Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

msn mı eklesek, bana daha rahat tarıf edebılmen ıcın ? cunku ben tamamen uyuyorum orda yazanlara ve sıtedekı tarıflere. bır sorun var ama ne anlamadım

bende msn yok ki! sen orada hazırladığın çizelgeyi görüyor musun? o olmuş oluyor mu, yoksa orada da problem var mı?

fdm ellerine saglık canım süper olmuş liste

nesliiii tebrikler canım herhafta böyle uçsun gitsin kilolar inşallah

duygucum bence regliden ziyade çok spor yapıyorsunyaa kaslar şişmiş olabilir eminimki haftaya fazlasıyla mükafatını göreceksin bu emeklerinin moral bozmak yok

ve tüm arkadaşlar aynen bu motivasyonumuzu bozmuyoruz ve tam gaz devam ediyoruzzz

bende msn yok ki! sen orada hazırladığın çizelgeyi görüyor musun? o olmuş oluyor mu, yoksa orada da problem var mı?

İlk sayfada kendin bir pin yazıyorsun, sonra altındaki Privacy kısmı "public" olarak kalıyor. Onun altında Track bölümü var, onu "weight" olarak seçiyorsun.

Teşekkürler canım, seni de tebrik ederim, gayet güzel vermişsin.

bu hafta bikaç kaçamagıma regli durumuma ve kortizon ignesi vurulmama göre çok iyi gitti bende şaşkınım hatta 100 gr daha gitmiştide dünkü kahvaltı davetinde almışım herhalde aslında 65.200 düm cumartesi sabahı .herneyse bunada bin şükür aylardır kıtlıktan çıkmış gibi yiyordum.sanırım hastalıktan dolayı birazda bukadar kilo kaybı.bu hafta bakalım nasıl olacak.kızlar sizlerin sayesinde motive oldum hepinize çoookk teşekkür ederim duygucum özellikle senin uyarıların beni kendime getirdi iyiki varsınız kızlar iyiki bulmuşum sizi

weight change dıye yapıyordum ya benım cızelgem var ya normalde, oyuzden sımdı degıstırmem gerekır sanıyorum ama hata yapmısım. senın dedıgını yapınca kılo normal cıktı. dur devam edıyorum :)))))))

weight change dıye yapıyordum ya benım cızelgem var ya normalde, oyuzden sımdı degıstırmem gerekır sanıyorum ama hata yapmısım. senın dedıgını yapınca kılo normal cıktı. dur devam edıyorum :)))))))

Tamam canım, ondan öyle oluyormuş demek, boyunu da gir istersen aşağıya, hem bmi değerini de göstermiş olur.

Tamam canım, ondan öyle oluyormuş demek, boyunu da gir istersen aşağıya, hem bmi değerini de göstermiş olur.

nesli boyu da gırdım herseyı yaptım bm cıkıyor sorun yok. su ankı sorun,

1. dogru format degıl dıyor
2. 110 kılo ıle basladım onu gostermıyor

cızelgemı sıfırdan emızledım cızelge bolumunden, yenıdne yazıyorum yıne olmuyor.

Yok çizelgen olmuş aslında, 110 kiloyu gösteriyor ama yer kısıtlı, verilen kilo henüz az, ondan yokmuş gibi görünüyor. İstersen hedefi büyüt biraz, 55 uzak bir hedef ya, daha yüksek bir şey yaz, sonra değiştirirsin verdikçe. Böylece başlangıç kilon da görülür. Bir de dediğim gibi bbcode yazan yerden değil html yazan yerden keseceksin.

evet canım html yapınca oldu. ama benım bu hedefım kı yaza kadar. 80 mı yapayım ozaman gorunebılmesı ıcın ? benım ılk hedef bayram 100, ıkıncı hedef 80 aralık sonu ıcın. ozaman yılsonunu dıkkate alıp, 80 yapayım mı ?

tebrikler, olmuş, görünüyor. Hedefini 55 değil de 80 falan yaparsan daha rahat görünür başlangıç kilon.

ben tan 80den bahsederken, sen de aynısını yazmıssın, habersız sekılde :)

cok sagol ya valla delı oldum bugun. ugrasmaktan. cok cok ıyı oldu ogrettın cok sagol

Ben ilk hedefimi koydum 65 olarak, istersen 100 koy sen, hem yaklaştıkça insan daha mutlu oluyor:)) 100 hedefini tutturmaya az kalınca da seksen yaparsın.

fdm canım benim başlangıç kilomu 86 kilo olarak listeye yazma lütfen. benim sizinle başladıgım kilom 67.400 dü 86 benim kkya ilk zayıflamaya başladıgım kiloydu sen başlangıç kilomu 67.400 al lütfen bidahaki listede yada bu listede değiştirmek istersen değiştirirsin 2 haftadır kilomu bildiriyorum toplam 2.100 gr. vermişim 2 haftada

başlangıç kilo :67.400

geçen hafta: 66.100

bu hafta :65.300

bu hafta giden kilo :800 gr.

toplamda giden kilo 2.100 gr canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…