ve mutlu son şuan kuzum kucağımda allahım herkese nasip etsin
Canım aldım haberini inşallah mutluluk hiç yakanızı bırakmasın.
Hayırlı evlatlardan olsun kuzumm miss kokulu yavrunu öpüyorum.
Geçmiş olsun senide öpüyorum.
Allah'a emanet olun..
canim aslinda bende gitmeyi cok istiyorumda.hani bugun gideyim yarin baksin ilaclarimi alip geri doneyim mantigi biraz zormus dun hastane korkagiyla da gorustum.once bi alt yapiyi kuralim beraber gideriz niye olmasin.
Arkadaşlar kadına ilk gidişim : Karından parmaklarıyla muayene etti, sol tarafın kapalı , ve kist var dedi. rahim filmimde tüplerin açık çıkmıştı, kistim var , adetli değilim , sebebsiz infertil grubundayız. :) o gün bana 7 tane fitiller verdi , Fitiller parmak uzunluğunda ve kalınlığında, Fitiller kuyruk yağı ile yapılıyor , bir tutam koyun kılının üzerine kuyruk yağı bazı otlardan yapılmış ilaç ile sarılı şekilde ,oldukça kötü kokuyor, ve kılları tüyleri görünce insan mikrop kaparmıyım diye düşünmeden edemiyor.
Fitilleri kullanmada çok tereddüt ettim , ama eşim çok ısrar etti , bir tanesi kullandım ,yalnız canım çok yandı ağlayarak kullandım . Adet oldum , yine eşim gidelim diye ısrar etti adetliykende gittim onda bana 7 tane fitil verdi. toplam 14 tane fitil etti.
Nihayetinde fitilleri kullanmaya karar verdik , kullanmaya başladımda , yanlız eşim içime kouyor her seferinde ağlıyorum, içim tahriş oldu , çok fena kaşınıyorum, yinede kullandım 7 tanesini.akıyor kokuyor ve fitiller sabah ,akşam, öğle mutlaka düşüyor ,içimde kalır diye çok korkmuştum
Kullanım şekli : Fitil koyuluyor , tuzlu sıcak suya oturuluyor , her gece kasıklar balla ovuluyor, adet bitiminde farklı ilaçlı fitil , daha sonra ilk verilen 7 fitil , düşünce yenisi koyulmak suretiyle günü birlik kullanılıyor, 2 ikinci ilaçlı fitiller birer gün arayla kullanılarak 1 ay tamamlanıyor ve korunuyorsunuz
İkinci fitllere yani geçtim .
yaşadıklarım bu şekide sizi bilgilendirmeye devam edeceğim , merakta kalmamanız adına yazıyorum sevgiyle sağlıkla kalın :)
merhaba canım
Yanıtladığın için çok teşekkür ederim. Sizi tanıyorum forumlardan.:)
Benim de korkularım aynı.Hiç bilmediğim bir yer oraya gitiğimde nerede kalırım.Malum sebepler insanı ürkütüyor. Ümit işte.İnsan her umuda yapışıyor. Siz sanırım oralı değilsiniz.Vanda kalıp köye gidip gelmek lazım.Benim için en müsait zaman. Tatile girdik.Ne yapıcam düşünüyorum.Hayırlısı.
Senin de allah yardımcın olsun.İnş şifa olur.Allah muradına erdirir.Çektiklerine değer.
Görüşmek ümideyle... Hoşçakalın.....
rica ederim ne demek ,keşke elimden birşey gelseydi çok üzgünüm
merhaba fitillerimi kullandım bitti ve adet oluyorum ,adet bitiminde kadına gideceğim
canım takipcinim:)inşallah bebişin olur.bu kadında vesilesi olur.sonrada bizlerde umutlanıp gideriz......
merhaba fitillerimi kullandım bitti ve adet oluyorum ,adet bitiminde kadına gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?