- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
hanımlar nasılsınız, benim adetim dün bitti, bugün saatte sabah 5:30 uyanıp ,1,5 saatlik yolculuğun ardından kadına ulaştım :)
herdem abla beni muayene etti kapalı olan sol tarafım açılmış, yumurtaların çalışmaya başlamış dedi
ama rahminin ağzı tam olarak açılmamış dedi, çok az açılmış , allahın işi belki spermler o küçük yerden geçer hamile kalırsın ama çok ümitlenme açılması lazım dedi
sonra bir yağın içine şeker katıp belime masaj yaptı , beni yüz üstü yatırıp, ayağını belime hafifçe basıp mestikler gibi yaptı (sol elimi tutup , sağ ayağıma doğru , sağ elimi tutup sol ayağıma doğru çekiştirdi) yakı yapıştırdı.
kasıklarımıda aynı şekerli yağla ovup her iki kasığımıda yakı yapıştırdı.
8 tane fitil verdi , 3 farklı , 5 aynı , 1 er gün arayla kullanılacak , fitil kullanmadığım günler ilişki olacak
3 fitilde tuzlu suya oturulacak, kasıklarım balla ovulacak
7 gün boyunca soğanlı maydanozlu kür yapılıp içilecek, adet olunca kür tekrarlanacak
adet olunca tekrar gideceğim kadına bu ay için bir defa gitmem yeterli oldu .
gelişmeler böyle hanımlar sevgiyle kalın
oh oh fitillere devam :) canım inşallah iyi gelecek .
soganlı maydanozlu
kürü nasıl yapıcaksın? sen daha önce de yapmışmıydın sogan kürü ?
hanımlar nasılsınız, benim adetim dün bitti, bugün saatte sabah 5:30 uyanıp ,1,5 saatlik yolculuğun ardından kadına ulaştım :)
herdem abla beni muayene etti kapalı olan sol tarafım açılmış, yumurtaların çalışmaya başlamış dedi
ama rahminin ağzı tam olarak açılmamış dedi, çok az açılmış , allahın işi belki spermler o küçük yerden geçer hamile kalırsın ama çok ümitlenme açılması lazım dedi
sonra bir yağın içine şeker katıp belime masaj yaptı , beni yüz üstü yatırıp, ayağını belime hafifçe basıp mestikler gibi yaptı (sol elimi tutup , sağ ayağıma doğru , sağ elimi tutup sol ayağıma doğru çekiştirdi) yakı yapıştırdı.
kasıklarımıda aynı şekerli yağla ovup her iki kasığımıda yakı yapıştırdı.
8 tane fitil verdi , 3 farklı , 5 aynı , 1 er gün arayla kullanılacak , fitil kullanmadığım günler ilişki olacak
3 fitilde tuzlu suya oturulacak, kasıklarım balla ovulacak
7 gün boyunca soğanlı maydanozlu kür yapılıp içilecek, adet olunca kür tekrarlanacak
adet olunca tekrar gideceğim kadına bu ay için bir defa gitmem yeterli oldu .
gelişmeler böyle hanımlar sevgiyle kalın
cnm bendede rahim darlığı ve yapışma var acaba bu soğan kürünü denesemmi..bu ay rahim filmi çekineceğim ondan sonra bu soğanla maydonozu denemek istiyrum bu kadına telefonda durumumuzu anlatsakda yollasa fitilleri falan olmuyomu yaaa(
merhaba, kadın türkçe bilmiyor, kızı türkçe biliyor ama anlaşmak çok zor oluyor
soğan kürü kistler ,iltihap için kullanıyor , uygulamak istersen yinede kullan , nasıl yapıldığı nette yazıyor
kendine ait telefonuda yok kocasını arıyorsun o köyden bir tanıdığı arıyor , o şekilde iletişime geçiyorsun
kadın bakmadan fitil vermez, hem fitilleri bir kere kullanmayla olacak şey değil ,
benim ikinci ayım sürekli gidip gelmek gerekiyor
kadın van -muradiye -gönderme köyünde ,doğuda yaşıyorsan ugra kadına ,profilinde nerde yaşadığını göremedim
cnm saol bilgiler için ben konyada yaşıyorum..benim sıkıntılarım büyük bayağı doğuya hiç gitmedim ben eşiminde işleri çok yoğun götürebileceğini sanmıyorum bakalım artık normal tedaviler deneyeceğiz yine napalım kısmet sonuç alırızda başka şeylere gerek kalmaz inş...
anladım hayırlısı , bizimkide tesadüf burda olmasam bende gidemem, yani dışardan gelmek çok zor bir kere gelmeyle olacak şey değil zaten 3-4 ay gitmek gerek yani ondan sonra olmasını beklemek gerek inan biz burda gitmek çok zorlanıyoruz 1,5 saat yol bazı arkadaşlar yakın geliyor ama bilmiyorum sabahın 5 :30 uyan git gel eşim izin alıyor falan bekleyelim bakalım hayırlısı takipte kal sen :)
soğan kürünü bir çok defa yaptım , kadın bana 2 soğan biraz maydanozu 7 bardak suyla kaynat hergün bir bardak iç dedi , ben çeyrek soğan biraz maydanozu günlük kaynatıp içiyorum :) 7 gün içicem , adet oluncada 7 gün içicem :)
kızlar eşim içimin çok yumuşak olduğunu söyledi , soğanlı maydonozlu kürü içtikçe, benden katı katı akıntı geliyor bilginize :)
soğan kürünü bir çok defa yaptım , kadın bana 2 soğan biraz maydanozu 7 bardak suyla kaynat hergün bir bardak iç dedi , ben çeyrek soğan biraz maydanozu günlük kaynatıp içiyorum :) 7 gün içicem , adet oluncada 7 gün içicem :)
canım son durumu yazmamışsın???
canım sende mi burdasın. konunun hepsini okuyamadım. bu fitille hamile kalan var mı??
evet canım arkadasımın konusu
bana söyledi de buraya yazmamış:) takip edenler vardır diye yaz dedimdi :))
sen istanbuldasın dimi? bizim bu kadına gitmemiz imkansız ama eger kadının dedii zamanda hamile kalırsa valla kürt kadına helal olsun dicem
doktorların yapamadıgını yaparsa tüm doktorlara da yazıklar olsun dicem yaniiii
bugün tam 3 tane hamile haberi aldım....
oy anam ooyyy
canım sende mi burdasın. konunun hepsini okuyamadım. bu fitille hamile kalan var mı??
bu kürt hekim sadece bayanlaramı bakıyor arkadaşlar..erkekler içinde yaptığı uyguladığı bir şeyler varmı..birde hangi durumlarda yardımcı oluyor..bilenler cevaplayabilirmi..allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?