Korunduğum halde olursa böyle bir şey ve bende bakamayacağımı düşünüyorsam aldırırım,bunun hesabını kimseye verecek değilim.
katiliyorum canim..
havar cok zor bi durum.tecavuze ugraman senin sucun degil ki..tamam ailenden korkuyorsun ama sana bu adiligi yapan kiside toplum icinde elini kolunu sallayarak mi dolasacak?yaptigi yanina kar mi kalacak.olan hep kadinlara oluyor.sen madur oldugun halde cinayete kurban giderken o omur boyu diledigi gibi mi yasayacak?kadin siginma evi arastir bulundugun yerde yada yakin bir ilde durumunu anlat onlara.sonrada mutlaka sikayet et..kimseden korkma.lutfen guclu olmaya calis..herseyin bi cozumu vardir.
Korunduğum halde olursa böyle bir şey ve bende bakamayacağımı düşünüyorsam aldırırım,bunun hesabını kimseye verecek değilim.
Haa ikinciyi düşünüyorum ama..
bu msj yazdıktan 20 gün sonra filan 2 kez hamile olduğumu öğrendim ve hala aynı fikirdeyim sezeryan yerim daha çok yeni ama içimdeki melekten rabbimim bana verdiği canadan vazgeçmemde rabbime karşı çıkmamdaallahım kimseye yaşatmasın korunsamda bakamasamda allah verirse asla aldırman ben videosunu izledim allahım hemde ağlıya ağlıya o içindeki küçücük mucizeyi param parça şeklinde aldır o sana sım sıkı tutunmuşken sen onu parçalıyarak aldır şimdi oğlum var saçının telinden vazgeçmem onun için ben % karşıyım kürtaja
Valla bebeği veren Allah rızkını da verir mantığıyla doğurup doğurup çocukarını sokağa atanlar yüzünden bu ülkede ne hırsızlık bitiyor ne gasp ne tinerci ne selpakçı çocuklar, ne de yasadışı evlatlık vermeler(türkçesi bebek ticareti)....
Bence kürtaj ne kadar cana kıymaksa, bakamayacağın çocuğu doğurmak da bir şekilde onun canına kıymak...
Korunduğum halde, istemediğim, maddi manevi hazır olmadığım bir dönemde hamile kalırsam, kürtaj yaptırırım...
Henüz bilinci organları oluşmamış durumdayken kürtaj olmak mı yoksa doğurup büyütürken hayatının her aşamasında maddi açıdan yoksun sevgi açısından yoksun zorluklar içerisinde kötü yaşam koşullarında yaşatmak mı derseniz. ben kürtaj derim...
arkadaşlar bakamayacağımız bi bebeği dünyaya getirmek daha kötü olur demeyin nolur. Allah aşkına korunma yöntemleri var.. o bebişin madem gelmesini istemiyosun tedbirini alacaksın.. hoş geldiyse eğer hoş geldi sefa geldi deyip kabulleneceksin. bilerek ve isteyerek yapılan kürtajların cinayetten hiç bir farkı yok... o da bir canlı ve hayata tutunmaya çalışıyor.. yaşama hakkını Allah verdi onun ancak o alır... gelen bebek de rızkıyla gelir zaten... ha sakatmış, özürlüymüş aldırayım da olmuyo.. çünkü o senin imtihanın sınavın... bakalım bu durumda şükredecek misin, isyan mı edeceksin.. Allah bizi şeytana uydurmasın...
deniz bariz arkadaşım inan ne dersen de, aklım da, mantığım da, vicdanım da kabul etmiyo...çünkü ben bi anneyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?