kürtaj yasak mı

Hayirdir size noluyo.. biz burada bir can kurtarma derdindeyiz.. millete kalkipta aldirin demek kolay aynen sizin yaptiginiz gibi .. ne vicdan varmis be sizde.. sasiriyorum cidden.. oda can ve onunda yasamaya hakki var..
" Düşünce özgürlüğü" adı altında beynimizin içindekileri söylüyoruz. Peki o vakit her hamile kalan doğursun.

Cinayet tabikide, ayrica gunah.. ben fikrimi soylemekte ozgurum en azindan baskalari gibi aldir diyipte o cana kiyilmasina vesile olmuyorum.. burada farkindaysaniz dogmamis ama yasayan bir bebegin hayati soz konusu..
Annesi aldırayım aldırmayayım mı dememiş. Ne olursa olsun aldıracak. Sadece konu sahibi yasak mı değil mi onu sormuş. Aldır dememizle aldırmayacağı gibi, aldırma dememizle vazgeçecek değil insanlar.

Çok yaşa sen.

konuyla alakasiz ama 61 yasindaki babayida tebrik etmek lazim.yasi basi yerinde insanlarin bu denli kontrolsuz cinsellik yasamasi enteresan.olan olmus ama yazik ki henuz ceninde olsa bir can sorumsuzluk,dikkatsizlik(her neyse)yuzunden yok olup ÇöPE gidicek.
lutfen dikkat

Annesi aldırayım aldırmayayım mı dememiş. Ne olursa olsun aldıracak. Sadece konu sahibi yasak mı değil mi onu sormuş. Aldır dememizle aldırmayacağı gibi, aldırma dememizle vazgeçecek değil insanlar.

Bunu yazcaktım ama üşendim.
Kadın fikir sormuyor, kimse kimseyi bir şeye teşvik etmiyor. Kadın kararımı verdim nasıl yaparım yazıyor, insanlar bebekler melek vivivi şeklinde alakasız şeyler yazıyor.

Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..

belli tr cunhuriyetibde danisilcak doktor kalmadi galiba...

Ya hu derdiniz nedir kuzum? Ay annesi istediğine sorar size ne? Bi anne kizina neden sormasin? Anormal bir sey mi bu?
Allah Allah..

Konu sahibi benim fikrim de alinmamasindan yana.. Cok uzuluyorum boyle seylere cok..

Bu cinayet de degil, katillik de degil. Aynen oyle, nasil bakacak demek "dogur dogur, rizkiyla gelir nasil olsa" demekten cok daha mantikli. Rizkiyla gelen cocuklari okuyoruz haberlerde zira. Seve seve bakacaksan cik bak disarida bakima muhtac bir suru cocuk var, hangisini evine aldin, hangisini sokaktan kurtardin? Ancak gelin burada, insanlarin en dogal hakki uzerinden ego tatmin edin siz.

Gelip kapınıza koysalar bin bahane bulur evden atarsınız çocuğu, mazlum edebiyatı parçalamayın burada.

Tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da aldırmasın o vakit. Sizin mantığınız bunu kabul görüyor.
Siz bizi katil ilan ettiniz, yok böyle bişey.

10 haftayi gecmemisse evli ciftlerde eşin imzasini alarak yapiyorlar, bekarlar tek basina da gidip aldirabilir.

Ben gidip aldırsın evet aldırmalı demiyorum. Aldırmak istemese de karışmam, aldırmak istese de karışmaya KİMSENİN hakkı yok. Kürtaja sonuna kadar evet diyen biri değilim, ancak bazı durumlarda asla karşı da değilim. Şımarıklıktan aldırmıyorlar çocuğu, 60 yaşındaki adamdan baba değil dede olur bir bebeğe.

Sevde pek emin olmadığımdan soruyorum. Tıbben bir bebek kalbi attıktan sonra mı canlı sayılır?

Kurtaj 10. Haftaya kadar yasal ileri yastan dolayi yapabilirler ama zorlukta cikarabililer en iyisi ozele gidip halletmek tuzlu olur biraz ama cozulur sonucta karar onlarin karari ama biraz dusunsunler bu yastan sonra demesinler vardir bunda da bi hayîr sonucta

Ailemin ev telefonu yok İkametgahımız ayrı diyelim, benim cep telefonumu mu arayacaklar yani? Benim ikametime ulaşmaya çalışacaklar yani?
Hangi aile hekimine ve ikamete kayıtlıysanız orasını ilgilendirir bu durum, telefonla ulaşmaya çalışırlar ama ulaşamazlarsa ne olur, kapıya dayanırlar mı orasını bilemiyorum:)

Rızkıyla gelmeyen binlerce Suriyeli çocuk var alın onları evinize bakın o zaman.

Kinamak ne kolay. Anne baba belki cocuklarinin muruvetini, mezuniyetini goremyecek. Bu devirde insan bazennanasina babasina sirtini dayayamiyor acin bakin konulara anasi babasi yasayanlar bile bosanup evine donemiyor mesela. Kardes ne kaar yaninda olabilir cocugun?

Ozel hastanede kürtaj isi daha kolaymis diyorlar

Sevde pek emin olmadığımdan soruyorum. Tıbben bir bebek kalbi attıktan sonra mı canlı sayılır?
Canli sayilmasi halk ici bir tabir benim anladigim. Isi duygusala baglamak icin midir nedir, bilemiyorum.
Cunku kalbi atsa da atmasa da o canli hucrelerden olusan bir varlik sonucta. Cenin, fetus gibi terimler kullaniliyor daha cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…