- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.721
ben tan 80den bahsederken, sen de aynısını yazmıssın, habersız sekılde :)
cok sagol ya valla delı oldum bugun. ugrasmaktan. cok cok ıyı oldu ogrettın cok sagol
Ben ilk hedefimi koydum 65 olarak, istersen 100 koy sen, hem yaklaştıkça insan daha mutlu oluyor:)) 100 hedefini tutturmaya az kalınca da seksen yaparsın.
Ne demek, insan bir yerde takıldı mı olmuyor, çözüldü sorun, artık her kilo verdiğinde kendin değiştirirsin keyifle.
yok ben 100 yazmayayım, ben bıraz garıbım bu konuda. hedefım nekadar zor olursa, okadar hırslanıyorum. o 55 rakamını gormek benı kamcılıyor. sırf 110 kılo ıle basladıgım gorulsun dıye 80 yaptım sımdı. yoksa bana kalsa yapmam, 55 bırakırdım :))))))
Haklısın canım, bak hırs yapmak için bir sebep, 110'un 0'ı yarım görünüyor, bu hafta da 1,5-2 kg verirsen tam görünür
ya pc kullanıyorum sureklı, excel word power poınt bılırım. ıngılızce desen cok super olmasa da ıyıyımdır yanı. ıkı yabancı dılım var ama acele ettıgım ıcın mıdır dıkkatımı mı veremedım bır de bb code benı yanılttı derken yapamadım ve sınır oldum
nesli bızım ılk topıgın adı nasıldı ya ? ben oraya lınk vermıstım duygu ıcın. kosu bandım ıle ılgılı. onu bulmam lazım, satıs ıcın ekleyecegım de
O da kurban bayramı diye başlayan birşeydi ama tam hatırlamıyorum ben de.
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[TD]derecesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.3
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]3.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]67.1
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]+700 (R.D.)
[/TD]
[TD]17.2
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]-----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]74.5
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]-1200
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]107.6
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]2.4
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]56
[/TD]
[TD]55.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]1.3
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]85.2
[/TD]
[TD]84.5
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]80.4
[/TD]
[TD]80.3
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]66.1
[/TD]
[TD]65.3
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]20.7
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]3.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 3. haftanın 1.si geçen haftaki kaçamaklarını büyük bi emekle telafi eden NESLİ.... tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi cesmi naz.yediği böreklerin cezası bu da ona..haftaya daha azimli ve kaçamağı az olan bi cesmi bekliyoruz ona göre...
3.cimen ve narin sizleri ayrı tebrik ediyorum.. kilonuza göre çok güzel kaybınız olmuş
4.duygucum canını hiç sıkmahepsi reglden dolayı..haftaya dehşet bi biçimde döneceğinden eminim..
5. FDM,POMO,NESLİ,CESMİ,ZEYCA başlayalı nerdeyse 3 hafta oldu ve bizim verdiğimiz rakamlar çok da iç açıcı değil.. özellikle kilosu dah fazla olan arkadaşların daha fazla vermesi gerekiyordu.. yediklerimizde zaten sıkıntı yok. ihtiyacımız olan tekşey daha fazla spor. lütfen haftaya listeye gramları değil de kilogramları ekleyelim..başaracağımıza inanıyorum.....
ya duygu ben ıyıce korkar oldum. Senın temızlık, beslenme ve sporu bılıyoruz ona ragmen +700 oldu. Ben temmuz ayında regl oldum sımdı dıyelım kı 15 gun sonra regl olacagım. Ben allah bılır nekadar kılo alacagım ya :))))))) neden kılo alıyoruz ayrıca onu da anlamıs degılım.
geçen 1. ydim bu hafta da sonuncu olmuşum iştenormal tabi mızmızlanmaya hakkım yok da işte son günlerim diye olan ziyaretler böle yaptı beni. bu hafta da çok gitmez sanırım. tabi en azından 80 in altına düşmeliyim
bugun ara öğünde 4 tane hurma, 1 adet de ceviz yedim.
öğle yemeginde dışarıdaydık, avuç içi büyüklügünde tavuk, çeyrek domates, çeyrek salatalık, 1 tane de patates kroket yedim.
sonraki ara öğünümde de limonata içtim ( hazır deil ama el yapımıydı. ve çok da şekerli değildi )
şimdi de akşam yemegi yiyecegim.
4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık da makarna yerim. ekmeksiz tabi ki. yanına da pul biberli yoğurt
ankara ya gideyim yüzmeye başlayım benim de kilolarım 2şer 2şer gidecekk
son 1 haftam
canım suni şişkinlik gibi bir şeyy,vucud su topluyor regl bitince 1 kaç gün sonra düzeliyor moral bozulşey değil yani
kızlar destekleriniz için tşkederimmm.
Bugünkü menümm:
Sabah domates,biber,lor peyniri,maydanoz kızarmış bir dilimçavdar ekmeği
öğlen işden güçden yemeği unuttum işim bitince 1 bardak nescafe şekersiz kremasız,biraz süt koydum zencefilli tarçınlı kurabiyem acayiop tok tutuyor
akşam: Evlilik yıldönümünü evde kutlamaya kararverdik köfte patates (tefal actifryda pişirdim yarım kaşık yağda) çiğköfte ,amerikansalatası hepsinden birer tadımlık yanında vişne soda içtik ekmeksizz
bugün biraz yoğun bir yemek tablosu ama en azzararla kapattım böyle özelgünlere çok önem veririm hepinize sevgilerrr
canim bende gecen hafta sadece 400 gram vermistim bu hafta elimden geldikce dikkat ettim ve 900 gram vermisim yani seninde bu hafta super gidecek eminim bundan..
canim uzulme ayrica veremem deme vereceksin verecez gidecek bu kilolar..menune gelince keske kroket ve limonata olmasaydi diyorum cunku kroket sirf yag zaten limonatan ise az sekerli olsa bile seker sekerdir unutma zararlarini biliyoruzaksam menun bence gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?