nasipte keseyi görmekte varmış allahıma bin şükür
Canım ne kadar sevindiğimi anlatamam Allahım tamamına erdirsin sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah... Dualarımız seninle, sende dualarını esirgeme
hepinize sonsuz çok teşekkür ederim arkadaşlar allah tez elden sizlerede nasip etsin
canım şuan hamileyim 6 haftalık
merhaba bende bu kadına gittim ,banada fitiller verdi ,adetimin 2.gününde gelmemi istedi ,gelişmeleri size yazacağım :)
mrh canım.bende az önce fark etdim bu konuyu.yarım saatdir okuyorum.bu kadına bende gitmeyi düşünüyorum.ama ben ankaradayım.ben özelden msj atamıyorum.mail adresini bana özelden yazarmısın sorcaklarım varda.
şaşırdım bendee başka giden varmı acaba
ya bu kocakarı ilaçlarından 3 kişi fayda görüyorsa 10 kişi zararını görüyordur ama gelde anlat bizim millete
merhaba bende bu kadına gittim ,banada fitiller verdi ,adetimin 2.gününde gelmemi istedi ,gelişmeleri size yazacağım :)
canım yazdıklarını okudum.allahım inşalalh senin emeklerini boşa çıkarmaz.anladım demek istediğini::((
canım yazdıklarını okudum.allahım inşalalh senin emeklerini boşa çıkarmaz.anladım demek istediğini::((
Zerrin bende gitmeyi düşünüyorum İstanbul'dayım.
İkra ile görüşmüştük
Hastanekorkağıda yakın civarlarda kadına inşallah güzel sonuçlar alır.
Gelmek istersen gidelim birlikte.
Bi kaç kişi daha hamile kaldı İkra sayesinde kadından haberdar olup
Kadın ücret talep etmiyor aöma tabiiki hakkını vermemekte olmaz.
Ayrıca arkadaşlar şunuda belirtiyim verdiği ilaçlar kargo ile gönderilmiyor ve kadın muayne etmedende vermiyor rahatsızlığa göre ilaç veriyor..
Ayrıa ilaçların buzdolabında olmaları gerekli dışarda yarım saat bile tutulmuyoor
Bunları bilin istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?