- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
Kurtajdan sonra problem oldu canim bende.icerde kan birikmis.oda pihti yapmis.kurtajdan bir hafta sonra onu aldilar bu kez canli canli.mahvoldum.cok kotuydu.cok bagirdim.neyse o islemden sonra iki hafta sonra bbitti kanamam.toplam uc hafta surdu.bide sogan kuru yaptim temizlensin icim diye.bilemedim ki iste.sana da cok gecmis olsun canim Allah hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere.birdaha ayni aciyi yasatmasin...cnm benm ilk reglim az gelmişti cünkü kürtajdan 2 hafta sonraya kadar hep lekelenme tarzında akıntılarım olmuştu sonraki ay normal geldi, kimi arkadaşta az kimisinde yoğun oluyor
canım çok geçmiş olsun tüp bebek ile dış gebelik olunduğunu ilk defa duydum cnm çok çok geçmiş olsun birdaha bunn olma ihtimali çok zor doktorlar öle dior operasyondan 45 gün sonrasına kadar regl olunur aslında senn nekadar oldu bilmiorum ama istersen doktoruna bir sorgüzel kaderdaşlarım Rabbim acımızı güzelliklerle dindirsin. ben de boş gebelikten dolayı gebeliğin 7. haftası kürtaj olmak zorunda kaldım. 30 martta kürtaj oldum halen reglim gelmedi.belirti bile yok umutlanıp test yaptım negatif. zaten tüp bebek ile olmuştu. bu durumu yaşayan var mı?
dış gebelik değil kuzum boş gebelik. numunelik örneğim zaten hamdolsun :)))canım çok geçmiş olsun tüp bebek ile dış gebelik olunduğunu ilk defa duydum cnm çok çok geçmiş olsun birdaha bunn olma ihtimali çok zor doktorlar öle dior operasyondan 45 gün sonrasına kadar regl olunur aslında senn nekadar oldu bilmiorum ama istersen doktoruna bir sor
31. gün bugün cmt gün gidicem artıkcanım çok geçmiş olsun tüp bebek ile dış gebelik olunduğunu ilk defa duydum cnm çok çok geçmiş olsun birdaha bunn olma ihtimali çok zor doktorlar öle dior operasyondan 45 gün sonrasına kadar regl olunur aslında senn nekadar oldu bilmiorum ama istersen doktoruna bir sor
ay pardon yalnıs okumuşum anladım 35 günde bişey değil daha üzülüp kendini yıpratma geç regl olman gayet normal dengeler degişti vücutta kurtajdan sonra ben erken olmuştum regl ama azıcık gelmişti meseladış gebelik değil kuzum boş gebelik. numunelik örneğim zaten hamdolsun :)))
Arkadaslar merhaba.ben 21martta kürtaj olmak durumunda kaldim malesef ve su zamana kadar hafif kanamalarim ve tam29.gununde adetim oldu..ama adettede kanamalr hep azdi..bugun kontrole gittigimde sag yumurtalikta yumurta catlayamadigi icin olusmus 4cmlik bi kist oldugunu ogrendim.doktor primolut diye bi ilac verdi.acaba aranizda bu durumu yasayan bilen varmi?yardimci olursaniz sevinirim..
Cok sagolun insallah benimde dokulur kalmaz bisey..sanada cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin hicbirimize. saglikli bebeklerimizi alalim kucagimiza insallaahmun post: 408member: 593106 .!.:Çok geçmiş olsun canım, ben de 21 martta 13 haftalbeğimi alırdım gelişimi durmustudr.um kürtaj öncesi bana tüm ihtimalleri söylemişti '' kazımadığımız için içinde parça olabilir dusureceksin korkma dedi' parça dusmedi 10 gün sonra ilaç verdi, onu kullandim ve 15 gun sonra tekrar gittim. Çok şükür parça düşmüştü ama ultrasonda yine de bir seyler gördü kist vs yapabiliyor dedi, adetten sonra tekrar gel adet ile iyice atar o, olmazsa kamera ile bakarız ve ona göre basit küçük bir operasyon yaparız dedi. adetten sonra tekrar gittim ve çok şükür temizlenmisti. Ben dr.udr.umdan cok memnunum cok iyi açıklıyor ve yönlendiriyor.
korkma sakın, inş önemli bir durum yoktur, kist vs olsa bile kürtajdan da küçük bir operasyonmuş o ki inşallahhhh yoktur bir şey
Benimde aynı oldu..doktor 2 ay dedi ama ilk adetten sonra baslayabilirim..kızlar bnm de bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için 8 haftalıkken alınmıştı kürtajla. fakat bn yeni yeni düzeliyorum. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum tekrar ama çok da endişeleniyorum yeniden denemeye. yaş da geçiyor ama bnm cesaretim yok(ne kadar süre snra denemeliyim sizce??
Kızlar merhaba,bende 12 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. 8.5 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim.çok yoğun kanamam olmadı ama fazla mıktarda açık renk lekelenmem ve sarı yoğun olmayan su gibi akıntı oluyor ara arada şiddetli sancılar.kontrole 2 gün kaldı. Sizce sorun varmıdır?? Ilk hamileliğimide 6.5 haftalık düşükle kaybetmiştim.onda kürtaja gerek kalmamıştı fakat 40 gün kanamam sürmüştü.insan tüm ağrılara acılara katlanıyoda kalbindeki acı ve gözündeki yaş dinmiyo.birde bunlara 2 Yıldır gördüğüm tüp bebek ve hormon tedavileri eklenince kendimi iyice dibe vurmuş hissediyorum. Rabbim hepimizi aydınlığa ulaştırsın....
kızlar bnm de bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için 8 haftalıkken alınmıştı kürtajla. fakat bn yeni yeni düzeliyorum. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum tekrar ama çok da endişeleniyorum yeniden denemeye. yaş da geçiyor ama bnm cesaretim yok(ne kadar süre snra denemeliyim sizce??
Canım, beni çok iyi anlarsın eminim.bazen böyle olması gerekiyormuş diyip kabulleniyorum ama bu psikoloji ile heran sakin düşünülmüyor. Benim zaten tüp bebek olduğu için sürekli testle geçti son yıllarım pıhtılaşma yok, genetikte ikimizde de sorun yok. Fakat ikimizin genleri normal olup birleştiğinde kırılma yapabilirmiş.bu da ancak kürtaj sonrası o minik cana test yapılınca çıkarmış.2 güne sonuç belli olacak. Bu arada benim doğuştan rahmim Y şeklinde olduğu için 2. Gebelikten önce operasyon geçirmiştim. O da düşük yaparmış.yazdıkların bana umut oldu.sana da çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyorum...canım, biliyorum üzülme demek çok boş ama inan bebeğin olacak bu anları unutacaksın. bak bunları 4, düşüğü mayıs başında yapmış biri söylüyor. Ben 3 düşükten sonra oğlumu kucağıma almıştım. yıllar sonra martta hamile olduğumu ogrenmiştim. gitti maalesef. şimdi genetiğe başladık. senin 2. düşük ise mumkunse genetige başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?