- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.701
msn mı eklesek, bana daha rahat tarıf edebılmen ıcın ? cunku ben tamamen uyuyorum orda yazanlara ve sıtedekı tarıflere. bır sorun var ama ne anlamadım
bende msn yok ki! sen orada hazırladığın çizelgeyi görüyor musun? o olmuş oluyor mu, yoksa orada da problem var mı?
fdm ellerine saglık canım süper olmuş liste
nesliiii tebrikler canım herhafta böyle uçsun gitsin kilolar inşallah
duygucum bence regliden ziyade çok spor yapıyorsunyaa kaslar şişmiş olabilir eminimki haftaya fazlasıyla mükafatını göreceksin bu emeklerinin moral bozmak yok
ve tüm arkadaşlar aynen bu motivasyonumuzu bozmuyoruz ve tam gaz devam ediyoruzzz
bende msn yok ki! sen orada hazırladığın çizelgeyi görüyor musun? o olmuş oluyor mu, yoksa orada da problem var mı?
weight change dıye yapıyordum ya benım cızelgem var ya normalde, oyuzden sımdı degıstırmem gerekır sanıyorum ama hata yapmısım. senın dedıgını yapınca kılo normal cıktı. dur devam edıyorum :)))))))
Weight Loss - Diet Ticker
ya boyle yaptım en son. bb code yazan yerdekı lınkı de http den png yere kadar kopyalyıp yapıstırıyorum cızelge bolumume. ama dogru format degıl dıyor
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wRdHCEL/weight.png
bunu yapıştıracaksın.
Tamam canım, ondan öyle oluyormuş demek, boyunu da gir istersen aşağıya, hem bmi değerini de göstermiş olur.
bb code yazandan değil de html yazandan yapacaksın canım. O zaman olur.
nesli boyu da gırdım herseyı yaptım bm cıkıyor sorun yok. su ankı sorun,
1. dogru format degıl dıyor
2. 110 kılo ıle basladım onu gostermıyor
cızelgemı sıfırdan emızledım cızelge bolumunden, yenıdne yazıyorum yıne olmuyor.
ya bb code dıye yazmıslar tarıfte. demekkı oyuzden olmuyordu. kızlar anlatmıs forumda. bb code dıye yazmıslar
Ben html yaparsan olur diye düşünüyorum.
Yok çizelgen olmuş aslında, 110 kiloyu gösteriyor ama yer kısıtlı, verilen kilo henüz az, ondan yokmuş gibi görünüyor. İstersen hedefi büyüt biraz, 55 uzak bir hedef ya, daha yüksek bir şey yaz, sonra değiştirirsin verdikçe. Böylece başlangıç kilon da görülür. Bir de dediğim gibi bbcode yazan yerden değil html yazan yerden keseceksin.
tebrikler, olmuş, görünüyor. Hedefini 55 değil de 80 falan yaparsan daha rahat görünür başlangıç kilon.
evet canım html yapınca oldu. ama benım bu hedefım kı yaza kadar. 80 mı yapayım ozaman gorunebılmesı ıcın ? benım ılk hedef bayram 100, ıkıncı hedef 80 aralık sonu ıcın. ozaman yılsonunu dıkkate alıp, 80 yapayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?