Kurtaj yaptirmam gerekiyor

Veriyim hemen o zaman iki kere kurtaj oldum kalpleri durdugu icin bana cok zor geldi .Zaten dogumdan dolayi kan kaybettiniz.Kurtajda da dogum yapar gibi kan kaybediyorsunuz .Yani buda bir risk sizin icin.

Her elinden dökülen olay! 5 kez hamile kaldın ve hala korunmuyorsun pes!

Bn zatn fikir almak icin yardim istedim ama siz beni elestirmelerin ortasinda biraktiniz doktora gitcem eger bi sikinti cikmassa nye oldureyim cocugumu
Ben eleştirmedim, rahmetli annemin de pek çok kadının da başına gelmiş ve halen gelen bir olay, her doktor aynı fikirde olmayabilir, o yüzden başka doktora da sormanı tavsiye etmişler zaten ilk sayfada, eleştiriler her konuda var, kimisi sadece laf sokmak için geliyor diye düşünüyorum, siz onlara değil yardımcı olmaya çalışanlara odaklanın. Başka doktorlara sormadan aldırırsanız ilerde pişman olabilirsiniz diye söylüyor insanlar da, şuan 1 aylık gebesiniz muhtemelen düşük ihtimali bile var ilk 3 ayda, eşiniz biliyor mu durumu? O da aldırmanızdan yana mı?

Siz zaten kendinizden vazgecmissiniz. Bari o cocuklarin haklarina sahip cikin lutfen o cucuklarin 2 yil sut hakki var uzerinizde zaten 2 sini de bu sebeplerle emziremediniz bile dogru duzgun. Bundan sonra kendinizi ve cocuklarinizi dusunerek hareket edin. Eminim dogumdan sonra ebe hemsireniz size korunma yontemlerinden bahsetmistir. Biraz sizde umursamamissiniz gibi geldi. Bundan sonra dikkat edin olan olmus ne yapacaksanizda bi an once hareket edin doktorunuzla gorusun cunku karninizdaki bebek hergun gelismeye devam ediyo

Biliyor o beni oldurmekten yana gbi

Arkadaşım bebeleri düşünen kim
Kocasını seviyomuş
Bebeler sadece teferruat

Biz korunmadan 5 yıl boyunca çocuk sahibi olamadık. Siz korunduğunuz halde nasıl habire hamile kalıyorsunuz? Kürtaj bir korunma yöntemi değildir.
Canınıza da yazık. Çok eskidenmiş habire hamile kalmak. Şimdi bir sürü yöntem var azıcık kendinizi geliştirin.

Valla dun aksam beste uyandim cocuklarm yni uyudu uykusuzluktan oldum zaten kafam hic baska diyarda sanki artik bn yatcam sze haber vercem pazartesi gnu tmm canlar hepinize teşekkür ederim olumlu yada olumsuz cevaplariniz icin

Bir de kürtaj sonrası da kanama oluyor, ilaç almak ve dinlenmek gerekiyor gördüğüm kadarıyla, bebekler küçük, emziriyorsanız ilaç almak sıkıntı olacak, bakacak kimse de yoksa bu da büyük bir sıkıntı, doğum riskli demişler ama kürtaj da bence bir ameliyat ve risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…