- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
- Konu Sahibi persephone__
-
" Düşünce özgürlüğü" adı altında beynimizin içindekileri söylüyoruz. Peki o vakit her hamile kalan doğursun.Hayirdir size noluyo.. biz burada bir can kurtarma derdindeyiz.. millete kalkipta aldirin demek kolay aynen sizin yaptiginiz gibi .. ne vicdan varmis be sizde.. sasiriyorum cidden.. oda can ve onunda yasamaya hakki var..
Gelde anlat bu aldir diyenlere.. yazik beee .. vallahi yazik gunah yani..
Annesi aldırayım aldırmayayım mı dememiş. Ne olursa olsun aldıracak. Sadece konu sahibi yasak mı değil mi onu sormuş. Aldır dememizle aldırmayacağı gibi, aldırma dememizle vazgeçecek değil insanlar.Cinayet tabikide, ayrica gunah.. ben fikrimi soylemekte ozgurum en azindan baskalari gibi aldir diyipte o cana kiyilmasina vesile olmuyorum.. burada farkindaysaniz dogmamis ama yasayan bir bebegin hayati soz konusu..
Çok yaşa sen.Siz ne katilliginden ne can kurtarmasindan bahsediyorsunuz Allah askina ya?
Kadin 40larinda, baba 60larinda... Istemiyorlar da. Bu yastan sonra ne verebilecekler dogacak cocuga, bu bir.
2.si belirli bir yastan sonra hem hamilelik hem bebekte saglik riskleri artiyor, oyle "biz yaptik oldu"yla olmuyor bu is.
Can kurtarmakmis, katillikmis. Hayrola, siz mi alip bakacaksiniz bu cocuga dogunca? Oturdugunuz yerden neyin kahramanligini yapiyorsunuz ki? Can kurtarmaya cok merakliysaniz disarida cok can var hanimefendi kurtarilmayi bekleyen. Buralarda bos kahramanlik yapmayin yani, komik oluyor. Yasalar bile 10 haftaya kadar izin vermis, ki kafasina gore degil, 10 haftaya kadar olan ceninin de durumunu dusunerek. Herkes cani, herkes katil, bir siz vicdanlisiniz zaten.
Annesi aldırayım aldırmayayım mı dememiş. Ne olursa olsun aldıracak. Sadece konu sahibi yasak mı değil mi onu sormuş. Aldır dememizle aldırmayacağı gibi, aldırma dememizle vazgeçecek değil insanlar.
Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..Siz ne katilliginden ne can kurtarmasindan bahsediyorsunuz Allah askina ya?
Kadin 40larinda, baba 60larinda... Istemiyorlar da. Bu yastan sonra ne verebilecekler dogacak cocuga, bu bir.
2.si belirli bir yastan sonra hem hamilelik hem bebekte saglik riskleri artiyor, oyle "biz yaptik oldu"yla olmuyor bu is.
Can kurtarmakmis, katillikmis. Hayrola, siz mi alip bakacaksiniz bu cocuga dogunca? Oturdugunuz yerden neyin kahramanligini yapiyorsunuz ki? Can kurtarmaya cok merakliysaniz disarida cok can var hanimefendi kurtarilmayi bekleyen. Buralarda bos kahramanlik yapmayin yani, komik oluyor. Yasalar bile 10 haftaya kadar izin vermis, ki kafasina gore degil, 10 haftaya kadar olan ceninin de durumunu dusunerek. Herkes cani, herkes katil, bir siz vicdanlisiniz zaten.
belli tr cunhuriyetibde danisilcak doktor kalmadi galiba...
Bu cinayet de degil, katillik de degil. Aynen oyle, nasil bakacak demek "dogur dogur, rizkiyla gelir nasil olsa" demekten cok daha mantikli. Rizkiyla gelen cocuklari okuyoruz haberlerde zira. Seve seve bakacaksan cik bak disarida bakima muhtac bir suru cocuk var, hangisini evine aldin, hangisini sokaktan kurtardin? Ancak gelin burada, insanlarin en dogal hakki uzerinden ego tatmin edin siz.Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Gelip kapınıza koysalar bin bahane bulur evden atarsınız çocuğu, mazlum edebiyatı parçalamayın burada.Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Tecavüze uğrayıp hamile kalanlar da aldırmasın o vakit. Sizin mantığınız bunu kabul görüyor.Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Ben gidip aldırsın evet aldırmalı demiyorum. Aldırmak istemese de karışmam, aldırmak istese de karışmaya KİMSENİN hakkı yok. Kürtaja sonuna kadar evet diyen biri değilim, ancak bazı durumlarda asla karşı da değilim. Şımarıklıktan aldırmıyorlar çocuğu, 60 yaşındaki adamdan baba değil dede olur bir bebeğe.Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Sevde pek emin olmadığımdan soruyorum. Tıbben bir bebek kalbi attıktan sonra mı canlı sayılır?Bu cinayet de degil, katillik de degil. Aynen oyle, nasil bakacak demek "dogur dogur, rizkiyla gelir nasil olsa" demekten cok daha mantikli. Rizkiyla gelen cocuklari okuyoruz haberlerde zira. Seve seve bakacaksan cik bak disarida bakima muhtac bir suru cocuk var, hangisini evine aldin, hangisini sokaktan kurtardin? Ancak gelin burada, insanlarin en dogal hakki uzerinden ego tatmin edin siz.
Hangi aile hekimine ve ikamete kayıtlıysanız orasını ilgilendirir bu durum, telefonla ulaşmaya çalışırlar ama ulaşamazlarsa ne olur, kapıya dayanırlar mı orasını bilemiyorum:)Ailemin ev telefonu yokİkametgahımız ayrı diyelim, benim cep telefonumu mu arayacaklar yani? Benim ikametime ulaşmaya çalışacaklar yani?
Evet bir süredir yazmıyordum, iyiyim teşekkürlerKonu sahibi kusura bakma
Koalina geçen aklımdan geçtin hiç görmüyorum kapattı girmiyor galiba demiştim
Umarım iyisindir
Bos kahramanlikmis.. sizin gibi insanlari gunaha ve katillige tesvik edenler oldugu surece, yok ailesi nasil bakacak diyen insanlar oldugu surece daha cok cana kiyilir.. buda katil olmaktir kimse kusura bakmasin.. seve sevede bakarim cunku onunda yasamaya hakki var.. vicdanli olun biraz..
Canli sayilmasi halk ici bir tabir benim anladigim. Isi duygusala baglamak icin midir nedir, bilemiyorum.Sevde pek emin olmadığımdan soruyorum. Tıbben bir bebek kalbi attıktan sonra mı canlı sayılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?