- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.661
düzenli paylaşım ve menü bildirimlerin olursa listeye girme şansın artar tabiHaklısın zamanla gidecek bu kilolar zaten ben de kendime günlük açmıştım ama tek başına olunca güzel olmuyor ben de buraya yazarım yediklerimi içtiklerimi ileriki zaman da alırsın beni listeye :)
Sen de haklısın bakalım başladım inş. zamanla gidecek benimki dee
::)
canım sabah yediklerin senin kilondaki biri için çok çok az..işte bu da benim bugünkü kahvaltım:)
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 domates
1 adet haşlanmış yumurta
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, yani yok denecek kadar az:)
kupa bardağında şekersiz çay
işte bu da benim bugünkü kahvaltım:)
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 domates
1 adet haşlanmış yumurta
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, yani yok denecek kadar az:)
kupa bardağında şekersiz çay
bu kılo cızelgesıne delı oluyorum sankı pc kullanmayı ıyı bılmneyen bırıymısım gıbı olmuyor delırıyorum resmen ya offffffffffffff
Canım, adres olarak Weight Loss - Diet Ticker......... yaz. ......... olan yere senin çizelgen için bir kod var, onu yazacaksın, benimki 7 basamaklı harfler ve sayılardan oluşuyor. Açılan sayfada parola kısmına kendi seçtiğin parolanı yaz. Sonra sadece kilonu değiştir, burada da otomatik olarak değişir. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin, ben online durumdayım. Öğren ve kendin yap, daha keyifli olur:)
Canım, adres olarak Weight Loss - Diet Ticker......... yaz. ......... olan yere senin çizelgen için bir kod var, onu yazacaksın, benimki 7 basamaklı harfler ve sayılardan oluşuyor. Açılan sayfada parola kısmına kendi seçtiğin parolanı yaz. Sonra sadece kilonu değiştir, burada da otomatik olarak değişir. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin, ben online durumdayım. Öğren ve kendin yap, daha keyifli olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?