Canım ben ağustosta başarısız bir tedaviden çıktım doktor en az 3 ay bekleyelim dedi, bu arada denemelere devam. İkranın gittiği kadını da bi denemek istiyorum... Bebeğime kavuşmak için daha neler yapacağımı merak ediyorum. Allahım hepimizi bir an evvel bebişlerimize kavuşturur inşallah...
yazdıgın kadarıyla anladımki zaten çokşey kullanmışın ben bıktım hatta şimdi civanperçemi içmem gerk üşeniyorum çok içtim.sade omega 3 selenyum ve elevit düzenli alıyorum oda hap oldugu içn kolay geliyor.omega 3 de dha da varya ondan dvmediyorum.ragl olabilsem klomen e kısmetse başlıcam,benim rahim ameliyatlarım ve yaşdan dolayı rezerve azalmış olanların kaliteli olması için çalışıyorum.ıgdırda geçicimi duruyorsunuz yoksa oralımısınız?bazen alışverişe oraya geliyoruz.o fitilleribende istiyorumda nasıl gidecegiz bilmeme arabasız olmaz oda bizde yok,ikraya sorayım tlfda derdimizi anlatsak göndermezmi?eşim kürtce biliyo zaten agrılı.yani kürtce anlaşırlar.
PAMUKŞEKERİM rüyamda fatıma validemiz hastaymyış bi odada yatıyordu ben onu görmedim ona bir kadın bitkisel ilaç kaynatıyordu soganda attı,bende rüyamdan etkilendim dünsabah sogan kürü yaptım içine maydoanoz ve sarımsak kattım hemen regl oldum ALLAHIN İZNİYLE tabiki bugün 2.günüm.sanda dr lar yumurta ezervi azalmış diyorlarmı?bende özelden msj atamıyorum ikradan nomu alabilirsin veya msn adresimide.Canım biz geçici olarak duruyoruz, 2 yıl kadar daha buradayım Iğdır'a geldiğinde mutlaka beklerim. Ben kürtçe bilmiyorum ama ikra sayesinde kadının kızı ile görüştüm, fitilleri göndermiyormuş, kontrol etmesi gerekiyormuş. Bana sorduğu sorulara cevap verdim yumurtalıkları çalışmıyor, regl olunca gelsin Allahın izni ile olur inşallah dedi. Regl dönemimiz denk gelirse biz giderken senide alırız, zaten ikranın yardımıyla gideceğim çünkü kadının kim olduğunu bilmiyorum. Sen hayırlısıyla regl ol. Ondan sonra bir şekilde ayarlar gideriz. Allah yeterki hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin. Amiiiiiiiiiiiiiinnnn
Beni endişelendiren yumurta rezervinin azalması....ALLAH yardıncımız olsun.dr.bana yine klomen verdi regliyken içtim bitti 7.gün kontrola gittim bişey göremedi falikül yani.2.kutuyu vedi sabah akşam içiyorum perşembe gnü yine kontrolüm var inş netice verir.böle benim gibi ara vermeden 2.gün klomen iiçen varmı acaba?
bugün ikrayı gördüm
Ne güzel görüşebildiniz? Bende ilk fırsatta yanına gidicem, inşallah müsait olur.
pamukshkerim sana özel msj attım hbrn olsun.beni ara.
kan değerim 251.49 arkadaşlar muhteşem bir şekilde geldi mucizem allah herkese nasip etsin
amin kurban olduğum rabbim kimsenin kucağınnı boş bıakmasın allah isteyenn herkese nasip etsin bugün dahada kesinlşti 570 kandeğeri idrardada çıktı ben hala inanamıyorumki rüyadayım sanki
amin kurban olduğum rabbim kimsenin kucağınnı boş bıakmasın allah isteyenn herkese nasip etsin bugün dahada kesinlşti 570 kandeğeri idrardada çıktı ben hala inanamıyorumki rüyadayım sanki
hayırlı olsun inşallah bebeğin sana tutunur kucağına sağlıkla alırsın
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
hayırlı olsun inşallah bebeğin sana tutunur kucağına sağlıkla alırsın
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?