merhaba arkadaşlar , gelecekse son durumunu yaz demişte şuan yazacak birşey yok :)
kadın da tam olarak 3. ayım bitti bugün yarın adet olacağım , hamile değilim ,
adetim olup bitince yine gideceğim kadına , beklemekten başka çarem yok
nasip
merhaba arkadaşlar , gelecekse son durumunu yaz demişte şuan yazacak birşey yok :)
nasip
nasip
Mrb önerin için TSK ederim Allah razı olsun. Biz esimle topigi okuduk ikra olumlu sonuc almış sen de 4. Aydır gidiyorsun Rabbim inşallah tez zamanda verir. Esimle en az6 ay deneyelim branca yi olmazsa normal tedaviye aşılama ile başlayalım demiştik ancak herdem ablaya da gidilebilir mı acaba dedik söyle yapalım sen herdem abladan biz de brancadan tedavi yoluna bakalım hangimiz olumlu sonuc alırsa digeri eğer olmamışsa öbürünün yöntemini denesin. Ben dediğin gibi uçakla gelip gunubirlik araç kiralayip herdem ablaya uğrayıp sonra donebilirim benim bas kalfam ercisli o bize refakat edecek tercümanlik yapacak birilerini ayarlayabilir. Ama iste dediğim gibi biz 6 ay brancayi deneriz olmazsa sen de gebe kalmış olursan geliriz Allah in izniyle. Tersi olursa da yani ben brancayla gebe kalırsam sen de gebe kalmamış olursan ve istersen sana brancayi temin ederim merak etme. Ne olur dua et! Abdülkadir geylani hazretleri diyor ki: benim için bütün sebepler sükut etti bütün kapılar yüzüme kapandı Sen kimsesizlerin kimsesi sığınacak bir yeri olmayanların yegane melceisin. Ne olur benim de derdimin dermanını ver! Yani bizim aslında en büyük umudumuz duamız! Hayırlı gunlerhastanekorkagi .!.:canım forum kürt hekim topiği var orayı takip et olurmu belki yolun doğuya düşerse ugrarsın ,sebebsiz infertilite genelde tedavi cevap vermiyor , biraz da koca karı ilaçlarını dene, gerçi ben saraçoğlunun kürünü falan denedim olmadı şimdi burdaki hekim kadına gidiyorum topiğe bir bak olurmu sağlıkla kal herşey gönlünce olsun
Mrb önerin için TSK ederim Allah razı olsun. Biz esimle topigi okuduk ikra olumlu sonuc almış sen de 4. Aydır gidiyorsun Rabbim inşallah tez zamanda verir. Esimle en az6 ay deneyelim branca yi olmazsa normal tedaviye aşılama ile başlayalım demiştik ancak herdem ablaya da gidilebilir mı acaba dedik söyle yapalım sen herdem abladan biz de brancadan tedavi yoluna bakalım hangimiz olumlu sonuc alırsa digeri eğer olmamışsa öbürünün yöntemini denesin. Ben dediğin gibi uçakla gelip gunubirlik araç kiralayip herdem ablaya uğrayıp sonra donebilirim benim bas kalfam ercisli o bize refakat edecek tercümanlik yapacak birilerini ayarlayabilir. Ama iste dediğim gibi biz 6 ay brancayi deneriz olmazsa sen de gebe kalmış olursan geliriz Allah in izniyle. Tersi olursa da yani ben brancayla gebe kalırsam sen de gebe kalmamış olursan ve istersen sana brancayi temin ederim merak etme. Ne olur dua et! Abdülkadir geylani hazretleri diyor ki: benim için bütün sebepler sükut etti bütün kapılar yüzüme kapandı Sen kimsesizlerin kimsesi sığınacak bir yeri olmayanların yegane melceisin. Ne olur benim de derdimin dermanını ver! Yani bizim aslında en büyük umudumuz duamız! Hayırlı gunler
Canim ben ozelden yazamiyorum yarin yuksek lisans sunumum var ona calisiyorum haril haril bana ozelden mail adresini yollarsan sana yarin mail atarim faceten goruselim diycem ama ben kapattim 3 yil once bekliyorum Allah a emanet ol
Mrb önerin için TSK ederim Allah razı olsun. Biz esimle topigi okuduk ikra olumlu sonuc almış sen de 4. Aydır gidiyorsun Rabbim inşallah tez zamanda verir. Esimle en az6 ay deneyelim branca yi olmazsa normal tedaviye aşılama ile başlayalım demiştik ancak herdem ablaya da gidilebilir mı acaba dedik söyle yapalım sen herdem abladan biz de brancadan tedavi yoluna bakalım hangimiz olumlu sonuc alırsa digeri eğer olmamışsa öbürünün yöntemini denesin. Ben dediğin gibi uçakla gelip gunubirlik araç kiralayip herdem ablaya uğrayıp sonra donebilirim benim bas kalfam ercisli o bize refakat edecek tercümanlik yapacak birilerini ayarlayabilir. Ama iste dediğim gibi biz 6 ay brancayi deneriz olmazsa sen de gebe kalmış olursan geliriz Allah in izniyle. Tersi olursa da yani ben brancayla gebe kalırsam sen de gebe kalmamış olursan ve istersen sana brancayi temin ederim merak etme. Ne olur dua et! Abdülkadir geylani hazretleri diyor ki: benim için bütün sebepler sükut etti bütün kapılar yüzüme kapandı Sen kimsesizlerin kimsesi sığınacak bir yeri olmayanların yegane melceisin. Ne olur benim de derdimin dermanını ver! Yani bizim aslında en büyük umudumuz duamız! Hayırlı gunler
Bizim tayinimiz 1ay önce Van in bir ilçesine çıktı .ben de 3yildir cocuk istiyorum olmuyor ilk cocuğum hemen olmuştu oysa.gecen hafta rahim filmi çektirdim bir kanal tikali dediler . Sevgili ikra benim özelden yazma şansım yok bana tel No yollarsan çok mutlu olurum
Senin tel No..eger bir sakıncası yoksa tabii...kadınınmı benimmi anlamadım
brancayla vakit kaybı olur gitmekle çok şey kazanırsın ama ne kaybedersinki
Kesinlikle sana katılıyorum İkra bende 3 şişe var kullandımda ama faydası olmadı
Gelmek için çareler arıyorum off keşke doğuda oturaydım bende diyesim geliyor.
Ben bu ay gelmeye karar verdim aslında ama binlira tuttu sadece uçak araba kirası filan var birde inşallah ayarlamaya çalışıcam öyle gelicem.
Hayırlısı olsun.Canım senin kızçen nasıl iyidir inşallah ne kadarlık oldu?
Bu arada Herdemin numarası var bendede..Gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz hatta araba kiralar gideriz ..
Senin tel No..eger bir sakıncası yoksa tabii...
Çok merak ediyorum ama gidemiyorum keske benimle beraber gidecek birisi olsa araba benden gidelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?