doğumdan 3 4 ay sonra kolay kolay insan kendine gelebiliyor pes valla 2 ayda iyileşti hamile çok ilginç
kendinizi savunmaniza gerek yokArkadaslar bn istermiyim sanki iki aylik cocugum varken hamile kalmayi ama oldu iste ne yapabilirim sagligim icin aldirmm gerekiyor sadece aile doktorumn soyledigi kadar degil ikinci cocuguma hamileyken dikislerim cok acidi aradan 6 ay gecmesine ragmen ama daha iki ay oldu ameliyt olali dikislerim bu kez kesin acilir
Evet o dogru o zamn korunmamstim ama ondan sonra bir defa adet gordumÜstte @EmiraSalih eski konunuzda korunmadığını yazdığınızı söylemiş.
Nasıl oluyo o iş ?
Arkadaslar elestirin dye soylemedim sadece caresiz kaldim korktum yardim istedimAnlatamayız.. Çünkü sorgulayamayız bile, nasip deyip geçmemiz gerekiyor :) Mantık bu.
Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesimlohusalik bitmeden nasil beraber olunur yahubi yasima daha girdim
Evet o dogru o zamn korunmamstim ama ondan sonra bir defa adet gordum
Arkadaslar elestirin dye soylemedim sadece caresiz kaldim korktum yardim istedim
cok uzuldumInsanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Anlayisiniz icin teşekkür edermSezaryen s
Görünen o ki eşiniz korunmayı beceremiyor kesinlikle siz korunun bundan sonra.Burada büyük büyük laflar edenlerin de başına böyle bir olay gelmes umarım uzaktan boş konuşmak kolay tabii.
Evet o dogru o zamn korunmamstim ama ondan sonra bir defa adet gordum
Arkadaslar elestirin dye soylemedim sadece caresiz kaldim korktum yardim istedim
Al işte öküz herif!!!Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Bulunduğunuz yerdeki en yakın özel hastahanenin kadın doğum bölümüne gidin kürtaj olucam deyin yapsınlar..Arkadaslar bn istermiyim sanki iki aylik cocugum varken hamile kalmayi ama oldu iste ne yapabilirim sagligim icin aldirmm gerekiyor sadece aile doktorumn soyledigi kadar degil ikinci cocuguma hamileyken dikislerim cok acidi aradan 6 ay gecmesine ragmen ama daha iki ay oldu ameliyt olali dikislerim bu kez kesin acilir
Aynen.....Bulunduğunuz yerdeki en yakın özel hastahanenin kadın doğum bölümüne gidin kürtaj olucam deyin yapsınlar..
Atma
atma
Eğer kendi doktorun bunu sana söylediyse yasal ve normal bir şekilde bu işlemi yapan hastanede söyler doktorda söyler
Iki ay olmus dogum yapali kurtajin tehlikesi yokmu hic kolay bir sey degil cunkiInsanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Arkadasim birincisi bn bahane uydurmuyorum ikincisi benm annemn 7 cocugu vr bn 3 cocugami bakamiycam 3 aile hekimim oyle dedigi icin korktum biraz o yuzden ve 4 sonuncusu doktorlar hayati bir sikintim olmadini soylerse ben bu cocugu dogurcam zaten onun canini ben vermedim ki ben alayim ben allahtan korkarim kardesim yne tekrarlayim bir sikinti cikmassa bn bebegimi öldür miycembahane uyduracağınıza (ki milllet saf değil ) gidin de düzgünce bir kontrol e girin. benim yengem de ard arda üç tane doğum yaptı. gayet de sağlıklı. diyin ki bu kadar yaşı yakın çocuğu nasıl büyüteceğim o yüzden aldırmak istiyorum deyin. karnınızdaki bebeğe üzüldüm...
Arkadasim birincisi bn bahane uydurmuyorum ikincisi benm annemn 7 cocugu vr bn 3 cocugami bakamiycam 3 aile hekimim oyle dedigi icin korktum biraz o yuzden ve 4 sonuncusu doktorlar hayati bir sikintim olmadini soylerse ben bu cocugu dogurcam zaten onun canini ben vermedim ki ben alayim ben allahtan korkarim kardesim yne tekrarlayim bir sikinti cikmassa bn bebegimi öldür miycembahane uyduracağınıza (ki milllet saf değil ) gidin de düzgünce bir kontrol e girin. benim yengem de ard arda üç tane doğum yaptı. gayet de sağlıklı. diyin ki bu kadar yaşı yakın çocuğu nasıl büyüteceğim o yüzden aldırmak istiyorum deyin. karnınızdaki bebeğe üzüldüm...
Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Kardesim cok soyledim esime gunahtir dye ama insanin kocasi hayvan olunca laf anlamiyor istekanama bitse de lohusalik bitmez
40 gun surmesinin sebebi rahmin kendisini 40 gunde toparlayip iyilesmesi
40 gun seks yapmayinca baslarina tas mi yagiyor anlamadim ki , 9 ay vucudunda insan oluaturmussun zar zor cikartmissin , dogum sirasinda tonla kan kaybetmissin , birak da bi iyilessin once rahmin ne bu acele
siz kurtulabiliyosaniz bu kocadan kurtulunKardesim cok soyledim esime gunahtir dye ama insanin kocasi hayvan olunca laf anlamiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?