Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

oh oh fitillere devam :) canım inşallah iyi gelecek .
soganlı maydanozlu
kürü nasıl yapıcaksın? sen daha önce de yapmışmıydın sogan kürü ?

oh oh fitillere devam :) canım inşallah iyi gelecek .
soganlı maydanozlu
kürü nasıl yapıcaksın? sen daha önce de yapmışmıydın sogan kürü ?

soğan kürünü bir çok defa yaptım , kadın bana 2 soğan biraz maydanozu 7 bardak suyla kaynat hergün bir bardak iç dedi , ben çeyrek soğan biraz maydanozu günlük kaynatıp içiyorum :) 7 gün içicem , adet oluncada 7 gün içicem :)

kızlar eşim içimin çok yumuşak olduğunu söyledi , soğanlı maydonozlu kürü içtikçe, benden katı katı akıntı geliyor bilginize :)

cnm bendede rahim darlığı ve yapışma var acaba bu soğan kürünü denesemmi..bu ay rahim filmi çekineceğim ondan sonra bu soğanla maydonozu denemek istiyrum bu kadına telefonda durumumuzu anlatsakda yollasa fitilleri falan olmuyomu yaaa (

merhaba, kadın türkçe bilmiyor, kızı türkçe biliyor ama anlaşmak çok zor oluyor

soğan kürü kistler ,iltihap için kullanıyor , uygulamak istersen yinede kullan , nasıl yapıldığı nette yazıyor

kendine ait telefonuda yok kocasını arıyorsun o köyden bir tanıdığı arıyor , o şekilde iletişime geçiyorsun

kadın bakmadan fitil vermez, hem fitilleri bir kere kullanmayla olacak şey değil ,

benim ikinci ayım sürekli gidip gelmek gerekiyor

kadın van -muradiye -gönderme köyünde ,doğuda yaşıyorsan ugra kadına ,profilinde nerde yaşadığını göremedim

Son düzenleme:

cnm saol bilgiler için ben konyada yaşıyorum..benim sıkıntılarım büyük bayağı doğuya hiç gitmedim ben eşiminde işleri çok yoğun götürebileceğini sanmıyorum bakalım artık normal tedaviler deneyeceğiz yine napalım kısmet sonuç alırızda başka şeylere gerek kalmaz inş...

anladım hayırlısı , bizimkide tesadüf burda olmasam bende gidemem, yani dışardan gelmek çok zor bir kere gelmeyle olacak şey değil zaten 3-4 ay gitmek gerek yani ondan sonra olmasını beklemek gerek inan biz burda gitmek çok zorlanıyoruz 1,5 saat yol bazı arkadaşlar yakın geliyor ama bilmiyorum sabahın 5 :30 uyan git gel eşim izin alıyor falan bekleyelim bakalım hayırlısı takipte kal sen :)

Son düzenleme:
Dışardan gelmek isteyen arkadaşlar size yardımcı olamayacağım için üzgünüm ,

sonuçta burası doğu , ayrıca herkesi sadece topikten tanıyorum.

Eşim bu konuda kaygılı kimsenin vebali alamayız diyor.

üzgünüm adres belli zaten , ayrıca dışardan gelenlerin 3-4 ay sürekli gelebileceklerine sanmıyorum , tabi siz bilirsiniz sonuçta birkaç sonra buraya kış gelir onun için lütfen beni anlayın :) sağlıkla kalın

Van - muradiye -gönderme köyü - kadının adı herdem , van merkezden köye varış mesafesi 1,5 saat genel olarak yol asfalt ve düzgün köyde korucu köyü yine dikkatli olmakta fayda var ,köye varınca , karakola gider sorarsınız

sağlıkla kalın

Son düzenleme:

takipteyim tatlım merak etme umarım bebeğine kavuşursun sağlıklı sıhatli :))

merhaba... bu soğan kürüne nezaman başlanıyor adetin ilk günümü? adetin bitincemi ?

şunu bende yapmak isterim ama sogan kürünü bi kere denemiştim yapamadım..
bende çeyrek doganla maydanozu kaynatıp içeym bari Ramazandan sonra..

hangi gün başlıyosun içmeye .
bide adetin ilk gününden başlayıp mı 7 gün içiyosun bi detaylı yazsana canım

merhaba hanımlar , adet oldum yine gittim kadına , yine fitiller verdi sabırlı ol dedi, sağlıkla kalın

Son düzenleme:
canım sende mi burdasın. konunun hepsini okuyamadım. bu fitille hamile kalan var mı??

evet canım arkadasımın konusu
bana söyledi de buraya yazmamış:) takip edenler vardır diye yaz dedimdi :))

sen istanbuldasın dimi? bizim bu kadına gitmemiz imkansız ama eger kadının dedii zamanda hamile kalırsa valla kürt kadına helal olsun dicem
doktorların yapamadıgını yaparsa tüm doktorlara da yazıklar olsun dicem yaniiii

bugün tam 3 tane hamile haberi aldım....
oy anam ooyyy

aman o haberleri sorma. sağanak şeklinde yağıyor. hafiften bağışıklık kazandım ben :)

bu kürt hekim sadece bayanlaramı bakıyor arkadaşlar..erkekler içinde yaptığı uyguladığı bir şeyler varmı..birde hangi durumlarda yardımcı oluyor..bilenler cevaplayabilirmi..allah yardımcımız olsun..

erkeklere bakıp bakmadığını bilmiyorum canım üzgünüm

seni karnından muayene ettikten sonra ,seni tedavi edebilirim yada edemem diyor , yani durumlar müdahale etmiyor bilmiyorum , bakıp karar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…