Ben yasamadim arkadasim. Umarim sorun olacak birsey degildir.arkadaşlar ben aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları yoktu...bi ay sonra yani ocak sonunda adet oldum ama dün tekrar kanamam başladı adet gibi de değil sanki, kürtajdan sonra olan kanama gibi, çok da yoğun oluyorum ağrı falan da yok anlamadım siz böyle birşey yaşadınız mı yarın dr a gitcem inş kötü birşey yoktur
inş canım şu an yok kanama daha gidemedim dr aBen yasamadim arkadasim. Umarim sorun olacak birsey degildir.
Guzel duan icin kocaman bir amin. Gozlerim doldu. Allahim bir daha yasatmasin. Ayni aciyi gostermesin. Bu kalp yanginini kimseye vermesin. Operasyon sonrasi yasadiginiz sikintilara cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Testleri iyiki yaptirmissiniz. 3 gende mutasyon var. Buyuk ihtimal igne ve aspirin kullandirirlar. Allah yine nasip edecek eminim. Onemli olan bu sureci en hafif yaralarla atlatabilmeniz. Once ruhunuzu iyilestirin. Sonra da iyi bir kadin dogumcuyla gorusun. Sonra da saglikla yavrunuza kavusun insallah.Sevgili cutehard mart 21 de 9haftalik kalbi durmus bebegimi kürtajla aldirmak zorunda kaldim.kürtajim cok zor gecti rahmim delindi ve epey zor zamanlar gecirdim.doktorlara sebebini sordugumuzda ilk gebeliklerde cok olagan bidurum vs dediler.yapmamiz gereken herhangi bi test vs varmi diye sorduk yok dediler.burayi okumaya basladim ve senin sayende bu trombofili panelinden haberim oldu.yaptirdim.mthfr 677ve1298 heterozigot mutasyon çıktı ve pai 4g5g heterozigot mutasyon..bundan sonra bidaha rabbim bana kismet edermi bilmiyorum ama inşallah tekrar hamile kalırsam enazindan bunun tedavisini gorebilicem..allah senden razi olsun.saglikla mutlulukla büyüt yavrunu insallahh
Ben terapiye gittim cnm. Ilac vermedi dr. Faydasini gordum. En azindan icimdekileri döktüm. Cunku insanlar acimasiz. O daha bebek degildi, her kadin yasiyr, dusuk yapmayan yok vs gibi can yakici sozlerden ariniyrsun. Ben oglumu kucagima aldim cok sukur, ama ne zaman diger iki bebegimi ansam ya da biri ansa aninda aglamaya basliyrm. Onlar da benim cocuklarim. Onlar da benim parcam. Ayri dusunemem oglumdan. Bunu da sadece yasayan anlar. Kaybettigin melegin senin yavrundu. Parcandi. Bir anda unutamazsin. Kimse de bunu beklemesin. Kendine vakit ver. Ruhunu iyilestir. Yavrunu hicbir zaman unutmayacaksin ama kurtaji unutacaksin buna garanti veririm cnm. Allah yardimcin olsun. Bir daha yasatmasin.Cok üzüldüm.. Benim bebegim 10 haftalikken kalbi durdu, üzerinden neredeyse 4 ay gecmesine ragmen bende cok halsizim, bembeyazim, sürekli uyuyasim geliyor. Folikasit ve vitaminler aliyorum ama pek bir degisiklik yok.. Bugun ilk defa terapiye gidicem bebegimle ilgili konusmak icin, cünkü jinekologum kaybettigin bebegine cok baglisin onu birakmadan pskolojik olarak hamile kalmani engelliyorsun dedi. Bakalim iyi gelirse yazarim burdan..
Dualariniz ve desteginiz icin cok teşekkür ederim..cumlemiz insallahh.Guzel duan icin kocaman bir amin. Gozlerim doldu. Allahim bir daha yasatmasin. Ayni aciyi gostermesin. Bu kalp yanginini kimseye vermesin. Operasyon sonrasi yasadiginiz sikintilara cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Testleri iyiki yaptirmissiniz. 3 gende mutasyon var. Buyuk ihtimal igne ve aspirin kullandirirlar. Allah yine nasip edecek eminim. Onemli olan bu sureci en hafif yaralarla atlatabilmeniz. Once ruhunuzu iyilestirin. Sonra da iyi bir kadin dogumcuyla gorusun. Sonra da saglikla yavrunuza kavusun insallah.
Ne kadar güzel yazmissin yasadiklarimi yasayan birinin duygularinin birebir benimle ayni oldugunu bilemezdim. Terapiden geldim simdi konustuk uzun uzun cok iyi geldi. Haklisin. Ben kaybettigim bebegimi asla unutmicam cünkü istemiyorum o benim her zaman ilk bebegim olarak kalacak, kürtaji unutucam insallah, insallah allahim banada saglikli bir yavru verir, nasil istiyorum sen tahmin edersin.. Insanlar yani bu durumu yasamayanlar aynen dedigin gibi konusuyorlar, bilemezler fakat keske biraz empati yapabilseler.Ben terapiye gittim cnm. Ilac vermedi dr. Faydasini gordum. En azindan icimdekileri döktüm. Cunku insanlar acimasiz. O daha bebek degildi, her kadin yasiyr, dusuk yapmayan yok vs gibi can yakici sozlerden ariniyrsun. Ben oglumu kucagima aldim cok sukur, ama ne zaman diger iki bebegimi ansam ya da biri ansa aninda aglamaya basliyrm. Onlar da benim cocuklarim. Onlar da benim parcam. Ayri dusunemem oglumdan. Bunu da sadece yasayan anlar. Kaybettigin melegin senin yavrundu. Parcandi. Bir anda unutamazsin. Kimse de bunu beklemesin. Kendine vakit ver. Ruhunu iyilestir. Yavrunu hicbir zaman unutmayacaksin ama kurtaji unutacaksin buna garanti veririm cnm. Allah yardimcin olsun. Bir daha yasatmasin.
korkma cnm bunlar gayet normal hafif agrılar tuvalete gittiğimde olmuştu benmde ama çok sükür geçti koyu kanama çok az gelmişti bnde sonra 2 hafta heeep lekelenme seklindeydi azar azar çok haffifArkadaşlar bnm de bebegim 7 haftalikti kalp atışları duyulmadığı için kurtajla aldılar 6 gün oldu agrilarim devam ediyor siyah Kanmam var.Dr normal oolduğunu söylüyor ama BN kkorkuyorumyyardımcıoolursanız sevinirim arkadaslar
Allah bir daha yasatmasin ;(Arkadaşlar bnm de bebegim 7 haftalikti kalp atışları duyulmadığı için kurtajla aldılar 6 gün oldu agrilarim devam ediyor siyah Kanmam var.Dr normal oolduğunu söylüyor ama BN kkorkuyorumyyardımcıoolursanız sevinirim arkadaslar
Tesekkur ederım cnm moralim düzeldi bırazkorkma cnm bunlar gayet normal hafif agrılar tuvalete gittiğimde olmuştu benmde ama çok sükür geçti koyu kanama çok az gelmişti bnde sonra 2 hafta heeep lekelenme seklindeydi azar azar çok haffif
Allah hıc bırımıze yaşatmasın cnm Insallah guzel gunler bizim olur bn de kanamadan korktum ıste Insallah bısey olmazAllah bir daha yasatmasin ;(
Agrilar bende de olmustu. Ama siyah kanama hic yasamadim..
Cok sukur benim baharim geldi cnm. Yasina girmesine 12 gün kaldi. 2 yavrum cennette ama mis kokulum yanimda cok sukur. Allahim hepinize tattirsin, hepinize yasatsin. Tum acilarinizi, agrilarinizi hafifletsin.Allah hıc bırımıze yaşatmasın cnm Insallah guzel gunler bizim olur bn de kanamadan korktum ıste Insallah bısey olmaz
Benim normal her zamanki gibi olmustu cnm. Ve regl dongum hic sasmamisti.Arkadaslar bende bebegimi 11.haftamda kaybettim.kurtaj oldum.kurtajin 40.gunu adet oldum dunaksam.ama dunaksamdan beri kanama baslamadi.lekelenme var sadece.sizlerin nasil oldu kurtajdan sonraki ilk adetiniz.yogun mu lekelenme tarzindami.cevap verirseniz sevinirim
Tesekkur ederim canim cvbin Icin.sogan kuru yaptim acaba ondan mi ki.ama burda okuduklarimda hep kanama yapmisti.bende hala kanama baslamadi anlamadim ne is...Benim normal her zamanki gibi olmustu cnm. Ve regl dongum hic sasmamisti.
cnm benm ilk reglim az gelmişti cünkü kürtajdan 2 hafta sonraya kadar hep lekelenme tarzında akıntılarım olmuştu sonraki ay normal geldi, kimi arkadaşta az kimisinde yoğun oluyorArkadaslar bende bebegimi 11.haftamda kaybettim.kurtaj oldum.kurtajin 40.gunu adet oldum dunaksam.ama dunaksamdan beri kanama baslamadi.lekelenme var sadece.sizlerin nasil oldu kurtajdan sonraki ilk adetiniz.yogun mu lekelenme tarzindami.cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?