlu saglıklı başarılı bir ögrenim yılı olsun inşallah
Haklısın zamanla gidecek bu kilolar zaten ben de kendime günlük açmıştım ama tek başına olunca güzel olmuyor ben de buraya yazarım yediklerimi içtiklerimi ileriki zaman da alırsın beni listeye :)VALLA OKULLAR HARMAN YERİ GİBİ BUGÜN...bugünü bi atlatabilsel iyidir..tüm annelere kolay gelsin..
ELİZANO elbetteki aramıza katılabilirsin ama şimdilik bildirim listesine alamıyoruz maalesef..ama ilerleyen haftalarda neden olmasın.. sakın kilom fazla diye umutsuzluğa kapılma.. senin kilo vermen daha hızlı olacaktır emin ol..bu site 120 kiloyla mücadeleye başlayıp şimdi yarısını kaybeden insanların başarılarıyla dolu..inşallah sen de en yakın zamanda hedefine ulaşabilirsin...
fdm grubun yonetıcısı, uyelık konusunda o karar verebılır cunku bır kısı sayımız var toplamda. ama 120 kıloyum dıye hayıflanma bence ben de 110 kılo ıle basladım ama gayet guzel gıdıyor hem beslenme alıskanlıgına uyum hem gıden kılo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?