Zorla yapti ne yapcan sizin eslerinz anlayisli olabilr benimki degl bn ameliyt oldum ikinci gun aya kaltim geldim evlerimi temizlemk zornda kaldimya bir konusunda kırkım çıkmadan eşim benimle ilişkiye girdi demiş sordum ama cevap vermedi adam zorla mı yaptı anlamadım..
Bnde bu yuzden sze sordum zatn dikkatli okusaydiniz kurtaj konusunda bna bilgi vermenizi soylemistimIki ay olmus dogum yapali kurtajin tehlikesi yokmu hic kolay bir sey degil cunki
Kardesim cok soyledim esime gunahtir dye ama insanin kocasi hayvan olunca laf anlamiyor iste
Insanin kocasi hayvan olursa girer kardesim
Zorla yapti ne yapcan sizin eslerinz anlayisli olabilr benimki degl bn ameliyt oldum ikinci gun aya kaltim geldim evlerimi temizlemk zornda kaldim
Bn zatn fikir almak icin yardim istedim ama siz beni elestirmelerin ortasinda biraktiniz doktora gitcem eger bi sikinti cikmassa nye oldureyim cocugumuBazı erkekler gerçekten hayvani dürtüleriyle hareket ediyor, Allah akıl fikir versin, cinselliğin esas amacı çocuk sahibi olmak, sonucunu düşünmeden bir anlık istekleri yüzünden kadınlar, çocuklar perişan oluyor, zaten iki çocuğunuz arasında az yaş farkı Allah yardımcınız olsun. İlla ki ilişkiye girecekseniz yumurtlama dönemlerinde ilişkiden kaçının derim yani döngünün tam ortasındaki bir hafta veya on günlük sürede uzak dursun. Mesela ayın birinde adet gördünüz 10 ile 20 arası hamile kalabilme ihtimalinin yüksek olduğu dönemdir. Genellikle kadınlar adetin ilk gününden sayarsak 14 veya 15. gün civarı yumurtluyor. Kürtaj olan arkadaşlarım mecburi oldular, fiziksel acıdan çok duygusal anlamda yıpratıcıydı onlar için. Doktorlar ne der bilmiyorum ama hayati bir tehlike yoksa ben kürtaja karşıyım. Benle kardeşim arasında da 11 ay var evet annem çok yıprandı, o da sezeryanla doğurdu bizi ve normalde 2 sene beklenmesi gerekirken eminim hamileliği de çok zor geçti, ben de büyük çocuk olarak çok ezildim ama bilmiyorum kürtaj iyi bir fikir gibi gelmiyor gene de. İnsanlar senelerce deneyip çocuk sahibi olamıyorsa, size istemediğiniz bir anda veriliyorsa bir bebek vardır bunda da bir hayır demek gerekiyor bazen. Belki ilerde çocuklarınızdan iyilik göreceksiniz belki de bu en hayırlı evladınız olacak, iyiki doğurmuşum diyeceksiniz.
Bn zatn fikir almak icin yardim istedim ama siz beni elestirmelerin ortasinda biraktiniz doktora gitcem eger bi sikinti cikmassa nye oldureyim cocugumuBazı erkekler gerçekten hayvani dürtüleriyle hareket ediyor, Allah akıl fikir versin, cinselliğin esas amacı çocuk sahibi olmak, sonucunu düşünmeden bir anlık istekleri yüzünden kadınlar, çocuklar perişan oluyor, zaten iki çocuğunuz arasında az yaş farkı Allah yardımcınız olsun. İlla ki ilişkiye girecekseniz yumurtlama dönemlerinde ilişkiden kaçının derim yani döngünün tam ortasındaki bir hafta veya on günlük sürede uzak dursun. Mesela ayın birinde adet gördünüz 10 ile 20 arası hamile kalabilme ihtimalinin yüksek olduğu dönemdir. Genellikle kadınlar adetin ilk gününden sayarsak 14 veya 15. gün civarı yumurtluyor. Kürtaj olan arkadaşlarım mecburi oldular, fiziksel acıdan çok duygusal anlamda yıpratıcıydı onlar için. Doktorlar ne der bilmiyorum ama hayati bir tehlike yoksa ben kürtaja karşıyım. Benle kardeşim arasında da 11 ay var evet annem çok yıprandı, o da sezeryanla doğurdu bizi ve normalde 2 sene beklenmesi gerekirken eminim hamileliği de çok zor geçti, ben de büyük çocuk olarak çok ezildim ama bilmiyorum kürtaj iyi bir fikir gibi gelmiyor gene de. İnsanlar senelerce deneyip çocuk sahibi olamıyorsa, size istemediğiniz bir anda veriliyorsa bir bebek vardır bunda da bir hayır demek gerekiyor bazen. Belki ilerde çocuklarınızdan iyilik göreceksiniz belki de bu en hayırlı evladınız olacak, iyiki doğurmuşum diyeceksiniz.
Iyi iki tane cocugum babasiz buyusun o zamnşunu sordum kaç sayfadır.
ben ne yapayım eziyet gören tecavüze uğrayan sizsiniz. şikayet edin boşanın.
Biz ne soylesek te nafile sizin omcelikle bir hastaneye gidip kan tahlillerinizi vermeniz gerekiyor. Doktor lar sizi inceledik ten sonra sizin de gorusunuz esligin de bir karar verebilirler. Tehlikeli ve ya degil diye buyuk ihtimal uyutularak yapilir. Tabiki bunun birde maddi zorluklari var. Ozel hastanede yaptiracaginiz icin bu islemi maddi olarak hazirlikli olmaniz lazim ..her kosul da degerlendirme yapin lutfen ..Bnde bu yuzden sze sordum zatn dikkatli okusaydiniz kurtaj konusunda bna bilgi vermenizi soylemistim
Sırf ben eziyet goruyorum dye onlarin boynunu bukmeye hakkim yok annelik bazi seylere katlanmak demek degil mi zatenIyi iki tane cocugum babasiz buyusun o zamn
Iyi iki tane cocugum babasiz buyusun o zamn
Veriyim hemen o zaman iki kere kurtaj oldum kalpleri durdugu icin bana cok zor geldi .Zaten dogumdan dolayi kan kaybettiniz.Kurtajda da dogum yapar gibi kan kaybediyorsunuz .Yani buda bir risk sizin icin.Bnde bu yuzden sze sordum zatn dikkatli okusaydiniz kurtaj konusunda bna bilgi vermenizi soylemistim
Öyle bir yazmışsınız ki sanki bahane arıyor gibi. Bakım aile hekimi size test sonucunuza göre hamile olduğunuzu söylemiş değil mi. Bence çok da uzatmadan bir kadın doğum uzmanına görünün. Daha önce doğum yaptığınız doktorla görüşmeniz daha sağlıklı.Arkadasim birincisi bn bahane uydurmuyorum ikincisi benm annemn 7 cocugu vr bn 3 cocugami bakamiycam 3 aile hekimim oyle dedigi icin korktum biraz o yuzden ve 4 sonuncusu doktorlar hayati bir sikintim olmadini soylerse ben bu cocugu dogurcam zaten onun canini ben vermedim ki ben alayim ben allahtan korkarim kardesim yne tekrarlayim bir sikinti cikmassa bn bebegimi öldür miycem
Büyük konuşmayın.Büyük konuşmak istemiyorum ama sakat kalacağımı falan bilsem yine de aldıramam heralde..Demek ki böyle olması gerekiyor diye düşünürüm..Hamile kalmışım sonuçta,o canlı oradan kazınması gereken bir çöp değil ..Ha zehirlenme başlar birşey olur tamam ama “olabilir” “belki” lerle kürtaj kararı verilir mi..Hem de uzman bile olmayan biri tarafından??
Aman babasız büyümesinlerIyi iki tane cocugum babasiz buyusun o zamn
Iyi iki tane cocugum babasiz buyusun o zamn
Canim koycam zaten bulamadim arastiriymmsen o zaman bu gidişle 4e5e hamile kalırsın. bence kocan için de doktor araltır5, ya da yemeğine şap köy. yazık günah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?