- 23 Aralık 2012
- 7.890
- 52.579
- 748
Anlasilan esin pek de korunamiyor kurtaj olayindan sonra ya spiral taktir ya da kontrol hpi kullan yoksa esine kalirsa bu sene degilse seneye hamile kalip ölursun mazallah.Essegini saglam kaziga bagla.Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Oluyor benim kardesimle aramda 11 ay var ben 91 subat kardesim 92 ocak Bende anama cekmisim ikinci cocugumu istedigim ilk seferde hedef 12bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni
"Nasıl korunduysa korundu sorun o değil" dediğiniz şey asıl sorun olan şey. Biri daha 7-8 aylıkken ikinciye hamile kalmış. İkinci daha 2 aylıkken üçüncüye hamile kalmış. Korunma nasıl olur bilseler zaten bu başlık açılmazdı. Belki öğrenirler de 4.çocuk sürpriz olmaz.
Esencan hastanesini öneririm. Dogumumu orda yaptim. Doktor olarak da sureyya hanimdan cok memnunum. Rabbim kucaginizdaki evlatlariniza uzun omurler versin.Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
Oluyor benim kardesimle aramda 11 ay var ben 91 subat kardesim 92 ocak Bende anama cekmisim ikinci cocugumu istedigim ilk seferde hedef 12
Önce bi kadın doktoruna git bakalım o ne diyecekDoktr dediysm aile doktorum
Sağlık acisindan riskliyse es onayına gerek Duyulmuyor.. keyfi kürtaj isteğinde onay gerekiyo galibaKadın doğum doktoruyla görüştükten sonra o yönlendirir
Doğum hastanelerinde eş onayıyla yapılıyo diye biliyorum. Yanlış değilse
Kız adamı korkutup soğutma bebişten.Nasip :) Lohusaliktan sonra 3 ay adet olmadim hamile kalacagim sekilde bir birliktelik yasamadik ama insanin acaba yine mi diye kurt dusuyo icine. Test aldim negatif çıktı ama tabi esime pozitifmis gibi gösterdim adamin bi beti benzi atti kekelemeye basladi hadi canim ciddi olamazsin falan o derece korkuttum gözünüsende yakinda doguruyorsun sanirim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
1. Ve 2.cocuk icin korundugunu nerden cikardiniz?Belki isteyerek oldu.Oyle birsey belirtmemis sadece 3. Korunurken oldu diyor.Korunma yontemi sormuyor bize kurtaj hakkinda bilgi istiyor.
Arkadaslar bn zaten cocugumu aldircam demedim aile hekimm ayle dedigi icin korktum illaki gitcem doktora bi sikinti olmassa bn dogurcamAile Hekimi nerde yazıyor görmedim hiç de eğer bunu söyleyen Aile Hekimi ise ve siz sadece bu nedenle çocuğu aldırmak istiyorsanız tabiki işin ehline gidin. Kadın Doğum asistanlığı 4-5 sene sürüyor bilginiz var mı? Aile hekiminden Farklı olarak o 5 senede mutlaka ek bişey öğreniyor bu doktorlar. Aile hekiminin sözüyle kürtaj mı olunur
Gidin adam akıllı işin ehli bir kadın Doğuma eğer ki size hayati tehliken var derse zaten kendisi yapar kürtajı. Ama Yok sizi zaten her türlü aldırmaya niyetli iseniz hayati tehlike bu işin kılıfı ise gidin bir kliniğe aldırın olsun bitsin.
Bni anlayan bir kisi cikti şükür iki cocugumda korunmadim isteyerek oldu ucuncu cocugumda korundugum halde oldu bnde anlamadim nasil oldunu logusalik derseniz bn dogum yaptim 40 adet gormedim kirkim bitince adet gordum anlayacaginiz bn logusalik denilen seyi fazla yasayamadim1. Ve 2.cocuk icin korundugunu nerden cikardiniz?Belki isteyerek oldu.Oyle birsey belirtmemis sadece 3. Korunurken oldu diyor.Korunma yontemi sormuyor bize kurtaj hakkinda bilgi istiyor.
Hayvan ama seviyorum hem kocami hem cocuklarimi benim onlardan baska neyim var dunyadaE hayvan dediginiz kocaya 2 cocuk doguran da sizsiniz. Anlamadik bu isi.
E hayvan dediginiz kocaya 2 cocuk doguran da sizsiniz. Anlamadik bu isi.
Arkadaslar bn zaten cocugumu aldircam demedim aile hekimm ayle dedigi icin korktum illaki gitcem doktora bi sikinti olmassa bn dogurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?