Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

Henüz özel mesaj atamıyorum sen özelden mesaj atabiliyorsan telefon numaranı gönder ben seni arayayıp numaramı da vermiş olurum

canımcım regl olmamışındır inşaallah sanada dua ettim.Ben bugün dr gittim tabi negatif sonucumu kan tahlilinden sonra aldım dr adet gelmesi için ilaç verdi reglin 2.günüde başlamam için klomen verdi daha önce hiç klomen kullanmamıştım sonra nasipse falikül takibi başlayacak.yahu bu klomeni içmem dogru olurmu yani 4 ay önce tüpbebek tedavisinde epey hormon aldım?bitkisel kürlerde geç netice veriyo.yoruluyorum artık bunları düşünmekten aklmdan çıkarabilsem ne güzel olurdu.yumurta rezervi azldıgı içinde telaşlıyım yükümü ve telaşlarımı Allaha havele ediyorum....

karaları bağladım valla ben pes ettim artık yin adet oldum bugün artık çocuk olayını tamamen çıkarıyorum aklımdan yoksa herşeyden nefret eder hale gelecem een önemlisi kendimden

ikracım üzülme bu yolda yalnız degilsin,tabi aklımızdan çıkarmak en güzeli başarabilmek isterdim çünkü hormonlarıda etkiliyor hep aynı şeyi düşünmek beklemek ve hezimete ugramak..stres olmadan tedaviye ve duaya dvm etmek gerek ama eger çok sıkıntı yaptıysan kendine ara ver ozaman.Allaha emanet ol.UMUDUN SOLMASIN.

Bu yolda hep birlikte ilerliyoruz bana tek umut veren 2008 yılında topik açanlara bakıyorum anne olmayı bizler gibi çok isteyenler bu yolda sağlam adımlarla yürümüşler ve çoğunluğunun şu an bebişi var. Biz de bu günleri böyle geçireceğiz, Allahın izni ile ve 3 - 4 yıl sonra bizim açtığımız topikleri okuyanlarda bize bakıp umutlanacak. En önemlisi umutlarımızı yitirmemek, çok uzun ve zahmetli bir yolda ilerliyoruz, asel ve ikra lütfen umutlarınızı yitirmeyin Allahım bizlerinde emeklerini karşılıksız bırakmayacak hayırlısıyla bizleride bebilerimizle kavuşturacak. İkracım seni böyle değil, en kısa sürede böyle görmek dileğiyle...

inş................

pamukşeker haklısın Allahtan umut kesilmez...benim yaşım ilerledigi için telaşlarım var tüpbebek merkezindeki dr.lar önce yaştan dolayı şansın az diyorlar onlar öle sölemelerine ragmen çaba sarfetmem Allah herşeye kadirdir diye tevekkül etmemden ibarettir.Ramazanın 2.haftasından buyana regl görmedim gebe degilim dr.primolut N hapı verdi internette okudugum kadarıyla bu hap regl geciktirme içinmiş dr heralde bu ayı geciştirecek ilacı bi hafta kullanıp bırakacakmışım reg olunca 2.günü klomen verdi sabah ögle akşam içilecek inşaallah hayrını görüüm.

Yar sadık bilir halden,aşık dersini alır gülden,karşılıksız taa derinden sevenlere selam olsun.. Yeşerip sevgi gülşeni.kuşatsın ruhu bedeni BİR GÜL İÇİN.BİN DİKENİ sevenlere selam olsunnn...

Anne olmak...nasıl bi duygu?karnında bebegini taşımak?süt emzirmek?o mucizeligi yaşamak..yaratanın mucizesini izlemek..gerçekten yaşamayan bilmezmi?

fitillerin bi süresi yokmu?ne zamana kadar kullanılıyor?Ben halen regl olamadımgerçi ilacım yarın bitiyor bitince bikaçgün sonra regl olacagmı sölemişti dr.

fitillerin bi süresi yokmu?ne zamana kadar kullanılıyor?Ben halen regl olamadımgerçi ilacım yarın bitiyor bitince bikaçgün sonra regl olacagmı sölemişti dr.

valla çeşitli fitiller canım benim bilmiyorum gözüm kapalı gidiyorum umut işte ama bu ay çok yoğun oldu kanama gnüde fazlaydı saatimi bekliyorum herkesin allahın nasip ettiği saat vardır ognü bekliyorum çaresiz ama 2 aydan olmazsa kendiliğinden laparoskopi ve histereskopi olmayı dşünüyorum

valla çeşitli fitiller canım benim bilmiyorum gözüm kapalı gidiyorum umut işte ama bu ay çok yoğun oldu kanama gnüde fazlaydı saatimi bekliyorum herkesin allahın nasip ettiği saat vardır ognü bekliyorum çaresiz ama 2 aydan olmazsa kendiliğinden laparoskopi ve histereskopi olmayı dşünüyorum

ikracım bence şimdiye kadar histeroskopinin yapılması gerkiyordu rahimde bebek oluşumunu engelliyen bişeyler varsa diger yaptıgın şeyler faydasız olur bence bekleme hem beklemek seni yıpratıyor sanırım?yaptır ne oldugunu ögren.

PAMUKSEKERİ sen neler yapıyosun?bahçeci klınigine ne zaman gideceksin?senle ikimiz tek yumurta vernlerdeniz olsunda saglıkla tek den olsun sonuçte hepimiz tek yumurtadan olduk.ikra 2 yumurta vaemişti heralde?ben okudum 18 yumurta veripte hiçbirinin olmadıgını.GÜZEL RABBİM HERŞEY SENİN ELİNDE DAHA FAZLA BEKLETMEDEN VER DİLEYEN HERKESEEEEEEE..

Canım ben ağustosta başarısız bir tedaviden çıktım doktor en az 3 ay bekleyelim dedi, bu arada denemelere devam. İkranın gittiği kadını da bi denemek istiyorum... Bebeğime kavuşmak için daha neler yapacağımı merak ediyorum. Allahım hepimizi bir an evvel bebişlerimize kavuşturur inşallah...

yazdıgın kadarıyla anladımki zaten çokşey kullanmışın ben bıktım hatta şimdi civanperçemi içmeme gerk üşeniyorum çok içtim.sade omega 3 selenyum ve elevit düzenli alıyorum oda hap oldugu içn kolay geliyor.omega 3 de dha da varya ondan dvmediyorum.ragl olabilsem klomen e kısmetse başlıcam,benim rahim ameliyatlarım ve yaşdan dolayı rezerve azalmış olanların kaliteli olması için çalışıyorum.ıgdırda geçicimi duruyorsunuz yoksa oralımısınız?bazen alışverişe oraya geliyoruz.o fitilleribende istiyorumda nasıl gidecegiz bilmeme arabasız olmaz oda bizde yok,ikraya sorayım tlfda derdimizi anlatsak göndermezmi?eşim kürtce biliyo zaten agrılı.yani kürtce anlaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…