canım zaten kadın işin ilmini biliyor ben arkadaşlara kargoyla göndereyim dedim bakmadan vermem dedi eşinde kusur olmadığı müdddetçe bakıyor kadın tedavi ediyor yani özelden telefonunu at bana oraya gidince arayım seni kadınla görüş yalnız kadın türkçe bilmiyor kızıyla anlaşırsın o annesine söyler sana cevap verir
canım beni biliyorsun 2. tüp bebek ten dönüp bu kadında karar kıldım doktorlara göre menepoza giriyordum ama fsh geçen ay 5 çıktı artı tüplerim kapalıydı be yumurtam yok denecek kadar azdı valla kadın ne yapıyor bilmiyorum ama dn soordum ben kadına et aynı ama içindeki ilaçlar farklı dedi hayırlısı olsun bugn adet gnüm ama olmadım inş... hamileyimdirde sizlerede umut ışığı olurum
Bu yolda hep birlikte ilerliyoruz bana tek umut veren 2008 yılında topik açanlara bakıyorum anne olmayı bizler gibi çok isteyenler bu yolda sağlam adımlarla yürümüşler ve çoğunluğunun şu an bebişi var. Biz de bu günleri böyle geçireceğiz, Allahın izni ile ve 3 - 4 yıl sonra bizim açtığımız topikleri okuyanlarda bize bakıp umutlanacak. En önemlisi umutlarımızı yitirmemek, çok uzun ve zahmetli bir yolda ilerliyoruz, asel ve ikra lütfen umutlarınızı yitirmeyin Allahım bizlerinde emeklerini karşılıksız bırakmayacak hayırlısıyla bizleride bebilerimizle kavuşturacak. İkracım seniböyle değil, en kısa sürede böyle görmek dileğiyle...
yeni bir ay yeni fitiller yeni umutlar......
Bu ay hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, sen hamile kalkı arkadan bende başlayayım kullanmaya
fitillerin bi süresi yokmu?ne zamana kadar kullanılıyor?Ben halen regl olamadımgerçi ilacım yarın bitiyor bitince bikaçgün sonra regl olacagmı sölemişti dr.
fitillerin bi süresi yokmu?ne zamana kadar kullanılıyor?Ben halen regl olamadımgerçi ilacım yarın bitiyor bitince bikaçgün sonra regl olacagmı sölemişti dr.
PAMUKSEKERİ sen neler yapıyosun?bahçeci klınigine ne zaman gideceksin?senle ikimiz tek yumurta vernlerdeniz olsunda saglıkla tek den olsun sonuçte hepimiz tek yumurtadan olduk.ikra 2 yumurta vaemişti heralde?ben okudum 18 yumurta veripte hiçbirinin olmadıgını.GÜZEL RABBİM HERŞEY SENİN ELİNDE DAHA FAZLA BEKLETMEDEN VER DİLEYEN HERKESEEEEEEE..
Canım ben ağustosta başarısız bir tedaviden çıktım doktor en az 3 ay bekleyelim dedi, bu arada denemelere devam. İkranın gittiği kadını da bi denemek istiyorum... Bebeğime kavuşmak için daha neler yapacağımı merak ediyorum. Allahım hepimizi bir an evvel bebişlerimize kavuşturur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?