Kürt Hekim Fitili Kullanan Var mı?

Canım ne kadar sevindiğimi anlatamam Allahım tamamına erdirsin sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah... Dualarımız seninle, sende dualarını esirgeme

Pamuk sekey hamilesin sanırım hayırlı olsun canım inşallah( yanlış anlamamışımdır umarım) biz size dua ettik şimdi sizden bekliyoruz..
Pamuksekey sen sendemi bu kadına gittikten sonra hamile kaldın düşer bayılırım valla evet dersenn..
Biraz sakinleşsin bende İkrayı ziyarete gidicem inşallah kadını görmeden dönmekte olmaz tabi...
İkracım inşallah Kucagına alacagın günleride göstersin Rabbim..

Son düzenleme:
hepinize sonsuz çok teşekkür ederim arkadaşlar allah tez elden sizlerede nasip etsin

merhaba bende bu kadına gittim ,banada fitiller verdi ,adetimin 2.gününde gelmemi istedi ,gelişmeleri size yazacağım :)

mrh canım.bende az önce fark etdim bu konuyu.yarım saatdir okuyorum.bu kadına bende gitmeyi düşünüyorum.ama ben ankaradayım.ben özelden msj atamıyorum.mail adresini bana özelden yazarmısın sorcaklarım varda.

ya bu kocakarı ilaçlarından 3 kişi fayda görüyorsa 10 kişi zararını görüyordur ama gelde anlat bizim millete

merhaba , yazdım canım ,face aratabilirsin ordanda görüşebiliriz

şaşırdım bendee başka giden varmı acaba

giden çok varda ,yazan yok :)

ya bu kocakarı ilaçlarından 3 kişi fayda görüyorsa 10 kişi zararını görüyordur ama gelde anlat bizim millete

belli noktalarda haklısın , ben dr tedavisi görüyorum,saraçoğlunun kürlerinide aldım faydasını gördüm fakat gebe kalamadım ,birde bunu denemek istedim, inan çok yoruldum , bu kulaklarım neler duyuyor , en fazla mantar olur napalım ,psikolojik olarakta yoruldum hakkımıza hayırlısı, arkadaşım sen bekar bir insanmışssın zaten bizi anlaman mümkün değil ,lütfen bu konuların dışında kal

Son düzenleme:
Günaydın İkra tebrik ederim heralde doğum yapmışsındır Allah isteyen herkese nasip etsin.Benim durumum da sizin gibi 36 yaşımdayım Allah bağışlarsa 8 yaşında bir oğlum var ve kardeşi olmasını çok istiyor Yaklaşık 1 senedir doktorlardayım enson Mart ayında aşılama ile gebelik oluştu ikizdi ama kalp atışları duyulamadığı için kürtaj oldum Zaten erken menopoz ultrasonda yumurta sayısı azdı dr.%10 aşılama şansı vardı tutdu ama devamı gelmedi bunda da hayırdır vardır diyorum ama içim acıyor şuan kürtaj sonrası halen regl olamadım dr.yapışıklık oluşmuş olabilir veya yumurtların tamamen bitti dedi ilaç verdi 10 kullanıcam 1 hafta içinde adet olmazsam bir ilaç daha vericek ve yine olmazsa rahim filmi çekilecek ama bana AMH hormonu diye bir tahlil yaptırmıştı ve orada çıkan sonuç 0,6 ani menopoz demişti.Ailede böyle bir durum yok bilemiyorum niye ben?tevekkül etmeye çalışıyorum Rabbimin bildiği vardı banada nasip eder tekrar 2 çocuğu diye çok dua ediyorum.Sizden ricam ben İstanbul 'dayım ve çalışıyorum.Bu fitili nasıl temin edebilirim veya bu hanımla nasıl konuşabilirim lütfen bana da telefonunu verin beni eniyi sizler anlarsınız insanın nasıl acı çektiğini yaşımdan dolayı şansım her geçen gün dahada azalıyor.Ben özelden mesaj yazamıyorum lütfen siz bana mesajla iletişim bilgilerini yollarmısınız. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

belli noktalarda haklısın , ben dr tedavisi görüyorum,saraçoğlunun kürlerinide aldım faydasını gördüm fakat gebe kalamadım ,birde bunu denemek istedim, inan çok yoruldum , bu kulaklarım neler duyuyor , en fazla mantar olur napalım ,psikolojik olarakta yoruldum hakkımıza hayırlısı, arkadaşım sen bekar bir insanmışssın zaten bizi anlaman mümkün değil ,lütfen bu konuların dışında kal [/QUOTE]

evlenince anlarsın haa :)

Sığ bakmayın olaylara ama , madem istemiyorsunuz konunun dışında kalmayı kabul ediyorum.

evlenince anlarsın haa :)
Sığ bakmayın olaylara ama , madem istemiyorsunuz konunun dışında kalmayı kabul ediyorum.[/QUOTE]

rabbim hayırlısıyla istediğin zaman evlenmeni ve evlat sahibi olmanı nasip etsin ,arattırmasın inşallah :)

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okudum.allahım inşalalh senin emeklerini boşa çıkarmaz.anladım demek istediğini::((

Zerrin bende gitmeyi düşünüyorum İstanbul'dayım.
İkra ile görüşmüştük
Hastanekorkağıda yakın civarlarda kadına inşallah güzel sonuçlar alır.
Gelmek istersen gidelim birlikte.
Bi kaç kişi daha hamile kaldı İkra sayesinde kadından haberdar olup
Kadın ücret talep etmiyor aöma tabiiki hakkını vermemekte olmaz.
Ayrıca arkadaşlar şunuda belirtiyim verdiği ilaçlar kargo ile gönderilmiyor ve kadın muayne etmedende vermiyor rahatsızlığa göre ilaç veriyor..
Ayrıa ilaçların buzdolabında olmaları gerekli dışarda yarım saat bile tutulmuyoor
Bunları bilin istedim..

canim aslinda bende gitmeyi cok istiyorumda.hani bugun gideyim yarin baksin ilaclarimi alip geri doneyim mantigi biraz zormus dun hastane korkagiyla da gorustum.once bi alt yapiyi kuralim beraber gideriz niye olmasin.

bide hastanekorkagindan Allah razi olsun.dun beni baya bi aydinlatdi.insalalh o guzel sonuclar alir.Allahimkimsenin emeklerini bosa cikarmasin.bende doktor kontrolundeyim ama ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…