Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

azimle kullandın o fitillri bak ALLAHIN izniyle sonuç aldım bende çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin bebişini kucagna almayı nasip etsin tez günde bizede RABBİM nasip eylesin amiiiiin.

daha geçen ay karaları bağlamıştım ağlamış zırlamıştım evet çok azimli kullandım ve inandım açıkçası sen daha iyi daha yakın biliyosun halimi ablacım alternatif tıpa inanıyordum doktorların menepoza giriyosun demesinden yumurtan yokdemesindenbıkıştı be ablamallah herkese nasip etsin amakolay değilmiş gebelik yemek yiyemiyorum mide bulantısından

konu cok dikkatimi cekti doguda bu tür seyler cok yaygin eski insanlarin bitkilerle baharatlarla yaptiklari karisimlarin bende cok faydali olduguna inaniyorum bir örneginide sende gördüm ikra.

konu basini okuyunca yok artik dedim balikmi iiiyyyy dedim ama sonunu okuyunca inanamadim resmen.
eski kadinlarin gercekten isi bildiklerine inaniyorum eskiden ilacmi doktormu vardi.allahim milyonlarca bitki yaratmis eminimki hepsinin mucizevi etkisi var. bosa varolmamislar.

saglicakla kucagina alirsin insallah bebegini ikra senin adina cokkkk sevindimmm
rabbim isteyen herkesede bu kutsal duyguyu tatdirsin insallah...

canım ne güzel senin adına sevindim ama ben taaa izmirdeyim nasıl ulaşcaz bu kadına..nerde yaşar bu kadın biraz bilgi verebilirmisin

teşekkür ederim canım sağolasın amin konuyu en başından beri okuduysan ben başta güvenemedim hatta asel arkadaşımız biliyor bu ay rahim filmi ve laparoskopi olmayı düşünüyordum allahın ilahi taktiri adet olmadım helal olsun valla kadına başardıya en önemlisi bu benim için

canım ne güzel senin adına sevindim ama ben taaa izmirdeyim nasıl ulaşcaz bu kadına..nerde yaşar bu kadın biraz bilgi verebilirmisin

canım kadın van muradiye ilçesinin gönderme köyü herkes tanır buralarda okadını ismi herdem dir bakmadan fitil de vermiyor versede fitil uzun yola dayanmaz erir araba buzdolabında gidebilir sadece

İkra hadi gözün aydın canım bende çok inanmıştım olacağına inşallah hayırlısıyla
Kucagına almayı nasip etsin Rabbim..
Aşk olsun sana ikra insan bir haber verir..
Bu arada canım dünden beri seni çok merak ediyorum
Eşimle telleri değiştik numaranı bulamıyorum meraktayım..
İnşallah iyisindir arayamıyorum
Arkadaşlar ikranın numarasını bana mesaj atarmısınız
bende vardı deiğim gibi oldu yada arayanlar bilgilendirirse sevinirim...

hevuk merak etme iyi ben dün görüştüm.

Teşekkür ederim çok sevindim bu habere
Allah'A şükür..
Bende mesaj göndermişti oradan buldum yazdıktan sonra aklıma geldi mesaj ama teli kapalıydı ulaşamıyordum..

canım vallahi buralarda telaştan felan aklıma gelmedi nette yoktu yeni geldi çok sarsıntı oldu ama allahıma şükür iyiyim ama sorunumuz var hala doktora gidemedim en son kandeğerlerimi ölçtürmüştüm 1 hafta oldu araya deprem girdi hastaneler bakmıyor herkes çadırda zaman geçiriyor çok felaket burası benden daha önemliler var bakılacak diye gitmiyorum bir hafta sonra izine ayrılacağız artık memlekette giderim doktora allahım verdi allahıma emanet tez elden sanada nasip eder inşallah yüce rabbim isteyen herkese nasip etsn

amin canım benim kurban olduğum rabbim sanada nasip etsin

amin inşallah canım çokk teşekkür ederim

mrb ikracım.deprem hepimizi çok üzdü allah zor durumda olanların yardımcısı olsun.
bir kaç sayfa forumu okudum senin çabaların ve aldığın sonuç beni çok duygulandırdı.inşallah sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.
bende çok soruşturmuştum bu tarz insanları ama malum burası istanbul herkesede güven olmuyor.

amin canım gerçekten burası felaket allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun halimize binlerce şükür bebek için temennin içinde çok teşekkür ederim isteyen herkese tezelden versin mevlam

Ay canım ya kıyamam okadar çok telaşlandımki senin için birşey olmamış
Allaha'a şükür bebeşin seninle ya gerisi boş canım inşallah kalp atışlarını duyarsınız gittiğinizde sonrada
Hayırlısıyla dogumunu yapar bebeğini sağsalim kucagına alırsın..
Bu habere çoookk sevindim 2 kez mutlu oldum senin adına..
Gelicektim ben Van'a hani konuşmuştuk sonra bir ilaç getittirdim yine bu siteden bir arkadaş yardımcı oldu ilaçta Van'da kaldı
Eşim diyorki ne olur birdaha elimizi biryere atmayalım Van'a gidicem dedin Van yıkıldı diyo
Ne tahlihsizim ben ya..

ikraa dilerim faydasını görürsün ..gebe kalırsan haberimiz olsun valla o teyzeyi sırf kadınlar kulübündekiler ihya eder....yeterki bilgisi işe yarayn faydalı bir şey olsun hayırlı günler..

canım şuan hamileyim 6 haftalık

ikraaaa tam yarım saattir açtığın konuyu okuyorum asel pamuk şeker ve sen...:))ne mutlu sana ALLAH kucağına almayı nasip etsin...sağlıklı olsun inşallah..bu arada geçmiş olsun böyle sevincin yanında deprem sıkıntısını yaşamanda çok üzücü bir şey...!!!
fitiller hakkında bir sorum olucak canım...muayane etmeden vermiyor dedin...şu an gelmek istesekde gelemeyiz orada herkes kendi derdine düşmüşş...bayanın adı herdem demişsin..dilerim yaşıyordur.yaşıyorsa bile erciş de olduğu için şu an ne sıkıntıdadır kimbilir??ama aradan 1_ 2 ay geçsin gerkirse orayada gelirim...ben özel mesaj atamıyorum bana bayanın telefonunu özelden yazarmısın ??istersen seninkinide yazz sevinirim..:)lütfen canım cevap bekliyorum.ALLAHA EMANETSİN..ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN AMİN....

canım kadın elbette yaşıyor ben sürekli irtibattayım kadın muradiye gönderme köyünde zaten benim olduğum köyde ben arkadaşlarlada görüştürdüm kadını ama ben gidince aradım herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…