Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Arkadaşlar konu sahibi pazartesi doktora gidecekmiş. Umarım burada yazılan eleştirileri ileriye yönelik aklında tutar ve bi daha aynı hataya düşmez. Kocasını da Allah ıslah eylesin ne diyeyim.

Aile Hekimi nerde yazıyor görmedim hiç de eğer bunu söyleyen Aile Hekimi ise ve siz sadece bu nedenle çocuğu aldırmak istiyorsanız tabiki işin ehline gidin. Kadın Doğum asistanlığı 4-5 sene sürüyor bilginiz var mı? Aile hekiminden Farklı olarak o 5 senede mutlaka ek bişey öğreniyor bu doktorlar. Aile hekiminin sözüyle kürtaj mı olunur

Gidin adam akıllı işin ehli bir kadın Doğuma eğer ki size hayati tehliken var derse zaten kendisi yapar kürtajı. Ama Yok sizi zaten her türlü aldırmaya niyetli iseniz hayati tehlike bu işin kılıfı ise gidin bir kliniğe aldırın olsun bitsin.

Zorla yapti ne yapcan sizin eslerinz anlayisli olabilr benimki degl bn ameliyt oldum ikinci gun aya kaltim geldim evlerimi temizlemk zornda kaldim
Ohaaa!!! Bu ne ya? Sen hala o yaratıkla evlisin ve hala çocuk doğurmayı evliliğini de devam ettirmeyi düşünüyorsun....

Yaptığı tecavüz , farkında mısın????? Canının da ruhunun da hiç mi değeri yok?

Boşanmayı düşünmüyorsun süreklide kocandan şikayet ediyorsun bu kadınlar sana nasıl yardımcı olacak 2 çocuğum babasız büyüsün o zaman demekle olmuyor

Son düzenleme:
"Vuuuaşşşkk için ölmeli vuaaaşşşk o zaman aaaşşkk" stili arabesk şarkıları dinleye dinleye millet aşkı ölmek/öldürmek sanar oldu cidden üzülüyorum. Konu sahibi bacım, sen sevgiyi yanlış biliyorsun. Kocan seni gram seviyorsa gel yüzüme tükür, çocuklarının babasız büyümesi falan da umrunda değil eminim maksat erkek olsun da başında dursun. Neyse bazı insanlar da mazoşist anacım bir şey diyemiyorum ben. Bari kürtaj yaptırırken söyle de tüplerini bağlasınlar.

Tabi yaslari cok yakin ama 9 ay hamilelik, 2 ay da onceden 11 ayda yeniden sezeryan yapacak duruma gelmez mi vucut. Ya da iyi bir doktor ben yaparim diyemez mi? Biraz arastirin derim. Saglikli bir bebegi aldirmak bu kadar kolay olmamali. Bi kadin doguma gidin.

Tüm mesajlari okumadim. Durumun cok zor maddi durumun elveriyorsa hemen en yakin guvenilir özel hastanelerden birine git devlet hastaneleri mecburi durumlar disinda genelde desteklemiyor kürtaji. Özele imkanin yoksa egitim ve araştırma hastanelerine git. Seni yonlendireceklerdir. Kürtajda tüp baglanmaz sezeryan yapilirken baglanir. Fakat belli ki dogurgan bir kadinsin bir daha asla esine birakma korunma yontemini. Killanicam kilo alcam diye korkma dogum kontrol hapini kullan.

Ya da kürtajdan sonra alet taktir. Ama bence garanti olsun diye ikisini birden yapsan daha iyi olur.

Kadini sorduguna soracagina pisman etmissiniz herzamanki gibi.Nasil korunduysa korundu sorun o degil.En guvenilir yontem bile olsa Allah nasip ettikten sonra olmayacak birsey yok.
Insanlari yargilamak yerine biraz yardimci olsaniz nasil olurdu acaba?

Kadini sorduguna soracagina pisman etmissiniz herzamanki gibi.Nasil korunduysa korundu sorun o degil.En guvenilir yontem bile olsa Allah nasip ettikten sonra olmayacak birsey yok.
Insanlari yargilamak yerine biraz yardimci olsaniz nasil olurdu acaba?

"Nasıl korunduysa korundu sorun o değil" dediğiniz şey asıl sorun olan şey. Biri daha 7-8 aylıkken ikinciye hamile kalmış. İkinci daha 2 aylıkken üçüncüye hamile kalmış. Korunma nasıl olur bilseler zaten bu başlık açılmazdı. Belki öğrenirler de 4.çocuk sürpriz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…