Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

işte bu da benim bugünkü kahvaltım:)
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
1 domates
1 adet haşlanmış yumurta
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, yani yok denecek kadar az:)
kupa bardağında şekersiz çay

Gerçekten çocuğu olan ve okula gidenlere Allah kolaylık versin, sabah trafik felaketti burada, servis düzeni oturuncaya kadar trafik sıkışık olduğu için biz bile etkileniyoruz dolaylı olarak.

düzenli paylaşım ve menü bildirimlerin olursa listeye girme şansın artar tabi

nesli hurma seversen eger oda tatlı krizlerini bayag engelliyor hemde çok vitaminli ve bol lifli bi besin birde kayısının günkurusu şeklinde kurutulanıda çok güzel

fdm çok teşekkürler canım bakalım 12:30 da gidince göreceğim kızım heyecandan yerinde duramıyor şarkılar söylüyor

duygu bugün evlilik yıldönümündü değil mi Allah bir ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin canım tekrar tebrik ederim eskisi gibi sık sık seni burda görmeyide çok istiyoruz işlerini bitir çabucak burada bizimle ol inşallah

bu kılo cızelgesıne delı oluyorum sankı pc kullanmayı ıyı bılmneyen bırıymısım gıbı olmuyor delırıyorum resmen ya offffffffffffff

canım sabah yediklerin senin kilondaki biri için çok çok az..

1.bu kadar az yersen diyetten çabuk bıkarsın
2. bu kadar az yemeyle verdiğin kilolar eski düzenine dönünce hop diye geri geliverir.

senin kilonda birinin vücudunun ihtiya.ç duyduğu kalori ile 60 kilodaki birininki aynı değil.diyetisyenlerin listesi bile değişiyor ona göre.. bakıyorsun birine hiç ekmek yedirmiyor, birine günde 8 dilim ekmek var..tabi bunlar benim görüşüm ama yediklerin gerçekten az.. ki kahvaltıyı ne kadar dolu yaparsan gün içinde beslenmen daha düzenli olacaktır..

canım öncelikle aramıza hoşgeldin genelde bu şekildemi diyet yapıyorsun bilmiyorum ama bunlar senin kilona göre biraz az değil mi canım şimdi bu kadar kısıtlı kaloriyle başlarsan kilon azaldıkça nereden nasıl kalori kısıtlayacaksın profesyonel yardım alıyormusun bilmiyorum ben 86 kg ile başladıgımda önce her ögünde 2 dilim ekmekle başlamıştım sonra kilom azalıp kilo vermem yavaşladıkça ekmeği porsiyonları azaltmıştım mesala ama yinede tabiki kendini en iyi yimne sen bilirsin benimkisi sadece bi öneriydi

fdm ikimizde hemen hemen aynı şeyleri yazmışız arkadaşa canım neyse ben kaçtım kızlar anca hazırlanırız okula fırsatım olunca hemen gelirim listeye bakmayaaaa

bu kılo cızelgesıne delı oluyorum sankı pc kullanmayı ıyı bılmneyen bırıymısım gıbı olmuyor delırıyorum resmen ya offffffffffffff

Canım, adres olarak Weight Loss - Diet Ticker......... yaz. ......... olan yere senin çizelgen için bir kod var, onu yazacaksın, benimki 7 basamaklı harfler ve sayılardan oluşuyor. Açılan sayfada parola kısmına kendi seçtiğin parolanı yaz. Sonra sadece kilonu değiştir, burada da otomatik olarak değişir. Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin, ben online durumdayım. Öğren ve kendin yap, daha keyifli olur:)

[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[TD]derecesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.3
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]3.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]67.1
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]+700 (R.D.)
[/TD]
[TD]17.2
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]-----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]74.5
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]-1200
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]107.6
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]2.4
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]56
[/TD]
[TD]55.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]1.3
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]85.2
[/TD]
[TD]84.5
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]80.4
[/TD]
[TD]80.3
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]66.1
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]20.7
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]3.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1.arkadaşlar 3. haftanın 1.si geçen haftaki kaçamaklarını büyük bi emekle telafi eden NESLİ.... tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi cesmi naz.yediği böreklerin cezası bu da ona..haftaya daha azimli ve kaçamağı az olan bi cesmi bekliyoruz ona göre...
3.cimen ve narin sizleri ayrı tebrik ediyorum.. kilonuza göre çok güzel kaybınız olmuş
4.duygucum canını hiç sıkmahepsi reglden dolayı..haftaya dehşet bi biçimde döneceğinden eminim..
5. FDM,POMO,NESLİ,CESMİ,ZEYCA başlayalı nerdeyse 3 hafta oldu ve bizim verdiğimiz rakamlar çok da iç açıcı değil.. özellikle kilosu dah fazla olan arkadaşların daha fazla vermesi gerekiyordu.. yediklerimizde zaten sıkıntı yok. ihtiyacımız olan tekşey daha fazla spor. lütfen haftaya listeye gramları değil de kilogramları ekleyelim..başaracağımıza inanıyorum.....

kızlar genel itibari ile güzel bi haftamız oldu.. mkotivasyonumuzun daha da artması dileğiyle..iyi haftalar....

ya yapıyorum herseyı. ama format uygun degıl dıyor ekledıgımde. dur yıne deneyecegım. sınır oldum artık ya. evet kendım yapmak ıstıyorum zaten.

ya bır kere kıloyu sacma sapan gosterıyor anlamadım gıttı ya offff

gunaydin kizlar dun bizde piknige gittik cok guzel bir gun gecirdik kacamak olarak sadece minicik bir parca hashasli ekmekten yedim keske onuda yemeseydim daha cok giderdi sanirim.. bende nesli arkadasimizi tebrik ediyorum guzel kilo vermis, ayrica kilo veren tum arkadaslarida tebrik ediyorum.. sevgili rakibem duyfer sakin canin sikma haftaya sen beni kesin gecersin bundan cok eminim canim benimm

sabah
2 adet biskuvili ekmek
1 kk peynir

ara
2 hurma
1 incir
1kivi

ogle
2 kofte yagsiz kizartacam
1 pors. tarhana corbasi

Fdm ellerine sağlık canım, yazdıklarına kesinlikle katılıyorum, yediğimiz içtiğimiz ortada herşeyi yazıyoruz zaten, spor çok büyük etken. Bu hafta herkes kilo vermiş (Duygu seninki sayılmaz canım) en azından, bu da ekstra motive edici. Ben şimdi yemeğe çıkıyorum, görüşmek üzere..

fdm ellerıne saglık. gelecek hafta hepımız daha ıyı oluruz ınsallah. ben bu haftamdan memnunum. ılk haftam 1,5 verdım, ıkıncı hafta vermedım ve hatta 800 gram alarak basladım gecen haftaya yanı 109,30 olmustum ama bu hafta cok basarılı oldugumu dusunuyorum 1,70 kılo verdım totalde gecen hafta. 107,60 olmustum bugun. ve orta haftayı seyahatten dolayı bozdugumu dusunursem, her hafta 1,5-2 kılo arası vermem mumkun gorunuyor inş.

fdm ellerine sağlık canım.şimdi soruyorum sizleree;
hafta sonu annemlere gittim sıfır kaçamak(onlarda şokta)
babamın doğumgünüydü pasta aldım 2 çatal yedim oda babamı kırmamak için
2 çatal pastadışında 0 kaçamak
geçenhaftadaki temizliği biliyorsunuz
nerdiyse hergün spor
yediklerimi okudunuzzz
sonuç +700 gr resmen şişliği hissediyorum yapabilceğim hiç birşey yok regl değelendirmek dışındaa

sebebini bildiğimiçin motivasyonum yine üst düzeydeee
kg verenleri kutluyorum özellikle nesli seni devamını diliyorum

duygu kaçarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…