Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

canım hiç canını sıkma.. ben geçen hafta regl olmadığım halde sıfır kaçamak ve o kadar sporla kilo almıştım.. eminim sen haftaya çok güzel sonuçlarla geleceksin..
 

ya duygu ben ıyıce korkar oldum. senın temızlık, beslenme ve sporu bılıyoruz ona ragmen +700 oldu. ben temmuz ayında regl oldum sımdı dıyelım kı 15 gun sonra regl olacagım. ben ALLAH bılır nekadar kılo alacagım ya :))))))) neden kılo alıyoruz ayrıca onu da anlamıs degılım.
 
valla değerlendirebilirsen gerçekten haftaya çok daha güzel kilo vermiş olursun canım ama hem vücudun su tutması hem de tatlı krizleri bizi engelleyebiliyor

ben sana özelden yazzamıyorum yeniyim die ama 15 gün olduuu nasıl kilo bildirecem sans
 
avatarımı degıstırdım bu kadının guzellıgınden feyz almak ıcın. :)))) gozlerıne bayılıyorum bu kadının.
 
ara

10 leblebi 2 kayısı 1 cev,z
500ml su

öğlen:

yemek öncesi 500 ml daha su

2 kasık yagsız pırınc pılavı
5 kasık kuru fasulye
1 kasık domates salatalık sogus salata
 
dün den beri hiçbirşey yememiştim çünkü midem çok bulanıyordu kahvaltıda yapamadım..
2 bardak şekerli ıhlamur içtim
öğlende kepek ekmeği arasına 2 dilim tost yaptım yağsız midemi biraz bastırdı:)
 

Duygucum bu dönemde +700 gram bence çok iyi, ben ez az 1, bazen 2 kg alıyorum, adet dönemi bitince de aynen eski kiloma dönüyorum. Muhtemelen sen de bittikten sonra tartıda azalma göreceksin. Ben bu hafta iyi spor yaptım, yoksa yediklerim de iyiydi. Bugün yüzmeye gideceğim, bir kaç gün içinde gidemem, bugünü değerlendireyim dedim.
 
Kızlar, bugün okulun ilk günü olduğu için her zaman yemek yediğimiz yer doluydu, mecburen yakınlarda olan bir kebapçıya gittik. Izgara tavuk şiş yedim, yanında da bulgur pilavı, kaçamak olarak ta lavaş :18:. Kilo verip, üstüne hemen kaçamak yapmak hoş görünmüyor biliyorum ama bu öğünlük bir şeydi, akşama dengelerim, söz..
Bu arada cuma günü adımsayarım gelmemişti, bugün geldi, şimdi açıp takacağım hemen:)
 

canım ızgara guzel olmus. tavuk olunca ve adet sınırlı olunca sıkıntı olmuyormus. keske bulgur pılavı yemeseydın madem kı lavaş yedin.

adımsayarın hayırlı olsun, ben hıc cıkarmıyorum sadece evdeyken unutuyorum ama gun boyu hep takıyorum. cok motıve edıyor ınsanı. mesela ben yemekten sonra cok sıskınlık hıssettım anladım kı mıdem kuculmus. cunku bugun 5 kasık kadarki yemegim. ve fazla geldı herzaman 4 kasık oluyordu. hemen fabrıkamızın etrafında ıkı tur yaptım. hızlı yurudum hıc durmadan.

1400 adım = 70 kalori yakmısım.

ogle yemegım : 5 kasık kuru fasulyei 2 kasık yagsız pırınc pılavı ( ahcı hıc yapmazdı sankı ınadına yapar gıbı buaralar pirinc pılavı yapıyor. depoda pırınc mı kaldı ne :)))))) 1 kasık domates salatalık sogus salata yedım. ama cok sıstım soda ıcıyorum sımdı sade soda.
 

Senin menü güzel olmuş, ben lavaş yemesem iyiydi de oldu bir kere, akşamüstü yüzmeye gideceğim, çok kalori harcanıyor yüzünce, telafi etmiş olurum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…