- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.681
canım hiç canını sıkma.. ben geçen hafta regl olmadığım halde sıfır kaçamak ve o kadar sporla kilo almıştım.. eminim sen haftaya çok güzel sonuçlarla geleceksin..fdm ellerine sağlık canım.şimdi soruyorum sizleree;
hafta sonu annemlere gittim sıfır kaçamak(onlarda şokta)
babamın doğumgünüydü pasta aldım 2 çatal yedim oda babamı kırmamak için
2 çatal pastadışında 0 kaçamak
geçenhaftadaki temizliği biliyorsunuz
nerdiyse hergün spor
yediklerimi okudunuzzz
sonuç +700 gr resmen şişliği hissediyorum yapabilceğim hiç birşey yok regl değelendirmek dışındaa
sebebini bildiğimiçin motivasyonum yine üst düzeydeee
kg verenleri kutluyorum özellikle nesli seni devamını diliyorum
duygu kaçarrrr....
fdm ellerine sağlık canım.şimdi soruyorum sizleree;
nerdiyse hergün spor
yediklerimi okudunuzzz
sonuç +700 gr resmen şişliği hissediyorum yapabilceğim hiç birşey yok regl değelendirmek dışındaa
duygu kaçarrrr....
valla değerlendirebilirsen gerçekten haftaya çok daha güzel kilo vermiş olursun canım ama hem vücudun su tutması hem de tatlı krizleri bizi engelleyebiliyor
kızlar genel itibari ile güzel bi haftamız oldu.. mkotivasyonumuzun daha da artması dileğiyle..iyi haftalar....
nesli,
Weight Loss - Diet Ticker
bak boyle oluyor benım. kıloyu yanlıs gosterıyor. kaldı kı ekledıgımde de dogru format degıl yazıyor
fdm ellerine sağlık canım.şimdi soruyorum sizleree;
nerdiyse hergün spor
yediklerimi okudunuzzz
duygu kaçarrrr....
Muhtemelen birimden olabilir, SI birim sistemine çevir. Pounds yazan yerin yanında "Use metric units" yazıyor ona tıkla.
yaptım canım onları. evet bastan yapabılırız cok sagol. dur deneyeyım bastan.
Kızlar, bugün okulun ilk günü olduğu için her zaman yemek yediğimiz yer doluydu, mecburen yakınlarda olan bir kebapçıya gittik. Izgara tavuk şiş yedim, yanında da bulgur pilavı, kaçamak olarak ta lavaş :18:. Kilo verip, üstüne hemen kaçamak yapmak hoş görünmüyor biliyorum ama bu öğünlük bir şeydi, akşama dengelerim, söz..
Bu arada cuma günü adımsayarım gelmemişti, bugün geldi, şimdi açıp takacağım hemen:)
canım ızgara guzel olmus. tavuk olunca ve adet sınırlı olunca sıkıntı olmuyormus. keske bulgur pılavı yemeseydın madem kı lavaş yedin.
adımsayarın hayırlı olsun, ben hıc cıkarmıyorum sadece evdeyken unutuyorum ama gun boyu hep takıyorum. cok motıve edıyor ınsanı. mesela ben yemekten sonra cok sıskınlık hıssettım anladım kı mıdem kuculmus. cunku bugun 5 kasık kadarki yemegim. ve fazla geldı herzaman 4 kasık oluyordu. hemen fabrıkamızın etrafında ıkı tur yaptım. hızlı yurudum hıc durmadan.
1400 adım = 70 kalori yakmısım.
ogle yemegım : 5 kasık kuru fasulyei 2 kasık yagsız pırınc pılavı ( ahcı hıc yapmazdı sankı ınadına yapar gıbı buaralar pirinc pılavı yapıyor. depoda pırınc mı kaldı ne :)))))) 1 kasık domates salatalık sogus salata yedım. ama cok sıstım soda ıcıyorum sımdı sade soda.
Kendi sayfana mı giriyorsun, sıfırdan mı hazırlıyorsun?
sıfırdan hazırlıyorum. benım suankını kızlar hazırlayıp lınk vermıstı bana sadece
Senin menü güzel olmuş, ben lavaş yemesem iyiydi de oldu bir kere, akşamüstü yüzmeye gideceğim, çok kalori harcanıyor yüzünce, telafi etmiş olurum.
Tamam canım, hangi aşamadasın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?