Kurtaj yaptirmam gerekiyor

kendinizi savunmaniza gerek yok
burda yardim alinacak bir durum da yok
gidin dogum yaptiginiz hastaneye doktorunuzla gorusun
ve korunun size de yazik o cocuklara da yazik

Evet o dogru o zamn korunmamstim ama ondan sonra bir defa adet gordum

Arkadaslar elestirin dye soylemedim sadece caresiz kaldim korktum yardim istedim

Bakın kimse size niye seviştiniz diye kızmıyor
Elinizdeki yavrular daha süt bebesi
Onu geçtim vücudunuz daha toparlanmadan içinizde bir can büyütmek hem size hem bebeğe haksızlık
Şimdi en ücra köyde bile doğum kontrol yöntemlerini sağlık ocağından temin edilebiliyorken siz bir Anne olarak önce varolan evlatlarınızı düşünüp eşinize korunma kısmında güvenmiyorsanız kendiniz için uygun olanı kullanmanız gerekirdi.

Sezaryen s

Görünen o ki eşiniz korunmayı beceremiyor kesinlikle siz korunun bundan sonra.Burada büyük büyük laflar edenlerin de başına böyle bir olay gelmes umarım uzaktan boş konuşmak kolay tabii.
Anlayisiniz icin teşekkür ederm

Evet o dogru o zamn korunmamstim ama ondan sonra bir defa adet gordum

Arkadaslar elestirin dye soylemedim sadece caresiz kaldim korktum yardim istedim

tepki alınca sallamaya başladın.
2 aylık bebeğin var 40 ı çıkmadan dediğin hadi 1 ayllıkken ilişkiye girdiniz e ondan sonraki ay regl olduysan bu da 2 aylıkken oluyor hamile olduğunu bildiğine göre en az 1 aylık hamilesin bu durumda doğmuş olan bebeğinin 3 aylık olması lazım.

Bulunduğunuz yerdeki en yakın özel hastahanenin kadın doğum bölümüne gidin kürtaj olucam deyin yapsınlar..

Atma
atma

Eğer kendi doktorun bunu sana söylediyse yasal ve normal bir şekilde bu işlemi yapan hastanede söyler doktorda söyler

Aile hekimim söyledi diyor. Konu bence tartışma öıksın diye açılmış cvp da vermediğine göre.

Kurtaj olmaya karar vermissiniz zaten bari o zavalli karninizdaki bebegin kalp atislari olusmadan can gelmeden gidin daha fazla gunaha girmeyin!!! Burda yada saglik ocaginda harcayacak vaktiniz yok.

Arkadasim birincisi bn bahane uydurmuyorum ikincisi benm annemn 7 cocugu vr bn 3 cocugami bakamiycam 3 aile hekimim oyle dedigi icin korktum biraz o yuzden ve 4 sonuncusu doktorlar hayati bir sikintim olmadini soylerse ben bu cocugu dogurcam zaten onun canini ben vermedim ki ben alayim ben allahtan korkarim kardesim yne tekrarlayim bir sikinti cikmassa bn bebegimi öldür miycem

Arkadasim birincisi bn bahane uydurmuyorum ikincisi benm annemn 7 cocugu vr bn 3 cocugami bakamiycam 3 aile hekimim oyle dedigi icin korktum biraz o yuzden ve 4 sonuncusu doktorlar hayati bir sikintim olmadini soylerse ben bu cocugu dogurcam zaten onun canini ben vermedim ki ben alayim ben allahtan korkarim kardesim yne tekrarlayim bir sikinti cikmassa bn bebegimi öldür miycem

Kürtajda bir risk
İyi bir eğitim araştırma hastanesi ne gidin
Allah a siginin
Banada dedi Dr ya sen ya çocuk ölür dedi
İkimize de birşey olmadı tosun gibi bir oğlum oldu şuan 4 aylık oldu :)
Bir Dr un dediğine bakmayın
Ben doğuma gittiğimde 4. Sezer yanınızda oldu yanımda yatan

Yok yere öldürmeyin bebeginizi

Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesim

Nasıl oluyor ki bu? Senin daha sezeryan ağrın geçmeden nasıl seninle ilişkiye girebiliyor? Neden buna izin verdin hele de iki bebeğin de varmış? Benim aklım almadı bu söylediğin.

Kardesim cok soyledim esime gunahtir dye ama insanin kocasi hayvan olunca laf anlamiyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…