Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Anlasilan esin pek de korunamiyor kurtaj olayindan sonra ya spiral taktir ya da kontrol hpi kullan yoksa esine kalirsa bu sene degilse seneye hamile kalip ölursun mazallah.Essegini saglam kaziga bagla.

bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni
Oluyor benim kardesimle aramda 11 ay var ben 91 subat kardesim 92 ocak Bende anama cekmisim ikinci cocugumu istedigim ilk seferde hedef 12

1. Ve 2.cocuk icin korundugunu nerden cikardiniz?Belki isteyerek oldu.Oyle birsey belirtmemis sadece 3. Korunurken oldu diyor.Korunma yontemi sormuyor bize kurtaj hakkinda bilgi istiyor.

Hanfendi bir doktorla kalmayın. Daha iyi doktorlara gidin profosorlere gidin. Son ihtimal aldır derse yaparsınız. Eşiniz korunmuyorsa siz korunabilirsiniz.

Esencan hastanesini öneririm. Dogumumu orda yaptim. Doktor olarak da sureyya hanimdan cok memnunum. Rabbim kucaginizdaki evlatlariniza uzun omurler versin.
Kimse karnindaki bebegininden vazgecmek istemez belki ama hayati tehlike varsa diger iki yavrunuzi dusunup kurtaj olmak en mantiklisi.

Oluyor benim kardesimle aramda 11 ay var ben 91 subat kardesim 92 ocak Bende anama cekmisim ikinci cocugumu istedigim ilk seferde hedef 12

Bizim de aramizda 13 ay var ama sezeryan degil borml dogum.
2 sezeryan arasindaki sure en az 3 yil olmali. Yilda bir sezeryan olmaz ki bu bir de 3.olacak.

Kız adamı korkutup soğutma bebişten. videoya çekseydin keşke aynen bende bugün yarın doğum yapcam inşallah. Bi geleydi hayırlısıyla. Bizde ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz. Eşim çok sabırsız Allah bozmasın. :)

1. Ve 2.cocuk icin korundugunu nerden cikardiniz?Belki isteyerek oldu.Oyle birsey belirtmemis sadece 3. Korunurken oldu diyor.Korunma yontemi sormuyor bize kurtaj hakkinda bilgi istiyor.

1.çocuk için demedim zaten 2.çocuk için dedim.
Biri henüz 7 aylıkken ikinci çocuk aşkıyla yanacak bi ana görmedim ben henüz. Aklını kaybetmediyse tabi.

Arkadaslar bn zaten cocugumu aldircam demedim aile hekimm ayle dedigi icin korktum illaki gitcem doktora bi sikinti olmassa bn dogurcam

Bni anlayan bir kisi cikti şükür iki cocugumda korunmadim isteyerek oldu ucuncu cocugumda korundugum halde oldu bnde anlamadim nasil oldunu logusalik derseniz bn dogum yaptim 40 adet gormedim kirkim bitince adet gordum anlayacaginiz bn logusalik denilen seyi fazla yasayamadim

bence korunma yöntemleri hakkında bilinçlenmeniz lazım 2 yıllık evlilik 3.ye hamile kalmak da nedir çocuklara da yazık size yazık günahsınız yahu

Arkadaslar bn zaten cocugumu aldircam demedim aile hekimm ayle dedigi icin korktum illaki gitcem doktora bi sikinti olmassa bn dogurcam

merbaba

ben bebegımı 3 ay once preeklampsıden kaybettım. doktorum bana 6 ay korunmamı soyledı ama ben hamıle kalmısım.. sezeryandan 2 bucuk ay sonra hamıle kalmıs oldum senın anlayacagın ve doktorum ılk basta sadece daha once preeklampsı den kaybettıgım ıcın tepkı gosterdı sezeryan olmamı umursamadı bıle..

yanı saglık durumun ıyıyse 2 3 doktora gorunmeden boyle bırsey yapmamanı tavsıye ederım.. ozellıkle bebegımı kaybettıkten sonra hayatın onemını bır kere daha anladım .. canından bır parcanın ne kadar kucuk olursa olsun hayatından daha onemlı oldugunu gordum.. sende 1 2 doktora gorunmeden karar verme lutfen

Dogumdan sonra ne cabuk yumurtalama donemine girmissiniz, neyse...
Esenyurt devlet hastanesinden yahya dogan arkadasimin doktoruydu cok memnundu, sonradan orasi kalabalik diye reyap hastanesine devam etti ve orada dogum yapti, cok guzel bir hastane, maddi durumunuza göre secenekleri degerlendirebilirsiniz.

Ne tehlikesi varmis mesela.somut biaey var mi ortada.yada kronik kalp khastasi fln misiniz.aile hekimi gozunuzden mi anlamis hayatnzn tehlikeye gireceginu

aıle hekımı kurtaj ol dedı dıye gıdıp kurtaj olmak ıcın netden doktor aramak yerıne

devlet veya ozel fark etmez bu ısın uzmanı olan kadın dogum hastalıklarından bır jınekologa muayene olmayı neden dusunmedınız cok merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…