Sen kendin niye korunmuyorsun onu anlamıyorumCanim koycam zaten bulamadim arastiriymm
Veriyim hemen o zaman iki kere kurtaj oldum kalpleri durdugu icin bana cok zor geldi .Zaten dogumdan dolayi kan kaybettiniz.Kurtajda da dogum yapar gibi kan kaybediyorsunuz .Yani buda bir risk sizin icin.
Dursun valla bn kocami seviyom evt bir anlk biseyle yapti ama ozur diledi snraAman babasız büyümesinler
Siz de 9 ayda bir doğurun.
Babaları tecavüzcünün teki ama olsun başlarında dursun!!!!
Ben eleştirmedim, rahmetli annemin de pek çok kadının da başına gelmiş ve halen gelen bir olay, her doktor aynı fikirde olmayabilir, o yüzden başka doktora da sormanı tavsiye etmişler zaten ilk sayfada, eleştiriler her konuda var, kimisi sadece laf sokmak için geliyor diye düşünüyorum, siz onlara değil yardımcı olmaya çalışanlara odaklanın. Başka doktorlara sormadan aldırırsanız ilerde pişman olabilirsiniz diye söylüyor insanlar da, şuan 1 aylık gebesiniz muhtemelen düşük ihtimali bile var ilk 3 ayda, eşiniz biliyor mu durumu? O da aldırmanızdan yana mı?Bn zatn fikir almak icin yardim istedim ama siz beni elestirmelerin ortasinda biraktiniz doktora gitcem eger bi sikinti cikmassa nye oldureyim cocugumu
Hayvann bayrak tasiyani ama seviyorum iste ne yapiymmDursun valla bn kocami seviyom evt bir anlk biseyle yapti ama ozur diledi snra
Veriyim hemen o zaman iki kere kurtaj oldum kalpleri durdugu icin bana cok zor geldi .Zaten dogumdan dolayi kan kaybettiniz.Kurtajda da dogum yapar gibi kan kaybediyorsunuz .Yani buda bir risk sizin icin.
Dursun valla bn kocami seviyom evt bir anlk biseyle yapti ama ozur diledi snra
Biliyor o beni oldurmekten yana gbiBen eleştirmedim, rahmetli annemin de pek çok kadının da başına gelmiş ve halen gelen bir olay, her doktor aynı fikirde olmayabilir, o yüzden başka doktora da sormanı tavsiye etmişler zaten ilk sayfada, eleştiriler her konuda var, kimisi sadece laf sokmak için geliyor diye düşünüyorum, siz onlara değil yardımcı olmaya çalışanlara odaklanın. Başka doktorlara sormadan aldırırsanız ilerde pişman olabilirsiniz diye söylüyor insanlar da, şuan 1 aylık gebesiniz muhtemelen düşük ihtimali bile var ilk 3 ayda, eşiniz biliyor mu durumu? O da aldırmanızdan yana mı?
Pardon ben konu sahibi sandım sizi :) şok oldum bian :)
Arkadaşım bebeleri düşünen kimSiz zaten kendinizden vazgecmissiniz. Bari o cocuklarin haklarina sahip cikin lutfen o cucuklarin 2 yil sut hakki var uzerinizde zaten 2 sini de bu sebeplerle emziremediniz bile dogru duzgun. Bundan sonra kendinizi ve cocuklarinizi dusunerek hareket edin. Eminim dogumdan sonra ebe hemsireniz size korunma yontemlerinden bahsetmistir. Biraz sizde umursamamissiniz gibi geldi. Bundan sonra dikkat edin olan olmus ne yapacaksanizda bi an once hareket edin doktorunuzla gorusun cunku karninizdaki bebek hergun gelismeye devam ediyo
O da mı istemiyor çocuğu tam anlamadım, sizin ne suçunuz var ki, kimse o kadar küçük bebeği varken hamile kalmak istemez.Biliyor o beni oldurmekten yana gbi
O da mı istemiyor çocuğu tam anlamadım, sizin ne suçunuz var ki, kimse o kadar küçük bebeği varken hamile kalmak istemez.
Dursun valla bn kocami seviyom evt bir anlk biseyle yapti ama ozur diledi snra
Aldırırsa öldürmekten yanaymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?