Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kahvaltım
1 kb peynir
4 zeytin
5 parça tere
1 dilim kepek ekmeği
1 çay
iyi gidiyoruz haddi bakalım:)
hayır iyi gitmiyorsun kesinlikle çok çok az bunlar.. hiç doyurucu ve besleyici değil... dün söylediklerimi birkez daha yineliyorum.. bukadar az beslenirsen çabuk pes edersin ve kilo verimin belli bir süre sonra durur canım. mevsim sebzelerini eklemelisin başta meüne salatalık ve domates biber gibi.. tok tutuması açısından mutlaka yumurta yemelisin ve ekmeği 2 dilim yemelisin..

Kızlar öğle yemeğinde yine ağır yedim, off yaa, gittiğimiz yerde seçenek te çok yoktu. Dün öğlen, akşam ve bugün öğlen dışarda ve kuru şeyler yemek fena bıktırdı beni. Akşama çorba yapıcam ve sadece onu içeceğim. Bugün yoğurtlu köfte yedim, altındaki pidesini de yedim, zaten pideyi yemesem etini hayatta yiyemezdim, ama gerçekten ağır geldi.

fdm, ben de benzer yıyıyorum. sadece pazar gunu yumurta ve peynır yedım daha bol yesıllık salatalık domates.

bugunkuı sabahıma baktın mı sen ?

tsk ederım anlayısın ve guzel dılegın ıcın. inş bakalım az kaldı sayılır.

nesliciğim, kebap,pide vardı dün de sanırım, bugun de fazla olmus canım ya.

bol yesıl salata ye en ıyısı bugun aksam ve bıraz daha yogurt. bır de aksam spora yuklen ıstersen.

selam kızlar yogunluktan pek gelemedim kusura bakmayın inşallah herkesin keyfi yerindedir.

ben iyileşemedim henüz ilaçların bi kısmını bırakmak zorunda kaldım acayip yan etki yaptılar kaç gündür menüde paylaşamıyorum bu akşam muhakkak yazamaya çalışacagım disiplin oluyor insan menü yazınca

kızlar akşama bezelye yemeği yaptım kaç kaşık yemeliyim bide yanına bulgur pilavı yapacagım ama bezelye yersem bulgur yiyemem galiba ne dersiniz

nesliciğim, kebap,pide vardı dün de sanırım, bugun de fazla olmus canım ya.

bol yesıl salata ye en ıyısı bugun aksam ve bıraz daha yogurt. bır de aksam spora yuklen ıstersen.

Hiç sorma canım yaa, bari sevdiğim şeyler olsa Makarna falan yemiş olsam hiç değilse sonucunda mutlu olurdum Akşama salata da iyi fikir, ben çorba diye düşünmüştüm ama yok yok koca bir kase salata yapayım kendime, üstüne de meyve yiyeyim, midem şenlensin biraz:) Akşam spor yapabilir miyim bilmiyorum, dedim ya ben de adet olucam, fena şişkinlik hissediyorum ve bacaklarım ağrıyor, Leslie 3 mil yapmak istiyorum en azından.

ara:

1 şeftali

öğle yemeğim:

2 adet ızgara köfte
1 domates
1 salatalık
1 kızarmış biber
2 dilim kepek ekmeği

ya kızlar biraz fazla mı olmuş bu öğle yemeğii? :

Son düzenleme:
ara:

1 şeftali

öğle yemeğim:

2 adet ızgara köfte
1 domates
1 salatalık
1 kızarmış biber
2 dilim kepek ekmeği

Nesi fazla bu yemeğin, bunun azı hiç yememek herhalde. Bence gayet güzel bir menü.

ara olarak 500 ml su
ıkı cevız ıkı sayısı

oglen : kızartma patlıcan ve bıber ( tava gıbı olmus ama bıraz kızartılmıs )

ıkı kasık pılav, ıkı kasık donates salatalık maydonoz salata
bır cay bardagı cacık

yemek sonrası, ısyerının etrafında ıkı tur attım durmadan. 915 adım = 43,80 kalorı

ara :
bır yesıl cay. bır hayıt tohumu cay. bır cevız bır ıncır.
500 ml su

bır elma yıyecem 5 gıbı.

fdm, ben de benzer yıyıyorum. sadece pazar gunu yumurta ve peynır yedım daha bol yesıllık salatalık domates.

bugunkuı sabahıma baktın mı sen ?
yok canım sabahki menün gözümden kaçmıştır ama sence de çok çok az değil mi bunlar.. hatırlarsan sana da söylemiştim çok az yemeyin diye..ben yumurtayı her sabah yerim ve mutlaka ekmeği 2 dilim yerim..hatta oldu mu menemen de yerim..gün boyu kan şekerinin dengeli olması için sıkı bi kahvaltı şart..hatta yeri geliyor bal,çikolata bile yiyorum..ama kafi miktarda..yoksa insan bıkıyo ve bi yerden patlak veriyo..

nesli canım öyle durumlarda en iyi yol porsiyonları küçük tutmak.. umarım tüm tabağı yememişsindir..akşama salata yoğurt gibi ya da dediğin gibi hafif bi çorba tercih edebilrsin..

geçmiş olsun canım..zaten artık bi hastalandı mı insan iyileşemiyor.. kendine dikkat et..

kızlar akşama bezelye yemeği yaptım kaç kaşık yemeliyim bide yanına bulgur pilavı yapacagım ama bezelye yersem bulgur yiyemem galiba ne dersiniz
etsizse 2 kepçe yiyebilrisin bence.etliyse 1.5 kepçe ye.. pilavı da pirinçtir muhtemelen 2 yk fazla yeme..yanına yoğurt da ekle.. güzel olur..afiyet olsun şimdiden

ara:

1 şeftali

öğle yemeğim:

2 adet ızgara köfte
1 domates
1 salatalık
1 kızarmış biber
2 dilim kepek ekmeği

ohh elizano.. sonunda midene doğru düzgün bişeyler girmiş.. bak ne güzel işte..ama biberi kızarmış tercih etmemeliydin.. diyette yediklerinden ziyade pişirme şekilleri de önemli..sonuçta kafi miktarde herşeyi yemeye çalışıyoruz ama kızartma,tatlandırılmış şekerli ürünlerden uzak durmaya çalışıyoruz..

ya sorma ben nasıl severım kebaplar falan. adana da buyudum. adana,antep, o mutfakları cok severım ıste kofteler, kebaplar falan.

ben salata yapıyorum oglen cok yedıysem. ılk hafta oglen kacırmıstım, ozaman aksam koca kase salata yedım, ustune de bızım yoresel bır peynırımız var ondan koymustum. cok super olmustu. corbadan daha cok tutar hem de daha saglıklı yesıllık. canım gucun yoksa spor yapma, yarın ıkı kat spor yaparsın.

pomo canım patlıcan ve biberden ne kadar yedin?????.. bi de elizonayla aynı yerde mi çalışıyorsunuz yoksa o da kızarmış biber yemiş öğleyin

kızlar dün apartmandan komşularla yürüdük gayet hızlı tempoda..inş her gün yapmayı düşünüyoruz..böylece kurbana kadar olan 5 haftada en az 4 kilo hedefime baya yaklaşmayı planlıyorum..

ben ama her gun oyle beslenıyorum. sadece bırkez falan corn flakes ıle yaptıgım da oldu ama onun dısında kahvaltım bu sekılde. ac da hıssetmıyorum. evet yolum uzun ama mıdemı kucultmem lazım bılıyorsun, benım kılom ıle sızlerınkı kıyaslanamaz. sızler kadar yememem lazım dıye dusunuyorum. yumurta ve peynır beraber tuketılmemelı denıldı ve ben pazar ve haftda bır ekstra gun daha oyle yapıyorum sadece. ekmegım de ıkı dılımdendı ustelık. tost yaptım. cıkolata hıc yemedım 3 haftadır. sadece 3 kez dondurma yedım bu 3 hafta ıcınde. balı da bır cay kasıgı alıyorum sabahları, sırkelı suyun ıcınde. zaten bal tek yıyemem hıc sevmem

pomo canım patlıcan ve biberden ne kadar yedin?????.. bi de elizonayla aynı yerde mi çalışıyorsunuz yoksa o da kızarmış biber yemiş öğleyin

aaaaaaaa evet yazmamısım onu. ıkı kasıktı yemegım. sadece patlıcan, yesıl bıber ve 10 adet kadar bezelye vardı boyle karısık bır yemektı. kuru bırseydı, sıfır su

yok beraber calısmıyoruz :)))))

canım kilon fazla ama senin vücdunun ihtiyacı olan da çok fazla..bak diyet günlüklerinde erginsena varya ben bi ara onunla 70 kilo topiğindeydim.. bu arkadaş bi ara nerdeyse sadece müsli yiyordu acayip kilo verdi 62ye kadar inmişti hepsi sonra geri almış 85e kadar çıkmış..

kızarmış şeyler yemek zorunda kalırsan yağını peçeteyle çektir.. böylece vücuduna girecek yağı en aza indirmiş oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…