kürtaj sonrası yaşadıklarınız

merhaba cute allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende geçen sene martta ve geçen cumartesi olmak üzere iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım 8. haftada kalp atışı durduğu için.
senin 2. den sonra testler yapıldı mı yani sorunu buldunuz mu ?

gecmis olsun cnm. hatirliyrm seni. martya birlikte kurtaj olmustuk neredeyse.

bana ikincidem sonra TROMBOFİLİ PANELİ yapildi cnm. mutlaka yaptir. kan pihtilasmasi cikti. bu gebeligimde her gun aspirin ve kan sulandirici igne kullaniyrm. hatirlarsan 8+4 ve 8+1 de kaybettim ben de ilk ikisini. sukur simdilik yolunda hersey.

sen de arastirma hastanelerinin genetik bolumlerinde ya da hematoloji bolumlerinde bu testlere baktirmadan tekrar gebe kalma cnm.
Allah yardimcin olsun. kolay bir surec degil. ama inan ve vazgecme canim.

günaydın arkadaşlar size bir sorum olacaktı . 9 gün önce bebeğimi aldılar kalbi durduğu için 6 haftalıktı. dün kanama oldu adet gibi acaba adet mi oldum ?

günaydın arkadaşlar size bir sorum olacaktı . 9 gün önce bebeğimi aldılar kalbi durduğu için 6 haftalıktı. dün kanama oldu adet gibi acaba adet mi oldum ?

gecmis olsun. eger kurtaj sonrasi cok az kanama olduysa ya da hic olmadiysa muhtemelen bu ilk adetiniz

gecmis olsun. eger kurtaj sonrasi cok az kanama olduysa ya da hic olmadiysa muhtemelen bu ilk adetiniz

teşekkür ederim cuteheart kürtaj sonrası çok az kanama oldu o zaman dediğiniz gibi ilk adetim. açıkcası bu beni sevindirdi rahmim toparlıyor kendini diye ve normal adet dönemim 23 ündeydi 2 günlük bir sarkma oldu diye düşündüm . umarım yanılmıyorumdur .

evet canım hatırlamaz mıyım o yüzden seni görünce sevindim tekrardan hamile kalmana:)
bütün testleri yaptırıcam ben de bu sefer
inşallah biz de sorunu buluruz da ona göre hareket ederiz allah yardımcımız olsun
görüşmek üzere:)

amin cnm..
bir de kromozom analizi iste cnm. sana ve esine yapilsin bu surede.

Merhaba arkadaşlar ben de 10 gun once 8 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtal oldum.izmirdeyim 3farkli doktora gittim üçü de ayni seyi soyledi en son mefical park da zekeriya gunere gittim o yapti kurtajimi cok iyi bi doktor ancak kurtajdan bi hafta sonra kontrole cagirdi gittim ultrasondan bakti kan pihtisi var dedi bu da ilk adetinle gider dedi ama ben cok korkuyorum ya parca kaldiysa offf kafayi yiycem 1 ay sonra adet olman gerekir gecikirse gel dedi. Sizce normal mi bu lutfen yardim edin

Merhaba arkadaşlar ben de 10 gun once 8 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtal oldum.izmirdeyim 3farkli doktora gittim üçü de ayni seyi soyledi en son mefical park da zekeriya gunere gittim o yapti kurtajimi cok iyi bi doktor ancak kurtajdan bi hafta sonra kontrole cagirdi gittim ultrasondan bakti kan pihtisi var dedi bu da ilk adetinle gider dedi ama ben cok korkuyorum ya parca kaldiysa offf kafayi yiycem 1 ay sonra adet olman gerekir gecikirse gel dedi. Sizce normal mi bu lutfen yardim edin

cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.
eger parca kalirsa betajcg degeriniz dusmez ve artmaya devam eder. onun icin sizi kontrole cagirdiginda mutlaka betahcg bakmasi lazim kanda.
bir de 40 gun boyunca kanama olmasi ya da 40 gun adet olunmamasi normal demisti bana doktorlar her iki kurtaj sonrasinda da.

Cok tesekkur ederim. Allah kimseye yasatmasin zor bi surec gercekten. Bana doktorum kurtajdan 1 ay sonra adet olursun dedi ben de adet olduktan sonra kontrole gideyim diyorum bi sorun var mi diye bakalim artik herseyin hayirlisi.

Arkadaslar merhaba
Konuyu nereye açacağıma karar veremedim. Ben gecen hafta salı gunu yani 5 gun once bos gebelik yüzünden 7. Haftada kurtaj oldum. Kanamam az az gunde bir ped doldurmayacak kadar devam ediyordu. Rengi kahve olmaya başlamıştı hatta. Ama dün kanamam arttı hatta adet sancisi gibi sancım var. Normal mi bu? Ilk kez geçtiğim bi süreç endişelendim. Allah bi daha mecbur etmesin kimseyi insallah

korkma cnm. benim de ikinci kurtaj sonrasinda boyle oldu. ilk3 gun yok gibiydi..sonra 10 gun yogun kanamam oldu.
gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.

20 yaşındayım evli değilim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bu durumdayken kürtaj yaptırmanın mantıklı olduğunu biliyorum ama hiç kürtaj yaptırmak istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşlerini ve bana yardımlarınız bekliyorum. En kısa sürede karar vermem gerekiyor ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Psikolojimin berbat oluşundan bahsetmiyorum bile. 2 günde ona nasıl bağlandım bir bilseniz.

topik sahibi olarak yazmak istedim.
biz burada cok istegimiz bebeklerminiz kaybetmenin verdigi uzuntu ve aciyi paylasiyrz. o nedenle sizin burada sormaniz yanlis olmus. konunuzu baska yerde acin lutfen. buradaki arkadaslari da yipratmayin bu sekilde.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun bende bebeğimi 7 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim eğer yaşasaydı şu anda 4 aylık olacaktı muhtemelen cinsiyetini öğrenmiş olacaktık ama kısmet Allahım en doğrusunu biliyor hayırlısı dedim ilk zamanlar çok üzüldüm hele kalbinin ilk durduğunu duyduğumda çok kötü olduğumu ve ağlama krizine girdiğimi hatırlıyorum burada yazan bayan arkadaşlar da bu durumu yaşamıştır muhtemelen neyse çok fazla yaranızı deşmek istemiyorum bu günleri atlatıp yeni umutlarla tekrardan korunmayı bırakıp denemelere önümüzdeki ay başlayacağım inşallah ama kızlar geçen gün 1 adet sol tarafımda 4 cm lik kist tespit edildi hap verdi dr duphaston eczacı adet düzenleyici dedi sanırım doğum kontrol hapı değilmiş internette de öyle yazıyor kist tedavisinde de kullanılıyomuş aranızda kürtaj sonrası kist oluşan var mı bende daha önceden hiç kist olmamıştı ((dr önemli bişey değil dedi ama ne bileyim heralde hormonlarım şaştı ve yum çatlayamadı adetin 3.günü tekrar gel kontrol edicem dedi :18:

gecmis olsun cnm. Allah bir daha yasatmasin.
ben yasamadim ama dediginiz ilaci kullanip 1ay da kisti yok olan arkadaslar biliyrm. suan en son yapacaginiz sey umutsuz ve mutsuz olmak. soyle dusunun bu ilacdan sonra kistiniz gidecek ve bebek icin yer acilacak )

İnşallah sağlıkla gelsin bu sefer :)

merhaba arkadaşlar tam ümidimi kesip artık istemiyorum derken 4 martta hamile olduğumu öğrendim.ikinci bebeğim olacaktı ama ilk günden ititbaren nasıl bağlandım nasıl alıştım(eşim onca zaman sonra bana şefkat göstermeye başlamıştı yine yüzüm gülmüştü,tekrar mutluyduk.oğlum bile kardeşim olacak diye diye ortalarda dolaşıyordu.ancak kesem önce yavaş büyümeye başladı.sonra embriyo gördüm diyen doktor oldu sonra hiçbiri göremedi ve kese gelişimi 8.haftamda olmam gerekirken 6. haftada durdu.ve boştu.mecbur 3 nisanda kürtaj oldum(yaşadığım korku endişe üzüntü hayalkırıklığı tarif edilemez.
sancı konusuna gelince yarın tam bir hafta olacak ama hala sancım oluyor ve kanamam bitmiş gibi görünse de lekelenmem devam ediyor(çok zor bi süreç bi daha bebek istemeye bile öyle korkuyorum ki(boş gebelik dediğimde insanların bana sen yalancı gebelik mi yaşadın hani hamileydin gibi sinir bozucu konuşmaları da cabası(çok zor bi süreç Rabbim hepimize yardım etsin(

1 buçuk ay önce 7 haftalık bebepimin kalbi durması sonucu kğrtaj oldum ilk zamanlar sadece lekelenme şeklinde kanamam oldu şimdi ise fazlalaştı ve korse giysem iyice artıyo brn baştan adet sanıyodum ama bitmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…