Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

ve mutlu son şuan kuzum kucağımda allahım herkese nasip etsin

Canım aldım haberini inşallah mutluluk hiç yakanızı bırakmasın.
Hayırlı evlatlardan olsun kuzumm miss kokulu yavrunu öpüyorum.
Geçmiş olsun senide öpüyorum.
Allah'a emanet olun..

Canım aldım haberini inşallah mutluluk hiç yakanızı bırakmasın.
Hayırlı evlatlardan olsun kuzumm miss kokulu yavrunu öpüyorum.
Geçmiş olsun senide öpüyorum.
Allah'a emanet olun..

amin canım benim dilerim harkese nasip etsin bu duyguyu allahım

hastane korkağı mesajını özelden aldım teşekkür ederim 15 gün kalmam çok zor hem çalışıyorum hem oğlumu bırakamam.

hastanekorkagı msjını özelden aldım.anladım seni canım ve de haklısın da.herşey için teşekkürler.inşallah Allahımda seni bebişine kavuşturur.

canim aslinda bende gitmeyi cok istiyorumda.hani bugun gideyim yarin baksin ilaclarimi alip geri doneyim mantigi biraz zormus dun hastane korkagiyla da gorustum.once bi alt yapiyi kuralim beraber gideriz niye olmasin.

arkadaşlar bende gitmek istiyorum.Nasıl ulaşırız bu ebe kadına beni de bilgilendirirseniz sevirim. Görüşmek ümidiyle.

arkadaşlar hepinizi nasılsınız, hepinizin merakta olduğunu biliyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ; rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ,bu yolda önümüze iyi insanlar çıkarsın.

Bana bu kadının yerini söyleyen HEVÜK'E çok teşekkür ediyorum.

Hepinizi anlıyorum buraya gelmek, bir umutla kadına muayene olmak istiyorsunuz ,haklısınızda , fakat bu bir kere gidip gelmekle olacak şey değil, gelip burda konaklamanız, yada gidip gelmeniz gerekiyor.

Geldiğiniz zamanda size yardımcı olamayacağım için çok üzgünüm , sonuçta burası doğu, köy oldukça uzak, verilen ilaçın size zararı dokunabilir, vucüdün nasıl tepki verirebilir, yolda başınıza birşey gelebilir .Sorumluluk almak istemiyorum

Lütfen konuda bana kızmayın ,darılmayın, ilk okudunuzda kızabilirsiniz ama sakinleşip tekrar okuyun ve kendimce ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz,gittiğim günden bu yana yazmamın nedenide budur . Şimdi mesajımla ilgili yorum yapmamanızı rica ediyorum . sağlıkla sıhatle kalmanızı diliyorum

Van -Muradiye- Gönderme Köyü- Kadının adı Herdem ,köyde herkes akraba kime sorsanız gösterirler

Son düzenleme:
Arkadaşlar kadına ilk gidişim : Karından parmaklarıyla muayene etti, sol tarafın kapalı , ve kist var dedi. rahim filmimde tüplerin açık çıkmıştı, kistim var , adetli değilim , sebebsiz infertil grubundayız. :) o gün bana 7 tane fitiller verdi , Fitiller parmak uzunluğunda ve kalınlığında, Fitiller kuyruk yağı ile yapılıyor , bir tutam koyun kılının üzerine kuyruk yağı bazı otlardan yapılmış ilaç ile sarılı şekilde ,oldukça kötü kokuyor, ve kılları tüyleri görünce insan mikrop kaparmıyım diye düşünmeden edemiyor.

Fitilleri kullanmada çok tereddüt ettim , ama eşim çok ısrar etti , bir tanesi kullandım ,yalnız canım çok yandı ağlayarak kullandım . Adet oldum , yine eşim gidelim diye ısrar etti adetliykende gittim onda bana 7 tane fitil verdi. toplam 14 tane fitil etti.

Nihayetinde fitilleri kullanmaya karar verdik , kullanmaya başladımda , yanlız eşim içime kouyor her seferinde ağlıyorum, içim tahriş oldu , çok fena kaşınıyorum, yinede kullandım 7 tanesini.akıyor kokuyor ve fitiller sabah ,akşam, öğle mutlaka düşüyor ,içimde kalır diye çok korkmuştum

Kullanım şekli : Fitil koyuluyor , tuzlu sıcak suya oturuluyor , her gece kasıklar balla ovuluyor, adet bitiminde farklı ilaçlı fitil , daha sonra ilk verilen 7 fitil , düşünce yenisi koyulmak suretiyle günü birlik kullanılıyor, 2 ikinci ilaçlı fitiller birer gün arayla kullanılarak 1 ay tamamlanıyor ve korunuyorsunuz

İkinci fitllere yani geçtim .

yaşadıklarım bu şekide sizi bilgilendirmeye devam edeceğim , merakta kalmamanız adına yazıyorum sevgiyle sağlıkla kalın :)

selam bu kürt hekimde kim nerde ılk defa duydum ???

merhaba canım
Yanıtladığın için çok teşekkür ederim. Sizi tanıyorum forumlardan.:)
Benim de korkularım aynı.Hiç bilmediğim bir yer oraya gitiğimde nerede kalırım.Malum sebepler insanı ürkütüyor. Ümit işte.İnsan her umuda yapışıyor. Siz sanırım oralı değilsiniz.Vanda kalıp köye gidip gelmek lazım.Benim için en müsait zaman. Tatile girdik.Ne yapıcam düşünüyorum.Hayırlısı.
Senin de allah yardımcın olsun.İnş şifa olur.Allah muradına erdirir.Çektiklerine değer.
Görüşmek ümideyle... Hoşçakalın.....

rica ederim ne demek ,keşke elimden birşey gelseydi çok üzgünüm

hanımlar nasılsınız, benim adetim dün bitti, bugün saatte sabah 5:30 uyanıp ,1,5 saatlik yolculuğun ardından kadına ulaştım :)

herdem abla beni muayene etti kapalı olan sol tarafım açılmış, yumurtaların çalışmaya başlamış dedi

ama rahminin ağzı tam olarak açılmamış dedi, çok az açılmış , allahın işi belki spermler o küçük yerden geçer hamile kalırsın ama çok ümitlenme açılması lazım dedi

sonra bir yağın içine şeker katıp belime masaj yaptı , beni yüz üstü yatırıp, ayağını belime hafifçe basıp mestikler gibi yaptı (sol elimi tutup , sağ ayağıma doğru , sağ elimi tutup sol ayağıma doğru çekiştirdi) yakı yapıştırdı.

kasıklarımıda aynı şekerli yağla ovup her iki kasığımıda yakı yapıştırdı.

8 tane fitil verdi , 3 farklı , 5 aynı , 1 er gün arayla kullanılacak , fitil kullanmadığım günler ilişki olacak

3 fitilde tuzlu suya oturulacak, kasıklarım balla ovulacak

7 gün boyunca soğanlı maydanozlu kür yapılıp içilecek, adet olunca kür tekrarlanacak

adet olunca tekrar gideceğim kadına bu ay için bir defa gitmem yeterli oldu .

gelişmeler böyle hanımlar sevgiyle kalın

Son düzenleme:
Bugün eşimle düşündük de dışardan gelmek isteyenler nasıl gidebilir diye

sabah erken saatlerde Vana uçak var , araba kiralama şirketine , arabayı havaalanına getirin derseniz , uçaktan inip direk

arabaya binip köye 1,5 saatte geçebilirsiniz, sonra kadına muayene olup aynı gün içinde akşam uçağına yetişirsiniz tabi maddi manevi külfetli olur .

kadına bir defa gelmek yeterli , değil ilk başta bir kaç defa görmek istiyor , en az 3 ay gelip gitmeniz lazım

bilginiz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…